icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

iwesska
20. jan 2024

Mne sa chce zvracat z Juditinych rodicov🤮. Tolko dokazov je proti nej a oni si budu dcerenku zastavat,akokeby spoluziacke len mobil omylom zobrala. Judita je ludska hyena,ktora to moze po opusteni z vazenia kedykolvek zopakovat. Nechapem,ako vobec v jej pripade moze byt rec o podmienecnom prepusteni🙈 Cely pripad je jedna nechutna demonstracia moci a penazi🤬
Nechapem,ako podla psych.vysetreni mohla vyjst ako zdrava. Mozem byt neviem ako rozculena,ale snad mam pud sebazachovy. Keby sa aspon po tom prvom bodnuti spamatala. Ale ako moze byt jeden ZDRAVY clovek tak nepricetny,ze 50x niekoho bodne?!?
Bohvie,ci aj rodicia nezaplatili psychiatrom,len aby si zachovala povest mileho dobreho dievcatka🤮
Chudak chlapec,taky pekny, sikovny...🥺

kittykat22
20. jan 2024

@gabrielkaa neexistuje nic, co by jej mohlo vratit to, co spravila.

kittykat22
20. jan 2024

@iwesska niesom si ista, ze keby bola oznacena za choru alebo nepricetnu, tak by sa dostala na psychiatriu a nie do vazby. A myslim, ze by to mohla byt polahcujuca okolnost.

gabrielkaa
20. jan 2024

@kittykat22 bohužiaľ máš pravdu. :(

lucia5610
6. feb 2024

@derdia Ľudia s vysokým IQ nevyzerajú na psychopatov,dokonca opakované psychologické vyšetrenia neurčia žiadnu poruchu práve preto,lebo dokážu zmanipulovať aj odborníkov.Jedine ak by ju mali niekoľko rokov odsledovanú,hlavne pri stresových situáciách by vedeli určiť o akú poruchu sa u nej jedná.

lucia5610
6. feb 2024

@xima Tiež som podobného názoru,že je trest nízky aj keď sa tam bral do úvahy vek vrahyni,no podľa toho ako nevníma skutočnosti,neprejavuje žiadnu ľútosť,ako u nej môže dôjsť k akejkoľvek náprave? Kde je zaručené,že to nezopakuje v budúcnosti len preto,lebo jej niekto bude liezť na nervy ako to písala v správe?!

xima
6. feb 2024

@lucia5610 no ved..je dokazane ze to bola ona, nikto iny tam nebol..a po takomto cine, neprejavit ani stipku emocie, lutosti, žije ako keby sa nič nestalo(viem ze je vo väzení, ale myslím jej svedomie)..na súdnych pojednávaniach sa nudila,zivala..už len to je na nej zarážajúce a strašidelné

derdia
6. feb 2024

@lucia5610 prepac, ja uz netusim co som pisala k tejto teme😁

derdia
6. feb 2024

ospravedlnujem sa za toho smajlika...velmi dufam, ze raz sa dozvieme, preco, to, to dievca spravilo.
Nechapem... Krasne, dievca, aby takto stratilo nervy a zabilo niekoho... To nie je roztrhana hracka, ktoru nechce pozicat.... Ach jaj. Chudak chlapec a rodicia... Tak krasny bol😔

lucia5610
6. feb 2024

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16952/2775...
A toto ste videli? Celkom zaujímavé nato,že jej bol Tomáš najlepší kamarát! Od 18:23

lucia5610
6. feb 2024

@xima mňa by ešte zaujímalo prečo ešte nebola premiestnená do ústavu pre dospelých, už nie je neplnoletá. V ústave pre dospelých by nemala vychádzky ku primátorovi, dokonca si myslím,žeby sa tam skôr zo strachu rozkecala a konečne by sa priznala!

katika85
6. feb 2024

@lucia5610 😮 vsak oni si tam kecaju jak stare baby na trhu. jej “najlepsi” kamarat je mrtvy a ona pohoda klidek..

lucia5610
7. feb 2024

@jankaa129 pod akým nátlakom? Veď si vychvaľuje v telefonáte s matkou ako jej tam je super.Keby bola premiestnená do ústavu pre dospelých väzňov (koniec koncov už je dospelá), tam by začala spievať jedna radosť,tam by sa už necítila ako v pionierskom tábore!

lucia5610
7. feb 2024

@levantine ako rodičia majú právo mlčať aj keď pravdu vedia, čo určite vedia,inak by ten telefonát z väzenia neznel tak ako znel. Čiže aj kebyže sa ona po čase prizná,rodičia súdení nebudú. A to,že ju vtom bránia a podporujú,je to síce len môj názor,ale asi sa matka bojí vlastnej dcéry (keďže pozná pravdu),že keby jej nepomohla, čo s ňou dcéra urobí až sa z toho väzenia dostane? Veď podľa už odznetých a otrepaných fráz vieme,že Vrahyňa Juditka musela mať vždy všetko tak ako to vyhovovalo jej! Ak ju matka nepodporí možno by sa stala ďalšou obeťou.

vilmuskavilma
7. feb 2024

@lucia5610 tiez to tak vnimam, ze matka vie naozaj aka je a boji sa jej, Judita je casovana bomba a velmi nwbezpecna bomba ak narazi na odpor🤮

matullienka
8. feb 2024

Ja by som tiež čakala, že 20 ročná baba si bude trest odpikavat vo väzení pre dospelých a nie chodiť po výletoch. Musia mať zrejme rodičia dobré páky keď ešte stále je v Sučanoch, aby sme neboli prekvapení keď si celý trest odpika tam

lucia5610
9. feb 2024

@matullienka ak ju doteraz nepremiestnili,tak určite áno. A v tých Sučanoch sa neprizná nikdy. Nemá pocit,žeby tam bola za trest. Veď z nahrávky telefonátu s matkou je počuť,že si to tam chváli!

kittykat22
9. feb 2024

@matullienka v Sucanoch su aj dospele zeny. Moja spoluziacka zo ZS ktora bola odsudena za predavanie pervitinu tam stravila 10 rokov. V televizii bolo dokument ako sa zije zenam vo vazeni v Sucanoch a ona v nom vystupovala. Hovorila, ze sa tam aj nieco ucila. Je vonku ?2 roky a uz zase predava. Asi to tam nebude az take zle, ked vie, ze sa tam bude musiet vratit.

kittykat22
9. feb 2024

Vazni uz davno netrpia - je jedno v akej vaznici. Maju denny rezim, jedlo, teplo, aktivity, kniznice a dokonca aj pripojenie k internetu niekde. Je uplne jedno kde bude Judita. Ukonci trest a spokojne zacne novy zivot.
Pochybujem, ze rodicia Tomasa najdu v tejto spravodlivosti akekolvek zadostucinenie. Niesom si ista, ci keby sa to stalo nasemu dietatu, citili by sme spravodlivost - keby sme vedeli ze vykon trestu je svojim sposobom hotelove zariadenie.

pieksamaki
9. feb 2024

@kittykat22 ano. Je to tak....je to uz ako na hotely...

derdia
9. feb 2024

Halo vy sa tu uz trosku preberte. Prestante sudit. Normalne tu tak nenavistne pisete. Aj vy sa mozte ositnut kedkolvek v talej situacii. Staci zrazit autom, opiteho chodca napr. Alebo nieco ine.
Mylsite si, ze by vam vo vazeni bolo dobre? Uz ste boli v nemocnici. To je podobne ako vazenie.
Tak uz prestante a radsej si vazte, ze vy v rodine taketo problemy nemate.
Aj svoje dieta by ste takto osocovali, keby toto spravilo? Nemate stipku sicitu. Poslali by ste aj na ortiel amrti a to z nenavisti. Takze nie ste o nic lepsi ako ona. Ktora nesmierne pochybila.... Zabila cloveka, v afekte, nekotrolovatelne...ale urcite si to vycita... To nie je ako pohadat sa skamaratom... Ale co spravi? Vrati cas? Aby mohla konat inak? Cely jej zivot bude tym poznaceny. A kazfy den bude trestom.

@kittykat22 ako viete, ako sa vazni citia. Co prezivaju, preco spravili to co spravili.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
zooeynka
9. feb 2024

@derdia sucitit s juditou lebo zabila v afekte.....zaujimave. Radsej budem sucitit s rodicmi zabiteho chlapca ako s nou, citovo plochou osobou, ktora podla mna nema vycitky, jej usmevy atd maju od vycitiek svedomia daleko.

maciatkolulu
9. feb 2024

@derdia ja neviem,ale normálny človek takto nereaguje,neboda 50x ,lebo sa pohádal. Ako rodičia dotyčnej ľudia tiež trpieť,to je jasne,ale rovnako by mali prijať to,že ich dcéra normálna nebude. To nie je,že ti niekto skoci pod kolesá a zabiješ ho,preboha. To takto branis aj dedecka,ktorý je podľa mňa menej vínny,lebo zavraždil absolútne neúmyselne,recidíva sa nepredpokladá. Kdežto psychicky chorý človek je proste nebezpečný,ak nebude správne liečený.....tak. kebyže si v koži jej matky,nechceš pre svoje dieťa,aby proste nezopakovala svoj čin? Nechceš pre ju dobre? A v.kozi dotyčného chalana,...
No des

hope87
9. feb 2024

@derdia myslim, ze kazda jedna, ktora tu tak, podla tvojich slov, "nenavistne" pise, sa jednoducho viac stotoznuje s Tomášovými rodičmi a s ich utrpenim, ktore im J. sposobila, kedze oni ho uz nikdy neuvidia a neobjímu. Ja takisto necitim voci nej ziadny sucit a vies preco? Mala xy moznosti priznat sa, olutovat, ospravedlnit sa. Podat nejake "vysvetlenie", napr.povedat ako nechape, co sa to stalo a co to do nej voslo a ze to bol jednoducho skrat...proste sypat si popol na hlavu. ALE cely ten cas sa aj s rodicmi tvári, ako tam bola tretia osoba...nejaky odpoctar alebo dokonca fetak! PRETO si nezasluzi ani stipku sucitu. Lebo zavrazdila cloveka a klame! A jej rodicia? Oni velmi dobre vedia, kde je pravda a mozu byt len vdacni za to, ze je v sucanoch a ak tam strávi zvysok trestu, mozu byt este vdacnejsi. Odvtedy ubehli 4 alebo 5rokov. Dalsich 7-8rokov ubehne ako nic a bude zit relativne normalny zivot. Myslim si, ze ked ju pustia, odídu zo Slovenska...niekde, kde ju nepoznaju. Ja netvrdim, ze ona to vo svojom vnutri nelutuje...mozno ano...mozno aj potichu trpi...mozno. Ale co ak nie? Co ak jej to je jedno a po tych rokoch si uvedomila, ze vlastne az taky vysoky trest nedostala a bude zit este normalne. Absolutne neprevzala zodpovednost za to, co spravila, klamala a klame a preto si nezasluzi lutost a sucit.

terezia323
9. feb 2024

@derdia porovnávaš neúmyselne zrazenie opitého chodca s brutálnym činom, kde dobodala kamaráta? Ty máš tiež dobre pokrivený pohľad na svet

derdia
9. feb 2024

Kazdy clovek si zasluzi sucit...pretoze mala 16tnast...tenengerka,ktovie ako doma, zili, ked sa jej rodicia rozviedli, mozno mala kopu veci, ale skutocnu lasku ziadnu...
Nenapadlo Vas, ze by sa mozno aj rada priznala a aj olutovala, ale rodicia su tak zli a neoblomni, ze jej to jednoducho nedovolia, ze maju nad nou takunadvladu, ze chuda, nemoze ani prejavit lutost... Musi to byt strasne. Necitala som co ste mi pisali, lebo zase len nenavist, nenavist, nesucit a neviem co.
Ja chapem, ze spravila zle.... Ale vy moj pohlad nedokazene pochopit, lebo jasa na cloveka pozeram inak. Ako na dusu... Dusu, ktora zlyhala....a nevrati to spat. 😔

mimka1402
9. feb 2024

@derdia Ja sa pozerám na dušu, ktorá verila svojej kamarátke, ktorá ho nakoniec zabila strašnou smrťou, po afekte nepodala ani pomoc ale rozrezala si ruky, skryla nože. Ja neviem. Afekt je jedna vec, druhá konanie po tom... A jej konanie nebolo 2x hodne. Klamala, klamala ešte predtým než bola s rodičmi. Tomáša urážala dlhšie a nemala ho rada...
Ja som človek čo vie sa na všeličo pozrieť rôzne. Poznám pána jozefa, ktorý zabil kamaráta v afekte sa mu kamoš napivhol na nôž, ale nie 50x, žiaľ nešťastne raz... Ľutuje to do dnes, snažil sa pomôcť, žiaľ nepodarilo sa, odsedel si to v base.. Dnes sa venuje deťom a ľuďom s ťažkými diagnózami a zdravotným postihnutím... Hoc obaja sú vrahovia, zachovali sa diametrálne inak..

hope87
9. feb 2024

@derdia prehanas...je sice pekne, ze dokazes byt takto "povznesena"...ja to v povahe nemam a neviem, ci sa niekedy dostanem na taku uroven. Avsak tvrdit, ze sirim nenavist? Ja necitim voci nej ziadnu nenavist. Ja vlastne necitim nenavist voci nikomu...to je podla mna velmi silne slovo. Ja citim lasku k svojim blizkym...k svojmu synovi a pri predstave, ze by sa to stalo jemu...prepac, nedokazem sucitit s J. a hladat vsetky mozne dovody a vysvetlenia v jej prospech, preco to urobila a preco sa nepriznala a vidiet v tom prave to, ze aj to priznanie jej zakazali rodicia? 🙄. To su take...no konspiracie z tvojej strany. Hladas to dobre,...to, preco konala ako konala a preco sa nepriznala ale presne ako pise @mimka1402 je sakra rozdiel, ako sa zachovas uz potom, co spravis...a ona si radsej rozrezala prsty a schovala noze...