icon

Priateľ nedodrží, čo sľúbi. Čo s ním?

16. nov 2019

Ahojte
Som s priateľom cca 1,5 roka. Nebývame v jednom meste, vidíme sa zriedka. Asi tak raz za mesiac. Sme spolu v kontakte takmer denne, buď mailom, telefonicky, alebo SMS. Celkom si rozumieme. Nejaké veci mi však vadia. Nedodržiava dohody a má dosť výhovoriek a asi ma aj klame. Sľúbi mi stretnutie, ale akonáhle je nejaký futbalový zápas v ich obci, tak sa vyhovorí, že je chorý. Keď sa dohodneme, že v určitú hodinu sa stretneme na mailoch a nechce sa mu tam prísť, tak sa vyhovorí, že mu vypadol net. V práci nedodržiava predpisy BOZP, majster ho na to slovne upozorňoval viac krát. Keď to nepomohlo strhol mu z výplaty 20 eur, pritom sa obvykle strháva 60 Eur. A priateľ ešte stonal, že veď mu to mohol aj odpustiť. Nechcem, aby to vyznelo, že ho chcem kontrolovať, ako stíhačka. Ani nechcem, aby sa mi stále hlásil. Skrátka len chcem, že keď sa na niečom dohodneme a sľúbi mi niečo, aby to dodržal. Už som mu dohovárala v dobrom aj v zlom, nič na neho neplatí. Už ma to nebaví. Čo robiť ?
Ďakujem.

Strana
z2
caroline_
16. nov 2019

Vidíš v tomto vzťahu nejakú perspektívu?

abbey1
16. nov 2019

Rozísť sa a nájsť si priateľa, ktorý za tebou trafí častejšie než raz za mesiac.

natycaga
16. nov 2019

Keby ta skutočne chcel, vyvíjal by aktivitu...

miadi
16. nov 2019

Mozno mà takych priateliek v kazdom meste na kazdy den v mesiaci a niekedy proste nestiha.Sorry raz za mesiac ste spolu to nie je vztah. Ste sa videli 20x ? Nechces nieco lepšie?

autor
16. nov 2019

@miadi Veď to, že už ma to prestáva baviť a čoraz viac to začínam brať ako stratu času.

abbey1
16. nov 2019

@miadi 20 krát nie. Veď občas sa vyhovori.

miadi
16. nov 2019

Vidite sa strasne malo a este aj dohodnute stretnutie zruši pre futbal. Najdi si niekoho komu budes prednejšia ty.

autor
16. nov 2019

@miadi Ja si už začínam myslieť, že " je so mnou" len účelovo, aby jeho kamoši a známy vedeli, že niekoho akože má.

miadi
16. nov 2019

@abbey1 matika nikdy nebola moja naj stranka 🤣😁😊tak Mozno 10-15x? Za rok a pol . A chlapov milioni na svete 😜

drobcek53
16. nov 2019

Bola som vo vzťahu pár rokov, kde sme sa videli veľmi sporadicky. A napriek tomu, že mne neklamal (aspoň o tom teda neviem), si takto spätne hovorím, že ako som to mohla tolerovať.. Nikdy viac by som netolerovala sporadické stretávanie (za predpokladu, že by na to nebol vážny dôvod). Ak ťa chlap miluje, chce s tebou tráviť viac času.. Ak to s tebou chlap myslí vážne tak 1,5 roka je dosť dlhá doba na to aby toto "časté" stretávanie chcel poriešiť, hoc aj spoločným bývaním.
A s tým BOZP je to z môjho pohľadu už len čerešnička na torte. Celkovo podľa toho čo si napísala je nezrelý a nezodpovedný. Koľko má rokov?

aniele
16. nov 2019

Mne by vadilo, že nie je čestný. Také, ako kedysi moja svokra povedala o švagrovi: "On vás neoklamal. Len nedodržal dohodu, ktorá sa mu nehodila".

janinah
16. nov 2019

Ak ti stačí taký frajer "o ničom",tak ty budeš ako tá z tej pesničky...očko mala len jednoooo,aj na tom mala beľmooo, nohy mala krivé,vlasy mala sivé,zuba ani jedného...čo berie ozaj hocikoho....tak sa poobzeraj akých frajerov majú kamarátky,kolegyne,ozaj nemáš na viac?....keby ťa ľúbil,tak aj nohy doláme,len aby k tebe došiel.....

autor
16. nov 2019

@drobcek53 30 rokov má

autor
16. nov 2019

@janinah máš pravdu. Mala by som si samú seba viac vážiť.

kikaaa444
16. nov 2019

Neviem koľko km bývate od seba Ale ja s mojim ex sme od seba bývali 230km a videli sme sa každý víkend . Aj keď sa stalo že niečo mal na programe tak vždy som bola uňho pretože už to bol taký zvyk že od piatka do nedele sme boli spolu . Zrejme sa snažíš iba ty , neviem si predstaviť vzťah kedy by som sa videla s priateľom raz za mesiac . Zbytočne strácas čas ..

kittykat22
16. nov 2019

Ty vidis priatela 1x za mesiac a oznamis, ze nechces byt za stihacku. To je jeden z najlepsich vtipov modreho konika, ake som kedy citala

sticker
jankapepe
16. nov 2019

Ako ďaleko od seba bývate?

autor
16. nov 2019

@jankapepe 87 km

miadi
16. nov 2019

To Nie je tak vela. My sme mali s mm medzi sebou cca 60km a taki sme boli zalubeni ze zamnou jazdil kazdy vecer a zobral k sebe a rano ma zas viezol spet. Cely majland prejazdil a po 4m som sa radsej k nemu nastahovala a vyskusali sme spolocny život,

dadus_ka
16. nov 2019

S mojim muzom sme boli od seba cca 400km. Je z ineho statu. A videli sme sa 2-3xza mesiac na par dni tak to porovnaj s vasimi 87km 1x za mesiac 😅 a to sme spolu vtedy len randili, cestoval vlakom/busom. Bolo to 6r dozadu. Teraz uz spolu žijeme.... Ma tak napadlo ci ta vôbec chce? Nemoze byt gay? A teba ma len tak na oko?

lintu
17. nov 2019

Dohováranie naňho neplatí, lebo mu na tom nezáleží. Vie ten chlapec vôbec o tom, že s tebou chodí? :D Dokáže sa ti ozvať sám od seba či zakaždým tá iniciatíva prichádza od teba?

autor
17. nov 2019

@dadus_ka Aj to môže byť pravda, všetko je možné.

autor
17. nov 2019

@lintu Dokáže sa ozvať aj sám. Nevychádza tá inicistiatíva len odo mňa. Ale to nedodržiavanie dohôd ma už štve a nebaví. Už toho bolo moc.

ovaaa
17. nov 2019

Mala som to iste...male klamstvo=velke klamstvo.Bez dovery, spolahluvosti a zodpovednosti to vo vztahu nejde.

ascoli
17. nov 2019

V tom, com si 1,5roka nie je vztah...ale obycajne klamstvo. Ak sa dvaja lubia, chcu travit spolu co najviac casu, ak ta klame a vyhovara,zial bude to robit stale...maj k sebe uctu,vaz si samu seba...zijes v niekoho pretvarke...napisat a nakecat do telefonu ti moze cokolvek, tych par krat,co ste boli spolu sa popretvaruje a zije si svoj zivot dalej...a co ty? Ukonci tento nezmysel a zacni si vazit samu seba...

autor
17. nov 2019

A rozprával mi, ako ho sklamala jeho priateľka, čo mal predo mnou. Že sa s ním rozišla bez udania dôvodu. Ale s odstupom času som prišla na to, že to asi až tak bezdôvodne nebolo. Podľa mňa sa tam odohrávalo toto isté, lebo tvrdil, že mu aj futbal zakazovala. Už ju to zrejme prestalo baviť, keďže upozornenia nepomáhali takto jednoducho uťala.

liptroman
17. nov 2019

Utekaj od neho, bude horší... ☹️

evica01
17. nov 2019

Ja by som na toto nervy nemala.
On ti nie je ani dobry kamos. Nieto manzel.
Ked sa s nim rozides tak si to mozno ani nevsimne 😁
Jasne, ze sa na neho vykasli. Ani kamaratku by som taku nemohla mat.

autor
17. nov 2019

@liptroman V piatok zasa nedodržal, čo sľúbil. Už to bola zrejme tá posledná kvapka, ako sa vraví. Tak som si ho zablokovala v telefone, aj na emailoch, aj na fb.

autor
17. nov 2019

Ďakujem vám dievčatá, za všetky postrehy a rady. A aj povzbudenie.

Strana
z2