icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

sintra
16. mar 2019

@jaron aj to a potom je tu dost malo dochodcov 😁

dskjhfdlkdjhl
16. mar 2019

@lenadka niektori 70-nici su v lepsej kondicii ako mladi, aj mentalne, aj fyzicky😉

sintra
16. mar 2019

@mircalla ano, len netreba podliehat dojmu, ze vsade to bude ako v BA. Zial 🙄

mircalla
16. mar 2019

@sintra Juj, to ja velmi dobre viem. Keby sa volilo len v Bratislave, tak si Smer ani neskrtne za tie dlhe roky, celkovo je to o inom. Napriek tomu (som inak rodeny pesimista), verim, Smer uz po rok 2020 skonci

sovica
16. mar 2019

Môj tip? Predpokladám a pevne verím, že p. Čaputová a tí ďalší 3 kandidáti asi nebudú mať medzi sebou veľký percentuálny rozdiel. Každý z nich má dosť veľkú základňu voličov.
Kočky, ale stavím sa, že ak sa p. Harabin nedostane do druhého kola, tak zažaluje denník Sme😂

qetka
16. mar 2019

ja tipujem Caputovu a Ha-ra-bi-na 🤷‍♀️

ukulela
16. mar 2019

@sovica keby sme mali funkcny ustavny sud, urcite by podal staznost - takto moze dakovat smeru.

dai
16. mar 2019

@sovica tak som bola pozrieť tie hlavne správy o ktorých som sa dočítala tu v tejto diskusii... Celkom fajn zábava čítať tam komenty🙂 ze vraj dnes sme strašne zavadzalo voličov lebo vydalo nejaký akože zoznam kandidátov so zlými číslami a preto nedostanú ich kandidáti svoje hlasy... Akože takto otvorené sa vyjadriť o svojich volicoch že su dementni analfabeti, ktorí krúžku ju hlava nehlava bez čítania, je fakt dosť pod čiarou a podla mňa ani čitatelia HS si to nezaslúžia...
Nič - v každom prípade treba ísť voliť v druhom kole, smer už musí dostať stopku... Dobru noc damy🙂

katkalubkova
17. mar 2019

🤰 ,
👦+👧=👶

dai
17. mar 2019

@katkalubkova o co ti ide? Na niečo špeciálne si prišla? To si ty volička smeru? Pri tvojom vodcovi ti nevadí ze ma milenky kade chodí?

katkalubkova
17. mar 2019

peknu nedelu

dai
17. mar 2019

@katkalubkova pre mňa je stále fascinujúce ako niektorí ľudia žijú dvojité metre... Zlodeji, milenky im nevadia ale vyfabulovanu téma už hej... Pamätám na kisku sciontologa🙂 teraz keby sa dalo tak caputovu pomaly za vodcu homosexuálov vyhlásia - zástupna téma na prekrytie reálnych tém - ale niektorým to staci... mne osobne stačí ze na caputku nič reálne nenašli a preto sa museli v ociernovani uchylit k jedinej karte s ktorou môžu hrať u homofobnej zložky obyvateľstva... Peknú nedelu

laska201
17. mar 2019

dobre je ze prezident je len reprezentat sr a okrem prava veta nemaziadne vyznmne pravomoci.a ani jeden neurobil a ani neurobi nic dobre pre nas.a ani v parlamente tam nas eeste utopia uplne.vsetkych komplet do basy.

0silvia0
17. mar 2019

@katkalubkova tvrdi snad niekto ze 🐯+🐶=🎅?

quorum
17. mar 2019

... no tak výsledok volieb je podobný obrazu doby, vytvoríme marketingový produkt, dáme mu reklamu, podporu na všetkých frontoch a je to v suchu, proste Mistrík - Čaputová
(všetci už po DOPORUČENIACH zabudli ako nadávali na Štefunka, šéfa Progresívneho Slovenska, že je to lavičiar jak Brno, a že je to Ficovec, stačí mať v tejto dobe pekné rečičky ohľadne LGBT komunity a práv všelijakých minorít, a všetko je hneď v poriadku)
P.S. volebná účasť je škandál, ľahko sa vládne tomuto hlúpemu národu

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@quorum veru, takym, ako si Ty, sa lahko vladne, staci nadhodit taku temu ako lgbt a uz vies, kde je sever🙈
@katkalubkova co este vies scitat?

katkalubkova
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl ak vies citat, tak vies co viem scitat!

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@katkalubkova viem citat a teraz uz aj viem, ze Ty vies scitat len dva obrazky, gratulujem. Presne som to tipovala, sedi to k Tvojmu prejavu😉

dai
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl ale zase dlho nad tým uvažovala, tak si možno nebola ista🙂 (písala že po dôkladnej úvahe sa rozhodla KOho voliť - a pritom stačí 1 rovnica, hm...)

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@dai kazdy potrebuje iny cas na vyriesenie 1 rovnice, tato sice nebola ani kvadraticka (to by v tomto pripade bolo celozivotne dielo), ale hlavne, ze ju dokladne vyriesila. Len ci urobila aj skusku spravnosti😀

quorum
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl jejda, ty si ale jedovatá ježibaba!!!! brrrrrrr😝

mircalla
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl
@dai Nuz treba ratat s tym, ze v druhom kole si Sefcovic vyrazne polepsi. Pojdu mu hlasy Kotlebu a Harabina. Volicov ma dost aj tu. Poznas ich lahko podla chabej schopnosti vyjadrovania a nekonecneho papagajovania, co si precitali.

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@quorum na to si ako prisiel? Ci svojou logikou?

quorum
17. mar 2019

... do prdelovic, a tak rád by som si tu popísal s nejakou dámou, čaputkou, ale to je asi márne, tu takú veru nenájdem, škoda 😉

dai
17. mar 2019

@mircalla tak neviem... Ale kotleba a harabin sa tlcu do hrude že sú proti smeru... Tak by to bolo asi trosku kontroverzné ísť teraz hlasovať za smer. uvidíme co vodca prikaze🙂 verím ze sa na hlavných správach dočítam - moje nove médium na observaciu🙂

katkalubkova
17. mar 2019

Preco urazate niekoho, ked nezdiela taky nazor ako Vy?
Ved p. Caputova sa nenavaza do nikoho, je priama a otvorena vsetkym moznostiam

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@dai ak si pocuvala Sefcovicov prejav, tak on uz hned zacal lovit v Harabinovych a Kotlebovych vodach a tam sa lahko lovi, staci spomenut napr. krestansto (to uz urobil) a hned ma plnu siet, to, ze on nie je ziadny krestan, to uz oni analyzovat nebudu🙈

mircalla
17. mar 2019

@dai Ber to tak, ze nemaju tym padom koho. Kedze su strasne narodni a najma strasne "krestanski....." Umyselne davam do uvodozviek - u nas staci, ze to o sebe vyhlasuje, co na tom ze v realite je to svina bez moralky na entu, co sa nestiti nicoho.....Caputova pre nich nie. Takze skor pojdu volit Sefcovica. I ked mozno nepojdu vobec, co by bolo uplne najlepsie.

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@katkalubkova svoje prispevky si precitaj a potom pis o urazani.

katkalubkova
17. mar 2019