icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

rommie
6. aug 2024

@tinatitti áno, ťažko sa to prijíma, že prakticky nikdy nevieš, čo v človeku drieme. Nie ze by som sa teraz bála, ale je to šialené si vôbec predstaviť, že tým tomášom môže byt ktokoľvek a kedykoľvek. Našťastie je takých prípadov málo, ale o to viac to rezonuje.

tinatitti
6. aug 2024

@rommie no mne to rezonuje hlavne kvôli ich veku. Že je schopné vraždiť 16 ročne inak slušné dievča.Vacsina prípadov,keď vraždili deti, tie deti bud mali traumu alebo vyslovene nejakú psych diagnózu. Ale toto??? Z ničoho nič skrat

tinatitti
6. aug 2024

Ale na druhej strane. Keď mi môj ex zobral dceru a nemohla som sa dovolať práva ani na socialke ci súde, vtedy som ozaj pociťovala až fyzickú túžbu mu ublížiť. Našťastie vyhralo vo mne racio. Ale ten pocit vo mne, až som sa zľakla,že som ako človek, žena-matka, takých pocitov vôbec schopna

pieksamaki
6. aug 2024

@tinatitti mňa udivuje zr v tom veku ma silu na 49x....ako to ze neprecitla po 3troch....a uvedomenie toho co robila ak to bola ona.....ja keby som volala o pomoc....vyzeralo by to hysterickejsie....ona s kľudom papagája.neviem....nemôžem hodnotiť.....ale ak by odpoctar bodol chlapca....tak ako duchompritomne dievča mala kričať o pomoc po prvom raze...ale šialené kričať......tam by nebol čas volať mame 8 minút pred tým ako volala záchranku.....

vevesh
6. aug 2024

@pieksamaki zazila si situaciu, ked ta niekto napadol a islo ti o zivot? Ja ano a teda kricat som chcela o dusu....ale zovrelo mi hlasivky, znrazilo ma a s plne otvorenymi ustami....som nevydala ani hlaska v tom strese. Proste nic, nula bodov. Jedine, na co som sa zmohla, bol protiutok a utek. A viem o dalsich, ktori reagovali podobne. Je to normalna reakcia tela-niekto kricat vie....nuz a niekto nie. Toto absolutne nie je smerodatne, ci to ona urobila alebo nie.

luxus10
6. aug 2024

@tinatitti ano, ale vztah matka dcera je azda najsilnejsie puto, ake existuje, je to nieco ine ako kamarat -kamaratka...a sice si to pocitili, ale neurobila...

luxus10
6. aug 2024

@pieksamaki takuto silu maju deti s urcitymi diagnozami, s vadami mozgu...niektore posobia navonok uplne normalne, len ked ich nevidia dospeli, vtedy vycinaju...a dievcata to vraj vedia lepsie skryvat....

pieksamaki
6. aug 2024

@vevesh. Práveže som zažila.......ale tak nie v 16....až v 25 rokoch.....ja to nechcem kritizovať....... bodaj by sa neskôr dokázalo ze to nebola

pieksamaki
6. aug 2024

@luxus10 vlastne ona chodila na fitnes....

juliacenc
6. aug 2024

@zuzanockamt no to som tiez citala ma navstevy a aj ona chodi na navstevy za rodinou

vana222
6. aug 2024

Ju nepustia ani na podmienečné prepustenie odsedí si 12 rokov 4 mesiace po takom šialenom bodaní

matullienka
6. aug 2024

@vana222 aby si nebola prekvapená keď ju po 3/4 trestu pustia.
Inak mne nepríde ok sa mi tá jej matka ak to nebola Judita a dcéra by mi zavolala, mama niekto tu bol dopichal kamoša a ja som zranená tak zložím telefón a ja volám hneď záchranné zložky, nebudem sa 8 minút vykecavať. Veď kľudne jej mohla zavolať matka potom späť akoby zalarmovala pomoc.

rommie
6. aug 2024

@matullienka a to ste sa kde dočítali, že 8 minút?

vana222
6. aug 2024

@taga nemohla si ich spraviť vtedy keď volala 112 lebo on mal na podrážke jej krv tak tie zranenia že mala ešte vtedy keď žil

vana222
6. aug 2024

@matullienka 8 minút volala ešte predtým keď išla zo školy, 58 sekúnd volala mame po tom čine, mama povedala že sa nevedela nadýchnuť preto to trvalo "až" 58sekúnd

luxus10
7. aug 2024

@tinatitti ak by policia nieco odflakla, nikdy by judit neodsudili...skor si myslim, ze nevieme my ako verejnost podstatne veci z vysetrovania, ktore nemusia spristupnit verejnosti...alebo nam ich z nejakeho dovodu povedat nechcu...

v kazdom pripade, ak clovek spacha takyto cin, nikdy by nemal vyjst na slobodu...

kittykat22
7. aug 2024

@matullienka nemyslim si, ze ju pustia. Moje byvale spoluziacky boli v sucanoch za predaj drog - dostali 10r a nepustili ich ani o den skor.

vana222
7. aug 2024

@kittykat22 presne tak, tiež poznám veľa báb ktoré mali vysoké tresty a nepustili ich aj keď mali dobré správanie

rain15
7. aug 2024

Ahojte, je niekde dostupna aj oficialna sprava rozhodnutia policie? Aj s vypovedami svedkov?

vana222
Autor odpoveď zmazal
zuzanna33
7. aug 2024

@darja27 Mňa mrazí z nedávneho prípadu zavraždenej Cynthie po ktorej zostali deti...🕯️🕊️

vevesh
7. aug 2024

@rain15 sudny spis je verejnosti pristupny. Tam si mozes precitat to, co bolo pripustene k pojednavaniu a co nebolo prispustene a preco...

vesimelonimarsista
7. aug 2024

@vana222 u nej je este jeden problem s motivom. Pokial nebude znamy, nikto si nemoze byt isty, ci jej zase neprepne a nedoboda niekoho.

vana222
7. aug 2024

@vesimelonimarsista Však to je možné že sa to u nej ešte niekedy stane, a podľa mňa keď bude staršia o 20 - 30 rokov ju to dobehne a bude mať strašné výčitky do konca života

rain15
8. aug 2024

@vevesh vieš mi prosím povedat, kde by som ho našla, cez google mi to nechce nájsť - dakujem

luxus10
8. aug 2024

@vana222 nic ju nedobehne, takyto ludia na to nemaju vybavu...ich to skor povzbudi...nebezpecne je to, ze uz raz nejaku situaciu takto vyriesila, moze znova...

kittykat22
9. aug 2024

@vesimelonimarsista suhlasim. Zabila ho z pleziru alebo v záchvate blbeho napadu. Co je pre mna desive je pocet ran. Keby sa zastavila po prvej, druhej alebo tretej rane - ze jej dojde, ze je to pruser a zavolala sanitku a snazila sa mu pomoct, robit CPR, tak to vnutorne nejak dokazem "pochopit". Ale 51 ran????????? 51??????? A este je schopna vymysliet bachorku, este je schopna volat matke a vymyslat scenare ako sa z toho vyzut? Judita je na 100% psychopat, pretoze toto normalne zmyslajuci empaticky clovek nespraví. Ona urcite je nebezpecna pre spolocnost.
A z toho co predviedli jej rodicia by som povedala, ze to ma dedicne. Aby otec manipuloval klamstvami verejnost a matka bola studena ryba a klamala od prveho dna. To si tiez musi klepat clovek na celo, co su to za ludia.

tinatitti
9. aug 2024

@kittykat22 rodicia chrániaci zubami nechtami svoje dieťa. Neodsudzuj ich konanie. Nevies,ako by si reagovala ty, keby slo o tvoje dieta.

vesimelonimarsista
10. aug 2024

@kittykat22 pokial si pamatam, az taki dobri kamarati, aspon z jej strany, neboli. Ona sa o nom pred kamoskami vyjadrovala nie moc pekne a niecim jej liezol na nervy a ani neviem preco sa s nim nadalej stretavala. Take mnozstvo ran nezasadi nahodny vrah, ako sa ona snazila vsetkych presvedcit, za tym mnozstvom je nieco osobne, podla mna nahromadena nenavist. A ano, musi mat narusenu osobnost a jej rodicia tiez.

tinatitti
10. aug 2024

@vesimelonimarsista nechápem prečo tvrdíte,že jej rodicia musia mať narusenu osobnost. Oni len chránia svoju dcéru. Ty si v rovnakej situácii? Bolo tvoje dieťa odsúdené za rovnaký čin? Nie. Tak nesud. Keď budeš v rovnakej situácii až potom pochopíš konanie jej rodičov a až potom,keď budeš zažívať uplne to isté, môžeš jej rodičov za ich konanie súdiť. V opačnom prípade sú to len vaše názory ci presvedčenia ako by sa ľudia mali v danej situácii zachovať. Co sa však môže líšiť od toho,ako sa zachováte,keď tej situácii naozaj čelíte.