icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

janage
21. mar 2021

@nikyball ale tak utekajuceho chlapca zachytili a človeka co by bol celý od krvi by si nikto nevšimol? Však to by aj vo vlasoch, na tvári všade by mal krv. Čo sa umyl vlhčenými obrúskami? Neverím , že nikto by si nič nevšimol, žiadne auto nezachytili, peši nešiel tak sublimoval?
Pre mňa je fakt že sa nepotvrdila prítomnosť tretej osoby.

magduska2
21. mar 2021

A ešte jedna vec,čo ja celkom nechapem..resp.nepasuje mi..uviedla ,že sa obul a bol na odchode,ked si uvedomil,že nemá tel.Aká je pravděpodobnost že pojde on v obuvi hladat v ich byte mobil?a ona ostala stáť pri dverách.Ja teda neviem..u nás ked su kamaráti detí,nechodia v topánkach po dome zatial čo mi deti stoja v chodbe.Vždy ked niečo zabudnú ostanú stát obutý v chodbe a po zapomenutú vec idú moje deti,ja.A bolo to tak vždy aj ked ja som bola decko.
neviem je to blbost,detail ale z malych detailov sa skladá velký prípad..

kittykat22
21. mar 2021

@darja27 Tak baba vola ze prisiel do bytu nejaky chlap, podobal Tomasa a ona ma dorezane ruky?? 😐😐 Rodicia urcite vedia ze to bola ona, ale ak ju z vezenia nedostanu aspon sa jej snazia zachranit meno. Pretoze povedat verejne ze ho zavrazdila - tak jej zivot v tej sekunde skoncil. Takto aspon spravia hmlu aby mali ludia pochybnosti a nikto na nu nemoze ukazat priamo prstom. Daju jej sancu aspon na aky taky zivot ked vyjde z vazby.

ysseba
21. mar 2021

@nikyball ano, je to cele divne, tiez mam pocit, ze niekoho kryju vo violinom pripade.

kittykat22
21. mar 2021

Ale teda ta pani na linke zdrav pomoci bola super 👍 "podme mu skusit zachranit zivot" a Judita povie "vidno mi kosti na 3 prstoch" a pani na linke "podte to skusit, podme, podme". Keby ta pani mala moznost tak to CPR spravi sama na dialku. Skvela, skvela pani.

nikyball
21. mar 2021

@janage áno lebo mohol ísť cez ten zadný vchod a inou cestou. Samozrejme si veľa veci domyslame a ktovie ako to bolo naozaj. Len asi sa to už nedozvieme.
Na Slovensku kým sa vrah neprizná sám, nikdy nevysetria nič. Ako Violu, nikolu beblavu atd. A ako to uzatvorili pri viole, rovnako jednoduché je to uzatvorit pri judite, že to spáchala ona. Vlastne ma teraz ani nenapadá prípad, ktorý bol vyšetrený bez toho , aby ten čo to spôsobil , sa neprišiel sám priznať.

kocurikpupcek
21. mar 2021

@nikyball nesedí motív? Mali pri sebe jej mobil, fotili sa, vysmiatí, vyrehotaní, on musel niečo v jej mobile nájsť, začal sa jej vyčnievať, veď srandičky, srandičky...musel niečo povedať, čo jej uz ako sranda neprišla. Asi niečo čo by ju ohrozilo. Možno ju niečím vydieral ale stále zabalené do srandičiek.A tak mladú vyprovokoval do zúrivosti.On už obuty na chodbe, vraj si zabudol mobil.Ona sa vráti do kuchyne a berie nôž...

nikyball
21. mar 2021

@kocurikpupcek to je zasa len taký vymyslený nasilu motív. Keby mala v mobile niečo tak strašne tak by jej to vyšetrovatelia nasli. A zasa si môžeme len domyslieť , ak by som mala v mobile niečo tajné, asi si ho zaheslujem a nebudem ho požičiavať kamosovi.

kocurikpupcek
21. mar 2021

@nikyball nemonitorovaný zadný vchod je uz len dobre pasujúca výhovorka pre jej rodičov.
A keby aj pri 50 ranách do hrudníka musela krv byť všade. Aj v okolí zadného vchodu.
A čo ten otlačok špičky topánky v Juditinom rozkroku?
Ona ho pichne zozadu, on padá, z posledných síl sa otočí k nej. Ona ho bodá ďalej. On ju chce aspoň nohou odsotiť. Jej ostáva odtlačok špičky z topánky v jej rozkroku.
Bože veď tu niet o čom!

kittykat22
21. mar 2021

@nikyball za vrazdou netreba vzdy hladat dobry motiv. Niekomu proste prepne v hlave a niekoho zavrazdi - bez dovodu, bez zmyslu. Ty sa na to pozeras ako clovek ktory uvazuje racionalne a empaticky. Ale okolo nas su mraky ludi ktori to tak nemaju.

kocurikpupcek
21. mar 2021

@nikyball vieš ono netreba ani neviemco tajné mať v mobile. Stačí že niekedy zo zvedavosti klikla na steklivu stranku. Mohla sa zobrazit vtedy steklivá reklama. Začal si ju doberať, ako to povie kamošom...a ako by sa vsetci smiali...že vyrobí nejakú mailovú fotomontáz...veď keď teenageri sa kvôli takým veciam chcú spáchať samovraždy, že budú zosmiešnení na nete a sociálnych sieťach...

kocurikpupcek
21. mar 2021

@kocurikpupcek ona rozmaznané decko...čo chce vždy dostane...On neprestáva so srandickami ...veď je to vtipné ako ju to vytáča

janage
21. mar 2021

@nikyball keby išiel zadným vchodom tá krv by z neho musela kvapkať ak nie rovno stekať celú cestu. Dvere by museli byť od krvi tak isto. Niekto vonku by si všimol zakrvaveneho chlapa. Však aj to auto by muselo ísť po nejakej ceste. Akoby si otvoril dvere na aute. To by bol zamazaný od krvi. To nebola jedna bodná rana. Predstava akoby toto zrealizoval bez zanechania stopy je za mňa nereálna. Prakticky si to predstav. Si od hlavy po päty od krvi. V amoku si práve niekoho zabila a zrazu úplne chladnokrvne ideš tak, že zahladíš po sebe všetky stopy? To jedno vylučuje druhé. Podľa jej výpovede začal útočiť až keď chalan sa zrazu zjavil. Tak ak to bolo v amoku určite nemal nič na prezlečenie, umytie a keď zadný vchod objavili až oveľa neskôr, zrejme k nemu neviedli v tom čase Žiadne stopy krvi. A to prakticky nie je možné

magduska2
21. mar 2021

@janage Ako si napísala...a ked začal útočit ,prečo az na Tomáša?keby to bol nejaký falošný údržbár povedzme mal ju vyhliadnutú išiel po nej ,Tomáš mi zmaril plán a tak na neho zaútočil.Ale prečo by ňu nechal len tak...neznasilnil ju,nezabil ju..ani ako priameho svedka.Nic neodcudzil!
Prečo by teda takýto cudzí chlap vôbec išiel do ich bytu a prestieral falošného elektrikára?Čo on v konečnom dôsledku z toho mal? Absolútne nepravdepodobné..

kocurikpupcek
21. mar 2021

@magduska2 presne tak!

denka259
21. mar 2021

@ingrid56 ktorý to je vchod a poschodie?

leeo
21. mar 2021

Je mi usmevne z toho, ako si niektori ludia myslia, ze ked je clovek z dobrej rodiny a je inteligentny, tak nemoze spachat takyto zlocin. Ved si pozrite najznamejsich vrahov historie. Vela z nich boli velmi inteligentni a podla znamych a okolia aj velmi dobri, srdecni, vzy pomahajuci ludia, ktory by ani muche neublizili a v pivnici 4 mrtvoly. Je velmi nepsravne sa takto divat na cloveka. Skratova situacia moze nastat v hlave ludi o ktorych by to nikto nepovedal, staci efektivna rozbuska. Mne sa zdala pri rozhovore s operatorkou spociatku dost kludna a postupne akoby jej to zacalo dochadzat, hlavne ked vysla na chodbu a kricala o sto sest, samozrejme aj v kombinacii s bolestou, ktoru citila ked stalacala hrudnik, no tam to bolo len utrzkami. Bud si uvedomila co spravila a zacala takto histercit na tej chodbe, alebo hrala tu histeriu pred susedmi a prichadzajucimi policajtmi a zachrankou. Jej spoluvazenkyna uviedla, ze udajne judita ani neplace ked hovori o tomasovi, ze vlastne neprejavuje ziadne emocie. Tie sa u nej objavia len vtedy, ked spomina, ze zostane za mrezami.

darja27
autor
21. mar 2021

@marlent paneboze ,hovoríme o tomto článku obe?už to tuná bolo spomenuté ....vy by ste sa tam mozno vrhli,tak prosím...hovorilo sa tuná aj o šikovných stavoch,tak na tie mal právo aj ten sused ako aj tá judita

janage
21. mar 2021

@magduska2 tak keby ho prišiel s cieľom zabiť snažil by sa rýchlo a bez svedkov a isto nie keď bol v cudzom byte kde je kamerový systém a obeť na návšteve. Načo by to robil tak zložito. Ak to bol náhly popud nesedí to s chladným a superprecíznym konaním po čine.

anka8811
21. mar 2021

Mňa v tom telefón na 112 zaskočilo že susedia s tým nechceli nič mat nepomohli ani sanitku nečakali nič, to je na zamyslenie

bubu62
21. mar 2021

Ťažko to na koníku vyriešime,ale detektívky sú z Vás dobré 😂🤣.

anka8811
21. mar 2021

@kittykat22 presne bola úžasná

srdeenko19
21. mar 2021

Písala som par dni dozadu príspevok, je tam veľa komentárov. Keď chcete, prečítajte. 😊

eskop
21. mar 2021

@darja27 inak toto mi pripomina Amandu cnox ci ako sa volala vrazda v Taliansku, je o tom natoceny aj dokument, myslim, ze aj knihu napisala.. tiez take nevysvetlitelne cele

kiwi3
21. mar 2021

zial, nikto iny nemal motiv. ten udrzbar, to je velmi naivny prvoplanovy napad hodny 17-rocnej, nikto s trochou chochmesu tomu nemoze verit. nepochopitelne, ze toto moze spravit take dievca. osobne si myslim, ze tam muselo prist k nejakej "silnejsej" udalosti, najpravdepodobnejsie milostne odmietnutie

janage
21. mar 2021

@anka8811 to bol len prvotný šok po zavretí dverí okamžite volal policajtov, išiel otvoriť záchranke a aj mladú ukludnoval. Úprimne každý má pud sebazáchovy to znamená že keď vidíš babu id hlavy po päty zakrvavenú, na zemi leží ďalší chalan v mori krvi. Veď jeho v tej chvíli možno tiež napadlo, že či ho ona nezabila. Či ty by si veselo popri takom niekom prešla a s nim za chrbtom oživovala toho kto leží na zemi? Nebála by si sa o toho kto je s tebou v byte?
Neverím.

acrobaleno
21. mar 2021

@eskop Ona bola na sude oslobodena. Ci to spravika? Ktovie. To je ako OJ Simpson.

darja27
autor
21. mar 2021

@eskop tak tak,ja som pozerala,bolo to aj normálne zfilmovane.....dokonca pred rokmi v ČR pubertiak dobodal v byte matku a 3 ročného brata,na nevlastného otca si počkal a zastrelil ho zbraňou ktorú v byte našiel.Starí rodičia ho kryli....a takých podobných hrozných situácii je žiaľbohu veľa.Takze brať do úvahy dajaky vek by možno stálo za to pozmeniť .Každý by mal zaplatiť, kto sa takýchto ohavnosti dopustí

darja27
autor
21. mar 2021

@janage presne to si myslím tiez

darja27
autor
21. mar 2021

@bubu62 to máte pravdu😅ale zasa keď nie je s kým poblizku aspoň takto a nie je na škodu vedieť pohľad na vec iných ludi