icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

dai
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl
@mircalla tak co som komenty citala tak oni idú napádať voľby teraz - zle ciselka im v sme napísali a určite su voľby zmanipulované - lebo podľa nich všetci musia milovať ich vodcov...
Je mi to jasne ze sevcovic pôjde po týchto volicoch - ale ako čítam dlhodobo týchto ľudí tak väčšina tvrdí že sú normálni len ich už rozčuľuje to co sa tu deje - tak ja dúfam ze si budú doma fúkať rany a rozčuľovať sa prečo mágianovi neprišlo 100% hlasov ako oni spravodlivo predpokladali, pripadne najspravodlivejsiemu perfektnemu za práva všetkých mafiánov, hups. Ľudí bojujúceho právnikovi harabinovi...

mijo53
17. mar 2019

@mircalla no môj manžel dosť znalý politiky hovorí, že kotlebovci ho veľmi s malou pravdepodobnosťou budú voliť Šefčoviča ale časť Harabinových voličov sa môže prikloniť k Šefčovičovi

veroni_21
Autor odpoveď zmazal
mircalla
17. mar 2019

@mijo53 dufam

majkeel
17. mar 2019

Caputova to este nema vyhrate, aj do druheho kola musi prist najviac jej volicov. Pozitivne je, ze eurohujer Sefcovic v druhom kole nie je taka katastrofa ako Harabin ci Kotleba.
Akoze krajina EU prezentujuca sa tradiciami SNP, s velkym mnozstvom obeti vo vojne, vypalenymi dedinami ludakmi a jednotkami ss, s neonacistom ako prezidentom, to by svet naokolo tazko rozdychaval.

sintra
17. mar 2019

@quorum a vies preco? Lebo uz po prvych tvojich prispevkoch bolo uplne jasne, ze diskusia s tebou nema zmysel. To mozem otvorit bubon pracky a hulakat donho. Najdi si inu zabavu.

mircalla
17. mar 2019

@mijo53 Vies, skor ma napadlo, ze kedze pre nich je Caputova totalne neprijatelna, ci nepojdu volit skor mensie zlo (z ich pohladu samozrejme)

jaron
17. mar 2019

@mircalla má to logiku a toho sa bojím

dai
17. mar 2019

@mircalla ale pre kotlebovych by mal byť neprijateľný aj sefcovic... Pre harabinovych už prijateľnejši...
Bojím sa ze farárom bude milsi sefcovic so svojou podporou od kamarátov rozvracacov rodín, zlodejov a pod.... Ako hriešna lgbt neodsudzujuca žena (farárom celkovo sú muži bližšie ako ženy, žena je dobra len za sporák....)

quorum
17. mar 2019

... kamarátky, klídek, máte to v suchu, môžete oslavovať, Mistrík- Čaputová je náš nový prezident, ten slizký €uroúradníček nemá v 2. kole žiadnu šancu, žiadna mobilizácia nenastane a rátam že k voľbám príde ešte menej ľudí ako včera

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@quorum klidek kamo, sice to take jednoduche asi nebude, ale pevne verim, ze tato predpoved Ti vyjde lepsie ako ta pred prvym kolom😉

quorum
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl ... veď to poznáš, "i mistr tesař se někdy utne"🐻

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@dai teraz na ta3 si pozri-slizak uz lovi.

dai
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl pozerala som už ráno... Videla som ze už začal apelovať na svoje kresťanské hodnoty:( teraz nie som pri TV ale nahrávam doma. Tak to potom pozriem - dúfam ze mi z toho nebude moc zle🙂

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@dai teraz tam je debata-Caputova-Sefcovic+moderator a mne teda zle prislo.

dai
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl 😞 tak ta3 sú kmotrikove, on musí nahrávať smeru... Ja preto moc tie relácie tam nepozerám - hlavne kvôli sevilnym moderatorom:(

sintra
17. mar 2019

@dai Kovacica sa musim zastat - podla mna on patri k tym najmenej servilnym

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@dai ja si moderatora vsimam minimalne, staci, co hovori tento slizniak. Pocula som ho uz v noci, ked sa dozvedel predbezne vysledky-uz hned zacal s krestanskou kartou a hlavne prizvukoval, ze je sam za seba, nie za Smer. Proste lovi a lovi.

sintra
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl presne, je mi zo Zubateho zle. Zrazu ide brnkat na krestansku strunku, vsetko preto, len aby pritiahol Harabinovych a Kotlebovych volicov na svoju stranu. Vobec mu nevadi, ako ich leadri nanho este pred par dnami hadzali spinu v ramci kampane. A jeho reci, ze sam za seba - tak to skutocne moze ist vykladat detom do materskej skoly - tie mu to mozno zozeru.

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@sintra no, a ver, ze mu to mnohi zozeru, bohuzial. Tiez mas pocit, ze ma zuby za dvoch ludi?😀

mircalla
17. mar 2019
dskjhfdlkdjhl
17. mar 2019

@mircalla to si perfektne vystihla, uz viem, co mi pripomina😀

mijo53
17. mar 2019

@mircalla môže byť aj tak, uvidíme, ale Harabinovi voliči, nemusia voliť Šefčoviča, lebo Šefčovič dosť naňho útočil, veď ho oslovoval nejudr, okrem iných veci

oli18
17. mar 2019

Apelujte na svoje 75-80 ročné kresťanské babičky, aby už konečne prestali rozhodovať osude svojich vnúčat a pravnúčat. Ja som tak urobila už dávno.

sintra
17. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl veru zavidim mu, ja som o par svojich uz prisla 😁

mijo53
17. mar 2019

@dai tento krát s tebou celkom nesúhlasím, žijem v meste, kde cez týždeň sú 3-4 omše, v nedeľu vždy 4 , sú tu rímsko katolíci, grécko katolíci, pravoslavní, rehoľníci, chodím k rôznym kňazom gr.katolíkom, ale ani jeden nespomenul nič o voľbách, vyzval práve v piatok, aby sa ľudia pomodlili za správnu voľbu. Gr. kat. kňazi majú manželky, deti, tak tie ženy stoja aj za sporákom, ale majú vysoké školy a riadne pracujú

mijo53
17. mar 2019

@oli18 vadi my, že kresťanské babičky, lebo aj nekresťanské volia asi toho istého, až na výnimky

ukulela
17. mar 2019

@oli18 tak zas netvárme sa, ze nasi rodicia/starí rodicia nám kazia budúcnost. nie len seniori volia smer. a na druhej strane medzi mladymi ma velky vytlak antisystem - to mame zakazat nasim mlasim surodencom/detom volit tiez?
rovnako ma fascinuje delenie na vychod/zapad/BA/ ... Blanar v diskusii hned hodnotil, ze BA nie je SVK - nejako mu uniklo, ze Caputova vyhrala prakticky na celom SVK okrem 9 okresov? (z 80?) A tiez ze sice viac hlasom ma v mestach a menej v obciach, ale aj obce volili caputovu a aj v obciachy vyhravala. potesujuco u nas - cca 1000 ludi, zaprdena gazdovska dedina a caputova vyse 30, sevcovic vyse 20 a kotleba nejakych 15 ... nedelme regiony/mesta/nelalepkujme dediny. radsej davajme ludom spravne informacie, snazme sa ich naucit kritickemu mysleniu a overovaniu informacii ... da sa to ukazat tak "krestanskym babickam" ako aj mladym systemu-neveriacim.

dai
17. mar 2019

@mijo53 to rada počujem... Ja som čítala výzvy katolíckych knazov v novinách - tu v tom postoji co niekto spomínal, detto v tých hs...
@ukulela to je už začiatok antikampane voči caputovej - vytvoriť v ľuďoch pocit ze zla zla Bratislava, voľte iných ako v nej lebo len ten vás zachráni, detto hra sefcovica na najväčšieho kresťana každú nedeľu sediaceho v kostole. .. Pozrela som si teraz nejaké debaty a od kampane do eurovolieb po antikampan tam bolo všetko. Úprimne som pozitívne prekvapená caputovou ako kľudne a inteligentne reagovala na všetky útoky voči nej a detto mikloskom ktorý nezabudol co sú reálne problémy Slovenska...

ukulela
17. mar 2019

@dai ja naozaj nerozumiem - to si politici naozaj myslia, ze volici su taki tupii? ked segcovic inerpretuje vysledky, ze sice caputova ma 40, ale 60 % s nou nesuhlasi - to uz mu preco nikto nehlesne medzi oci, ze touto logikou s nim nesuhlasilo 80% ? detto kauza sme - ako jasne, je to tazky pruser a za to by mali vyhodit kazdeho v redakcii, kto to navrhol a odobril. ale aby teraz sefcovic preto napadal vysledky volieb a tvrdil, ze je to ovplyvnovanie, to si vazne myslia, ze priemerny volic si neprecita meno za cislom????