icon

Pridajte sa k diskusii Augustovky 2006 II

elliana
20. júl 2007

Babule, dufam, ze sa nehnevate, ale ja uz fakt nemam trpezlivot, kym mi to natiahne...
Vitam vsetky a dufam, ze diskuse neochladne..ale pocasie by mohlo 😉

titkovamiriam
17. júl 2008

no tak tu je marekov jedalnicek:ranajky chlieb sunka,alebo prazenicka,alebo jeden parok,ci syr+zeleninka a 0,25l kakaa,desiata pribinacik alebo jogurt,obed je vacsinou polievka a trosku z druheho a olovrant rozok z niecim,vecera od obeda a popritom tam dzob cerealie s milanom tam dzob co si spravi michal,okontroluje kazdeho no a samozrejme tekutiny caju vypije aj liter a pol a este aj vodicku.
nieje jedlo co by nezjedol,zje bryndzu aj tvaroh len tak,vsetky syry a zeleninu a ovocie.

mimi109
17. júl 2008

no tak moja na ranajky chleba s pasteku alebo syrom, alebo parku k tomu caj, ale nezje vsetko, svacina jogurt, obed polievka tiez nezje cele kolko jej nalozim z druheho nechce 😒 olovrant ovocie alebo presnidavka tiez nezje cele a vecer mava bud kasu alebo jej do mlieka piskoty davam take huste aby mala, pomedzi to cez den zje mliecny rez - tych by aj za vagon zjedla, dakedy aj 2 zje za den alebo pernik, chrumky, dlha piskota, obcas mala cokoladka, caj,

mimi109
17. júl 2008

jaje ste som zabudla pred obednym spanim vypije mlieko 😀 bez toho nezaspi

wladka
17. júl 2008

no pekne..

my rano UM.. rovno obed, to je polievka pred spanim, a ked vstane az o 16h nieco zobne, chlebik s maslom, alebo jogurt.. a vecer krupicu a UM.. 😖 .. tak my ziadna slava.. obcas nejaky keksik, kysele zizaly.. ale inak mi vypije cca 2litre vody denne 😕 😅 ..

ked cura, tak cura kaluz 😲 😀 😀

gabika146
17. júl 2008

ahojte tak o nasom jedalnicku nebudem radsej ho rozpisovat lebo by to bolo na dlho rano kakavko potom nejake ranajky so mnou na obed pred spanim zas mliecko po spani polievka-obed a vecer mlieko medzitym stale nieco komu co vidi tak zje
akurat som zacala rozmyslat ze mu vynecham obedny spanok lebo zaspi o 2 a potom sa budi o 5 neda sa dobudit a vecer zaspava o23 a som z toho ko-len sa bojim ze ci on este spanok nepotrebuje aspon hodinku ☹

titkovamiriam
17. júl 2008

gabika myslim si ze potom by od unavy zaspal o 17 a to by bolo este horsie,marek ide spat tiaz az okolo 22,vstava o 9,30 a cez obed spi ako kedy 2-3 hodky. 😀

wladka
17. júl 2008

gabi, co keby si skusila ho dat spinkat o 1, a zobudit ho 😉 ..po hodinke a pol.. vyskusaj..

my vojensky rezim 😀 ..mala o 20h padne.. co mi aj vyhovuje.. mam relax potom 😉

gabika146
17. júl 2008

wladi ved my chodime o 1 1.30 ale on zaspi az po hodine a potom sa neda dobudit otvorim dvere okna oproti nam zatepluju dom takze rachot a on sa premiestni do obyvacky na gauc a taha dalej

titkovamiriam
17. júl 2008

zlata 😀 ,nieje dobre deti zobudzat ☹

mimi109
17. júl 2008

😕 mi vypisalo ze nejde pridat odpoived tak eset raz dufam ze to prida 😉

mne mala vstava rano o 8 , cez obed spava od cca 1 pol druhej do tej 4, a vecer o pol 9 uz zase spinka

titkovamiriam
17. júl 2008

trosku to blblo ☹ u nas leje ☹

mimi109
17. júl 2008

tu len malinko poprchalo ale ta zima, som aj sveter dnes vytiahla aj malej mikinu

titkovamiriam
17. júl 2008

uz vykukuje slniecko je to akesi blaznive 😠

elliana
autor
17. júl 2008

Cafte, cafte...ati, gratulujem, suprovo to stihas
dnes poobede dojdu k nam sesterky, tak varim o106, pribudnu 3 hladne krky
co sa tyka Zojinho jedalnicka, tak ho mame taky isty, ako pred pol rokom. R-UM, desiata jablko, banan, alebo nejake ovocie, aj to len za pochodu a hlavne ked sme na vzduchu vonku, obed polievka, obcas aj zobne druhe, olovrant jogurt, obcas nejake bebe keksy s vyzivou a vecer UM. A ked veceriame my, tak kazdemu zobne kusok z taniera. To jej asi staci, lebo kolko krat je aj na stole nieco na zob, susienky a tak a na to ani nesahne. To len vtedy, ked dojdeme zo zahrady, vtedy sa vrhne na vsetko jedle, co vidi...ubehana a "vytravena".

Co sa tyka sladkosti, tak ich moc nemusi, tuzi len po cokolade...ale kedze ma ekzem (teraz vdakabohu v klude), cokoladu jej nedoprajem. Ale obcas nieco uchyti a to len tak mlsa...tak s rozkosou si hmmmmka, ked ju da do pusy...chutna je, zlataaa a po cokolade aj sladka
Mimi, Gabi, tak nech vam to vyjde, budem drzat prsty. Ja si chcem dat do poriadku ten moj nestastny chrup a aj ja by som uz rada...
Rebeci veselo v celych vetach, basnickuje, stale spieva...a zlate je, ze ked zachyti nejake slovo, ktore je v pesnicke, uz aj spieva. Napriklad jej poviem, podaj maslo a ona uz veselo slimak, slimak...a tak. No chutne to je.
Pocita do 20, farby si pletie, pozna len bielu a cervenu (ako autobus, lebo ten ju fascinuje), pozna nejake pismena a MM ju uci ITckarske frazy a ona veselo opakuje. Minule dobehla za mnou a hovori: mamina, kus vypnut a japnut...som si myslela, ze sa pototo
No chutne su tie deturence...
Idem, bo sa mi maso rozvari...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wladka
17. júl 2008

elli, tak sa drz holka 😀 😉 ..trosku ti pomozu s malou.. zahraju sa.. 😉

aj ma cakaju dve holky.. 7 a 3rocne 😝 .. a potom pojde ema k nim na jednu noc 😎 , to bude fraj 😀 😀

inak, u nas su kiahne, ani nedufam, ci to malu obehlo.. je pravda, ze ej lepsie v ranom veku.. tak pohodicka 😉 .. ja som ich mala v 18stich.. hruuuza, vtedy bol silvester, milenium 2000.. a ja kiahne.. nikdy na to nezabudnem 😠 😀 😀

titkovamiriam
18. júl 2008

wladka aj ja by som bola rada keby to mal marek za sebou 😀 ,starsi ich mali ako 4r a michal mal 4m. a preslo to bez nasledkov,tie tvoje kiahne to muselo byt 😠

wladka
18. júl 2008

titi, strasne nieco 😀 😝 ..

mimi109
18. júl 2008

wladi ja som mala kiahne v 15 r 😀 to bol des 😝

asi idem pustat ohnostroje 😀 moje dieta zjedlo na ranajky cely chlebik jupiiiiiiii 😵 a porazit ma ide zase kasle sopli to pocasie ma uz vazne stve 😠 ☹

titkovamiriam
18. júl 2008

ja ako 8r spolu so sestrou a boli sme bodkovane ako muchotravky 😀 ,pocasie je fakt na figu ☹ 😠

mimi109
18. júl 2008

no to pocasie mi skor pripomina jesen a nie leto 😠

miriam aj ja som od segry dostala kiahne 😀 ona mala 18r ja 15r a maly bracho mal vtedy 3r a on to vobec od nas nedostal 😕 uz to mohol mat za sebou 😅

titkovamiriam
18. júl 2008

tak tu uz zasa svieti slniecko!!!

mimi109
19. júl 2008

baby aj vam tak blbne MK ? 😕 normalne mi ukazuje ciary cez stranku a fotky z PASU v smajlikoch 😀

gabika146
19. júl 2008

ahojte mne zatialneblbol my sme boli v meste a maly teraz spi od12 zacal my strasne vyvydzat v obchodoch
bola som mu kupit siltacku a zupan na dovolenku a dostal aj slnecne okuliare 😀

mimi109
19. júl 2008

no gabi tak mne pri smajlikoch ukazuje wladkinu fotku a pri tvojom mene ellianinu 😕 a pri wladkinom mene tvoju fotku 😀 aj medzi prispevkami v texte mi wladkinu ukazuje 😅

mimi109
19. júl 2008

gabi kam idete na dovcu?

gabika146
19. júl 2008

na hornu marikovu na chatu2augusta odchadzame tak sa tesim
maly ma nove slova:prestan,tantinko(tatinko(
dnes je tu teplo krpcek sa prave zobudil tak pojdeme von pozret tatina pracuje

wladka
19. júl 2008

mimi, cozeee.. 😀 mne neblbne.. 😉 ..asi je chyba v pc..alebo v tu chvilu nieco s tym robili, ked to blbo..

gabi, zupan je skvela vec.. 😉 emka ho ma, vyuzivame ho na kupkach, po kupani.. atd.. dost sa vyuzije.. a cez zimu na pyzamo, aby jej nebola zima 😉 ..
lubi ho nosit.. 😉

fovolenka?? noo, my chceme.. ale last minute.. tak zatial nic neriesim, uvidim aka bud eponuka, a podl atoho 😉

atiatko
19. júl 2008

Ahojki babenky, tak uz mam po promociach: bolo fajn, hlavne znovu stretnuz spoluziakov, skoro sme si aj poplakali ☹ nas malinky bol uzasny- ked som si isla pre diplom, v aule bolo ticho a nas malinky zakrical na plne hrdlo: maminka lubim Taaaaaa .... 🙂 proste nadherny pocit - spoluziaci sa potom na tom so mnou zabavali. 🙂 🙂 🙂

Inak my papame tak striedavo - niekedy 5x denne a pekne porcie - inokedy len trosku zo vsetkeho. Ale nenutime sa, lebo ked nepapame tak veeeela pijeme.

No celkom slusne som sa natrapila kym som napisala tieto riadky-neviem ci blbne nasa klavesnica (maly tu dnes vypil Figo a uslo sa aj pre klavesnicu 😀 😠 😠 😠 ) alebo je to na MK .... znovu sem mrknem .... paaaa

mimi109
20. júl 2008

wladi mozno daco so stranku robili lebo uz mi ukazuje vsetko ako ma 😀

jeeeeej ati to muselo byt nadherne 😵

titkovamiriam
21. júl 2008

AHOJKY po vikende,blahozelam k promociam 😀 ,.v sobotu sme doma grilovali aj sme boli pri vodicke a na zmrzke ale vcera to bol des,striedalo sa pocasie ako v aprili a celu noc prskalo.no aspon nemusim polievat 😀