icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

darja27
autor
23. mar 2021

@mes1177 celé je to čudné ako celý prípad,všetci hľadajú motív ale žiaden nie je.To ako bodala,vie ona sama najlepšie.Tak ako sa snažia akosi vysvetliť že ona za nič nemôže tak snáď už vôbec nevysvetlila kto teda.Uz je to moc preemotivovane .Pre mňa to ona bola ,neviem si to z toho všetkého inak predstaviť .Na základe ,,niečoho " obvinená a odsúdená bola,bohužiaľ sa snažia z toho vylíčiť ,že len bola prítomná,nič viac ...Už ako akta X

darja27
autor
23. mar 2021

@savmebej ja som to ale nepísala vám!! Prípad violy som nesledovala

magduska2
23. mar 2021

Pravda môže byt aj taká aj taká..to my "nezistíme".Ale tak ako neurobime závěr s bulvárních médií tak ho nezistíme ani z tej stránky jej rodiny...Lebo povedzme si na rovinu tam to urcite píše nejaký profík,ktorému rodina platí..a teda úplne pochopitelne tam zas uvedú to co potrebujú..teda aj ked nič nové ale aspoň všetko spochybnia ,vyvrátia..takže to ,že oni tam píšu,že "toto-lebo tamto"polícia nezaistila to vieme len z toho ,že oni to tam napíšu? To podla mna tiež nemá výpovednú hodnotu.
Ja teda beriem s rezervou aj jedno aj druhé..bulvár je bulvár a jej rodina bude stáť za nou..ani jedno podla mna neuvádza len čistú pravdu a len pravdu

nikyball
23. mar 2021

@magduska2 lenže nech to píše ktokoľvek, tak nedovolí si písať verejné klamstvá. Čiže keď polícia pochybila, tak pochybila, niet o čom.

katym77
23. mar 2021

50 rán zasadiť ležiacej obeti si vyžaduje aj čas a ten kto tie rany zasadí sa musí zohnúť, alebo klaknúť, ak by to bol neznámy človek tak už má hlavu rozbitú, tá Judita nevyzerá ako slabá žienka.... !
Jedine ak by to bol známy človek, a slečna síce nebodala ale sa len prizerala tak v tom prípade ak sa chce očistiť nech označí vraha, lebo ho poznala?
Počuli ste že nejaký zlodejíček (falošný odpočtár) by si dal námahu s tak brutálnou vraždou?

magduska2
23. mar 2021

@nikyball No ja neviem..ja do toho až tak nevidím, a nebudeme sa tvárit ze nie sme skorumpovaná krajina kde je mozne všetko ..ale zas si myslim..ted čisto podla seba..ked ja mam peniaze a môžem si "všetko"kúpit..som presvedcena,že mojemu dietatu je krivdené,mam v rukách isté veci,ktoré sa mi zdajú byt nepreverené...tak sa odvolám k vyšiemu súdu a ešte vyšiemu a kludne do Paríža k nezainteresovaním ..Ved to neni chudobná rodina ,ktorá nemá na poriadneho obhajcu.
Ak majú výhrady posuniem to vyššie..tam kde sa tým budú musiet zaoberať.Lebo to ,že to napíšu na internet má aký význam?Ako jej to pomôže?Ako ju to oslobodí?...Nijako..len chcú zdiskreditovat políciu a vyvolať u ludí súcit s dcérov...nič viac

savmebej
23. mar 2021

@katym77 ale tam šlo o to odpoctar mal byť nejaký fetak co chvel zabiť jej priateľa, prečo popísala ze ako zbadal tomáša, zmenil výraz tváre? Akoby čakal niekoho iného, mňa by zaujímala výpoveď toho suseda, ved musela byt od krvi keby ho zabila predtým oživovanim

bubu62
23. mar 2021

aj na fb je skupina,ak by si chcel pozriet niekto...

katym77
23. mar 2021

Dodám .... Podla toho je pre nich najideálnejšie aby bol Páchateľ neznámy!
@savmebej ale ten jej priateľ toho feťaka pozná

savmebej
23. mar 2021

@katym77 a práveže tréneri sa vyjadrovali ze bola slabá, ako preraziť nožom hrudný kos na to treba riadnu silu ak to spravila ona je to potom nebezpečná porucha osobnosti

magduska2
23. mar 2021

@nikyball A to nepíšem ako teraz proti nej...ale skôr,že nechápem ..ak vedia rodičia že je skutočne nevinná tak to ženiem vyššie a nevypisujem "obhajobu" na net...na ten kašlať..maju peniaze,majú viac možností ako kt.kolvek iný ludia v tomto státě kt.'neprávom sedia' alebo inak trpia..lebo nemajú peniaze na obhajcu

katym77
23. mar 2021

@savmebej ale chápeš to že toho vraha pozná ..... A neoznačí ho!!!! Chcú mať neznámeho páchateľa, ktorý sa nikdy nenajde.

nikyball
23. mar 2021

@savmebej mali by na toho Jakuba a ,,kamarátov" zatlacit

savmebej
23. mar 2021

@katym77 ty by si sedela za iného?aby si ho kryla? Jasne ze by ho oznacila

savmebej
23. mar 2021

@nikyball tam si stačí prečítat ten prepis fb komunikácie... Ze to mal byť Jakub...

katym77
23. mar 2021

logika ona dostane 12 rokov ak by to bol niekto z tých chalanov už by išiel na doživotie, a bohvie či by aj ona v tom bola čistá a mohla byť spolupáchateľka takže by tiež z toho nevyšla ako anjel
Dokázať falošného elektrikára znamená: Všetci sú čistý a vrah sa nikdy nenájde.
Pre Juditu a spol OK, pre Tomášových rodičov by to bola rana.

darja27
autor
23. mar 2021

@nikyball nenapadlo vás tiež,že musia mať aj niečo v ruke proti nej?len preto že by im bola nesympaticka,asi sedieť nebude.

lulubka28
23. mar 2021

@magduska2 presne toto som chcela napisat aj ja. Okrem toho, autor tej stranky je oficialne neznamy. Preco? Preco sa nepodpise pod svoje tvrdenia? Tiez si myslim, ze ide o zamerne zahmlievanie, spochybnovanie uplne vsetkeho. Bohuzial nase sudnictvo nema velmi dobru reputaciu, takze vela ludi tej stranke naozaj uveri. Toto ale podla mna nie je pripad, kedy by sa vsetci otocili proti Judite len preto, aby chranili nepodareneho syna prokuratorky. Juditiny rodicia sa jednoducho snazia vsetko spochybnit, poukazat na vsetky mozne a nemozne chyby len preto, aby sa trest Judity znizil najviac ako sa to len da a aby nebola spolocnostou "ukamenovana". Lebo pri vsetkych tych nezvratnych dokazoch je toto azda jedina moznost ako jej pomoct. Moj nazor.

nikyball
23. mar 2021

@magduska2 ale veď oni to posunuli vyššie len všetko dlho trva

bubu62
23. mar 2021

ak ma este niekto pochybnosti nech si vypocuje https://www.facebook.com/watch/?v=571891657027501 velmi zaujmave...

nikyball
23. mar 2021

@savmebej veď práve to som čítala. Už som to písala , pozná fetakov, vie zohnať drogy, zbraň, písal, že by vedel dať zbiť Tomáša. Tomáša nemusel, a Tomáš bol ten kto išiel s jeho frajerkou do Londýna a trávil s ňou čas. prečo nešla s frajerom ? Ale verím aj tomu,že nejaký fetak si ich mohol pomýliť. Bežne sa ľudia nepohybujú v takýchto kruhoch ako táto partia

nikyball
23. mar 2021

@darja27 majú proti nej to, že bola na mieste činu, nože ktoré sa nezhodujú s ranami .... A čo ešte? Tu nejde o to že im bola nesympaticka ale to, že zjavne súd nechce aby sa niekto v tom moc rypal. A spätne už nikto neprizna chybu ani to, že to poriadne nevysetrili. Veď to je hanba ,že si nevšimli ani ten druhý vchod. Ja na miesto jej otca najmem ľudí čo by zistili viac, či už legálne alebo nelegálne.

nikyball
23. mar 2021

Povedz mi ,kedy tu na Slovensku polícia nejaký prípad vyšetrila. Nepočítajme to, že sa obvinený priznal sám alebo to bolo uzatvorené ako samovrazda

darja27
autor
23. mar 2021

@lulubka28 myslím že ste to dobre vyjadrila.Ale je mi z toho zle.Stale by to bolo a bude tvrdenie,proti tvrdeniu.Jedny vravia neprizná sa,lebo nemá k čomu.Druhi zasa to,čo ste vlastne vypísala.Priamy dôkaz ako to spáchala nik nevidel.A z tých ostatných si robia dobrý deň,otočia ako to vyhovuje.Fakt je ten že tam bola,nik tam nikoho iného nevidel.Nik tretí sa nenašiel.Tak čo ešte treba....ospravedlnením rozhodne nemôžu byť ani šokove stavy,od telefonátov až po jej správanie...

darja27
autor
23. mar 2021

@nikyball tým som chcela len povedať,že aj oni musia mát niečo v rukách,nemôžu ju odsúdiť len preto,lebo sa tak rozhodli.Sudca asi stránku z dôkazmi vytvoriť nemôže,a to je škoda.A a z druhého vchodu je už koniec sveta?to je dôkaz čoho? Mohol ujsť aj cez okno keby chcel,očividne lebo to vyzerá že šiel na istotu-nik ho neuvidí.Neobvinia niekoho,koho nenašli.A nevšimla som si,že by ho jej rodina hľadala.Hej,hľadajú neznámeho.

savmebej
23. mar 2021

@darja27 ale suseda vypovedala ze počula odtiaľ mužský hrubý hlas a naháňanie a kričal keď ta chytím tak ta za... Jem..... Páchateľa nemajú haldat rodičia ale polícia treba si prečítať 40 stranovu záverečnú rec obhajoby

magduska2
23. mar 2021

Inak mne čo nejde do hlavy..kedže tu viacere píšete,že sa tým snazia chránit nejakych chlapcov-od sudkyne,prokuratora a neviem koho.Ale cisto teoreticky..polícia ked isla na miesto činu, basolútne nemohli mať tušenia ku komu idú a čo sa stalo.Prečo?Že dojde k nejakej spojitosti s drogami?Akoby mohli skrývať nôž s tým,že budú chránit nejakého syna soudkyně ?Ved ani nevedeli,že sa poznajú..veď toto všetko muselo vyplynut až časom ,tieso spojitosti. Akoby mohla polícia od začiatku prípad 'sabotovať' ?ved to nikdo nemohol vediet že si stým začnú spájat nejakého Jakuba,Mateja ci koho ..

magduska2
23. mar 2021

@savmebej Suseda uvádza toto..žiadna vražda,volanie o pomoc nič take..

nikyball
23. mar 2021

@magduska2 tam ide o to, že už sa to ani nesnažili vyšetriť. A aj to čo urobili, odflakli.

savmebej
23. mar 2021

@nikyball presne to si myslim aj ja...