Priletí k nám bocian. Pridajte sa
Ahojte. 🙂)
Vytvaram tuto temicku, dufam, ze nam ju adminky nezavru, budeme mat novu temu, ktora bude pre vsetky zienky, ci uz snazilky, alebo tehulky, ci maminky.
Zelam tejto teme, aby bola plodnejsia ako jej predchodkyna.
A hlavne, aby uz nedochadzalo k nezmyselnym hadkam.
tak sup sup sem! shandy,kolienko,pralinka, betyna, martina05, jarulai, janulcek, radka, shakura, a ostatne nemenovane spolubojivnicky.
Vytvaram tuto temicku, dufam, ze nam ju adminky nezavru, budeme mat novu temu, ktora bude pre vsetky zienky, ci uz snazilky, alebo tehulky, ci maminky.
Zelam tejto teme, aby bola plodnejsia ako jej predchodkyna.
A hlavne, aby uz nedochadzalo k nezmyselnym hadkam.
tak sup sup sem! shandy,kolienko,pralinka, betyna, martina05, jarulai, janulcek, radka, shakura, a ostatne nemenovane spolubojivnicky.

•
15. apr 2010teda nie maluska ale matúška 😃
0
jani,no,ja keby som to zhrnula,tak by som povedala ze nam nepomohlo nic,akurat to vydrzat....ale treba skusat,mozno nieco zaberie-ale len v pripade ak je to kolika typ "zastavene vetry"-to je ten lepsi pripad,ale ta druha "nervova" je z toho ze take male babinko nedokaze spracovat info z celeho dna este,nema zrely nervovy system a jednoducho si to "odreve"-ine nevie este-a to s tym proste neurobis nic... :-| ale vsetko prejde,neboj.. 😉
a inak,clovek by si potukal po cele keby mu niekto povie jak sa bude tesit ked sa mu babo spokojne vykadi,co??? :-N
a samozrejme velka gratulka k vandicke 🙂 x-)
a inak,clovek by si potukal po cele keby mu niekto povie jak sa bude tesit ked sa mu babo spokojne vykadi,co??? :-N
a samozrejme velka gratulka k vandicke 🙂 x-)
ahojky. jankako ale ja som myslela, ze das malu do albuma odbociana. no neva :-N
a nemozes mat malu aj urieknutu? ci na take veci neveris? vela bab pise, ze to je svata pravda. ja teda este skusenost nemam.. potriet oci ocikanou plienkou, ze to prestane, pokial je to urieknutie..
a nemozes mat malu aj urieknutu? ci na take veci neveris? vela bab pise, ze to je svata pravda. ja teda este skusenost nemam.. potriet oci ocikanou plienkou, ze to prestane, pokial je to urieknutie..
Caute babulky, pozeram, ze sem uz velmi nechodite... 😞
Janul, mala je zlatunka. Dufam, ze sa mate vsetky dobre a uzivate krasne jarne dni... My sa mame super, zajtra sa chystamne na zahradu, tak sa vytesujem, ze uz je takto pekne. Uz nech je letoooooooooooooooooooo.
Baby mam novinu, Filipko uz povedal "mama" 🙂
Tak sa opatrujete a popiste co to.!!!!!
Bety co Matusko? Kolienko a co FIlipko? Sakur co Sofinka? (brusko, spinkanie,kojenie atd).
Lilix, sikula nasa bakalarka odovzdana, uz si pomaly zacinas pripravovat otazky?
A ako sa ma Shaandy?
papa RAdka
Janul, mala je zlatunka. Dufam, ze sa mate vsetky dobre a uzivate krasne jarne dni... My sa mame super, zajtra sa chystamne na zahradu, tak sa vytesujem, ze uz je takto pekne. Uz nech je letoooooooooooooooooooo.
Baby mam novinu, Filipko uz povedal "mama" 🙂
Tak sa opatrujete a popiste co to.!!!!!
Bety co Matusko? Kolienko a co FIlipko? Sakur co Sofinka? (brusko, spinkanie,kojenie atd).
Lilix, sikula nasa bakalarka odovzdana, uz si pomaly zacinas pripravovat otazky?
A ako sa ma Shaandy?
papa RAdka
ahojte holky...sme s vaneskou v nemocke..Má hnisave očká,resp.bacila,ktory jej to sposobuje... 😢 😢 😢 chodime dva krat zaden na preplach kanálikov.. 😞 v sobotu máme krštenie a ja neviem čo bude,kedy pojdeme dom,lebo sa to nelepši.chodili sme minuly cely týž.ambulantne a nepomohlo to.. 😞
janula,krásny sen.. 😉
janula,krásny sen.. 😉
ahojte dievcata 🙂
ako sa mi tu mate? co nove? pozeram, ze sem chodite nejako poriedko 😢
janulka, mrzi ma, ze je Vaneska chorucka. myslim na vas a drzim silno paste, nech sa skoro vylieci.
janula_nz, pekne snicky mas. nech ti prinesu mimko 😉
inak - my sme s muzikom vcera a dnes videli dohromady 11 bocianov 😃 on vcera videl 6, ja vcera 1 a dnes 4 x-) tak nech uz aj k nam konecne pridu
lilix ako?
ako sa mi tu mate? co nove? pozeram, ze sem chodite nejako poriedko 😢
janulka, mrzi ma, ze je Vaneska chorucka. myslim na vas a drzim silno paste, nech sa skoro vylieci.
janula_nz, pekne snicky mas. nech ti prinesu mimko 😉
inak - my sme s muzikom vcera a dnes videli dohromady 11 bocianov 😃 on vcera videl 6, ja vcera 1 a dnes 4 x-) tak nech uz aj k nam konecne pridu
lilix ako?
ahojky
janulka ,nech je Vaneska rýchlo fit,zápalom očiek trpí vela detičiek,nás to naštastie obišlo...
jarul takže bocian vas oblietavaju,super,nech niečo zhodia 😉 inak my sme boli cez vikend pri vodnom diele a priletel tam krdel labuti- simbol vernosti,asi tak 14 ich bolo,krasne 🙂
janulka ,nech je Vaneska rýchlo fit,zápalom očiek trpí vela detičiek,nás to naštastie obišlo...
jarul takže bocian vas oblietavaju,super,nech niečo zhodia 😉 inak my sme boli cez vikend pri vodnom diele a priletel tam krdel labuti- simbol vernosti,asi tak 14 ich bolo,krasne 🙂
janul,každá máme niečo.Nás doktorka poslala na cvičenie ,lebo ma Matúško hypotonicky syndrom-ochabnute svalstvo.Vraj je to tym,že tak rýchlo rastie a priberá a svalstvo sa nestačí spevnovat,ale y časti to asi zavinilo aj to oživovanie po porode.Teraz doma cvičíme a masirujeme tri krat denne,ale nič zložité ani bolestivé,celkom sa mu to páči.
dufam,že sa tie očká malinkje rýchlučko vyliečia
a snažilky naše,čo mate nove?????
dufam,že sa tie očká malinkje rýchlučko vyliečia
a snažilky naše,čo mate nove?????
ahojte dievcence 🙂
jujjj janka, toto vas trapi? no toto, dufam, ze to chystro prejde..mozno sa s tym telo vyrovna samo aj bez nejakych ATB...
bety, tak s matuskom cvicite? teda vobec nevyzera ze by mal hypotonicke svalstvo. nech mu teda svaly pekne spevneju, pockaj aky svalovec este z neho vyrastie. bude este lamat zenske srdcia 😉
a ja nic nove zatial 🙂 , bojujeme, nevzdavame x-)
pozdravujem vsetky 🙂
jujjj janka, toto vas trapi? no toto, dufam, ze to chystro prejde..mozno sa s tym telo vyrovna samo aj bez nejakych ATB...
bety, tak s matuskom cvicite? teda vobec nevyzera ze by mal hypotonicke svalstvo. nech mu teda svaly pekne spevneju, pockaj aky svalovec este z neho vyrastie. bude este lamat zenske srdcia 😉
a ja nic nove zatial 🙂 , bojujeme, nevzdavame x-)
pozdravujem vsetky 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli