icon

Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?

kvetinka317
1. aug 2018

Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂

saslavka73
9. aug 2018

@bodka70 No moja ja tiež nepijem, veľmi málo a toť nedávno som sa dočítala, že ľudia ktorí nepijú alkohol majú sklon k skorej demencii. Tak teraz neviem, minule som si dala pre istotu 2 x po dva deci vína.

ostorha
9. aug 2018

@0silvia0 Ja tiez riflove sukne take do pol stehien kratsie uz nie,rifle a kozena bunda to musi byt ja milujem ciernu farbu nosim ju od puberty a nejako sa jej neviem vzdat,sa hovori ze ostaruje a je smutna a abla,bla ale je sa v nej citim dobre.Ale nosim aj saty a sukne take elegantno-romanticke a opatky rada..Si zober ze my sme slimky rifle nosili viac ako pred 25 rokmi/ja som si rucne zosivala ,k tomu vybijana kozenka. topanky typu kanady,alebo tenisky clenkove platene, tricka cierne,kockovane kosele a znova je to v mode.

0silvia0
9. aug 2018

@bodka70
@modrava
ja tiež neznášam kaderníčku a keby sa ma dotkla pedikérka a manikérka, tak ju asi podvedome odkopnem a pred masérom utečiem, toto ja mám tiež asi nejakú fóbiu...

modrava
9. aug 2018

@0silvia0 myslis ze fobia? ja som to vyhodnotila ako vysledok studeneho odchovu. ako dieta som mala malo fyzickeho kontaktu. beriem to tak, ze nebola k tomu vychovana a je mi to neprirodzene. aj ked k ludom co lubim to citim inac...

0silvia0
9. aug 2018

@ostorha ja tiež zbožňujem čiernu, mne je jedno že zostaruje, ja si na seba neviem dať pastelové farby a veľké vzory. Ale možno raz na dôchodku aj ružové gate oblečiem, teraz by som to nedala.

@modrava ale môže byť čo píšeš, kedysi dotyky neboli až také bežné smerom k deťom. Ja som rodičov mala fajn, aj kontaktní boli, mne mama hovorila, že ja už od malého dieťaťa som neznášala keď ma ona chcela objať, vraj som ju odháňala, tak ja neviem, nepamätám si to.

kvetinka75
9. aug 2018

@zamilion no veď tie 40-ky sú oveľa nebezpečnejšie ako tie mladšie. Hm ja mám cez 40 asi by som sa mala nad tým zamyslieť 😉. Len nemám na takéto veci ja žalúdok. Nerobím druhému to čo nechcem aby mne robili.

kvetinka75
9. aug 2018

@modrava bože ja milujem masáže, keď mi kaderníčka umýva vlasy, to by som aj hodinu sedela, keby to umývadlo nebolo také tvrdé. Bolí ma pootm z toho krk.

kofa77
9. aug 2018

@kvetinka75 no presne. len keby aj opacne pohlavie, ale nielen ono toto dodrziavalo. a pritom je to take jednoduche.

kvetinka75
9. aug 2018

@modrava ja som tiež mala studený odchov a preto som si myslela, že teraz mi to robí dobre. Masáže a pod. Zbožňujem to. A dcéra zase opak. Stále bola na mne nacapená, robila som jej nejaké masáže chrbta, chodidiel a tá to tiež zbožňuje.

fannynka
9. aug 2018

@kofa77 ahoj, kde si to davas robit?

verini
12. aug 2018

@4ocka to mi ani nehovor o.tych sedivych vlasoch. mam pocit ze sa farbim kazdy druhy tyzden..😯strasne

4ocka
12. aug 2018

@verini dnes sme to s mm ratali, 2 tyzdne od posledneho🤦🏻‍♀️ Do hruzy

verini
13. aug 2018

@4ocka dnes idem kupit ten sprejna odrasty. ak sa mibude odtienpozdavat. lebouz zasa farbit???

kofa77
13. aug 2018

@fannynka envy klinika.

ja hennujem, mam take gastanove, sedivych malo, ale su, tak henna ich tak do medena chyti, je to take ako jemny melir. chemicke farby mi nesedia, svrbi ma hlava.

0silvia0
13. aug 2018

@kofa77 aj mne každý chváli ten melír zo šedivých vlasov, ktoré henna farbí iným odtieňom ako nešedivé vlasy...

modrava
13. aug 2018

@0silvia0 aj mi viete dat postup a znacku henny? myslim, ze ked este trochu osediviem, tiez pojdem radsej touto cestou
@kofa77

0silvia0
13. aug 2018

@modrava ja použíam khadi už roky rokúce a to som dosť šedivá a henna mi chytá perfektne aj na šedivé vlasy, ale používam červený odtieň zmiešaný s bledohnedou. Objednávam cez khadi.cz, ale dá sa niekde kúpiť aj v kamenných obchodoch.
Oficiálny postup je že použiješ prírodnú hennu (červenú), zafarbí ti vlasy na červeno a potom použiješ odtieň ktorý chceš mať konečný (hnedý, čierny, ...), ale je to nerobím takto dvojkrokovo, ja si hneď zmiešam červenú s hnedou, nechám pôsobiť 2 hodiny a umyjem.

modrava
13. aug 2018

@0silvia0 dakujem
a to si miesas tie odtiene dokopy ty sama? ja obavam presne toho, ze prvy raz bez skusenosti neodhadnem odten a skoncim ako cervena mrkva

kofa77
13. aug 2018

ja pouzivam voono, uplne super je ta henna, najlepsia, aku som vyskusala. teda zas az tak vela nie, nieco z dm-ka, tusim aj khadi som raz mala, tato mi sedi najlepsie. davam 3/4 svetlo hnedu a 1/4 stredne hnedu, alebo ked mam chut na viac medenu, tak svetlo hendu len,davam raz za 3 mesiace, uplne mi to staci.

0silvia0
13. aug 2018

@modrava dopísala som do správy, že dá sa robiť aj dvojkrokovo, ale keďže môj výsledný odtieň je dočervena, tak ja si to farbím hneď na prvý krát. Keď chceš, môžem poslať foto do pošty, aby si mala predstavu. Ale na každý vlas chytá henna inak, s kolegyňou máme rovnakú hennu, rovnako namiešanú a mne chytá tmavšie ako jej. Sama si to miešam, ja už po rokoch mám v tom svoj systém, ale ja som dosť šedivá, ja musím farbiť raz za mesiac, rýchlo mi rastú vlasy ...

modrava
13. aug 2018

@kofa77 dakujem aj tebe 🙂
@0silvia0 vdaka... ja este chcem pockat, nesediviem velmi a mam sytu farbu este. ale raz to pride...😂

0silvia0
13. aug 2018

@modrava tak to máš super, keď je čo farbiť, stále je to dobré... 😎

modrava
13. aug 2018

@0silvia0 ja som uz teraz v soku z prveho farbenia.... raz som si dala ten umyvaci sampon na 8 umyti a bola som nervozna s pocitom cudzej hlavy. a to som mala na sebe odtien ako moje vlastne vlasy

libawet
13. aug 2018

@kofa77 u mňa už horšie - muži ma prestali zaujímať. Dokonca sa pristihujem pri tom, že mi až vadia, to nie dávno, nebolo. Celkovo aj ľudia...akoby sa začínala pre mňa nejaká nová etapa môjho života. Skôr ma teší, keď som sama, so svojimi myšlienkami, keď sa môžem sama so sebou rozprávať, také vyžalovanie sa a následná úľava.

libawet
13. aug 2018

@modrava ja tiež už len " hennujem " cca druhý rok, a neviem si vynachváliť. Vlasy sú také bohatšie, menej vypadávajú, akoby mi zhustli a dobre sa tvarujú. Používam tú českú značku Henna - hnedá. Hennujem podľa potreby, u mňa to vychádza tak raz za 2 mesiace, Hennu mám na vlasoch aj celý deň, henna ide do vlasu, neobaľuje ho ako norm. farba, a tým ten vlas nezaťažuje, teda nie je tak náchylný na vypadnutie a následne ho vyživuje.

libawet
13. aug 2018

@saslavka73 no veru, ja a alkohol to nejde dohromady. Mám nízky tlak a po alkohole ešte nižší, čo znášam veľmi zle. Jedine tak na Vianoce, či Veľkú noc si robím domáci karamelový koňak, a to si len tak cuckám, a ešte kvalitné víno z čiernych ríbezlí, to najviac dve deci a mám dosť. Tak asi umriem dementná 🙂.

libawet
13. aug 2018

@ostorha aj ja kedysi a´la Depeche Mode! Teraz už skôr čierna nie. Mám rada modrú a jej odtiene, fialovú, olivovozelená, aj ružové mám čosi, začínam ísť skôr už do tých farieb, ale DM u mňa stále No. 1.!

ostorha
13. aug 2018

@libawet Ja tiez mam velmi rada fialovu ale tmavsie odtiene, ked ruzova tak taka pudrva staroruzova ak cervenu tak vinovo cervenu,ked zelena tak olivova,modra kralovska a namornicka,aj petrolejovu mam rada to je taka zmes modro-sedo-zelenej.Co nemam rada su vyrazne kriklave farby ako zelena, zlta a oranzova a neonove a cukrikove to vôbec nie.Inak ked sa podobas na Bohdalku tak si musela skor ako rovesnicky vyzerat tak starsie a serioznejsie,lebo ona uz ako 30 rocna vyzerala na svoj vek starsie ale zasa sa od tej 30-tky uz velmi potom nemenila.Ja ju mam v hlave zapisanu ako Fany kde hrala s Jirinou Jiraskovou velmi dobre herecky obe.

libawet
13. aug 2018

@ostorha presne si ma vystihla, vždy mi viac tipovali ako som mala. Môj muž je odo mňa o rok a pol starší, no toho zasa tipujú aj o desať menej, on je taký ten tip " večný pionier " a ja pri ňom ako jeho matka 🙂, ale to zas celkom nie....🙂,

kofa77
13. aug 2018

@libawet vlastne ani mna nezaujimaju,ale to prave preto, ze mi pridu smiesni 🙂. ale nie, poznam aj fajn muzov, normálnych, ale malo ich je,. ja som introvert, moju potrebu sociálnej interakcie si uplne naplnim v praci, ale zas musim davat pozor, lebo sa menim fakt na kraba pustovníka, co nie je dobre uplne, takze obcas aj vyleziem z ulity. fakt len obcas. zas treba si udrziavat aj nejake kamaratske vztahy, lebo potom naozaj clovek skonci osamely a ked raz pride chvila, ze by aj niekoho prijal v okoli, tak nebude kto..