Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?
Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂
Toto je veľmi zaujímavá téma, človek sa tu všeličo dozvie.
@kvetinka317 som Ti veľmi vďačná.
Nie je už skupina 40plus?
@mircalla ja som našla zatiaľ aspoň potraviny, ktoré ho obsahujú
https://www.casprezeny.sk/clanok/84429/estrogen...
No baby, ja neviem preco, ale asi od aprila mi zacalo pukat v kolenach a jedno koleno ma aj pobolieva. Je to aj dost blbe ked napr. vstanem v robote od stola a praska mi v kolenach...kupila som si tekutu kyselinu hyaluronovu a uzivam, som zvedava ci pomoze. Mate s tym.skusenost? Behat sa bojim.
@modrava treba si nájsť skrátka pre seba to, čo nám vyhovuje, pretože, čo vyhovuje jednému, nemusí zákonite druhému, proste počúvať svoje telo, ja som si takto dlho hľadala druh pohybu, ktorý dokážem dodržovať dlhodobo a nie iba na chvíľu. Vyšla mi z toho jednoznačne trošku rýchlejšia chôdza zo stanice denne domov, čo je cca 3km. Zo začiatku som to veru cítila, aj svalovica bola, únava ako hovado, no prekonala som to a robím už tak tretím rokom. Ani s jedlom to nie je tak, že múka, cukor...všetko zle. Človek má jesť všetko, je všežravec - ale s mierou a v rovnováhe, vtedy je to OK. Extrémy v jedle, v športe, celkovo v živote ešte nikomu nič dobré nepriniesli, skôr naopak.
@0silvia0 ja chodím na rýchlu chôdzu, mňa beh nebaví, všetko mi skáče, som hneď unavená, zadýchaná, ledva pachtím.
@0silvia0 Zdravá je krásna. Určite si krásna.
@mircalla prečítaj si viac : https://www.energy.sk/sk/menu_x7492x/
@kvetinka75 k tej galvanickej kúre - ano, je to skor na také "vyhladzovanie" pleti - taká "galvanická žehlička", sa nanesú sa geliky na tvár a behá s tým prístrojom po tvári... ako na kozmetike taká procedúrka... 🙂
@natalienka12 skús colafit, 99,9% kolagén...mala som rovnaký problém, už v priebehu užívania prestalo.
@libawet Ty ale toto vyzerá dobre.
@happygirl a aj vidíš nejaké výsledky, funguje to? To chodíš niekde do salona? Vidno výsledky už po prvom použití?
@libawet prečítala som si aj ja, stvorený pre mňa - lenivosť a nezáujem - 😂, celája
@libawet odtiaľto objednávaš? máš s nimi dobré skúsenosti? Lebo zvažujem že si to objednám.
@kvetinka75 aj tuto objednávam, no majú aj svoje kamenné obchody v niekt. mestách, pozri ich predajné miesta, možno majú aj u vás.
gynex som uzivala pri velkej dvojkomorovej cyste, ktora vraj nezvykne prasknut, hrozila operacia. po gynexe praskla...
ale zas ja by som to neuzivala preventivne proti vsetkemu a pre vsetko. neda sa brat preventivne x pripravkov na x potencionalnych zdravotnych problemov.
@modrava ja zozbieram informácie, pôjdem na tú biorezonanciu, počkám na výsledky krvi a uvidím čo mi tam povedia a potom sa rozhodnem. Ale niečo so sebou musím robiť. Začnem potom riešiť najakútnejší problém.
@libawet bola to ironia z mojej strany
Gynex bol jediný doplnok z lekárne, ktorý som uzivala a verila mu.Pri PMS tak výsledok nevidíš jeden mesiac som v pohode druhý nervozita, stres vnútorný..predsa sú to hormóny, ktoré s nami mavaju
Momentálne ma kozmeticka namotivovala na kolagén na plet, kĺby tak som si kúpila práškový kolagén vraj sa to odporúča nekúpila som drahy značkový Inca collagen, ale lacnejsi

@mircalla nie, majú svoje obchody a inak cez energy.sk. Ja od nich mám veľa vecí, veľmi mi pomáha aj peralgin na alergiu ( mám v lete sennú nádchu ) a probiosan na črevá, zdravú mikroflóru, všetko bylinné veci, kde zloženie tých bylín je v ideálnom pomere. Aj flavocel je dobrý, to je zasa čisto ženská záležitosť, obsahuje prírodné flavonoidy. Gynex je u mňa však no.1.