Pri akej novej informácii ste si povedali “ako som mohol bez tohto žiť svoj život doteraz”?
Informácia/ alebo vec
Možno to zmení život aj nám ostatným 🙂))
Konvcika na vyplachovanie nosa 😃
letiskové salóniky👍😂
@nikus93 v čom ti to zlepšilo? dostali sme to, len som nenabrala odvahu ..
Vlhceny toaletny papier.
Hydroxid sodný. Nasypem do kanála a zalejem vriacou vodou. Pozor treba používať okuliare ochranné. Ono to začne bublať. Leje sa potom pomaly a dovtedy kým to nepovolí a nepretečie všetko. Najprv mi tam vždy ostane stať tá voda v umývadle a len buble. Potom to zrazu povolí a všetko pretečie ako nič. Používam aj do sprchoveho kúta aj do vane aj do kuchyne. Je tam návod. Je to silný lúh a rozpúšťa to všetko biologické, aj vlasy keď tam sú nachytané. Pena na holenie je mydlo a to je slabý lúh. Preto sa používa na holenie aby zmäkčilo to mydlo fúzy.
Umyvačka riadu bez nej už by som bola stratena a vodičak,kedže som si ho robila v 40tke doteraz nechapem prečo som si ho neurobila v 20tke neskutočna pomoc😉
Odmietala som menštruačné nohavicky a teraz bez nich neviem byt 😉
Umyvacka a susicka pradla 😃
@mikadooo
bohuzial ano, tiez som sa nechala presvedcit ze to je aj na stalofarebne oblecenie, dala som teplu vodu do vetra, lindex body, jednu malu odmerku Puer prasku zamiesala som aby sa to dobre rozpustilo, skvrna od malín sice pekne zmizla no body mam flakate presne ako od Sava :( a jedna handra na podladu co bola ruzova ma tiez velky vybieleny flak
Ono totiz to na googli vsade uvadzaju ze ten perkarbonat sodny je prioritne ako bielidlo vhodne len na biele pradlo :/ takže je to dosť risk prať farebné v tom
No predsa modrý koník! 🤣
ked som sa stala veriaca, som si toto povedala
Baby ten puer vybiely aj zasednute biele oblecenie?
skenovanie bločkov a digitálna kancelária
@milka1988 Jáj 🤭. No, tak asi som mala šťastie, neviem. Ja som aj farebné s tým odfľakovala s malou dušičkou (ale čo už, keď s fľakom sa to aj tak nedalo nosiť) a farbu mi to nevyžralo, ani sýtu, čo som bola veľmi milo prekvapená. Ja len opatrne zasypem ten fľak, viac nedávam, alebo teda opakovane ak treba. Každopádne, asi s farebným treba opatrnejšie. 🤷.
@queen_mary nie, toto žiaľ mi nefungovalo 😒. Ale ani žiadne zázraky z drogérie ☹️. To keby že má niekto recept, tak ma celkom poteší 😁. Možno savo, to je echt "bielidlo", ale neskúšala som.
Odzmolkovac na koberce. Najlepšie utratene euro
@karolinakr pri chorobach detskych aj mojich, neverila som co vsetko a v akom mnozstve v tom nose je :D pekne to preplachne a vela tych soplov vyjde von, deti aj menej kaslu kedze to podchytime uz pri nose
Môj objav roka je skener v kauflande a inych retazcoch😎🥂
@lamonita nevedela by si mi prosím povedať kde ho majú v predajni a ako to funguje? Inak mega objav
Suchy sampon mi zmenil zivot 😂

@rebrambora suhlasim, alebo sprcha vo wc. Teraz ked musim 💩 v praci som dost nestastna, ze sa potom nemozem umyt tak ako doma 🙁