Prezúvky na telesnú
Chcem sa len spytat,ci je tu niekto kto nekupuje tenisky na telesnu a necha dieta cvicit v botaskach,v ktorych dôjde do školy?
Nie, musia mat zvlast na telesnú, ciste, s bielou podrážkou. Hoci logika mi uniká, kedze cvičia aj vonku, bud na antuke, alebo asfalte, ci trave. Takze v podstate, ak nie su od blata, tak moze, zase telesnú nemaju 5hod vkuse. Zalezi na požiadavke skoly. A verim, ze to nie je lacna zalezitost ,ved jedny tenisky kvalitnejšie aj 20 30e.
Pohlad z inej strany-u nas sa deti neprezuvaju ani do prezuviek, cely deñ su v skole v topankach a v deñ, ked je telesna, tak pridu uz od rana v sportovom a prinesu si len tricko na prezlecenie po telesnej, u nas je vsak teplo po cely rok a prsi tak 2 dni v roku.Neviem posudit vhodnosy tohoto systemu, ale tu je to proste tak odjakziva
@junovedievca No vieš, ty riešiš niečo iné ako len tie tenisky...
ako to tu čítam, tak mi napadlo, že možno kúpu tenisiek nechala na exa, keď od nej má vrecko na TEV, nejaké tričko a legíny alebo čo u nich nosia (naša nosí tričko+legíny+tenisky s bielou podrážkou) ... v decathlone alebo na bazáre sa dajú kúpiť za vyhovujúcu cenu ... a kľudne by som dcéru poslala bez tenisiek, keďže je v striedavej starostlivosti ...veď nemá len matku... ale toto je len môj názor😉 neber to osobne... táto téma asi nie je len o tých teniskách na TEV, že?...
@ivett1 dakujem za vsetky nazory.aj ked som bola nepochopena niektorymi.uz sme to poriesili.otec je viac starostlivy v tomto pripade.zivot je raz taky.

@0silvia0 dakujem treba sem tam prefackat cloveka aby sa nesnazil pochopit nepochopitelne.pomohla vdaka