Pri nákupe som zabudla naskenovať jednu položku
Dnes sa mi stala veľmi nemila vec, pri nákupe so skenerom som zabudla nahodiť jednu vec. Kvôli hlupemu kupónu som to chcela nahodiť mimo môj veľký nákup a proste som sa pozabudla. V živote sa mi to nestalo. Zistil to až sbs keď sa ma na to spýtal. Takto zahanbena som v živote nebola. Vrátili sme sa, tovar som normálne zaplatila a odišla. Viem že už nikdy do toho reťazca nevstúpim, aj keď to možno bude vyzerať že som kradla pravidelne. Hanbím sa ako pes 😭 ani neviem prečo to sem vlastne píšem
Mne sa toto stalo v tescu v Nitre, nákup asi za 120e a zabudla som jednu čokoládu, teda zabudla, muž mi ju hodil do košíka, keď som si to nevšimla 🤦♀️. Keď prišla za mnou sbs, presne vedela, čo nemám naskenovane, ja som sa tak hanbila a asi 10x ospravedlňovala. Ona mi hovorí, veď to stane, oni sledujú kamery a videli to, že muž to vložil keď som sa nepozerala. Že veď zaplatím a je to vybavené.
@mondolina No, ak si ho nevyložila na pás, tak ho neblokli....Určite si ho nechala pod vozíkom, na tej podložke.
Mne sa stalo také že sme kupovali v Tescu veľa oblečenia, a samozrejme aj nákup ... Platil to manžel, a ja som doma pozerala lístok a že je tam nejaká nízka suma .... Pani/pán už si nepamätám na pokladni nám nenablokoval ani jednu vec z toho šatstva 🤷🤷 pravdepodobne zhodil tie pipaky a iba preložil do priestoru kde si už vkladala nákup do tašky ale neoskenoval🤷🤷išla som potom asi za dva naspäť a pani z informácií má poslala preč že mám byť rada a neriešiť to ...žeby s tým mali iba oštaru...
My sme to mali opacne 😁. Nakupovali sme v Tescu a vtedy boli v nejakych sladkostiach take karticky a zadarmo k tomu vyrobca daval take nalepovacie albumy ako A4. Syn to zbieral, ale dlho sme nevedeli zohnat ten album. Az raz sa na nas usmialo stastie a bol aj album. Vsetko sme vylozili z kosika na pas, len ten album nie. Len som na to upozornila predavacku a ona ze ok. Pri vychode SBS a chcel vidiet blok. Ked na nom nenasiel co hladal, vylozit nakup. Vitazoslavne vytiahol album, ze sme ho nezaplatili. Na niekolky krat konecne uznal ze sme ho neukradli, kefze tam ani cena nebola ale ze zdarma. Uz by som to nechala tam, keby mi nebolo luto maleho 😁.
Jasné, že sa to stáva... mne napr. v lete. Boli sme kúpiť nejaké potraviny a bola som strašne smädná, načala som si mineralku a držala v ruke a tak popijala... muž zaplatil nákup a až doma ma trklo, že mineralku som stále držala a nezaplatila 🙄....a nakupujem normálne
Ale prosím ťa. Ja tiež tento týždeň v kaufe, neviem ci som mala zatemnenie mysle, alebo kde sa stala chyba. Na samoobsluznych som potrebovala niečo schváliť, chlapík schválil... Tu mam medzeru... Nákup som dala do tašky a v klidku som odisla. Zrazu ma chlapík dobehne, že asi mi neprešla platba,že mu to tam visí, ale ze vidí, že nezdrham s nákupom....tak som sa proste vrátila a dokončila platbu. Bodka.
Ja som mala jednu kabelku a vo vnutri v malom vrecku som mala nejaky cip, dlho som ju nosila az v jednom obchode zacala pipat, ja som hned chytila paniku, vsetci sa na mna pozerali( zacala som pochybovat ci mi nieco niekto nedal do tasky) ale neskor sme zistili s SBSkarom ze to bol ten cip... vyriesili sme to a zasmiali sa natom 😆

Ahoj, nič si z toho nerob. Niesi ani prvá ani posledná. Robila som v sbske, v nákupnom centre. Občas sa to stáva, nie nieje to žiadna tragédia. A zvlášť v dnešnej dobe, ľudia sú vystresovaný. Takže kľud, kľudne chod nakúpiť. Zlodej nechce zaplatiť a keď, tak začne utekať 😉