icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

lasskonka
24. apr 2021

@ktochytavzite nie..neverim v jej nevinu kvoli urcitym veciam ktore som popisala vyssie, plus urcite nemame take info ako sud..ale tiez mam niekde v pozadi stale pochybnosti a otazky preco urcite veci nechcel sud pripustit vyriesit vypocut..

gabrielkaa
24. apr 2021

Podľa vyšetrovateľov sa 3 osoba v byte nenachádzala a su k tomu aj patrične dôkazové materiály. Takisto výpoveď Judity, že vrah sa na Tomáša chvíľu pozeral a potom začal bodať, loz! Prve rany prišli od chrbta. Takisto fakt, že do prvého súdneho pojednávania využila právo nevypovedať . Prečo? Ako nevinný človek sa snažím všemožne objasniť pravdu. Alebo bola 500 dni v šoku? Bezcitne a vo viacerých veciach súdu klamala a to bolo aj dokazmi vyvrátené. Stránky na jej obhajobu neuvádzajú zďaleka všetko a veľa veci nimi prezentovaných v jej prospech boli na súde dokázané . Aj tie nože o ktorých sa tu stále hovorí. V reportáži sa o tom znalec jasne vyjadril...

ktochytavzite
24. apr 2021

@lasskonka a naco potom ho schovavala?A inak pri takej vrazde by susedia nieco poculi,nemyslis.?
Tak teda veris v jej nevinu?Lebo si neodpovedala.

boredka
24. apr 2021

Sledujem tento pripad od zaciatku a stale tapam ci je ci nieje vinna... Urcite neverim teorii o odpoctarovi. 50 ran je bud clovek pod vplyvom drog alebo afekt. Kedze u nej drogy zistene neboli je mozne, ze afekt alebo niekto treti. Zistit kod.do bytovky zase nemusi byt tak tazke, ak islo o spominanych drogovych dilerov. Mohol im ho dat aj Jakub priatel Judity. Ved zevraj potomto nechcel vychadzat z domu. Ak ide o afekt viem si predstavit nejake zneuzivanie v detstve a mozno Tomas nieco povedal, urobil a jej sa to cele nejak vratilo. Rany boli zasadene z chrbta, cize bud ona ked sa obuval alebo chcel odist, alebo ak tam bol niekto treti zbadal ho otocil sa a chcel ujst naspat do bytu. Tiez si ale neviem vysvetlit, ze sa nenasla cudzia DNA, ale preco im zmizla pocas vysetrovania rohozka? Kedze nemame pristup k spisu ani k dokazom vsetko su to len dohady na zaklade clankov a stranky pravdaojudite. Je mi len divne, ze ak je vinna preco to nehrali tak ako chcel Lipsic, priznat vinu olutovat, plus teda nejaka dusevna porucha. Nedostala by urcite tolko rokov ako teraz. Cize toto je pre mna celkom nelogicky postup, ak je vinna. Ale tak oni si mozno mysleli ze jej to vybavia a nepodarilo sa..tazko povedat...je to velmi zaujimave a som zvedava ci sa verejnost niekedy dozvie pravdu..tiez by som ju posadila na dektektor lzi aj ked je na sudoch nepripustny uz len pre tu pravdu.

ktochytavzite
24. apr 2021

@boredka a orecoby ale sla sediey za ineho do basy?Ak teda by bika nevinna vraha by poznala a isto bybsa neibetovala zanhi,ci?

kittykat22
24. apr 2021

@boredka a videla si tu reporaz kde hovoril aj Tomasov otec veci? V tom videu hovoril ze Judita uz predtym viac krat pisala na FB (myslim ze kamaratom) ze ho neznasa, a ze ho zabije. A potvrdili to aj jej rodicia. Jej mama sa k tomu vyjadrila "no deti sa takto bavia" ... Takze Judita uz predtym mala agresivne sklony - aj ked len slovne. Takze to co sa stalo mohol byt zachvat, ale predchadzalo mu viac nenavistnych prejavov voci Tomasovi. Ona mala urcite uz predtym problemy s temperamantom, a v ten den sa nevedela vpratat do koze a dopadlo to, ako to dopadlo.

6mia6
24. apr 2021

Inak potvrdil niekto z okolia že ho nenávidela? To on si stal na kábly a akože nevedel, že ho neznáša? Ona si ho vláčila domov? Plus mali ísť spolu bohvie na ako dlho do UK? To je tiež nejaký divný príbeh

lasskonka
24. apr 2021

@ktochytavzite to preco tie dva noze schovaval si mozes precitat v jej vypovedi. Preco susedia nic nepoculi..neviem..tiez si myslim ze by som kricala z plneho hrdla, ale to nikto nevie ako by sa zachovat. Viem ze na poschodi mala len jednych susedov ktori nepoculi ani ked kricala uz z pokynu zachranarky zo 112.otvorili az ked tam zvonila ci buchala.to si mozes potvrdit vypocutim nahravky. Jedna suseda vypovedala ze pocula nejake hlasy ale nevedela identifikovat povahu rozhovoru.prirovnala to k vykrikom pri sibacke...a ci verim v jej nevinu..sice som sa podla mna vyjadrila ale skusim este raz..neodvazujem sa povedat ci to spravila alebo nie. urcite nemam take info ako sud ktory o tom rozhodoval. Pisala som vyssie ze su veci ktore si myslim ukazuju na nu ale su tu aj veci ktore nesedia a nerozumiem preco tieto pochybnosti ktore tam su sud nechcel presetrit. Cize najuprimnejsia odpoved na to ci verim v jej nevinu alebo vinu za mna bude ze: neviem

levantine
24. apr 2021

@6mia6 vela krat je clovek zaslepeny a ak aj niekto zo spoluziakov/kamaratov mu to povedali, nemusel tomu verit. Kolko zrady je medzi obycajnymi priatelstvami. Proste sam tomu mozno nechcel verit, ved pred nim to hrala na kamaratku, plus neboli najlepsi kamarati. V reportazi sa vyjadrili ze skor len spoluziaci.

lasskonka
24. apr 2021

@lasskonka *schovavala. Nie schovaval

boredka
24. apr 2021

@ktochytavzite tak podla mna neratala s basou a mozno pachatela pozna a je to dospela osoba tak hrali na to ze ona dostane urcite nizsi trest.. ..ja sa len zamyslam, ale je pravda ze teda sediet by som nesla za nikoho ked som to nespravila

kittykat22
24. apr 2021

@6mia6 ano ano, potvrdili to tomasovi rodicia aj jej rodicia v reportazi, ze pisala, ze ho neznasa alebo nemoze vystat, a ze ho zabije/ma chut zabit ?? neviem.

boredka
24. apr 2021

@kittykat22 tak je pravda ze teenageri toho narozpravaju, ale ked ho tak nenavidela nechapem preco ho volala k.sebe domov alebo ze nezrusili tu cestu do Londyna? Mozno ji tlacil aj frajer nech si vyberie ci Tomas alebo on a z toho bola v strese..tazko.povedat..nevidime do jej zivota ani do jej hlavy

kittykat22
24. apr 2021

@boredka mne pride, ze ona je z rodiny kde sa vsetko vyriesi peniazmi. Vsetko sa nejako zahladi, upravi ... Judita podla mna mala vsetko. Rozmaznany rozpatlany fakan ktory sa nevie vpratat do koze. Spoluziaka zabila ho z rozmaru. A potom uz tatko, mamka a Judita dufali ze peniazmi, manipulaciou, recami zase opat vsetko vyriesia. Lenze po 2 rozhodnuti sudu kde dostala 14 rokov Juditka pochopila ze sa nic nevyriesi a tak zacala revat ako Alik 😀 a tatko besny, ze to nie je mozne. Tak im treba.

evapistovic
24. apr 2021

Nikde som nezachytila, co robí jej otec. O mame pisali, ze uči na gymnáziu. Čo je jej otec? Nie sme zo Ziliny. Nepoculi sme o nom nikdy nic. Len sa neustale píse, ze je z bohatej rodiny.

liligreg
24. apr 2021

@evapistovic niekto tu spomínal, že by mal byt spolumajiteľom Ryba Žilina

nikyball
24. apr 2021

@darja27 áno aj to je dosť mozne

levantine
24. apr 2021

@barborkakr presne tuto foto som aj ja myslela, tymto to cele zacalo. Nebol to spustac ale urcite nebola nadsena ze ju foti a potom si myslim ze nasiel neake spravy v mobile ze ho neznasala. Ktovie 🤔

liusa82
24. apr 2021

@barborkakr Pri tej fotke vyzerá fakt jak vyšinutá.Nič dobré jej z oči nekuká.Teda z oka lebo vidno len jedno😀 tie dnešné decká fakt nič iné nevedia len somariny s mobilom stvárať

nikyball
24. apr 2021

Ak to bola ona, dúfam, že sa priznáa dozvieme sa prečo. Teraz už nemá čo stratiť. Ale stále ma prekvapuje tá jej silná osobnost. Keď si predstavím, že akémukoľvek teen decku poviete, že má 3 mesiace Zachara , je to preňho koniec sveta. A to majú doma vsetko. Väčšina ľudí nevydrzala ani domácu karantenu.Ona vie, že tam bude 12 rokov. Bez rodiny, kamarátov, mobilu, notebooku, v prísnom režime, bez slobodnej voľby čo bude jesť, čo bude kedy robiť, čo si oblečie. Toto zlomí asi každého a nie 15 ročne ako väčšina z vás usudzuje rozmaznané decko. Myslím si, že jej ponúkali priznanie za zníženie trestu. právnik možno psychicku poruchu. A nič to s ňou neurobilo. Tak teraz uvidíme koľko ešte vydrží a či sa nakoniec prizna

6mia6
25. apr 2021

@kittykat22 podľa vás decko čo má všetko sa pretvaruje, že sa kamaráti s nejakým spolužiakom. 🤦🏻‍♀️
Buď on niečo z nej mal a preto sa jej držal. Alebo ona z neho. Niekto klame. Pretvaruju sa dospelí lebo sa im nechce riešiť vzťahy. Pozdravia sa povedia si pár teplých slov a hotovo. Puberťák ťa pošle do hája, si trápny a hotovo. Tobôž spolužiaka.

6mia6
25. apr 2021

@nikyball presne nad týmto rozmýšľam ako je to možné.

6mia6
25. apr 2021

@liligreg nie nemá nič s rybou Žilina. Treba si dať jeho meno do Googla. Veľmi jednoduché

6mia6
25. apr 2021

@boredka
@levantine rodičia nevedia nič. Môžu si domýšľať. Ale spolužiaci už hádam čosi vedeli. A že niekde píše že ho nenávidí. Či dokonca ho zabije. Aby to nebolo vytrhnuté z kontextu lebo sa im to hodí.
A presne sa pýtam prečo teda zrovna spolu do Londýna? Prečo by ho tam brala. Ona tam má sestru a on tam ide na čo? Vezmem kamarátku alebo idem radšej sama. Ešte aj v Londýne sa budem otravovať s chalanom čo mi lezie na nervy. Celé zle

boredka
25. apr 2021

@6mia6 mne je divne ze ziadny psycholog nic neodhalil a to podla mna nebola u jedneho. Cele je to divne mlada baba predsa nevie ako obist psycho testy ... snad raz vyjde pravda najavo. Teraz uz ona nema co stratit vselijak si to odsedi a ak je nevinna tak by som sa obratila na Europsky sud, alebo niekam vyssie nech to presetri radsej niekto mimo nasu republiku. Kedze ja tiez nemam velmi dobru mienku o nasom sudnictve hlavne co tolko korupcie vyplavalo napovrch

ktochytavzite
25. apr 2021

@boredka s jej IQ a neratala?Tak za 50ran?A ved sa nohla neskor az teraz oriznat,cize toto podla mna nieje pravda.

ktochytavzite
25. apr 2021

@6mia6 mozno v londyne ho chcela odpravit,neboko by to take okatebmozno

ktochytavzite
25. apr 2021

@nikyball tak naco by sa priznavala,50ran to aj jeby urobila asi chce byt za dobru chaoes,ona mozno ratala stym ze jej uveria a nie poslu do basy

darja27
autor
25. apr 2021

@boredka aj si niečo ohľadom toho niekde čítala ?nie je všetko postavené na pschylogoch,okrem toho maju iné dôkazné materiály a zrejme nemalé.Ja tiež mám na našu políciu ako taky názor aký mám ale je trošku odveci zasa to brať takto,že zrejme každý odsúdený je vlastne nevinný,lebo máme súdy aké máme .Ja ťažko chápem jedno a síce: keď je odsúdená právoplatné ,naprieč snahe od rodičov spraviť možné aj nemožné ,že sa nájde vôbec niekto kto má predstavu ,že ona je ,,nevinná" Už len tuná je toho povedaneho až moc,navyše pri takomto spôsobe ako ho zniesla zo sveta 🤦

pupava_lucna
25. apr 2021

@ktochytavzite ale však tie noze boli ich domáce. Judita krajala jablko a zostali v dreze. Tie rany boli menšie ako tieto veľké nože z drezu, takze vrah si svoj nôž doniesol aj odniesol. Ona si potom šla umyť ruky od krvi lebo ich mala dorezane a nevedela odomknúť telefón, preto tie noze v dreze zakrvavila. Všetko je to popísané na tej stránke.

Ja samozrejme tiež neviem kde je pravda ale takto to prezentujú jej rodičia.