icon

Primark v Rakúsku

skippy7
23. júl 2013

Ahojte žienky,
chcem sa opytať, či ste niektorá nebola v Primarku v Rakusku. Je niekde pri Viedni.Dobre a lacno sa tam dá nakupiť, poznám ho z UK Chcela by som vedieť, ako sa tam dá dostať, či je to autom v pohode, alebo či tam nechodí nahodou aj nejaky bus z Viedne.
Ďakujem

pamaja1
30. aug 2015

@anaxamon
poprosim pridaťdoskupina Primark. Ďakujem 🙂

lucinka37
28. sep 2015

dobrý den, prosim vas chceli by sme ist cez vikend do primarku, opalti sa? su tam dobre ceny,? tiez by som prosila pridat do skupiny 🙂 dakuem

cukricek12
28. sep 2015

@lucinka37 moja sestra tam chodi a vzdy donesie nieco co sa oplati.ja som tam nikdy nebola,ale ona hovori,ze su tam dobre ceny.

kanvicka2
28. sep 2015

@lucinka37 cez vikend nieee :( moc ludii, rady, bordel. ako že tovar sa niekotrý oplatí hlavne tie basic veci ako pyžamá tričká legíny tepláky atd.

nelinka777
17. nov 2015

Nejde niekto z vás do rakúska do SCS ? V sobotu som tam kúpila Air maxy a sú malé keby bol niekto ochotný z Nitry a okolia mi ich vymeniť za väčšie prosím ak máte cestu. Boli dosť drahé a za toľko ich už nepredám 😔

zdenkavecicky
23. nov 2015

Ahojte damy 🙂 sice je prispevok starsi ale pre mna momentalne velmi aktualny. S kamoskou by sme rady isli. Najde sa cloviecik / dvaja ktory sa tiez v najblizsej dobe chystaju a zviezli by nas ? Na ceste samozrejme prispejeme ;)

kajcinka
24. nov 2015

baby, ktr. PRIMARK je lepší,myslím obsahovo,oblečenie atď. GERASDORF G3 alebo SCS ?? 🙂

simculinka1021
27. dec 2015

@kajcinka podľa mňa je o moc lepší primark v G3 🙂 bola som v oboch a u mňa jednoznačne vyhral gerasdorf

martha31
27. jan 2016

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či nejde niektorá z Vás v najbližšej dobe do Primarku? Lebo ja sa tam nedostanem ani keby veľmi chcem... Pomohli by ste mi? :
( Prosím pekne :(

stelyka
15. feb 2016

@trdielko149 prosim pridajte ma dakujem

dasenka7
15. mar 2016

@trdielko149 aj mna prosiim pridat

olinka33
18. mar 2016

@skippy7 je presne vo Vosendorfe, ak ides dialnicou velmi jednoducho sa tam dostanes, ja tam chodim pravidelne, nakolko robim vo Viedni, fantasticky sa tam nakupuje

janka2705
6. máj 2016

@trdielko149 poprosim pridat do skupiny primark. dakujem velmi pekne

lenocka12345
8. máj 2016

@trdielko149 prosím aj mňa pridaj do skupiny 🙂 ďakujem

alexa24
13. máj 2016

Mamičky neviete ci kupim v SCS v PRIMARKU NOVORODENECKE OBLECENIE/nieco z potrieb???
Nikdy som si to tam nevsimala a priatel sa so mnou hada ze to tam videl... 😀

enia74
23. máj 2016

Ahojte dievčata. boli ste niektora pozriet v G3? oplati sa? ak by niektora chcela, moze sa so mnou zviest, 2 volne miesta budu v aute, z BA. Dohodli by sme sa kedy, no najlepsie cez vikend niekedy rano.

nasersitto
25. máj 2016

@enia74 ahoj isla by som, kludne aj cez tyzden 🙂

gesypa
30. máj 2016

poprosím pridať dakujem

enia74
31. máj 2016

@nasersitto
@gesypa
baby ale ja cez tyzden tazko, ked som v praci.. ale ak by som si zobrala dovolenku tak nie je problem niekedy aj cez tyzden vybehnut. mozno cez prázdniny budu vypredaje. kto vie ako to tam je? este som tam nebola...

amairim
25. júl 2016

@trdielko149 ahoj, mozes aj mna pridat, prosim, do skupiny? Dakujem

coricova
28. júl 2016

Dievčata, ktorý Primark je podľa Vás lepší? . G3, alebo Vienna? Ď.

atlantisen
3. aug 2016

Baby nenasla som tu skupinu Primark, vie ma niekto tam pridat?
Kamoska cche vybehnut na nakupy, ale nie je na konikovi....

ivka_666
30. sep 2016

@trdielko149 ahoj prosím ťa ak ešte existuje skupina primak mohla by si ma pridať? Ďakujem

trdielko149
2. okt 2016

@ivka_666 ja som neni moderator a je to verejna skupinka skus najst 😉

ivka_666
2. okt 2016

@trdielko149ďakujem už som našla 🙂 Len som myslela, že je aj nejaká súkromná skupina.

maikafer
7. okt 2016

Idem prave dnes pozriet primark v gerasorfe tak som zvedava co nakupim 😉

oylla
18. okt 2016

@maikafer ahoj. ako si spokojna s nakupom ? uz su zimne veci ?

maikafer
20. okt 2016

Ano...boli uz aj zimné veci...... ale hrôza..... toľko smejdov som už dlho pokope nevidela.... no more☹ nakupovali tam sami Indovia pakistaci a tusim utečenci.... našťastie je v G3 vela iných obchodov, takze som zbytočne nešla🙂

oylla
20. okt 2016

@maikafer takze Primark sklamal hej ??a to som sa tam tešila na topánky a bundy, kabáty.