Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@jouky Presne tak, keby aj nejaký "odpočtár" chcel chalana plánovane zabiť, tak by to nerobil tak šialeným spôsobom. Pár dobre mierených rán a zdrhám preč, robiť z toho jatky by ničomu neposlúžilo.
A keby bol vrah natoľko zdrogovaný, aby tak bez rozmyslu bodal, sotva by nezanechal nijakú stopu.
@maria200981 tiez si myslim ze "nespolupracovali", boli tam tlaky z ich okolia a on predpokladal postup v kariere tak sa vzdaval/nebral kontroverzne pripady
@jouky ten vrah nemusel byt cely od krvi, však vidieť aj na bunde, že tá krv sa vsiakla do vnútra. Ja si myslím, že až po chvíli začne vytekať. Pokial nepretne tepnu, tak asi nestrieka, ale to si len ja myslím.
Na kamerovych záznamoch predsa vidno nejakého chlapa, ktorého policia vôbec neriešila. A napríklad prečo teda nože sú väčšie ako chlapcove rany? Prečo na nozoch nie je stopa žalúdočných kyselín, žlče, atd.? Veľa veci tam nesedí.
@hefo a hlavne by ho pockal na inom a uplne vhodnejsom mieste, skôr tmavsie, odlahlejsie.
Asi by nešiel na 6.posch. :Tuk tuk dobry deň je tu tomáš ? Tak počkaj idem do kuchyne.
A este sa zdrziavat desiatkami rán, so svedkynou na dosah ruky.
Profik aj laik bodne hore dole a uteka. Nie 50+
V afekte sa bodá do aleluja.
Jo - a keby verili fest na "odpočtara" tak vyhlásia pátranie a sľúbia odmeny za kazdu info, postreh kamerovy zaznam, pridaju identikyt, popis oblecenia,tašky
@pupava_lucna myslite, ze jej rodicia veria tym blabolom, co fantaziruju? Ci vedia ze maju dcerku vrahynu...🤔to musi byt strasny vnutorny pocit...fuuu uz navzdy nenapravitelny.
@pupava_lucna to, ze vela veci tebe nesedi, este neznamena, ze neboli vyvratene. Nevidela si druhu stranu, vsetko zverejnuje len jej rodina. A s tymi nozmi to uz predsa bolo vysvetlene, ale samozrejme, ze oni sa to snazia spochybnovat a mutia vodu, ako sa da. Hadam si fakt nikto nemysli, ze s hocijakymi nevysvetlitelnymi javmi by odsudili mladistvu, kde sa fakt ze dba na kazdy detail. Proste tie dokazy proti nej boli tak jasne, ze to inak dopadnut nemohlo. Nastastie teda!
@jouky no len to musi byt potupa pre toho tatinka co mal vzdy vsetko pod kontrolou, ze dcerku nezvladli vychovat, uz to nikdy nevrati tak sa strapnuje tymi hlupostami, cele zle..rodinka uzasnych😩
@ingrid56 inak da sa do tej bytovky dostať aj inak ako z predu tým kodom. A prečo si si pred tym nemyslela že to bola ona a teraz hej?
@123sofia123 šak ten jej klamársky otec čo si pamätám niekde na fb som videla reportáž s ním a on trepal reportérovi že dvere na tej bytovke su pootvárané často.Že šak viete ako to chodi ako v bytovke furt tu ludia chodia hore dole.A zrazu tá pani čo tam býva niečo tvrdí o kódoch.No tak ten jej tatko je tiež dobre klamársky nechcem povedať čo
@liusa82 on praveže vravel že tam maju viac vchodov jeden na kod a druhy nejaky bočny
@jouky tato foto to mohla spustit...
@123sofia123 ale povedal aj to že sa tam furt niekto premelie v takom znení niečo.No tak teraz že človek vyber si.My to aj tak nevyriešime.Toto by hádam ani Poirot nedal😀
@barborkakr mohla, aj nemusela 🤷♀️ Mohol on nieco v jej telefone najst, uvidiet, ako tu uz bolo velakrat spomenute. No to vie len ona, co bol spustac a bez jej vypovede mozeme len tipovat.
@barborkakr co je na nej také? 🤔
@cacianka oni o identikit ziadali, ale ze policia nebola ochotna zverejnit ho-patrat. Tu uz neviem ci mozu aj sukromne osoby zverejnit identikit alebo len policia, len pisem ze o to ziadali podla ich slov. A najali si aj nejaku cesku detektivnu sluzbu, ale od nich som ziadne vysledky nezaznamenala
@nikyball niekde tu bolo napísané,že sa nachádzal v tej istej komode ako sa našli tie prvé či prvy ...je to hlúposť.Skor si myslím že ho mohla úkryt niekde kde mohli mať nejaké cenné veci na mieste znamom len pre nich.Mohla jej to poradiť matka v telefonáte.A otec-bud teda chcel byť poctivý a odniesol ho alebo na radu advokáta - urobiť zo seba poctivého🙄 už nemohol byť v spise uznaný ako žiaden dôkaz ,takže to bolo akoby zbytocne
Za mna ...1. preco sa priklanam, ze to bola ona: stopa jeho topanky na jej nohaviciach(myslim ze stehno), 50 ran....toto sa stava len pri osobnom vztahu vrah-obet (aspon si myslim), neviem si predstavit ze cudzi clovek boda pri otvorenych dverach,
2. Preco by som chcela ja subjektivne viac info: nezaujem vyhladat vypocut chlapa ktoreho susedia nepoznaju, ktory sa prechadza pred ich bytovkou v ten den a chlapca utekajuceho v case prichodu zachranky, noze podla niektorich znalcov vobec nepasuju do ran aj s prihliadnutim na elasticitu koze ktora sa tu spomina, nezaujem sudu o tomasov tel, stratena rohozka spred bytu kde mohli byt stopi, cista krv judity na tomasovych podrazkach, co znamena, ze bola zranena a vela krvacala este ked zil
@pupava_lucna a tie nize si ako si ako vysvetkujes?Nevzal by si vlastny noz?A naco by hi daval do drezu ?Ty by si tam nechala zbran kt zabijas?
Plus som zabudla..to sa velmi casto nespomina..vsetci vravia ze bola cela krvava od toho suboja a ze ho urcite neozivovala...rodicia pisali, ze aj doktor potvrdil, ze pri zraneniach ake on mal tak pri ozivovani by striekala krv z neho, co aj judita sepkala v tom telefonate na 112ku. Tiez som to najprv nepocula ale po viac vypocuti sa mi zda ze to tam naozaj sepka..cize..prvu pomoc mu poskytovala
@lasskonka aty veris v jej nevinu?
@ktochytavzite vrazedny noz mohol byt uplne iny ako tie dva..co vysvetluje to ze znalcom do ran nesedia a aj podla jej slov priebeh udalosti..vrazedny noz ak to bola ona sa uz nikdy nenajde alebo ak nebola tak vlastme tiez nie

@jouky šak hentakých kecov z Facebooku si vytlačím milion päť alebo zkamuflujem.Ktovie kto to aj načmáral a kde je pravda.To neni nijaký dôkaz že sa o tom bavili práve tí chalani ktorý to akože písali