icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

foxyfox
5. júl 2021

@leuchtturm ty si evidentne ten človek, na ktorého sa dá v čase krízy spoľahnúť. Zalezieš do svojho bezpečia a ešte si to alibizuješ

simoncik
5. júl 2021

@foxyfox nie kazddy clovek sa dokaze zachovat duchapritomne. Ja nemam problem pomoct nevadia mi rany, ani otvorene, ani krv. No nie kazdy to da. Niektory uz len pohlad na krv neznesu

simoncik
5. júl 2021

@foxyfox nebudem teraz podla seba sudit kazdeho. A je to zbytovne. Tam uz aj ta pomoc bola zbytocna. Bol uz po smrti

foxyfox
5. júl 2021

@simoncik áno asi je to tak. Ale nevedel ci dievča nie je ohrozené. Či ich reálne niekto neprepadol. Či sa nepotrebuje schovať pred vrahom. Proste ušiel a všetci dúfajme ze takého človeka nestretneme, ak sa niečo zlé stane nám.

taga
5. júl 2021

@foxyfox tvoje spravanie by bolo ale totalne nelogicke, prepac, ale priam hlupe.
Vojdem do baraku, vidim otvoreny byt, chlapca v kaluzi krvi, byt ako po jatkach a dievcinu celu od krvi. V zlomku sekundy (a nemusim si to ani vedome uvedomit) mi napadne, ze je vrahyna ona, pretoze nevidim tretiu osobu a nepredpokladam, ze keby ta tretia osoba zatial usla, ju by nechala nazive. Podla tohi, v akom stave je byt a podla mnozstva krvi mu muselo byt hned jasne, ze chlapcovi uz nepomoze a ze ona v ziadnom ohrozeni nie je!
Jedine logicke riesenie je ochranit seba a svoju rodinu, zaplesnut dvere a privolat pomoc.
Je totalne hlupe hrat sa na hrdinu a ist zachranovat tam, kde sa zachranit neda a riskovat tvarou v tvar cloveku, ktory velmi lahko moze byt prave tym vrahom

foxyfox
5. júl 2021

@taga vezmem ju, chytím, pomôžem, posadim do kúpeľne kde nič nemôže urobiť.. boli tam predsa dvaja dospelí proti zranenému hysterixkemu decku. Reagovala by si takto aj keby vyšlo najavo ze tam fakt bol nejaký vrah?

taga
5. júl 2021

@foxyfox ale s cim si jej chcela pomahat? Jemu na prvy pohlad uz pomoci nebolo a ona na prvy pohlad nemala ziadne zranenia, akurat mobil v ruke. Keby tam bola dalsia osoba, musela by o tom ona asi vediet a to by asi necakala na chodbe s mobilom v ruke na suseda, kedy niekto pride domov, ale by sa snazila utiect. Ona sa nesnazila utiect, nebolo ju pred cim ochranovat. Sused to v zlomku sekundy vyhodnotil milionkrat lepsie ako niekto, kto uz ma kopec dostupných info a ma cas sa nad tym v klude zo vsetkych uhlov zamysliet.

leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox nuz, za a) nevystavovala by som sa nebezpeciu b) neznecistovala by som miesto cinu. Nuz ale, klavesnica znesie vela, takze tak beriem aj tvoje vyjadrenia na toho chlapa.

xima
5. júl 2021

@foxyfox vsetci dufajme, že ak sa nieco zle stane nam, stretneme teba 😉

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
taga
5. júl 2021

@foxyfox je uplne ine pomoct pri nehode, alebo nejakej prirodnej katastrofe podla mna a uplne ine ist 'pomahat' dievcine, ktora je doma, len v ponozkach, cela total od krvi, a za chrbtom ma zmasakrovaneho chlapca

leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox tak si si zamoralizovala, dobre ti je teraz? Ano, na mieste, kde sa stala vrazda by som sa nevystavovala nebezpecenstvu. Mam totiz tri deti, ktore ma potrebuju 🙂

evaachesa
5. júl 2021

@foxyfox prepáč, ale tiež si myslím že v takej situácii by si reagovala inak. Je predsa rozdiel byť svedkom autonehody a zjavnej vraždy. Myslím si že sused si to stihol nejako v hlave vyhodnotiť a možno aj pre svoju bezpečnosť len odvrkol a rýchlo zatvoril a išiel volať pomoc.

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox pred vrahom by som zabuchla dvere vzdy.

taga
5. júl 2021

@foxyfox ONA OCIVIDNE NEBOLA ZRANENA!

foxyfox
5. júl 2021

@evaachesa v tej chvíli nemôžeš vedieť kto je páchateľ. Decko tam kričí o pomoc a ty mu nevieš spaficikovat tú jednu zdravú ruku a pomôcť mu?

evaachesa
5. júl 2021

@foxyfox podľa tej nahrávky sa nechovala až tak vystrašene ako obeť...muselo to aj na suseda zapôsobiť divne a niečo mu na tom asi nesedelo 🤨

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
5. júl 2021

@foxyfox niektore veci su zrejme hned od zaciatku, zdokumentovanie, znalecke posudky a podobne veci trvaju dlho. Som rada, ze si si ulavila. Bodaj by kazda Judita natrafila na teba.

sticker
barborkakr
5. júl 2021

@foxyfox myslis cim sa zivi?

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
foxyfox
5. júl 2021

@leuchtturm ja som si ako v čom ulavila? Ja len hovorím z veľmi dúfam ze nikdy nenatrafim na človeka ako ty pokiaľ by sa mi niečo zlé stalo.

leuchtturm
Odpoveď bola odstránená
foxyfox
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
Odpoveď bola odstránená
foxyfox
Odpoveď bola odstránená
foxyfox
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
5. júl 2021

tak pomahaj Juditam

sticker
taga
5. júl 2021

@foxyfox prepac, ale naozaj nereagujes a nevyhodnocujes situacie spravne!
To ze si pomohla pri autonehode je chvalyhodne ALE!

sused nenechal decko napospas osudu!!! Jemu jednoducho HNED DOCVAKLO ze ona je vrahyna! Ty si neuvedomujes, ze on videl celu scenu! Ju, celu od krvi, byt cely od krvi, ALE prisiel domov a na chodbe ziadna krv, vsetko sa to motalo len okolo nej, chapes, dalej ako od bytu ziadna krv, len slapaje od jej zakrvavenych ponoziek!
V ZLOMKU SEKUNDY MI NAPADNE!:
* dievca je v ponozkach, takze bola doma, bola pritom ked sa to stalo.. neprisla PO cine, lebo to by sa asi nevyzuvala, nesliapala tam po krvi a nebehala ako zmyslov zbavena, ale by ZDRHALA A ZAVOLALA POMOC!
* dievca je cele od krvi, ale ocividne nie je zranena! Tak koho asi je ta krv hm? A v ruke drzi mobil a telefonuje! Tak sa nesprava clovek, ktory sa citi ohrozeny! Nemoce sa po mieste cinu a necaka, ci odniekial vyskoci PRAVY VRAH!

Je kopec detailov, ktore sa mu jednoducho hned zlozili v hlave a VEDEL ze tam ziadne samaritanske pomahanie nie je na mieste. Pretoze ONA NEPOTREBOVALA POMOC! A ON NEMOHOL VEDIET, CI JEJ NEPREPLO A NEZAUTOCI AJ NA NEHO!

Jedna vec je pomoc bliznemu.
Druha vec je zdravy rozum prepana!