icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

vana222
5. aug 2024

Inak, niekde som tu čítala že možno v tom byte už niekto tretí bol, a keď sa Tomáš vrátil po mobil tak ho zbadal a potom to začalo

kittykat22
5. aug 2024

@vana222 nemyslis vazne 🙄 Jasne z posudkov a sudu vyslo, ze nikto treti tam nebol. Jednoducho ho zavrazdila pretoze jej hrablo. Justicia nemala ani omrvinky pochybnosti. Jediny kto ceril vody boli jej rodicia s kvalitou vyjadreni ala "povieme, ze sa to stalo tak, ako si to vcera povedala" 🙄
N

kittykat22
5. aug 2024

Stale nemozem uverit tomu, ze tato osoba za par rokov s usmevom vyskoci z vazby, zalozi rodinu, uzije si cestovanie a zivot bude gombicka, kym rodicia chlapca budu tak maximalne na hrobe menit kvety. Aka je toto spravodlivost, fakt neviem.

rommie
5. aug 2024

@vana222 mňa na tom zaraza veľa veci, aj ten utekajuci chlapec, aká je pravdepodobnosť ze odtiaľ uteká práve v tom čase chlapec, ktorý sa pozná s juditinym priateľom? Na druhej strane, poplakala si pri rozsudku...preboha ved mňa by vyniesli v hysterickom záchvate rovno do kazajky na psychiatriu keby ma odsúdili za niečo co som neurobila. Ale ľudia sú nevyspytatelní. Ja som stretla osobu, ktorá nožom zaútočila na svojho muža a malého syna, keď som bola v psychiatrickej nemocnici liečiť si úzkosti a žena sa tam opalovala na deke a hrala s nami volejbal, akoby si tam tiež bola oddýchnuť a načerpať sily cez rôzne formy terapie. Akoby mala vyoperovane svedomie.

vana222
5. aug 2024

@kittykat22 Dobre ale ako je možné že tie dva nože ktoré sa našli neboli od Tomášových tekutín z orgánov do ktorých bol dopichaný?

vana222
5. aug 2024

@rommie veď to, presne v tom čase odtiaľ uteká, tiež divné, ktovie či to fakt naplánovali. A že si poplakala pri rozsudku, ale však ona bola vtedy decko ktoré si bolo viac menej isté že ju z toho dostanú, a keď si zrátala 15/16+ 12rokov, ešte stále dosť mladá bude keď sa odtiaľ dostane, teraz prešla detektorom lži, študuje na gympli, má vzorné správanie, za štyri roky je podmienečne vonku bude mať - 24 a život pred sebou, tých pár rokov to tam už vydrží a bude chodiť na terapie ako píšeš o tej dotyčnej

rommie
5. aug 2024

@vana222 no ta dotyčná išla na psychiatriu namiesto väzenia, lebo bola údajne nepricetna pri skutku. Bolo to vyslovene dni po skutku a správala sa ako na dovolenke. Ale hej to máš pravdu, že ono to vyzeralo, že ju z toho rodicia vysekaju, čo sa im síce nepodarilo, ale minimálne do toho vniesli pochybnosti a veľká časť verejnosti si myslí, že to neurobila alebo je na pochybnostiach. A to je malá výhra v takom prípade. Som veľmi zvedavá, či média vyňuchajú, keď si poda žiadosť o podmienečne prepustenie, či sa o tom dozvieme.

vana222
5. aug 2024

@rommie No dotyčná bola nepríčetná pri skutku, ale Judita nemala vraj žiadne psychické problémy. Podla mňa na podmienečnè ju určite pustia a nejak sa to rozprúdi, vždy sa nájde niekto kto prezradí "tajomstvo" takže myslím ze sa to dozvieme

kittykat22
5. aug 2024

@rommie @vana222 bolo dokazane ze klamala o tom ze odpadla - pretoze mala smart watch ktore ukazovali aktivitu. bolo dokazane, ze v jej bezvedomi behala po byte a srdce jej bilo ako o zavod. Klamala v x vecizach a budeme sa tu bavit ako to spravil niekto iny. Nepochybne.
Zaujimava nahoda, ako podobny pripad bol v cechach kde bola na rukach porezana tenistka Petra Kvitová - ktoru porezal falosny revizak kotlov. Bolo to vsade v novinach ako sa pod zamienkov dostal do bytu tenistky a porezal ju. A zrazu na fuz rovnaky pribeh u Judity. Aka nahoda ...

pieksamaki
6. aug 2024

@kittykat22 je zaujímavé....ze nikdy naozaj nekricala realne o pomoc....tak ze viac...aj v tom telefonáte so 112 to bolo malo.....neviem si predstaviť ten stav keď ubližovala ak ublizovala...ci vôbec precitla....je to aj tak obrovský zlom v kriminalistike.....už 16 rocne deti

rommie
6. aug 2024

@kittykat22 taky naramok zaznamenáva aj pohyb rúk ako kroky, čiže kľudne to nemusela byť naháňačka po byte, ale to samotné bodanie, čo napočítalo tie kroky.

luxus10
6. aug 2024

@rommie ale bodnuti bolo cca 50... tych krokov tam bolo velmi vela...na to ze akoze bola v bezvedomi...

terezia323
6. aug 2024

@rommie mobil jej zaznamenal kroky nie smart watch

heln
6. aug 2024

myslim, ze netreba spekulovat o inych osobach, jednoducho to bola ona. a otazka nie je preco to spravila, ale co bolo spustacom.
z behavioralneho hladiska nie je jej spravanie standardne, ja si to pamatam, ked sa to stalo a do telky dali identikit toho udajneho odpoctara, uz vtedy ma zarazilo to mnozstvo detailov, ktore popisala, kolko vreciek mala brasna a pod.
ked som sla robit do banky, mali sme na to skolenie, ze ked niekto prepadne banku, mame hned vybrat pripraveny papier, ktory mame mat vzdy pri sebe a urobit podla jednotlivych bodov popis pachatela, skor ako budeme s kymkolvek hovorit, pretoze pamat je nestala, selektivna a cim dalej si budeme pamatat menej detailov atd., uz si vsetky tie veci ani nepamatam.
druha vec, ten jej telefonat, tiez nie je standardny. rozni behavioristi napriklad porovnavali spravanie McCannovcov po unose Maddie s inymi pripadmi, ich spravanie tiez nesedi. porovnavali rozne telefonaty, ked niekto ozaj pozadoval pomoc, tak pouzije uplne ine slova ako napriklad niekto kto niekomu ublizil.

luxus10
6. aug 2024

ak by tam ten odpoctar bol, kricala by na sude , bojovala by o svoju slobodu ako kazdy nevinny clovek...nemlcala by...

kittykat22
6. aug 2024

@rommie problem v tvojej teorii je, ze nikdy ziadna nahanacka po byte nebola podla nej. Prisiel odpoctar, dorezal chlapca a usiel. V tej svojej terorii mas vela nedostatkov.

luxus10
6. aug 2024

....odpoctar vojde a boda 50x a judit sa len prizera, hej, nic nerobi, ani nekrici...to je aka pravdepodobnost...?

luxus10
6. aug 2024

@kittykat22 usiel, a po takych jatkach nenechal po sebe ziadne stopy...na unikovej ceste...hmmmmmmm...

paulakolla
6. aug 2024

Ženy (a muži), vezmite si, akí sme my prípadom stále otrasení, aj po toľkých rokoch. Ja sa zamýšľam, že s akým obrovským PREČO sa každé ráno celé tie roky zobúdzajú Tomášovi rodičia. Ako sa dá s týmto žiť...je mi ich neskutočne ľúto.

luxus10
6. aug 2024

@paulakolla a hlavne, ako s tym vie zit judit...a co nevidiet je vonku...

juliacenc
6. aug 2024

Aby to nebolo nakoniec ako s tym poliakom co bol odsudeny za vrazdu zeny, roky muk prezil vo vazeni a ked vysiel von tak sa zistilo, ze je nevinny ale nikoho zato nepotrestali a on chudak spachal samovrazdu

zuzanockamt
6. aug 2024

@juliacenc Ona nevyzerá,že by tam trpela, dorába si školu, aj na výlete pred Vianocami bola.

vana222
6. aug 2024

Ona vraj už predtým spomínala, že jej liezol na nervy, podľa mňa už ako išli k nej do bytu ona už vtedy nebola v pohode, a tým že jej vzal mobil fotil ju, možno do nej rýpal a robil si nejaké srandičky, už to v nej vtedy vrelo. A čo ak vzal prvý nôž Tomáš a začal okolo nej "šermovať" zo srandy, potom vzala druhý nôž ona chvíľku sa takto "zo srandy ponaháňali" (laškovali ako to nazvala suseda) lebo ona sa niekde vyjadrila že - bolo to veľké nedorozumenie a jej to je ľúto, či tým nemyslela to, že to bolo zo začiatku ako žart a u nej to už vyvolalo ten afekt bodať a bodať

luxus10
6. aug 2024

@vana222 no ked jej niekto tak lezie na nervy, preco planovali ist spolu do zahranicia....tam to smrdi od hlavy po paty...

vana222
6. aug 2024

@luxus10 Že vraj to mal byť školský výlet a a pred tým výletom povedala či napísala že sa jej tam s nim strašne nechce ísť že by tam najradšej nešla

rommie
6. aug 2024

@kittykat22 ja nemám teóriu. Len si myslím, že niektoré veci tam nesedia. Samozrejme rovnako aj v tých tvrdeniach jej rodiny, mimo mnohých iných napríklad argument že nemala motív. Motív nemusí byť.

rommie
6. aug 2024

@luxus10 tak vieš, mohol jej liezť na nervy, ale mala potrebu sa správať správne, to nevieme, či sa na ten výlet "nenanominoval" s nimi a ona nevedela, ako mu povedať, ze by radsej išla bez neho. To ešte neznamená ze ho chce zabiť. Ja tiež radšej idem na kupko so svojou najbližšou rodinou ako s inými, ale keď už povedia ze sa pridajú tak si max pofrflem pred mužom a znesiem to, než aby som odmietnutim zranila niekoho city.

tinatitti
6. aug 2024

@rommie ja by som bola rada,kebyže sa ukáže,že to nebola ona. Fakt mi hlava neberie,že pár minút predtým si robili selfiecka. Ale žiaľ, žiadny dôkaz o ďalšej osobe nie je. Podľa všetkého bolo viacero veci zo strany polície odflaknutych, ale aj tak, dôkazy v jej prospech nie sú ziadne

nikoleta1234
6. aug 2024

@paulakolla tiež mam v hlave 1 pripad a budem ho mat az do smrti (sice presiel len 1 rok ale nikdy naň nezabudnem). :( su pripady, ako napr. aj to male utyrane dievcatko menom Lucka, proste na taleto sa neda zabudnut. Urcite vela ludi si spomenie

tinatitti
6. aug 2024

@nikoleta1234 hej presne, pamätám si to aj ja