icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

vilmuskavilma
6. apr 2024

@luxus10 vdakabohu vrahyna jedna ale nojim sa, ze raz vyjde a urobi to znova…

jarmila113
26. máj 2024

ako sa vieme dostat k celym spisom z pojednavani? mali by po rozsudku byt zverejnene. nasli by sme urcite vela odpovedi na otazok v tomto fore. Nema k nim nahodou niekto pristup alebo nevie ako sa k nim dostat?

kittykat22
28. máj 2024

@jarmila113 ten co zastupoval rodicov Tomasa podrobne v clanku vysvetlil detaily toho dna. Pozri vo fore par stran spat.

srdeenko19
15. júl 2024

Ak by vás zaujímalo, je nový "dokument" na YT spred mesiaca. Reportéri RTVS, prípad Judita, 5 rokov PO.
A aj na Startitup bolo pridané nové video.

zuziiiii
16. júl 2024

@srdeenko19 náhodou link nevieš poslať sem ?

cajomila
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
16. júl 2024

@cajomila 😁😁 jejda, teraz vidím, že si ma predbehla. 🙂🙂

cajomila
16. júl 2024

@srdeenko19 Pred pár dňami som videla rozhovor od Sturtipu a od teba som sa dozvedela o tom z RTVS 😉

kocurikpupcek
17. júl 2024

@luxus10 vraj aj detektor lži vedela obabrať

luxus10
17. júl 2024

@kocurikpupcek sikovnica....aj sudneho znalca z odb. Psychiatrie sa pokusala obvinit obtazovania...a aj kamera tam bola...

tinatitti
17. júl 2024

@luxus10 ja som dlho verila,že je nevinná. Teda lepsie povedané, nešlo mi do hlavy,že by jedno mlade, múdre dievča bolo tohto schopné. Citala som aj tu stránku,čo založili jej rodicia a myslela som si,že chúďa dievča. No potom som si vypočula tie nahrávky. A ona fakt vrazdila. Je to hrozne. Taky brutálny čin za pár minút. Ten posledný rozhovor,čo ste sem dali link. Ten novinár to krásne cele zhrnul. Ona nemala motív. Len to proste chcela urobiť. Smutné. Tomášovi už nič zivot nevráti. Ona si o 4 roky bude behať po slobode a žiť svoj život. Tomášovi rodicia každý deň myslia na to,že prišli o milovaného syna. Hrozne nieco

pieksamaki
17. júl 2024

@tinatitti hlavne je zaujimave ze ľútosť.....nad niečím ako život tam nie je.....keby nebol telefón ze vola mamke a akým spôsobom....volala....čisto rozmaznané dieta. Bez hraníc....môže všetko.......aspoň mne sa tak javí. Úprimne smutný pribeh

6mia6
18. júl 2024

Viete čo je zaujímavé, že vraj motív nie je dôležitý. Tzn. Že nikto nevie čo sa vlastne stalo, nikto nevie čo je spúščač. Znamená to, že o pár rokov vyjde na slobodu dievča, ktoré je schopné podľa nich vraždiť len tak. Nikomu teda nie je divné, že je psychopat? Za mňa teda poriadna divočina. Ok nech si motív nechá pre seba ale v base bude do konca života.

kocurikpupcek
19. júl 2024

@tinatitti myslím si, že Tomáš musel niečo utrúsiť, povedať niečo, čo u nej spustilo a vyvolalo takú zúrivosť (až to skončilo 49 ranami). Tesne pred vraždou, si pozerali a googlili nejaké veci na mobile. Tomáš, podľa mňa našiel v jej mobile (možno, predpokladám!) nejakú teatrálnu fotečku jej frajera (asi aj s ňou) a možno utrúsil uštipačnú poznámku. A z Juditky si nikto nebude predsa robiť srandu nebude! ( rozmaznaná,ktorá vždy všetko mala) Tiež, už pred tým sa Judita kamoške zverila, ako Tomáša neznáša ( asi preto,lebo vedel si do Judity rypnúť) Jej ego to nezvládalo. A v to inkriminované poobedie, už vôbec. Vtedy ukázala v sebe beštiu.

tinatitti
19. júl 2024

@kocurikpupcek keď bola tohto schopná v 16tich, bez zjavnej vaznejsej príčiny, čoho bude schopná ako dospelá žena,keď niekto utrusi nevhodnu poznamku?

kocurikpupcek
19. júl 2024

@pieksamaki presne tak! Juditka môže všetko. " Áno Juditka, bolo to presne tak ako si pamätáš!"Juditke sa neodporuje. Z Juditky si nikto nebude robiť žarty. Jedno šikovné a inteligentné dievča predsa ( vyjadrenie učiteľov)! Z toho mi príde, že Juditka je výborná herečka. Vie sa mimoriadne dobre ovládať. Až tak, že obabre i detektor lži. Fyzicky je to možné u takýchto psychopatov. Vedia dokonale ovládať a potlačiť emócie. Vytlačiť výčitky. Proste ich nemať. Ten sladký nevinný hlások aký nasadila v tom telefóne s matkou. Ou jee. Alebo ako neprejavila žiadnu ľútosť v súdnej sieni ( zívala, ako by ju to celé pojednávanie obťažovalo, veď fotrovci povedali ,že ju z toho dostanú, len musí absolvovať tieto nudné pojednávania).Tú beštiu v sebe má pod mimoriadnou kontrolou. Ale beštia nakoniec vyliezla až tak,že Judita pri bodaní v agónii necíti ani len vlastnú bolesť z prerezaných prstov na kosť.
Stretnúť ju tak zoči voči a spýtať sa jej na to.

tinatitti
19. júl 2024

@kocurikpupcek nestretneme.Jej rodicia im zabezpečia zivot v zahraničí po jej prepustení. Určite neostanu na SVK. Na ich mieste by som to urobila

pieksamaki
19. júl 2024

@kocurikpupcek ona tomu ešte nemôže rozumieť.......do 16 rokov je dieťa ešte dietatom......podla mna ani nevedela ze vrazdi....asi si myslela ze je to nejaka hra....psychoza....stav....kedy nevies co robis....az take prepnutie si neviem predstavit za kratku dobu...nebola vystavovana dlhodobo v ohrozeni...........bola ale určite rozmaznana...ze mala všetko na podnose....... uvedomí si to až keby jej dieťa zomrelo......ona ešte po psychickej stránke netuší co urobila.....ona si to neuvedomuje ako zlý skutok.....podľa môjho názoru....žije ako v telenovele.....každý normálny jedinec precitne....a plače

kocurikpupcek
19. júl 2024

@pieksamaki normálny jedinec by nevzal nôž a nedopichal 49 ranami.
Môže byť,že si to Judita neuvedomuje, lebo konala zbesilo pudovo. A vytesnila túto spomienku kompletne. Tiež mi nepríde že by bola zneužívaná a neviem ako traumatizovaná v detstve, žeby namala žiadne vyššie city.
Myslíš takú hru,že on(Tomáš) mi ublížil, odstánim ho, lebo Juditke sa neubližuje?

lenusiatko
19. júl 2024

Vie niekto, ci bola kompletne vysetrena psychiatrom a ako to dopadlo? Alebo ci bolo aj viac posudkov? To, ze neciti lutost, musi mat nejaky psychicky zaklad, neverim, ze je psychicky v poriadku.

tinatitti
19. júl 2024

@pieksamaki blbost. Vedela,že vraždí. Pri toľkých ranach????

mimka1402
19. júl 2024

@lenusiatko boli tu kedysi screeny zo spisu, kde sa to opisovalo ak sa nemýlim ale neviem ci to nájdeš po 106 stranách 🙈

tinatitti
19. júl 2024

@mimka1402 bol jej robený psychiatricky posudok,ktorý neobjavil nič nezvycajne. Dokonca jej nie je vlastne ani agresívne správanie ci krutosť. Podľa toho záveru vraj konala v afekte.

kocurikpupcek
19. júl 2024

@lenusiatko ešte jedna vec mi nejde do hlavy ...keď sa pýtali jej spolubývajúcej z väzenskej cely, ktorú prepustili, že aká bola Judita a že či spomenula dôvod prečo vraždila atď. Odpovedala, že vôbec sa o tom nebavili a že Judita pôsobila normálne. Potom ešte zaznelo,že bola skôr ako taký výkvet v tej väznici. Vrahyňa medzi zlodejkami a delikventkami. Inteligentná, pomáhala vo väzenskej kuchyni, prejavujúca záujem o štúdium, a bola pri peniazoch. Mnohé odsúdené sa s ňou snažili skamarátiť už len kvôli tomu,že mala vo väzení prísun k prachom od svojich fotrovcov.
Ako to, že sa s ňou nebavili o dôvode jej pobytu v takom zariadení??? Prípadne ako vraždu vnìmala Judita. Nikto sa s ňou bližšie neskamarátil? Alebo sa jej ostatné báli???

pieksamaki
20. júl 2024

@kocurikpupcek. Myslím ze tým ze bola rodičmi tak rozmaznavana, tým ze mala všetko dostupné..ze to urobila síce skratovo....ale isto....
Tak jasne asi to ma vytesnene......aj keď bohvie....co jej ide hlavou.

pieksamaki
20. júl 2024

@kocurikpupcek. To môže byť spôsobené tým ze teenegerky riešia vo väzení to co vonku....kto je väčšia hviezda....oni majú iné sebavnimanie....tak pomáhala v kuchyni lebo človek niečo aj robiť musí....
Zaujímavé aj ze mala kamaratq, väčšinou bývajú kamarátky......ísť ako dievča chalatom do Londýna.....je tiež netradičné...väčšinou je jasnejšie ze kamarátky ako ženy nie? Určite vediať aké dieta a detstvo mala ľudia z blízkeho okolia...veľmi veľmi smutné ze to skončilo takto....co akú tému rozoberali...alebo aká reakcia v nej vyvolala pud, že konala tak ako koná niekto vo filme.
Mne sa veľmi nepáči to ze odlfakli prehliadku bytu.

tinatitti
20. júl 2024

@pieksamaki mne príde divne viacero veci. Áno, prehliadka bytu je jedna z nich. Ďalej ten nájdený nôž jej otcom. A kopec iných veci. To u mňa spôsobilo pochybnosti,že či to ozaj spravila ona..... ale teória s odpoctarom je podľa mňa blbost. Ak by to tak bolo, možno by sa odvtedy podobný skutok stal opäť. A za ďalšie. Keby ma obvinili z vraždy,ktorú som nespachala,asi by som kričala na všetky strany,že ja som to nebola. Ona sa len stiahla a nič. V telefóne nepočuť žiadnu paniku, ani v telefonáte s mamou. To je strašné divne. Áno, novinár tiež hovoril,že v byte sa žiadne iné biologické stopy nenašli. Nedivím sa, keď naša polícia odflakla celú prehliadku. Ja netvrdím,že to neurobila. Žiaľ všetko tomu nasvedčuje. No keby si urobila polícia poriadne svoju robotu, asi by nebolo nad týmto prípadom toľko otaznikov

elenkaba
20. júl 2024

Ja si myslim, ze to spravila ona. Ten noz tam mohol schovat jej otec dodatocne, ale ten telefonat s matkou z basy a jej spravanie na sude ma presvedcili. Predsa keby som bola nevinna, tak na sude srdcervuco nariekam, ze som to nespravila ja.