Pridajte sa k diskusii Augustovky 2006 II
Babule, dufam, ze sa nehnevate, ale ja uz fakt nemam trpezlivot, kym mi to natiahne...
Vitam vsetky a dufam, ze diskuse neochladne..ale pocasie by mohlo ๐
bre ranecko,som kukala fotos, no chutne, az mi doslo luto, ze som fotenie u Zoji v poslednej dobe zanedbavala. V tom desnom zhone ma to ani nenapadne. Dnes ideme k tatovi do prace, kuknut Mikulasa, normalne sa tesim viac, ako Zoja. No, idem sa nieco poucit, kym mala este driemka
pa a plne topanky prekvapeni prajem...cmuk
dobre ranko augustovky ๐
aka bola mikulaska nadielka u nas stedra mal ma sladkosti do konca roka aj viac on by nedbal jest to naraz ๐
dobre rano ๐
aj u nas bol Mikulas zase stedry, aj ked som sa hrozila Natalke, ze tento rok urcite nedostane sladkost, len varechu ๐ Ninka sladkosti nepapa, takze ta mala v balicku ovocie, vyzivy a piskoty ๐
jaj, my aj my stedru nadielku.. aj ja samozrejme, z coho sa tesim ๐ ๐ ..
adi, tie vystupy.. to nic.. to aj my prezivame.. ๐ niekedy je to na nervy ๐ ๐ ..ale co narobis..
liska, kde siiii?? tehotna si? ๐
wladi tak sa pochval aku mikulasku nadielku si mala???????
aj ja som cakal specialneho miยดkulasa ako prekvapko ale moj syn mi ho nedoprial a nechcel spat zaspal o 23 a my s nim ๐ ๐
gabika, na taku mikulassku nadielku som cakala aj ja, ale moj "mikulas" zaspal skor, nez ja ๐ tak mozno pride oneskorene dnes ๐
babenky tak nech sa vam to dnes vydari.... ๐
takto na dialku hadzem do vasich cizmiciek vsetko zdravie,stastie a lasku sveta ๐
sladky den... ๐
gabi, to mi vrav.. my sme mali divoku noc ๐ ..som grogy ๐ .. on nej teda ziadna nadielka.. ale od nasich ๐ ..
alenka, dakujeme.. aj vam ๐ต
akurat pisem treti prispevok, ej to na nervy ๐ ..a rigorozka nic.. aaaa ๐ musim si svihnut.. mam sice este rok casu, ale chcem to mat do jari, idealne do konca jari ๐ ๐ ..
Ahojki babenky - Mikulรกลกenky,
u nรกs uลพ bol Mikulรกลก - prihodila som nejekรฉ foto ๐
Ocinko dnes urobil kriminilogiu za A - ลพeby veฤer eลกte "mikulรกลกska oslava" ๐
Idem ja za drobฤekom, lebo babka uลพ odchรกdza domov.
Pรกรก, eลกte dnes em snรกฤ mrknem ..... ๐
ahojte babenky
ty brdo ja som tu snad asi rok nebola....
tolko vela ste toho popisali...
boli sme na ockovani...a meriame 87cm a vazime 12,5kg....
veci jej kupujem na dvioj ayz dvaapolrocne deti....
sme dlhรญ ako tรฝzden pred vyplatou.... ๐ฒ
my sme akurat s MM mali krizu....on nervozny zo zhonu okolo stavby, ja zo skoly....tak sa to odrazilo aj na nasom vztahu....
ale uz je vsetko ok-vydiskutovane a uzmiereny ๐
co mate nove?
ja v podstate nic
hej boli sme s Talinkou u jednej maminej znamej psychologicky aby troska pozorovala nataliu a verdikt znel-je hyperaktivna...ludia ja asi pri nej z infarktujem, ale nie ๐
co uyz dokazu vase deticky?
nasa lezie vsade kde sa to da....stolicky, postel, gauc...sama aj zlezie, a viete co sa naucila sama-kotrmelec robit... ๐ฒ
uz rozpravvate? my sa uz rozrozpravali....mama, tata, tati, baba, dedo, duda,papa,ham-ham...kuku,nene(akozne nechcem)a take vseliake hatlaninky
a zvieratka uz pozname vsetky a ajto ako robia...a leporela tie mame doma na kila....citame a citame a listujeme....a si predstavte ze odpozorovala naslinenie prsta pri listovani...
ja mam zhon...dva tyzdne mam skusky v pondelok a v stredu....asi sa zblaznim... ๐
idem kuknut este vase fotky
a viete co aom hlavne chcela ?
sa vas opytat co prinesie jeลพiลกko vasim ratolestiam?
neli, ahoooj.. som sa zasmiala pri tvojom prispevku, hlavne co sa tykalo pri malej.. kotrmelce ๐ .. no nasa robi stojku na rukach, ale jednu nohu da hore.. ๐ .. a naslinenie prsta pri listovani.. no zlateeeee ๐ต ..
nasej jezisko nadeli par obleceni, hraciek.. ja veru neviem, ale sedacko na cikanie, do velkeho zachoda.. bo mi na nocniku nechce.. ale do velkeho sa da prehovorit.. ๐ , a kukala som aj stan, co ma atiatko, celkom sa mi to lubi, bo emi miluje gulicky ๐ ..ozno nieco take.. odhovarala som mamu, chcela aj trubku, ci bubon, ale to by sme asi neprezili ๐ ๐ ..
my uz vsetko kecame, nazar (nazdar), haloo, nesces, sceees, ano, didi, papat, spat, lacik (vlacik), avto (auto), booo (ked sa buchne), haciiii (hapci), daaaaj, a uz neviem.. keca o stosest, hlavne s mobilom ๐ , ale zas do toho taaak vykecava, to sa mi lubi.. musim ju brat vazne, ked mi vyprava, ja jej akoze rozumiem.. obcas gestikuluje rukami, to akoze posunkuje.. vediem ju aj k tomu.. ๐
akurat mi zaspava, spava uz 1x denne..
๐ asi uz aj zalomila ๐ .je ticho..
wau...aj ja chcem aby uz tak kecala vo velkom...ona nie a nie...zavrie pusu a bude ticho cumiet na teba....
nasa este len teray dobija baterky...spat? asi az tak o hodinu...
my spime jedenkrat cez den uz od asi 11 mesiacov...najprv spala aj 4 -4,5 hod vkuse po obede a teraz tak dva a pol hodiny a viacej.kedy ako
a kde ste nasli ten stan?
vsetky darceky co som chcela ja kupit uz kupil krstny malej
neli, stan? pisala atiatko, ze v draciku..akurat to idem kuk na nete.. ๐
a co sa tyka reci, neboj.. mate cas.. bud rada, ze len to ๐ .. aspon ta usi nebolia..
baby mi spime po dlhej dobe sme zaspali o 20.30som v soku idem si teda vybrat svojho mikulasa ๐ ๐
my sme kupili sta s tunelom v metre za 600 ๐
wladka,ja a tehotna? ๐ฒ nestras, este jedno ako Christian a uz ma vezu! ๐
nelinka, sranda s tym slinenim prsta, moj robi presne to iste ๐ a rozprava ako Emka, len on miesa taliancinu so slovencinou, tak je to este vacsia sranda ๐
akurat dnes mi zacal po celom obchode vykrikovat KAVA,KAVA,lebo videl hrnceky ๐
wladi, my tie gulicky mame,ale bavi ho len ich rozhadzovat po byte, co mna teda velmi nie, tak ich mame vacsinou uzatvorene v takej taske...keby som bola blizsie,tak ti ich darujem ๐
my mame pre maleho pod stromcek taku velku elektricku 3-kolesovu motorku (nie na hranie, normalne pre neho na jazdenie), hojdacieho konika (co mal byt na narodeniny,ale nevyslo)a Ferrari na dialkove ovladanie, nasi mu kupili autodrahu, knihy a CD s pesnickami a rozpravkami, tak pod stromcekom ani nebude vediet, z coho sa skor tesit ๐ take ze oblecenie, autosedacku alebo redukciu na WC za darceky nepocitam, lebo z toho radost iste nebude mat ๐
ahojky liska ja tiez vravim este jeden ako maly a hodim si to uple staci ked pride kamoska ma o 3mesiace strasieho sme vonku bez kociara a clovek ich nahana po celom sidlisku jeden sa rozbehne smerom tam a druhy na opacny koniec a ona je este tehotna tak sa snazim utekat ja super vecer padnem ako kabel a maly vydrzi do11 ๐ข
aj my sme mali tie gulicky a poviem vam len cisty bordel nic viac ๐
liska, serus moja ๐ .. som tajne dufala, ze budes reagovat aby si vyvratila tuto otazku.. kedze si sa dlho neozvala.. ๐ sorry.. ale som rada, ze zijes ๐ ...
tak tie gulicky nie ๐ .. ale co, risknem to ๐ .. ๐
ja by som pristala na druhe ๐ .. esteze som bez chlapa ๐ , sice sa s rym este stretavame, spominal deti ๐ , ale hned som ho schladila ๐
liska, a este kojis? ja len na noc, obcas aj to vynecham.. a vcasne rano, sa mi nechce UM zarabat ๐ .. som lenivaaa ๐ ๐
ahojte ๐
gabika, do kedy ti spal maly? a potom kedy ide spat cez den? my vstavame cca o siedmej, malรก zaspรญ cez den okolo 11, spi asi 2-3 hodiny a vecer uz o osmej spi.
no ja som ho chcela tak naucit ale moja dieta je divne dnes spal do9.40 a budem sa ho snazit uz aby nespal ale jemu je jedno on lahne o 4-5 a hodku si pospi potom ide spat o 23 a ja som uplne grogy ๐
vcera sme vstavali o 7.30isiel spat o 12 a spal hodku a pol vecer o 20.30bol ko bolo to fajn doma klud veget a na dnesn y den som zvedva
tak ho vyskusaj cely den nejako zabavit, aby cez den nespal. mozno bude umrncany, ale vecer zaspi v normalnom case. ja si neviem predstavit, ze by mi mala chodila spavat tak neskoro ๐ malinka o osmej, Natalka o pol deviatej a doma je veget ๐
adi, veru veru.. ๐ ..mne uz o 20h, a ja v posteli tiez.. a fajront ๐
gabi, mas to divoke.. a nezobudil sa v noci?? ani raz? ๐ .. men hej, ale to ja ignorujem, otocim sa ๐ .. vcera pistala, vsimla som si ,ze jej ide hore ocne.. ๐ , mozno aj preto..
wladus,ja tiez chcem druhe, najprv som chcela co najskor,ale teraz si uvedomujem,ze si chcem vychutnat tie uzasne pokroky prveho a potom znova toho druheho - stale som totiz uzasnuta nad tym, aky je kazdy den iny, vzdy nove a nove veci, s ktorymi pride, ze sa naucil,to je take neskutocne ๐ต
este kojim, ale stale menej, pri zaspavani uz nie, ani cez den ani vecer, zato v noci hej, ked je dobre, tak 1-2x, ked je horsie (zuby), tak aj viac ๐ rano niekedy hej a niekedy nie, uz na nom vidim, kedy by si este zdriemol, tak vtedy mu dam (to uz je ale od hladu) a chrapkame dalej, ked vidim, ze by to nic nezmenilo, tak nie a ideme ranajkovat ๐ s UM je to tiez tak na striedacku - niekedy v pohode vypije flasku na ex, inokedy ani citit,ale neskusam to kazdy den, len tak podla nalady, nechavam tomu volny priebeh a myslim (dufam), ze u nas to prestane tak pozvolne ๐
baby, mne uz zajtra pride mamina a potom o necele 2 tyzdne aj ocino, zostanu do 9.1., tak sa tesim ๐ต ๐ต ๐ต
wladka, ja k nej v noci chodim len ked velmi place. ale ked si len mrnka alebo rozprava a je kludna, tak ani nevstanem ๐
liska, ono ti drobci stale robia nejake pokroky, ci maju 1, ci 5 rokov. len cim su starsi, tym menej si uz tie pokroky uvedomujeme ๐ ale ja som tiez chcela mat druhe az po 5 rokoch (su trosku viac, ale je to v pohode ๐ )nechcela som dopadnut tak, ako vidim niektore maminy, jedneho drobca ucia chodit a druheho si nosia v brusku a nervozne su zo vsetkeho, lebo za malym sa im nechce behat, ledva fucia, najradsej by lezali ๐ a budes mat pekne vianoce, ked tam budes mat aj rodicov ๐
adi, no ja 5 rokov cakat nemozem, uz som stara korcula ๐ ale este tych par mesiacov ano a potom pojdeme na to, podla mna ma kazdy rozdiel medzi detmi vyhody aj nevyhody, keby existoval ideal, kazdy by si to planoval podla neho ๐
my mame tiez 14 zubkov, vratane 4 stoliciek a 2 hornych ocakov, dole je to take smiesne: zub-nic-zub, vzdy sa musim smiat s nim ๐
wladi zobudil sa asi tak ze za sekundu zaspal dnes spal len pol hodku tak som zvedava ako bude vecer
teraz sa snazi citat casopis ๐

Ahojki, prisla som sa sem ikludnit - objednavam totiz tovar cez net z Neckermannu a ide to priiiiiiiiiserne pomaly ........ ๐
wladi - my sme ten stan kupili v Draciku - presne 21.9. t.r. - pamatam si to lebo sme mali 5.vyrocie svadby - boli sme s ocinkom na veceri a isli sme este kuknut nieco nasmu drobcekovi - stal pov. 599,- bol preceneny na 399,- a pri pokladni pani nablokovala len 199,- - SUPER a tie gulky sme kupili niekedy v lete v Tescu - 100 ks za 100 Sk.
109 - marianka je uz riadna kocka - mrkli sme fotos .... ๐
no idem skusit tu objednavku ... ๐ ๐ ๐