Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Alebo do bytu prisiel jej frajer, uvidel ho tam a chytil amok a dobodal ho. Alebo to bol niekto z tej bytovky 😳, a potom ako ho dobodal proste isiel domov do bytu a neotvaral dvere. Alebo to urobila ona. Alebo jej otec. Nemyslim, ze sa to niekedy dozvieme, ako to naozaj bolo...
ok a teraz vazne, nezda sa mi, ze by take dievca vladalo tak dobodat druheho cloveka, cez hrudnu kost, vsade, a este tolkokrat. Ale zas porezane prsty vyzeraju, ze jej sklzli na cepel noza, ked ho bodla. A ak by tam bol niekto treti, tak snad by aspon nieco po nom nasli. Dalsia vec, ak by to bola ona, a chlapca nezabilo prve bodnutie, adrenalin by mal taky, ze by sa branil, tresol jej, kopol ju, vrieskal by snad, proste neverim ze by tam len tak stal a nesnazil sa ju aspon skopnut... na druhej strane, ked ju tam tak viedli z fotiek ona nevyzera zrovna vystrasene, ani straumatizovane... a nakoniec taky 8min telefonat s mamou, 8 minut je pomerne vela ked telefonujete, hlavne jej mila mamicka mohla povedat, nech zlozi a vola tiesnovku a nie sa s nou 8min vyradzat do telefonu a dohadovat sa. Keby mi takto zavola moje dieta, ze niekto dobodal kamarata, tak v prvom rade rychlo volat zachranku a potom sa s dcerou budem rozpravat, hlavne hned tam letim za dcerou. Cele je to zvlastne...
@mrkvicka060 neviem kde da vzala info ze telefonat s mamou trval 8 minut..uz viackrat to tu bolo spominane.mate niekto kto to tvrdi link kde sa spomina 8 minut? Ja sledujem tento pripad od zaciatku. Co som postrehla ohladom telefonatu to bola parsekundova zalezitost ked jej matka pobedala po zisteni co sa stalo, ze ma volat ihned 112ku. Tak to bolo opisane aj na sude..
@lasskonka velmi ma zaujima cely tento pripad.
Netusim ci to spravila ci nie, citam aj media aj stranku jej rodicov, kde su pripojene znalecke posudky plus reci obhajcov. Je vela veci ktore nesedia..ale to si treba toho vela precitat...napriklad to co tu niektori spominaju ze si ruku dorezala ked sa jej smykla pri bodani..to je uz znaleclym slumanim dokazane ze.to nie je mozne, kedze chirurg napisal spravu o jek zraneniach a tam pise ze uchopove slachy ktore sa viazu na zohybace prstov boli viditelne-nemusel ich hladat rozsirenim rany. Ako sa pise tak takto su slachy viditelne pri prerezani prstov pri polohe dlane vystretej..nie ked su prsty v uchope-keby drzala noz a bodala.
@lasskonka a to nehovorim o ranach na tomasovi..skuste si precitat clanok-vrazedne zbrane..tie dva noze nemaju take miery ktore by mohli sposobit rany, ktore mal tomas. Netusim co sa dialo s tymi dvoma nozmi co sa nasli, ale tie do ran nepasuju.ked tak tak len asi do 4 max ..tak nejak sa to pisalo v posudku. Ak by to spravila je mozne ze noz ktory vrazdil ke doteraz skryty, netusim...a este co tu viaceri spominaju..ze by vrah musel byt cely od krvi..podla mna nemusel..pretoze ako sa opisuje z tomasovych zraneni ..az posledne-do dutiny brusnej-vyvolali masivne krvacanie, ktore ale najprv vsiakol odev a potom okolie-podlaha.mne to vyznieva ze v tom rychlom slede ako bol bodany tak vrah vobec nemusel byt az tak zakrvacany ako si mnohy predstavuju
@lasskonka a velmi by ma zaujimalo kvoli comu nechveli vypocut chlaoca ktory bol dokazatelne ich znamym a bol v case skutku pri ich baraku a utekal..ved..vypocujem kazdeho co sa da a nie ze nie este takeho co z miesta cinu uteka..co ak nieco videl, pocul..a tie spravy ich spoluziakov po cine..ktorych prepis sa tiez da najst...velmi zvlastny tento pripad..a ten odtlacol jeho topanky v jej rozkroku..to by sa tam nemal ako dostat inak ako pri obrane...velmi divne
@darja27 mňa tá ich webová stránka presvedčila. Čo tam uvádzajú nie sú útržky z bulváru, ale dôkazný materiál. Každý pomaly pľuje na rodičov Judity, ako sa snažia a koľko peňazí to stojí a pod, ale ruku na srdce maminky, ktorá by ste sa v sekunde zmierili s tým, že vašu dcéru obvinili z vraždy a nevrhli sa do pátrania na vlastnú päsť?? Vyšetrovateľ nemá v podstate žiadny priamy dôkaz, okrem toho, že tam Judita fyzicky bola. Taká viktimologia im nič nehovorí, nik neskúmal čo bol Tomáš zač. Majú dievča to stačí, nikomu nie je divné, že to dieťa dodnes "nezlomili" k priznaniu? Nezaistili stopy páchateľa, a ako by to urobili? veď tá vyše desiatka ľudí čo sa tam premlela hore dole od záchranárov policajtov atď kontaminovala miesto činu. Aké stopy teda mali nájsť? Ani len vražednú zbraň nemajú. Ich nenapadlo zaisťovať vchod a okolie, veď mali podozrivú. Ako by nejaký fiktívny odpočtár či elektrikár opustil bytový dom bez toho, aby si ho niekto všimol, keď bol s najväčšou pravdepodobnosťou celý od krvi? Kto zaručí, že tam niekde nebol celý čas? Nik ho nehľadal. Za celý ten čas si ani nepripustili, že by Judita hovorila pravdu. Že pôsobila chladne keď telefonovala na 112.. mne sa zdalo, že ide na zotrvačnosť, celkom mimo, ale že tu niektoré dokážu napísať, ako by hysterčili a plakali a kričali.. to vážne?? Vážne sa viete vcítiť do toho, ako to prežívala? Ja ani náhodou, vďaka bohu.
Neviem, na toto celé názor nejako ani nechcem mať... Je to prípad ktorý mi bytostne spôsobuje chuť zvracať.., neviem si predstaviť že také 16r dievča by chladnokrvne vraždilo a potom celý čas klamalo a pritom by bolo po psych.stranke v poriadku.. tak isto si neviem predstaviť aké musí byť neuveriteľne strašné takto stratiť syna a prežívať vsetky sudy.... Hrozný, hrozný prípad..
Len by som chcela podotknut k tomu ako človek znie vo vypätej situácii, ze sa vám nezdá ako reagovala.. mne zomrela mama doma a zistila som to ráno, bola som len o trocha staršia ako to dievča.. volala som na tiesňovú linku, pamätám si, že samu má šokovalo že som znela kľudne, ako odpovedám na otázky operátora ako opisujem, ze je celá modrá.. ako čakám dole pri brane na políciu a záchranku.. plakala som ticho a čakala som.. podľa mňa to patrí k šoku, človek vie čo sa stalo, ale mozog to nejako nechce prijať.. prirovnala by som to k stavu zo zlého sna.. zrútila som sa neskôr..
@janulabb nebola by prva ani posledna a ja zasa neverim ze zasadis niekomu 50 ran a ostanes niekde v bloku a cakas. A ty sa vies vcitit aj do tej matky ktora prisla o syna takymto sposobom??? A ani to nieje pravda co pises, ze maju dievca a hotovo. Nikto na zaciatku nechcel verit ze to mohla ona urobit, taka brutalita, take decko, dobre si to pamatam, ale dokazy su nezvratne. Keby aj neviem co bolo, ten noz u nej v izbe v sufliku, dorezane prsty ktore mala, ten sklon, toto sa neda oklamat, aj keby sa na hlavu postavili. A ja keby som volala dcere do basy, tak jej poviem to,ze urobime vsetko aby sme zistili pravdu, a nie to,ze sa ma drzat povodnej verzie.
@pininka1 práveže aj mne to pripadá , že majú dievča tým to končí.
Ta komunikácia jej frajera s kamarátom o niečom svedčí. Nebáli by sa len tak pre nič za nič ak by to bola ona a sedela by v base. Mne to pripadá tak, že falošného odpoctara nikto nevidel takže neexistuje. A ani ho nikto nehľadal. Ako sa píše vyššie, mohol byť v budove celý čas..chýbajú mi výpovede Jakuba, toho utekajuceho a ostatných. Niečo v pozadi sa tam deje a niekto to dobre kryje.A nikto sa neprizná len tak. Mali by na nich zatlačiť
@janulabb ako viete že ide o celý dokazny materiál? Myslíte že nejaký neznámy tam bol celý čas niekde ukryty a doteraz ho nik nenašiel,nevidel....to je trochu asi naivne.....premlelo sa tam veľa ľudí máte pravdu,prečo potom márne skúmajú akési odtlačky na podlahe,ktoré im vraj nesedia?aj ste si prečítali popis rozhovoru z jej matkou?dosť morbídne .Priamy dôkaz nie,lebo ju pri cine nik nevidel ale nepriame áno ,už len jej prítomnosť,že tam bola a veľa iných nezrovnalosti .Dalsia prítomnosť inej osoby sa nezistila,nenašla....ono sa dá strane veľa slov porozprávať a vytvoriť príbeh ako si sla umyť ruky ,odpadla atď ....rodič,no to máte pravdu ,každý má rád svoje dieťa ,ale ako tu bolo spomenute ,kryt až takýto ohavný čin ,mysliac si že preň konáte dobre ,ospravedlňujúce rozhodne nie je....čo potom rodičia toho chlapca......
@pininka1 neberiem nikomu svoj názor, ale klikni na stránku pravdaojudite. Čo písali na topky.sk je jedna vec. Druhá, že policajti, ktorý ju brali po operácii jej nadávali, že je beštia, zjavne to bol u nich vyriešený prípad. Nože, ktoré sa našli nie sú tie, ktorými bol zavraždený chlapec. takže aké nezvratné dôkazy? Nič im nesedí a ako znalec zhodnotil zranenia je popísané tu https://www.pravdaojudite.net/juditine-zranenia.
@darja27 netvrdím, že tam niekde bol. Ale chcem upozorniť na to, že nik reálne žiadneho odpočtára nehľadal. Neskúšala si pozrieť ich stránku? Sú tam fotky miesta činu, fotky zranení oboch, nožov, ktoré označujú za vražedné a znalecké posudky, z toho vyplýva, že oni nemajú čo skrývať.
Inak, ja nechcem byt zla, ale keby tam niekto prisiel a zacal jej bodat do kamarata v amoku nozom, tak neviem, ci by tam niekto stal a pozeral sa. Uplne normalne by mi prislo ujst cez tie dvere, a bezat prec co mi sily stacia a vrieskat na susedov a volat vonku policiu. Urcite by som tam nestala a necakala ci nezacne bodat aj mna. Takze uz len to je divne... a ze chranila kamarata, to nijaka zena so zdravym rozumom neurobi, ked velky chlap s nozom boda do kamarata, ze by sa ho snazila holymi rukami akoze zastavit. To neverim ze by niekto urobil. Kazdy by si chranil holy zivot a utekal by prec.
@mrkvicka060 ja by som tiež vybehla a zvonila po bytoch. Niečo podobné nie tak drastické som zažila ako pubertačka. A presne ako píšeš ja som sa zľakla príšerne zľakla a nejak mi ten mozog vyslal signál, že utekať preč a po pomoc. Reakcia uteč alebo bojuj u mňa bola jednoznačne uteč, bolo mi vtedy nejak jasné, že
proti dospelému nemám šancu. Nekricala som, ale plakala. A súvislú vetu nevedela zo seba dostať.
@mrkvicka060 Ked mas amok, tak sa ti vyplavuje adrenalin, rovnako ako pri soku. Ked dokaze clovek napr. po autonehode v silnom soku pobezat nejaku vzdialenost na polamanych nohach, preco by dievca nemohlo dobodat takou silou chlapca? Vies co v amoku ludia dokazu, ako to vplyva na cloveka?
@darja27 bud si ista, ze ju na slovensku nenechaju. Este ako je ich jedina dcera. Maju peniaze tak ich pouziju aby jej pomohli. Ako pisali predtym, ma jedine stastie ze nezijeme v USA lebo tam by dostala dozivotie. Neviem co musi behat babe hlavou, ked zabodne noz do kamarata 47x . A ten divny telefonat potom 😐😐 Je zvlastne ze 4 minuty predtym boda chlapca - musela byt v totalnom amoku. A potom vola a je vlastne celkom v klude 😐😐 Cela ta kauza je strasna. Je mi moc luto chlapca a jeho rodiny - pre nich to pomyslenie co som napisala vyssie musi byt nocna mora ☹️ Ale podla dokazov a informacii je jasne ze ho zabila ona.
Inak niekto tu spomínal tie nože,nechce sa mi už ktomu vracat,hladat to.
Ja by som ktomu..že je velmi zaujímavé,že údajně otec našiel v šuflíku v komode niekoĺko dní po vyšetrovaní ďalší nôž a sám ho odniesol na políciu...a kde beriete istotu,že nenašiel niekde nože 2 a úplně iné a zámerne neodniesol práve tento spomínaný nôž.
Ved logicky ked by som ja ako matka našla nôž v skrini a vedela,že je moje dieta podozrivé,a chcem ho hránich tak nebudem ešte prikladať.Noža sa zbavím..alebo prinesiem iný aby som prípad zmiatla ?!
@magduska2 @lasskonka mna napadlo ze ich tam odniesol preto, lebo si myslel ze to bude dokazovy material ako chytit pachatela. Podla mna ho ani vo sne nenapadlo ze to mohla spravit jeho dcera. Na zaciatku to predsa bolo tak, ze to spravila tretia osoba. To tvrdila ona, bolo to v mediach, vsetci v soku. Vsetci verili ze to bol nejaky elektrikar. A Juditu pustili domov po vypocuvani - prisli po nu az par dni potom aby ju vzali do vazby. Myslim, ze keby povedala otcovi hned ze to bola ona, tak tam ten noz neodnesie.
@kittykat22 tiez pravda...

@kittykat22 uff to sa jej na Slovensku minimálne asi nepodarí....ťažko povedať ako dokážu žiť z takým svedomím....musia to byť dosť chladné povahy