icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
barborkakr
5. júl 2021

@taga 😂

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
jouky
5. júl 2021

@foxyfox prepaaaana 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ tebe je co?? Na co ju mal vlastne zdrapit? K comu by to bolo?? Citam tvoje komentare a normalne som v uzase, si ides stale dokola svoje, aj ked to nema hlavy ani paty 🙄

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
taga
5. júl 2021

@foxyfox KEBY TAM BOL INY VRAH, DAAAAVNO BY JU ZABIL! NESTIHLA BY SA CELA ZMACAT OD KRVI! NESTIHLA BY NAJST MOBIL A VYTACAT 112!!! NESTIHLA BY VYBEHNUT NA CHODBU A VOLAT SUSEDOV!!! CI MYSLIS ZE VRAH TAM SEDEL V OBYVACKE A DAL JEJ 15 MINUT, NECH SA UKAZE CI MU UJDE???

Logika! Nic?

foxyfox
5. júl 2021

@jouky prečo? Lebo je potenciálny páchateľ a musím si dať pozor. A lebo je potenciálna obeť a musím jej pomôcť

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
taga
5. júl 2021

@foxyfox och, a ty si taký einstein, ze ani po 2 rokoch, ked je to dokazane, ked ti to tu xyz zien vysvetluje zprava, zlava, zhora, zdolu, nechapes uplne jednoduchy logicky suvis!

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
ukulela
5. júl 2021

@foxyfox opakujem, on sa ku nej vratil ešte pred záchranármi. On im otváral, píšu tu! Bohynu, otvorím dvere, tam baba cela v krvi hysterci a kričí, tak tiež možno v šoku neviem, čo robím.... Ale potom volal na záchranku aj za ňou šiel.

taga
5. júl 2021

@foxyfox ehm, moje vzdelanie ti ako pomoze v tejto veci? 😂 mam vs titul ak ta to uspokoji. A uspesne som presla testami do mensy, ak by sa ti nezdala moja 'logika'

jouky
5. júl 2021

@foxyfox hmm, nie si sebecka svina...🤔 Nerozumiem, ako to suvisi s tym, ze sa ides hrat na hrdinku tam, kde to evidentne nie je potrebne, lebo nechapem, co by si vlastne zachranovala v tejto situacii. Zdrapis jaciace decko a?? Keby si napisala, ze by si isla zachranovat toho chlapca, este pochopim, ale tieto tvoje vyhlasenia mi pridu uplne mimo, ze sa tu silou mocou stavias do role nejakeho dobreho anjela. Nikdy by som si nedovolila odsudzovat niekoho v takejto situacii, ze sa nevhodne zachoval, lebo netusis, co by si urobila (ano, uz vsetci vieme, zachranovala si raz pri autonehode, toto je ale uplne nieco ine)

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
foxyfox
Autor odpoveď zmazal
taga
5. júl 2021

@foxyfox ked sa pomylis, aj pravdu povies. Vo svojom komentari o zakernosti si oznacila samu seba. Ale ok, pre teba je zakerny rozumne zmyslajuci clovek, ktory sa nebude silou mocou hadzat pod vlak, len aby zahral pekneho. Chvilu som ti fandila, ked si pisala, ako si zachranila toho chlapa z auta. Uz ti nefandim. Hladkas si tu ego a bijes sa do prs spoza obrazovky. A odsudzujes suseda, lebo ty by si sa zachovala slachetne. Nie, nebudem ti tlieskat.

foxyfox
Autor odpoveď zmazal
foxyfox
Autor odpoveď zmazal
foxyfox
Autor odpoveď zmazal
taga
5. júl 2021

@foxyfox naozaj si pleties pojmy a dojmy.
Precitaj si poslednych par stran diskusie. JA som ta vobec nikde za vrahynu neoznacila!! Neposmievam sa a nefabulujem. Ak nemas ziadny argument, dobru noc. Kedze sa ti pletu komentare, naozaj s tebou koncim, kedze uz teraz ma tu pod tou tvojou peknou maskou obvinujes z niecoho, co som nikde nenapisala!!!

evaachesa
5. júl 2021

Žienky, ale no taaak, už sa nehádajte, nemá to žiaden zmysel ani úžitok. Poďme sa na to radšej vyspať 💁😊🙏❤️

levantine
5. júl 2021

@foxyfox Zacala som citat ako sa to tu rozvija a vam pani stale nedochadza ze preco by bola obrovska chyba aby sused siel Judite pomahat. To nema s povinnostou alebo dobrotou nic spolocne. Pan si zachoval zdravy rozum a mozno aj zivot. Nezabudajte, ze susedia mozno poculi viac. Len sa o tom nepise. Alebo zo strachu, alebo nic nepovedali za peniaze. Ktovie. V bytovkach je pocut dost.

Nechapem naco tu x krat pisete to iste ze ste niekoho zachranovali. Je to sice pekne ale furt dokola? To nema absolutne nic spolocne s touto situaciou. Nehoda/vrazda. A ano je nezmysel jak slak a totalna nelogika zamknut u seba v kupelni Juditu. Skuste byt menej naivna. Urcite vam to v zivote pomoze, mozno zachrani zivot.

A dalsia vec. Odporucam vam nesudit ludi na zaklade vzdelania. To nic nedokazuje. Je taka doba ze za peniaze si kupite vsetko. Nielen posudky.

simoncik
5. júl 2021

@foxyfox tak este raz. Hadam naposledy. NEBOL ZBABELY. BOL SOKOVANY. Tak uz mu odpust co videl a ako sa zachoval a pohni sa dalej.

terezia323
5. júl 2021

@foxyfox podľa mňa musel byť v obrovskom šoku ten pán. Ja by som asi tiež reagovala ako on a to pracujem v zdravotníctve. Predstav si otvoríš vchodové dvere a tam dievča celé od krvi a na zemi vidíš zmasakrovaného chlapca, čo ti prvé napadne? A ona nebola hysterická, na to všetko vystupovala relatívne pokojne. To by ma vystrašilo ešte viac.

levantine
5. júl 2021

Otvorene dvere, tam na zemi chlapec vyliaty z krvi. Judita tam stoji, gace od krvi, ruky od krvi... Steny oflakane... Na chodbe ziadne stopy, ziadne flakance. Sa mu cudujem ze sa nepototo ked to zbadal. To musel byt masaker jak hovado. To jeho Jezismaria... tam bola v tom hroza a des!!!

To ani nechcem vediet jaky mala Judita vyraz...

lintu
5. júl 2021

technická.... útok na chlapca prebiehal pri otvorených vchodových dverách? alebo sa stal vnútri bytu za zatvorenými dverami a chodba bola až následne "docapkaná" krvou?

kittykat22
6. júl 2021

@foxyfox ale autonehoda je nieco "ocakavane". Ak mas vodicak tak si bola trenovana co robit. To, co videl ten pan bolo nieco neocakavane (pre neho mozno az nepredstavitelne). Bol urcite v soku. Ja by som ho neodsudzovala. Ako sa hovori - po bitke je kazdy hrdina. Byt v jeho kozi, mozno sa tiez zachovam blbo ... kto vie.

kittykat22
6. júl 2021

@lintu obuval sa v chodbe. Bol v predkolne - asi si obuval topanky alebo viazal snurky, ked prisla prva rana. Prva bola zo zadu do chrbta. Za zatvorenymi dverami

lanelois
Autor odpoveď zmazal
3vita
6. júl 2021

@foxyfox no dobre, tak už vieme že ty si život zachránila pri autonehode (nedá sa to nevšimnúť lebo si to spomenula asi 10 krát), napriek tomu, áno aj keď už si život zachránila, nevieš ako by si v jeho situácii reagovala aj keď tvrdíš že vieš. Muselo to byť hrozné. Judita ano nemala záujem aa ísť niekde schovávať. Že je ti z neho zle a šiel sa schovať manželke pod sukňu? Nevieš si to podľa mna ani predstaviť aké to tam bolo v skutočnosti. Ale tak ok názor ti neberiem. A inak niekto odpadava aj pri kvapke krvi, jednoducho psychika je silná vec.