icon

Priateľ začína vymýšľať ohľadom svadby

8. júl 2020

dohodli sme sa na svadbe chce ju aj on aj ja. Problem je ze moj zacina spekulovat ako to urobit aby bolo s tym co najmenej starosti. Nakoniec ze ak by mal riesit okolo toho tak radsej nemat ziadnu svadbu s cim nesuhlasim ja pretoze nasa rodina je proti aby sme sa nevzali. Neviem uz ako argumentovat. Vysvetlovala som mu,ze ak sa mu nieco stane vsetko co sme ziskali ako partneri nedostanem nic z toho ani byt proste nic! Ja uz neviem ako argumentovat navyse ta hanba vsetci vedia,ze mame mat svadbu a teraz zas im hovorit ze nemame a zas potom,ze mame? Ja si pripadam jak na psychiatrii. Prosim napiste mi len tie co vedia nieco normalne poradit a nie aby som sa s nim rozisla

Strana
z2
tosomja
Autor odpoveď zmazal
taskataska
Odpoveď bola odstránená
autor
9. júl 2020

@katarinka89 asi ju chce ked zacal vypravat o nej on a nie ja

heleninamama
9. júl 2020

Ahoj, zase Ty @princeznasevera?

hindakus
9. júl 2020

To nebude jeho prvá svadba...a možno ani posledná

sense
9. júl 2020

Svadba o dvoch svedkoch 1x ides pre papiere ktire vyplnis a urcis termin, druhy krat ked prides aj so svedkom povies ano a podpises papier a ides, ...nemusi to byt sobota, nemusite byt ani slavnostne nahodeni a nemusite mat ani obrucky...zalezitost dvoch polhodinovych navstev mozno ani to ...na urade

stefi_k
9. júl 2020

Čo keď pridu raz v živote naozajstne starosti? Aj to sa mu nebude chciet ?

cervenaruza123
9. júl 2020

Zorganizuj svadbu ty, staci ked on pride a vezme si ta. Naozaj je okolo svadby vela toho, co treba vybavovat, ale pokial mate len malu svadbu, tak to budes mat sikovne vyriesene. Chlapov take veci ani nezaujimaju az tak, necudujem sa mu, ze sa mu nechce nic organizovat a natahovat sa s papierovackami a podobne.

nenne27
9. júl 2020

Prepac ale podla mna sa zenit nechce.ked ma des z vybavovaciek zo svadby o 2 svedkoch tak potom z coho nema des???ved to uz ani jednoduchsie nemoze byt.to uz n a grilovacku s kamaratmi je viac vybavovaciek ako na svadbu s 2 svedkami.uisti sa ci sa chce naozaj zenit...

nenne27
9. júl 2020

@cervenaruza123 ma svadbu o dvoch svedkoch...co vela treba vybavovat?

maris5
9. júl 2020

Ked mate mat svadbu o 2 svedkoch, tak idete spolu na mestsky urad, poziadaate o termin. Vypisete obaja papiere, podpisete. Potom sa v den svadby oblecete, pridete do obradnej miestnosti vyslovite ano, usmenete sa do fotaku, podpisete papiere a to vsetko. Vsetko dalsie riesis ty, lebo menis priezvisko. Pre neho sa absolutne nic nemeni, len v praci oznami zmenu stavu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mondolina
9. júl 2020

@heleninamama
Mám ten istý názor 😜

mondolina
9. júl 2020

Aký dôkaz ešte chceš, že si ťa nechce zobrať?
Lebo prísť na úrad povedať ÁNO je to najmenej čo môže urobiť.
Menej sa už naozaj nedá.

lenuliatko84
9. júl 2020

Ved mu povedz ze jeho jedina starost bide oblek a obrucky ,vsrtko si vybavis ty

jaskolka
9. júl 2020

Keď takú mini svadbu mate mat, netuším, čo ho trápi, že bude veľa starosti. S čím ako? Veď vybaviť termín a vyplniť žiadosť je 10 minút, kúpiť obrúčky, oblek kúpi v prvom obchode. Vybavené, hotovo, nič viac. Obrad 15 minút, podpis, hotovo.

lucia147852
9. júl 2020

Tak aké vybavovačky mu vadia, keď ženiť sa chce ? Veď svadba o 2 svedkoch nemá viac vybavovania s papierov ako prihlásiť auto alebo vybaviť pas. Akurát este tam prísť s vykoktat áno. Tod vse

Strana
z2