icon

Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?

kvetinka317
1. aug 2018

Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂

libawet
3. aug 2018

@mircalla nie, majú svoje obchody a inak cez energy.sk. Ja od nich mám veľa vecí, veľmi mi pomáha aj peralgin na alergiu ( mám v lete sennú nádchu ) a probiosan na črevá, zdravú mikroflóru, všetko bylinné veci, kde zloženie tých bylín je v ideálnom pomere. Aj flavocel je dobrý, to je zasa čisto ženská záležitosť, obsahuje prírodné flavonoidy. Gynex je u mňa však no.1.

mircalla
3. aug 2018

@libawet ja potrebujem nieco s estrogenom

saslavka73
3. aug 2018

Toto je veľmi zaujímavá téma, človek sa tu všeličo dozvie.
@kvetinka317 som Ti veľmi vďačná.

Nie je už skupina 40plus?

libawet
3. aug 2018

@0silvia0 je to tak - lebo pravidelným ohýbaním kĺbov sa vlastne neustále vytvára kolagén, samotné namáhané kĺby k tomu telo nútia, ale zasa - s mierou - nič sa nemá preháňať, pretože napr. beh - kĺby ničí.

kvetinka75
3. aug 2018

@mircalla ja som našla zatiaľ aspoň potraviny, ktoré ho obsahujú
https://www.casprezeny.sk/clanok/84429/estrogen...

0silvia0
3. aug 2018

@libawet ja napríklad behať nemôžem, vždy ma od behu boleli kolená, obdivujem teraz ten behací boom, všetci behajú, starí, mladí...

natalienka12
3. aug 2018

No baby, ja neviem preco, ale asi od aprila mi zacalo pukat v kolenach a jedno koleno ma aj pobolieva. Je to aj dost blbe ked napr. vstanem v robote od stola a praska mi v kolenach...kupila som si tekutu kyselinu hyaluronovu a uzivam, som zvedava ci pomoze. Mate s tym.skusenost? Behat sa bojim.

libawet
3. aug 2018

@modrava treba si nájsť skrátka pre seba to, čo nám vyhovuje, pretože, čo vyhovuje jednému, nemusí zákonite druhému, proste počúvať svoje telo, ja som si takto dlho hľadala druh pohybu, ktorý dokážem dodržovať dlhodobo a nie iba na chvíľu. Vyšla mi z toho jednoznačne trošku rýchlejšia chôdza zo stanice denne domov, čo je cca 3km. Zo začiatku som to veru cítila, aj svalovica bola, únava ako hovado, no prekonala som to a robím už tak tretím rokom. Ani s jedlom to nie je tak, že múka, cukor...všetko zle. Človek má jesť všetko, je všežravec - ale s mierou a v rovnováhe, vtedy je to OK. Extrémy v jedle, v športe, celkovo v živote ešte nikomu nič dobré nepriniesli, skôr naopak.

kvetinka75
3. aug 2018

@0silvia0 ja chodím na rýchlu chôdzu, mňa beh nebaví, všetko mi skáče, som hneď unavená, zadýchaná, ledva pachtím.

modrava
3. aug 2018

@libawet z duse mi hovoris :o))

libawet
3. aug 2018

@modrava ja robím ksichty na seba ráno do zrkadla, to nestačí??🙂🙂

libawet
3. aug 2018

@0silvia0 behajú, lebo majú zdravot. problém...napr. chlapi by nebehali, keby im " ten dolu stál tak ako má " 🙂 🙂...lebo to, že " nestojí ", je problém napr. v tlaku, v cholesterole, v obezite a pod. To len my ženy beháme, cvičíme pre krásu 🙂

0silvia0
3. aug 2018

@libawet no ja tiež cvičím pre zdravie, krajšia už určite nebudem 😎

saslavka73
3. aug 2018

@0silvia0 Zdravá je krásna. Určite si krásna.

libawet
3. aug 2018
libawet
3. aug 2018

@0silvia0 zdravie = krása 🙂

happygirl
3. aug 2018

@kvetinka75 k tej galvanickej kúre - ano, je to skor na také "vyhladzovanie" pleti - taká "galvanická žehlička", sa nanesú sa geliky na tvár a behá s tým prístrojom po tvári... ako na kozmetike taká procedúrka... 🙂

libawet
3. aug 2018

@natalienka12 skús colafit, 99,9% kolagén...mala som rovnaký problém, už v priebehu užívania prestalo.

saslavka73
3. aug 2018

@libawet Ty ale toto vyzerá dobre.

kvetinka75
3. aug 2018

@happygirl a aj vidíš nejaké výsledky, funguje to? To chodíš niekde do salona? Vidno výsledky už po prvom použití?

kvetinka75
3. aug 2018

@libawet prečítala som si aj ja, stvorený pre mňa - lenivosť a nezáujem - 😂, celája

kvetinka75
3. aug 2018

@libawet odtiaľto objednávaš? máš s nimi dobré skúsenosti? Lebo zvažujem že si to objednám.

libawet
3. aug 2018

@zamilion spokojný muž=plné brucho, prázdne g*le 🙂,

eliska13
3. aug 2018

@mircalla výrobky od Energy sú dobre mne to veľmi pomohlo na PMS, alebo placebo🙂tiež som brala Gynex

libawet
3. aug 2018

@kvetinka75 aj tuto objednávam, no majú aj svoje kamenné obchody v niekt. mestách, pozri ich predajné miesta, možno majú aj u vás.

libawet
3. aug 2018

@eliska13 placebo ? Užívaním gynexu, čo je naozaj len zmes ideálne zložených bylín, sa mi zastavil rast myómu, kvôli ktorému som vlastne s gynexom aj začala.

modrava
3. aug 2018

gynex som uzivala pri velkej dvojkomorovej cyste, ktora vraj nezvykne prasknut, hrozila operacia. po gynexe praskla...
ale zas ja by som to neuzivala preventivne proti vsetkemu a pre vsetko. neda sa brat preventivne x pripravkov na x potencionalnych zdravotnych problemov.

libawet
3. aug 2018

@modrava tak asi aj tu platí, že každý podľa seba a musí sám na sebe zistiť, čo mu vyhovuje systémom pokus-omyl. Ja som radila len podľa seba.

kvetinka75
3. aug 2018

@modrava ja zozbieram informácie, pôjdem na tú biorezonanciu, počkám na výsledky krvi a uvidím čo mi tam povedia a potom sa rozhodnem. Ale niečo so sebou musím robiť. Začnem potom riešiť najakútnejší problém.

eliska13
3. aug 2018

@libawet bola to ironia z mojej strany
Gynex bol jediný doplnok z lekárne, ktorý som uzivala a verila mu.Pri PMS tak výsledok nevidíš jeden mesiac som v pohode druhý nervozita, stres vnútorný..predsa sú to hormóny, ktoré s nami mavaju
Momentálne ma kozmeticka namotivovala na kolagén na plet, kĺby tak som si kúpila práškový kolagén vraj sa to odporúča nekúpila som drahy značkový Inca collagen, ale lacnejsi