icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

aalt
25. nov 2025

... nožom, ktorého dĺžka čepele bola najmenej 110 mm až 120 mm a jej šírka vo vzdialenosti 110 mm až 120 mm od hrotu bola najmenej 25 mm až 30 mm, teda pravdepodobne kuchynským nožom zn. Fisakrs s rukoväťou čiernej farby, celkovou dĺžkou cca 310 mm a dĺžkou čepele cca 185 mm, ako aj kuchynským nožom s farebnou rukoväťou s celkovou dĺžkou cca 250 mm a dĺžkou čepele cca 145 mm, spôsobila
poškodenému Tomášovi najmenej 49 bodných, resp. bodno-rezných poranení a síce 1 reznú ranu na krku, 20 bodných rán na prednej ploche trupu s 22 bodnými kanálmi, 11 plytkých bodných rán na prednej strane trupu, 2 odreniny charakteru škrabancov na prednej ploche trupu, 5 bodných rán na zadnej ploche trupu, 1 bodnú ranu na zadnej ploche ľavého stehna, 4 rezné rany na pravej ruke, 5 rezných rán na ľavej ruke, pričom došlo aj k opakovanému zasiahnutiu vnútorných orgánov a to srdca, pľúc, pečene a obličky, v dôsledku čoho sa u poškodeného Tomáša rozvinul hemoragicko-traumatický
šok a poškodený Tomáš bezprostredne po útoku na jeho osobu zomrel.

@viktoriakrajnakova daj teda zdroj k tym "tvojim" 4 bodnym ranam.

gabrielkaa
25. nov 2025

Chladnokrvný psychopat, ktorý nikdy ani nevyjadril ľútosť nad tým čo sa stalo.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
aalt
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova si to este raz precitaj! 5 mal na chrbte a 20 v predu. Dalsich plytkych bolo 11!

srdeenko19
25. nov 2025
@gabrielkaa

Chladnokrvný psychopat, ktorý nikdy ani nevyjadril ľútosť nad tým čo sa stalo.

@gabrielkaa presne, chladnokrvna, vypočítava, ešte si dokázala vymyslieť pre ľudí aj bachorku. Dodnes si pamätám ten titulok v Novom čase, že hľadajú odpoctara, ktorý zrejme zavrazdil Tomáška 🫣😓

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova tu nejde o to, kto by čo urobil. Väčšina z nás by to neurobila, nie sme vrahovia. Veľa vrahov vyjadrili ľútosť nad svojím činom….napriklad. Ale o to tu tiež teraz nejde. Mna len udivuje ako sa ju snažíš obhajovať … chladnokrvneho vraha.

srdeenko19
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova toto čo píšeš, je zvratene. Takto ju obraňujú a vymýšľajú si klamstvá aj jej rodičia. Bez štipky pokory, sebareflexie.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova keď už niečo také spravím nesiem za to zodpovednosť. To čo robil jej rodina a ona samotná po tejto vražde, dvíhalo zo stoličky každého. Fabulovali, vymýšľali si a snažili sa ovplyvniť verejnú mienku. Namiesto toho aby uznali chybu a niesli trest , ktorý ja osobne považujem za príliš nízky. Ako vravíš , v kazdom z nás sa skrýva vrah, možno.
Ale každý zdravý , psychicky vyrovnaný človek ovláda svoje činy . Je iné keď zabijem v sebeobrane a je iné keď zabije človek tak ako ona…

anonym_0b11f5
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ide o to, ze ty mas historiu psychozy (mozno v mladosti), tak ti je lahsie sympatizovat s vrahynou v afekte nez s nevinnym zavrazdenym

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova myslím že nie.

aalt
25. nov 2025

@viktoriakrajnakova vies co? Ked ju pustia, tak ju navstiv a napis o tej jej "krivde" knihu. Ako chuderka dostala za brutalnu vrazdu az 12 rokov. Na SK je "popularna" urcite to bude bestseller. Len bacha aby si ju potom nenasrala, lebo su urcite indicie ze moze reagovat "nepredvidatelne".

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
aalt
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova Judita dostala tolko prave preto, ze to bolo tak brutalnym sposobom. Aj o tom vraj bolo to jej dovolanie. Nie ze to nespravila (aj ked sa nikdy nepriznala), ale ze to nebolo zavaznym (ci akym, nie som pravnik) sposobom, aby mohli znizit trestnu sadzbu. Ale cudujsasvete zamietli ho. Ako za mna, za co sa ma davat horna sadzba, ak nie za taku brutalnu vrazdu.

xima
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ako mozes napísať,"to je jedno,už Tomáš nič neciti".. ako to môže byť jedno?? On už nič neciti,ale má rodicov, ktorí tu bolest budú niesť do konca života..mal priatelov, rodinu.zivot pred sebou..to už je teraz jedno? Že mu ten život vzala nejaká rozmaznana krava,ktorá nad tým doteraz ani neprejavila lutost? Mame si po každom takom cine povedat,že to už je jedno? Máš deti? Rozumieš aspoň trochu čím prechádzala a prechádza jeho rodina a najblizsi? Takisto pises že by si v base nevydržala ani pol roka..mame teda prizmurit oko nad vrahmi,lebo " oni to tam nevydržia?"

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
alantroj
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova kazdy je schopny za urcitych okolnosti niekoho zabit, tak vravi psycholog. Avsak po vrazde v afekte by u niekoho kto ma city mala nasledovat lutost, vycitky svedomia atd. Prejavila nieco z toho Judity? Jej rodina?

gabrielkaa
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova brutálna , obzvlášť trizniva vražda.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova Ach…. Práve to nie. A jeho mama a otec trpia strašne a budú do konca života

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
aalt
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova skus sa opytat Tomasovych rodicov, ci by vymenili Juditin trest za to, ze by Tomas zil, aj ked na voziku. Hadaj co by ti povedali.
Zakony sa dodrziavaju. Podla typu cinu bol rozsah a podla prevedenia sa vybrala horna sadzba. Kedze nemala 18, tak polovica.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
aalt
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova bola odsudena za obzvlast zavazny zlocin vrazdy. Obzvlast zavazny bol z dovodu jej prevedenia. Nie som pravnik. Ty ano? Tak sa spoj s jej oteckom, ze toto prehliadol a urcite sa potesi.

anonym_6d8057
25. nov 2025
@aalt

@viktoriakrajnakova bola odsudena za obzvlast zavazny zlocin vrazdy. Obzvlast zavazny bol z dovodu jej prevedenia. Nie som pravnik. Ty ano? Tak sa spoj s jej oteckom, ze toto prehliadol a urcite sa potesi.

@aalt zbytocne driete klavesnicu, slecna je trochu mimo, nielen v tejto teme.