Prezidentské voľby - Koho idete voliť?
Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.
@renatka100 áno, uznávam. Minulý mesiac išiel na ČT český film Most, mala si ho pozrieť. Som prekvapená, koho idete niektoré voliť. Starých senilných dedov, ktorí už namútili za 30 rokov v politike veľa vody, majú za sebou mnoho káuz z čias mečiarizmu, aj ficizmu. Čo už len od nich očakávate?
@veronika4495 sice nic nezmoze, ale bude Slovensko reprezentovat navonok
@radsej_knihu čo tu rozprávate o Bohu keď zjavne nič o tom neviete? Boh stvoril muža a ženu, aby sa milovali a množili. NIE dvoch mužov, ani dve ženy, ale muža a ženu. Rodina je základ spoločnosti a rodina je muž, žena a deti, môžete si hovoriť čo chcete. Všetko ostatné je proti Bohu aj proti prírode.
@radsej_knihu asi je najlepšie, keď dieťa žije v tradičnej rodine. Mama pri sporáku, otec v krčme. Večer príde, vytrieska ženu a deti. Klasika v niektorých akože tradičných rodinách. To by som to dieťa radšej zverila dvom homosexuálom. Ľudia si Čaputovú démonizuju, len preto, že by jej nevadilo ak by si dieťa z detského domova mohli osvojiť homosexuáli miesto toho aby celé detstvo strávilo v domove a potom ho vyšupli na ulicu, keď dovŕši 18 rokov. Ja budem voliť ju. Nehanbím sa o sebe tvrdiť, že som liberál. Čo na tom, že nie je moc známa. Ti, čo su známi, sa nepreslávili pozitívnymi vecami.
nepoznam ani Caputovu ale bohizial nik iny nepripada do uvahy... Stvoril ju Kiska, tak asi ju zvolim, kedze Kiska mi bol sympaticky ako prezident
@klaudia126 ja žijem v bb a môžem ti povedať, že Kotleba neurobil pre kraj nič. Ma len plnú hubu reči a šíri nenávisť medzi ľuďmi. Na úrad si dosadiť svojich príbuzných a známych. Ti, čo ho volia sú veľakrát zaslepeni a nechcú vidieť jeho fašiatické ťahy. Takto nenapadne začínal aj Hitler a ako to dopadlo.
@zlatovlaska123 vies problem je, ze vy toho vasho boha a jeho udajne pravidla zivota chcete silou mocou vnucovat aj ludom, ktori maju iny nazor a riadia sa v zivote inymi principmi, nez katechizmom.
@matabb73 máš čudnú predstavu o tradičnej rodine. Myslím, tradičná rodina je mama, otec a deti. My žijeme spolu od mladosti, po 5 rokoch najskôr svadba, až potom deti. Staráme sa o deti a o seba, pracujeme na vzťahu každý deň, pri sporáku sa striedame a do krčmy nechodíme. V kostole som nebola dávno, ale napriek tomu verím vo vyšší princíp a v to, čo je človeku prirodzené. Stratila som vieru v spoločnosť, vidím úpadok spoločnosti. Toto nie je liberalizmus, ale vyslovene negovanie základných princípov a hodnôt.
A čo sa týka homosexuálov, myslím, že kto z nich chce mať deti, tak ich má. Zabezpečí si to inak. Len malé percento by si reálne chcelo adoptovať dieťa. Je to marketingový ťah ... a pani Čaputová sama neverí tomu, čo hovorí. respektíve veľmi dobre vie, že ona nemá v rukách moc toto na Slovensku momentálne zmeniť. Len to dobre znie v kampani, recituje to, čo jej kážu tí, čo jej robia kampaň. Rozvíri to mienku a či už je človek za, alebo proti, aspoň si zapamätá to meno. Aj negatívna reklama je predsa reklama.
Tvári sa ako strašne moderná ... a doma tiež stojí za hrncom, má predsa 2 deti, tak dúfam, že sa o ne stará, aj o toho nového frajera, čo má. Lenže ona nebude ukazovať, ako v nedelu vypráža rezne, nehodí sa to do konceptu....
@hettinka tak ty máš šťastie na dobrého muža, ale to čo som podpísala je realita mnohých rodín, kde je chlap akože hlava rodiny. Žena ma držať hubu a krok. Poznám také. A to, že na Slovensku sa dosť pije a každá piata žena je týraná je tiež pravda. Len sa pred tým zatvárajú oči. Čaputová sa neprezentuje podporou LGBTI. To len odpovedala, keď sa jej pýtali. Toto ľuďom vnucujú jej protikandidáti, lebo sa boja, že vyhrá.
@veronika4495 čo si robia v spálni je mi ukradnuté, ja im to neberiem, ale nech do toho nezaťahujú adopcie detí!!!
Akurat som citala ako krasne manipuluju cele volby vobec toneni o nas.keby to tak bolo nechali by vsetkych nech lud rozhodne.a nie predhodia az 2 a ludia vyberajte.aj tak uz edia dopredu kto to vyhhra.a prezident je len babka nic viac.Zamna Harabin.
@radsej_knihu Caputovu. Konecne po dlhej dobe kandidat s ktorym nemam problem. Pocula som o nej a mala som o nej dobru mienku uz velmi davno pred tym, nez sa vobec rozhodla kandidovat. Som velmi rada ze sa na to podujala, uloha je to velmi tazka a nevdacna.
Boze sliepky,uz sa nemate o com hadat tak sa hadate este aj o volbach a kandidatoch.vo ockovanie a dojcenie uz nie je v kurze.sorry ale ako ciste sliepky,fakt...
@zlatovlaska123 , ja nechapem co stale strasite vsetci s adopciami deti homosexuálmi. ved taka poziadavka vôbec nie je temou dna od tejto komunity. a Caputova to vôbec nepresadzuje, iba odpovedala, ked sa jej na to pytali.
co dokazalo KDH za 20 rokov co boli pri moci?????? mohli ukazat. stale ich trapia iba interupcie, eutanazia a homosexuali. ale ze tu na SVK mame problemy ze ludia nevedia vyzit aj ked obaja pracuju, ze sa tu kradne, skolstvo, zdravotnictvo v rozklade, sudnictvo skorumpovane, prava sa neodmoze normalny clovek, to vas krestanov netrapi, trapi nas tradicna rodina. ze musia tisice mam a otcov robit v zahranici, lebo neuzivia z týchto platov deti a tak sa rodiny rozpadaju, to nie je ohrozenie tradicnej rodiny?????? Aj k tomu prispelo KDH!!!!!!!!!!
A podotykam, tiez som veriaca, ale Pan Boh nam dal rozum a slobodnu volu a ten rozum treba aj pouzivat. Keby chcel robotov, tak nam neda rozum a hra s nami babkove divadlo
Baby neblaznite..všetky ste mamy a určite lubite svoje deti..ja určite nedam svoj hlas niekomu, kto nepodporuje rodinu a chce zle nasim detom..Caputovej určite svoj hlas nedam..aj keď je žena a priznám sa, že zo začiatku mi bola sympatická..
@alazala fascinujuce ako moze Harabin (a aj jeho nasledovnici) vzyvat Tisa a fasisticky Slovensky stat a zaroven sympatizovat s Putinom a jeho politikou, ktory ideologicky stavia na boji Cervenej armady voci fasizmu ... detto ti co volia kotlebu .. vsetci okoli su fasisti (ako nadavka sa to hodi), ale skutocnych fasistov lubime, tych si nedame
@kacena2305 pretoze lubim svoje deti, tak budem volit tak aby nemuseli z tejto krajiny utekat ked sa to tu este viac zhumpluje tou mafianskou proruskou podplatenou zberbou.
A ak by sa aj legislativa v buducnosti priblizila k zapadu (co zial prezident nema v moci), tak to len bude dobre .. ani ty nevies ci tvoje dieta nebude gay .. a toleratna spolocnost bude potom ta vec, po ktorej budes tuzit nech ti niekto dieta nezabije za ulici za obtiahnute gate ci nemuzny uces ked sa tu nadalej budu rozduchavat tieto "prorodinne" idiootiny ...
@matabb73 ja mám 2 homosexuálnych kamarátov , ktorí tvoria pár a ich vzťah je už vyše 12 rokov viac ako "taliansky". Bijú sa, hresia na seba, veľakrát si vypiju no a napriek tomu sa ľúbia a chceli by si adoptovať dieťa. To len reagujem na názor, že v tradičnej rodine žena ticho počúva a chlap pije a tyranizuje a že homosexualny pár je idylicky a plný lásky a bezchybnosti. Je to blbost. ..Sú to rovnakí ľudia ako my ostatní a teda v ich vzťahoch sú rovnaké problémy ako v tých heterosexualnych. Inak voči gayom a lesbičkam nemám absolútne nič. Každému prajem lásku 🙂.
@radsej_knihu Caputovu. Chcem tam vidieť ženskú ruku, som hrozne zvedavá, ako jej to pôjde. Aj keď jej to nezávidím. Radšej dovolím neznámu ženu ako chujov, ktorí tam sú. Smerak fuj, Harabain.. To vážne? Kotle a? Aj Kisku som volila a keby kandidoval, volím ho aj teraz. Vždy lepšie, ako tie ostatne tváre.. Ešte Bugar.. Na Slovensku? Maďarský prezident? Akože on je celkom v pohode, ale prezident?!
@radsej_knihu sklamala ma Čaputova ze je za to, aby deti boli vychovavane v style ze rodina nie je muz a zena ale rodic jedna a rodic dva!Ze uznava lgbt, kedy si muzi davaju zenske pohlavie a opačne :( radšej nepôjdem voliť..
@radsej_knihu citujem ťa: Hlavne mam uz plne zuby tej arogancie mocnych, ona aspon prijemne vystupuje. Prosím ťa, povedz, že si robíš prdel. Veď ty si použila presne to slovné spojenie z jej kampane. Fakt si neuvedomuješ, čo je za tým? Aká podprahová manipulácia, alebo dokonca aj otvorená. Vo vysokej politike nie je nikto, absolútne nikto, za kým by nestáli nejakí mocní. Čaputová nie je žiadna výnimka. Príjemné vystupovanie je jej job a mne to rozhodne nepripadá samo o sebe ako dostatočný atribút na pozíciu prezidenta. Nepôjdem voliť. Nemám koho.

Odrazu sa vsetci ako zaujímajú o deti, neveriiiim mame plne detsky, ale všetkým leží na srdci akurat osud deti.
Čítam tu diskusie a niekedy si baby pýtajú rady co robit, ked počujú bitku v paneláku a polovica odpovedi je: nestaraj sa, este ty budes mat zle, ....ale teraz? Vsetci sa bijú do hrude a prejdu voľby, zas sa na deti kazdy vykašle