Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@dominikac321 akože ja by som v tom byte nemohla byvat ani zadarmo ak by som vedela, co sa tam udialo..
@lvula rovnako uvazujem
@darja27 veľmi sú inteligentný nechápem proste za 2,3 roky aby nezistili čo sa stalo v tom byte presne to je niečo strašne Čudujem sa J. Že dokáže takto hrat tajiť všetko pod takým nátlakom na jej mieste by som povedala už všetko daaaavo lenže J. Je veľmi inteligentná a verím tomu že sa s tej basy ešte dostane o niečo skôr ako tam ma byt
@jankaa129 tiez to tak vidim a ovela rafinovanejsie..ma cas premyslat, planovat🤮
@barborkakr no a ešte keď vidím tie zábery keď ide na súd však sa vyžrala upravená chodi nevníma to že zabila chlapca tkks možno ešte o veľa veciach nevieme čo vedia súdi atd možno sú tam aj rôzne úplatky alebo nechápem prečo sa to takto ťahalo
@jankaa129 presne sebavedoma vyzrata bohvie ako to naozaj je…ja by som 30 kil mala co by ma svedomie tryznilo…lenze ona je sociopatka, ti ho nemaju a su vynikajuci, ukazkovi klamari☠️
@3vita podľa mňa sa o to postaral ocko. Chalan na kamere bol len ,,odvedenie pozornosti", prípadne ukázanie prstom na druhého.
Ak to s incenovali takto. Mali by sedieť aj rodičia.
Možno sa pravdu dozvieme neskôr a to z knihy Dominika Dana, možno s inou zápletkou ale pravdivym dôvodom, možno o pár rokov
@dominikac321 ďakujem za urážku 🙂
@barborkakr no nvm mohla utirct tiez nie tam cakat na svoj ortiel,adi vatsina veahov oredsa utecie a necaka kym prode zachranka a policia,ako zachranka kebyze este zije ok ale kebyze viem ze je mrtvy asi zakryjem stopy consa da a utejam,necakam na policiu.
Tuto zadrgle vidim,doteraz ze ona to bola ale tak divne ze neusla.
@ktochytavzite z vlastneho bytu utiect,to je este horsie, bola by v tu ranu hned hlavna podozriva, a este taka krvava to by ju hned nasli a chytili,plus mala dorezane prsty z ktorych jej tiekla stale krv a viac menej velmi citlivo svoje zranenie vnimala, ona chcela najprv pomoc pre seba ,az jej mama naozaj dala instrukcie po telefone nech caka tam, cakala by aj keby chcela utiect si myslim
@20erika07 aj mne prislo ze po telefone skor sustredovala pozornost nad jej zranenim.
Mam širokú predstavivosť...Som nestranná, nezaujatá, ak sa na to pozriem z vrchu... Po prečítaní všemožne možných článkov a komentárov, konspiracnych teórií atď... Dlhé mesiace sledujem a tak som sa rozhodla, vyjadriť svoj názor, pretože ako som už spomínala mam bujnú fantáziu... Mojim očiam neunikli isté body na základe ktorých som si vo svojej bujnej fantázii vytvorila aj takúto možnosť, pre niekoho reálnou pre niekoho nie, nic to na prípade nezmení, ako vravím mám potrebu sa len vyjadriť, týmto smerom sa nik v žiadnom článku ani komentári nepozeral...
TOMÁŠ BOL ÚDAJNE GAY,PÁR SEKÚND SA NA SEBA TOMÁŠ A VRAH DIVNE BEZ SLOV DÍVALI,KEĎ V TEJ CHVÍLI VYTIAHOL VRAH NÔŽ A ZAČAL TOMÁŠA BODAŤ.
AK JE PRAVDOU TOMÁŠOVÁ ORIENTÁCIA NA MUŽOV,MOHLO ÍSŤ O TOMÁŠOVHO SEXUÁLNEHO PRIATEĽA,MILENCA,EX PRIATEĽA,S KTORÝM SA TOMÁŠ ROZIŠIEL, ALEBO KTORÉHO TOMÁŠ ODMIETOL,ALEBO KTORÉMU PREKÁŽALO KAMARATSKE PUTO MEDZI TOMÁŠOM A JUDITOU, KTORÉ SI MOŽNO TENTO JEHO PRIATEĽ ZLE VYSVETLIL, A KTORÝ TO PSYCHICKY NEZNIESOL, KTORAKOLVEK MOŽNOSŤ BY BOLA PRAVDIVÁ,VEDEL ZE TOMÁŠ SA STRETÁVA S JUDITOU, KĽUDNE MOHOL VEDIEŤ ŽE TAM JUDITA BÝVA, PRETO HO JUDITA NEPOZNALA,BOL STARŠÍ, A TOMÁŠ SA O TOM NIKOMU NEZMIENIL, LOGICKY JE MOŽNÉ IŠIEL NA ISTOTU, ŽE TAM TOMÁŠA NÁJDE,VEDEL ZE ODTIAĽ TOMÁŠ MUSÍ KAŽDÚ CHVÍĽKU ODÍSŤ NA TRENING,PRIŠIEL ZAZVONIL ZISTIL ZE RODICIA TAM NIESU, V TOM ZBADAL TOMÁŠA A TOMÁŠ JEHO,PRETO NA SEBA BEZ SLOVA PÁR SEKÚND Z DIVNYMI VÝRAZMI V TVÁRACH OBAJA HĽADELI,A PRETO JUDITU NENAPADAL, NEBOLA JEHO CIEĽOM, TIE JEJ ZRANENIA SI SPÔSOBILA OBRANOU TOMÁŠA, NO OHRDNUTY MILENEC ALEBO KTOKOĽVEK TO BOL MAL ZRANENÉ CITY A MAL POTREBU UBLÍŽIŤ TOMÁŠOVI, TAKTO SA NATO URČITE NIK NEPOZREL, ASPOŇ JA SOM TO NEZAHLIADLA NIKDE, VIAC KOMENTOVAŤ NEBUDEM,POTREBOVALA SOM SEM VYJADRIT SVOJ NÁZOR,PODĽA MŇA AJ TOTO JE JEDNA MOŽNÁ CESTA AKO TO MOHLO BYŤ, MOHLO TO TAKTO BYT V MOJEJ HLAVE, V MOJICH PREDSTAVÁCH A MYŠLIENKACH, AKO TO SKUTOČNE BOLO, NECHÁM NA PROFESIONÁLOV V DANEJ OBLASTI.
@adula12 prepáč zabudla som záver,a nechcela som po pravde už viac reagovať, ale sama si zato môžem,na to mam taktiež viac možností,nejako malo som sa dočítala co sa týkalo stop atď, mňa napadlo co ak býval v niektorom z bytov v bytovke, ako v podnájme, toho nemusela Judita vôbec poznať, respektíve odišiel tým druhým vchodom, ktorý nesníma kamerový záznam,len to ohľadom stôp som ešte nie som si vo svojom príbehu príliš istá, nemám to uzavreté celkom, ako to mohlo byť, sledujem dianie dodám aj záver, vieš veľa faktov o ktorých sa dočítam mi do tohto môjho nezapadá, respektíve môj príbeh nezapadá do faktov o ktorých sa dočítam,len som fakt potrebovala to dat von zo seba, mrzelo ma aj keď to tak možno nieje možno je, že každý všetky možné úvahy riešil, takto ani súdy, ani vyšetrovatelia, ani komentujúci ci už obhajujú Juditu alebo sú proti nej... Ja som fakt nezaujatá nestranná, len som sa bližšie pozrela na možnosť tretej osoby, tento priebeh v mojej hlave by nevznikol, kebyže Tomáš nebol údajne gay,na základe tejto skutočnosti, ak to je skutočne tak,mi do určitej miery zapadala aj tretia osoba,ohrdnuty milenec, či muža, ženy, všetko je možné, to je môj názor, uvidíme ako sa to vyvinie, nech je to akokoľvek, nezmení sa tým nic, len moja úvaha bola čiastočne taká to.
@zuziiiii toto je len moja teória,ktorá je fakt len v mojej hlave a vďaka mojej predstavivosti vytvorená,vedel ze Tomáš sa chystá s Juditou na výlet, a neprijal to, tak ako to možno aj bolo,Judita s Tomášom boli len kamaráti, ktovie co mu behalo po rozume, ktovie skutočnost môže byť úplne iná,to je fantázia,všetko je možné, a už len to ze je gay, aj túto možnosť by som zahrnula..
@barborkakr “Tomáš nemal záujem o vzťahy s dievčatami, bol gay,” píše sa vo zverejnenom dokumente na webe.
@barborkakr nehnevaj sa, nebudem reagovať, poslednou mojou reakciou je, máš pravdu aj ty, možno by zabil ju, prečo ale nie jeho, ak mu zranil city, tak mu ublížil Tomáš,až ho znenávidel až nechcel aby žil,možno to bol rodič, otec nejakého Tomášovho gay partnera, nejaký ohrdnuty priateľ ktorému Tomáš prebral priateľa, teórii je množstvo a nejdem sa tu hádať, len nikto takúto možnú verziu nevyjadril,všetko je možné ak máš bujnú fantáziu,
@vbubu17 no teoria zaujimava az filmova 🙂 ...akurat
- nemyslim, ze nedospeli gayovia riesia ziarlivost vrazdou v cudzom byte za bieleho dna v pritomnosti obyvatela bytu
- ako sa odtial dostal bez zanechania stop, ked by musel byt az po usi ofrkany od krvi
- preco by nevinna Judita (a najma jej rodicia) kryla a nechala si znicit povest s zivot od nejakeho nepodstatneho typka....
@vbubu17 stále píšeš, že nebudeš reagovať a stále reagujes 😅 teraz si zakonspirujem ja - novo vytvorený nick, cize nechceš, aby si bola spoznana. Tvoja teória je tak divoká a snaziaca sa nájsť logiku v nelogike, az mam pocit, ze si z tímu Judita s úlohou trochu ju tu obhajit 🙂 (priveľmi totiž zdôrazňujes, aka si neutralna, nezaujata a pod) 🙂
@vbubu17 Aj ja mam bujnu fantaziu a myslim si ze si nielen tym Judita ale niekto z rodiny. Mama alebo tatik? Sesternica z piateho kolena? Pisat teoriu na kus strany VELKYMA PISMENKAMA je akoby si krical/kricala a silou mocou chcel/chcela zamotat tento pripad este viac. Novy profil? Hm... tych tu uz bolo na Juditinej strane.
Takze bud mam aj ja bujnu fantaziu, alebo mam pravdu 😉 a je mi putna ci sa tomu bude niekto vysmievat. Ako vsetci, tiez to je moj nazor.
Fakt ale ze fakt ma uz stve, ze sa niekto stale obuva takymto sposobom do Tomasa ze bol gay. Nakonec on bol ten zly? Aj sa sam dobodal a potom sa sam isiel zakopat a este si postavil hrob. Tomasko pisal v slohu ze si chce zalozit raz rodinu. Asi tazko ked by bol gay!!!!

@3vita ja by som nedokazala ale predpokladam ze ho kupili za realtivne smiesnu sumu