icon

Pri akej novej informácii ste si povedali “ako som mohol bez tohto žiť svoj život doteraz”?

28. okt 2023

Informácia/ alebo vec
Možno to zmení život aj nám ostatným 🙂))

maranta_leuconeura
28. okt 2023

@rebrambora suhlasim, alebo sprcha vo wc. Teraz ked musim 💩 v praci som dost nestastna, ze sa potom nemozem umyt tak ako doma 🙁

nikus93
28. okt 2023

Konvcika na vyplachovanie nosa 😃

tiezjedna
28. okt 2023

letiskové salóniky👍😂

karolinakr
28. okt 2023

@nikus93 v čom ti to zlepšilo? dostali sme to, len som nenabrala odvahu ..

maria1989
28. okt 2023

Vlhceny toaletny papier.

slovakboy
28. okt 2023

Hydroxid sodný. Nasypem do kanála a zalejem vriacou vodou. Pozor treba používať okuliare ochranné. Ono to začne bublať. Leje sa potom pomaly a dovtedy kým to nepovolí a nepretečie všetko. Najprv mi tam vždy ostane stať tá voda v umývadle a len buble. Potom to zrazu povolí a všetko pretečie ako nič. Používam aj do sprchoveho kúta aj do vane aj do kuchyne. Je tam návod. Je to silný lúh a rozpúšťa to všetko biologické, aj vlasy keď tam sú nachytané. Pena na holenie je mydlo a to je slabý lúh. Preto sa používa na holenie aby zmäkčilo to mydlo fúzy.

ma77
28. okt 2023

Umyvačka riadu bez nej už by som bola stratena a vodičak,kedže som si ho robila v 40tke doteraz nechapem prečo som si ho neurobila v 20tke neskutočna pomoc😉

milka1988
28. okt 2023

@mikadooo lenzw puer- perkarbonat sodny je bielidlo ano aj na čistenie skvrn ale na farebnom pradle urobi fľaky ako robí Savo

betulinka1
28. okt 2023

Odmietala som menštruačné nohavicky a teraz bez nich neviem byt 😉

luciferka93
29. okt 2023

Umyvacka a susicka pradla 😃

mikadooo
29. okt 2023

@milka1988 mne to vytiahlo aj na farebnom a farebné ostalo farebné 🤷. Tiež som sa toho bála najskôr. Máš takú skúsenosť, že ti ostala vybielená škvrna?

nisa1980
29. okt 2023

@zobaka Tie nočné používam na deň odkedy existujú.

milka1988
30. okt 2023

@mikadooo
bohuzial ano, tiez som sa nechala presvedcit ze to je aj na stalofarebne oblecenie, dala som teplu vodu do vetra, lindex body, jednu malu odmerku Puer prasku zamiesala som aby sa to dobre rozpustilo, skvrna od malín sice pekne zmizla no body mam flakate presne ako od Sava :( a jedna handra na podladu co bola ruzova ma tiez velky vybieleny flak
Ono totiz to na googli vsade uvadzaju ze ten perkarbonat sodny je prioritne ako bielidlo vhodne len na biele pradlo :/ takže je to dosť risk prať farebné v tom

h2
30. okt 2023

No predsa modrý koník! 🤣

mikadooo
30. okt 2023

@milka1988 no tak odmerka je dooooosť 😂

ivana11155
30. okt 2023

ked som sa stala veriaca, som si toto povedala

dada7701
30. okt 2023

@mikadooo na čo používate prekarbonat sodný ? Na fľaky ?

queen_mary
30. okt 2023

Baby ten puer vybiely aj zasednute biele oblecenie?

subartic
30. okt 2023

skenovanie bločkov a digitálna kancelária

milka1988
30. okt 2023

@mikadooo pockat ale odmerka na susene mlieko myslim :D

mikadooo
30. okt 2023

@dada7701 áno, fľaky.

mikadooo
30. okt 2023

@milka1988 Jáj 🤭. No, tak asi som mala šťastie, neviem. Ja som aj farebné s tým odfľakovala s malou dušičkou (ale čo už, keď s fľakom sa to aj tak nedalo nosiť) a farbu mi to nevyžralo, ani sýtu, čo som bola veľmi milo prekvapená. Ja len opatrne zasypem ten fľak, viac nedávam, alebo teda opakovane ak treba. Každopádne, asi s farebným treba opatrnejšie. 🤷.

mikadooo
30. okt 2023

@queen_mary nie, toto žiaľ mi nefungovalo 😒. Ale ani žiadne zázraky z drogérie ☹️. To keby že má niekto recept, tak ma celkom poteší 😁. Možno savo, to je echt "bielidlo", ale neskúšala som.

luccija
30. okt 2023

@slovakboy kupujem Sifo to je to isté?Ja to veľmi rada robím často čistim sifóny a tých vlasov čo nám vybuble...
Z domácich pomocníkov tlakový hrniec na varenie a robotický vysávač.Tak celkovo rôzne aplikácie, internet v mobile, čítačka knih

lenkacanigova
30. okt 2023

Odzmolkovac na koberce. Najlepšie utratene euro

slovakboy
31. okt 2023

@luccija nepoznám to ale myslím si že chemicky princíp je vždy rovnaký. Silný lúh.

nikus93
31. okt 2023

@karolinakr pri chorobach detskych aj mojich, neverila som co vsetko a v akom mnozstve v tom nose je :D pekne to preplachne a vela tych soplov vyjde von, deti aj menej kaslu kedze to podchytime uz pri nose

lamonita
2. nov 2023

Môj objav roka je skener v kauflande a inych retazcoch😎🥂

angeli121212
2. nov 2023

@lamonita nevedela by si mi prosím povedať kde ho majú v predajni a ako to funguje? Inak mega objav

joannita
2. nov 2023

Suchy sampon mi zmenil zivot 😂