icon

Primark v Rakúsku

skippy7
23. júl 2013

Ahojte žienky,
chcem sa opytať, či ste niektorá nebola v Primarku v Rakusku. Je niekde pri Viedni.Dobre a lacno sa tam dá nakupiť, poznám ho z UK Chcela by som vedieť, ako sa tam dá dostať, či je to autom v pohode, alebo či tam nechodí nahodou aj nejaky bus z Viedne.
Ďakujem

sifa241
21. nov 2014

@trdielko149, bola si prosim nakoniec v tom SCS? ktory Primark je podla teba lepsi? G3 alebo SCS? my sa chystame o 2 tyzdne 🙂 dakujem za info

trdielko149
21. nov 2014

@sifa241 ahoj nao boli sme ale nakolko na parkovisku nam exlo auto nakupila som len dcere a sebe nic pomooooc 🙄 ☹ nevies si predstavit aka som z toho nestastna ... 😖 ale urcite odporucam SCS nakolko je to Shopping city je to megaaaa obrovitanske 😀 uz ma do Gerasdorfu nik nedostane 😉 pozor nakolko nedele maju Rakusaci vsetko zavrete tak v sobotu je tam miliarda ludi a parkovanie dlho trva ... tak odporucam skorej pracovny den 🙂 nakupit sa da uzasne perfektne len zial my sme mali smolu 😢 prajem prijemne dobre superske nakupy !! 😵 😵

trdielko149
22. nov 2014

@nikulienkaa
@beforal
@svetlanat
@nikol_marek
@mischelag
@matanelka
@katka878
@dominikam26
@skippy7
@sifa241
existuje sukromka primark ktorá chcete napíšem nech Vás pridajú fórum nebude zobrazovať v appke tam to je prehľadnejšie ... len ma označte! aj tak táto téma zlyháva a nik tu nepíše ... 😉

nikol_marek
22. nov 2014

@trdielko149 poprosim pridat 🙂

svetlanat
23. nov 2014

@trdielko149 prosim pridajte ma. Dakujem

dominikam26
24. nov 2014

@trdielko149 aj mna prosim pridajte 🙂

trdielko149
24. nov 2014

baby mali by ste byť pridané .. 😉
@nikol_marek
@svetlanat
@dominikam26

svetlanat
24. nov 2014

Dakujeme @trdielko149

eunomia
8. dec 2014

@trdielko149 prosim pridajte aj mna, tiez sa chystam do Primarku, dakujem .

trdielko149
9. dec 2014

@eunomia dobre idem napísať moderatorke skupiny 🙂

tina2896
21. dec 2014

aj mna prosim 🙂

adkaka92
5. jan 2015

ahojte chystam sa do G3 do primarku pravdepodobne 7.1. 2015 z autom Bratislavy takže kto by sa chcel pridat napiste mi na kantorikova.ada@gmail.com. Poskladali by sme sa na benzin,, a vy urcite dobre nakúpite.

montira
12. jan 2015

@adkaka92 ahoj bola si nakoniec v primarku? Aky bol vyber takto po novom roku? Boli nejake zlavy? Dakujem

adkaka92
12. jan 2015

@montira ahoj ano boli sme nakupili sme celkom dobre..výhoda bola že sme boli cez tyzden a tak tam nebolo tolko ludi. výber bol dobrý nemala som pocit že by to bolo "vybrakované" ale mohlo sa stat ze ked som nieco chcela tak nemali moju velkost ale inak fajn...najvacsi vyber bol asi damskych veci...co sa tyka zliav tak podla mna je tam lacno vzdy 🙂 urcite este pojdeme aj na jar

adkaka92
12. jan 2015

@trdielko149 aj ja by som sa chcela pridat do tej privatnej skupiny

bubulik22
30. jan 2015

@trdielko149 ahoj, vedela by si pridať aj mňa do súkromky primark? chcem sa opýtať kedy sú tam najbližšie výpredaje. Vďaka

luucyyxxx
1. mar 2015

Ahojte, chystáte sa niekto do Primarku? 🙂 Chcela by som tam ísť v marci alebo v apríli, po nemecky nehovorím, tak by som radšej s niekym išla 🙂

andreb86
1. mar 2015

@trdielko149 ahoj, prosim ta mozes aj za mna napisat o pridanie do skupiny? Dakujem pekne.

andreb86
1. mar 2015

@luucyyxxx ahojko, myslim ze v primarku ani vediet nemusis po nemecky 🙂 ak si dobre nastudujes cestu, tak staci ked sa pri pokladni pozdravis a podakujes 🙂

trdielko149
1. mar 2015

@luucyyxxx ahoj my ideme teraz niekedy ešte nevieme kedy presne nakoľko som tehulka musím sa dobre cítiť 🙂 ale nemčinu tam vôbec nepotrebuješ max.pozdraviť sa poďakovať 🙂 ani my nevieme nemecky. 😀

trdielko149
1. mar 2015

@andreb86
@bubulik22 pridám vás keď budem mať konečne opravený notebook lebo stále ficim len cez app cez mobil...😉

andreb86
1. mar 2015

@trdielko149 dakujem 🙂

kajcinka
2. mar 2015

trdielko149 prosím ťa pridala by si tam aj mňa ;) a nevieš náhodou či je tam otvorené aj cez veľkonočné sviatky ? 🙂

luucyyxxx
2. mar 2015

@trdielko149 áno, lenže aj problém ako sa tam dostať, keďže by som nešla autom je to dosť komplikované 😖

luucyyxxx
2. mar 2015

@andreb86 problém je, že by som sa stratila sama 😀

kajcinka
2. mar 2015

@trdielko149 prosím ťa pridala by si tam aj mňa ? 🙂

trdielko149
3. mar 2015

@luucyyxxx ja som raz bola so sestrou vlakom v G3 v Primarku aké sú spoje do Scs neviem... My ideme 25.3.autom ja sestra manžel 🙂
@kajcinka jasne pridám ta 🙂

luucyyxxx
6. mar 2015

a nevieš ako ťa cesta vyšla cenovo vlakom? 🙂

kajcinka
10. mar 2015

@trdielko149 a prosím ťa nevieš náhodou či je tam otovrené v PRIMARKU vo Viedni aj okolo 3.4? ďakujem 😉

sailes
Autor odpoveď zmazal