icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

levantine
7. júl 2021

@deedol nie, mna len zaraza stale ze stale niekto poukazuje nanho ze Tomas toto a hento a chcu odvratit pozornost od Judity.

deedol
7. júl 2021

@levantine hej hej, to aj mna "fascinuje". chapem, ze sa tomu tazko veri, ked clovek vidi juditine vysmiate fotky, ale neda sa nijako rozumne vysvetlit, ze tam chybaju odchadzajuce stopy toho udajneho vraha. takze tam logicky ziadny nemohol byt.

ktochytavzite
7. júl 2021

@vbubu17 ale to by nesesela rana idzadu ako prva,kedze si uprrne pozerali do oci.

levantine
7. júl 2021

@deedol Vedela si, ze prave Juditina rodina tvrdila ze bol gay?

barborkakr
7. júl 2021

@levantine asi tak, im to jedine hralo do karat, nehorazna drzost…hnusaci

vbubu17
7. júl 2021

@levantine Ja ti to neberiem tvoj názor, môj názor, podotknem len, že nieje zlé ci bol gay ci nebol.Môj názor, moja predstavivosť,fantázia,ak už to je akokoľvek, ja neriešim ci to bola ona,neriešim ci bol gay,neriešim prípad,nie som vyšetrovateľ, ale keby som bola vyšetrovateľom,aj taká to verzia, možnosť, by mi napadla.

deedol
7. júl 2021

@levantine hej, zachytila som to niekde. ale ono je to jedno, aj keby bol, nic to na veci nemeni.

levantine
7. júl 2021

@vbubu17 Citajte s porozumenim ludia preboha ziveho uz... na nikde netvrdim ze je zle ak bol gay. Ale ze nakoniec bol on ten zly akoze ked sa poukazuje nanho on mozno toto a hento. Pritom on je tu mrtvy a Judita nazive. Kapisto?

levantine
7. júl 2021

@vbubu17 to by ti mohlo potom napadnut aj ze tam vletel Voldemort cez okno na nimbuse 2000. Lebo zatial levitovat nikto nevie.

vbubu17
7. júl 2021

Sme rôznorodé stvorenia, my ľudia, áno pravdu máte všetci,každý má svoju pravdu, ja pravdu nehľadám,nenájdem ju,môj príspevok nieje celistvý a ani ho celistvým nehodlám robiť, môj príspevok je príspevkom medzi tisícmi príspevkami,môj príspevok = moja fantázia.
Môj pohľad na danú tému.
Môj príspevok nieje o tom niekoho viniť ci neviniť.
Môj príspevok = moja fantázia.

vbubu17
7. júl 2021

@levantine každého napadne niečo iné, každý nech si to vysvetlí podľa seba,potrebovala som len dostať zo seba von to co som mala na jazyku,ani jeden z komentárov si neberiem k srdcu,viem len jedno,ako moja mamka hovorievala Pán Boh nenáhlivý,ale pametlivý.Niesom veriaca, no v túto vetu verím, aj keď sa v nej spomína Pán Boh,niekto tam hore,má tú moc,skôr či neskôr,ten kto spáchal ten skutok, nech už to bol ktokoľvek,možno nie dnes, nie zajtra,bude potrestaný.

levantine
7. júl 2021

@vbubu17 Kazdemu sa vsetko vrati. Dobre/zle. Co das to dostanes.

vbubu17
7. júl 2021

@levantine v to jediné verím.

barborkakr
7. júl 2021

@levantine presne..tak nechajme nech sa im to vrati, aj to co vychovali, aj to ze co teraz stvaraju, ako kydaju aj po tom co ich zruda dopichala 50x Tomaska, kamarata, budu ho ociernovat a nadalej kydat…strasne sa to vrati tato potupa a dozivotna hanba ich je nic….oproti tomu co nastane

hope87
7. júl 2021

@vbubu17 aj keby tam bol v podnajme, tak by ho krvave stopy prezradili. Nemusel vyjst z bytovky...ale nejako by sa musel dostat z toho bytu, kde dobodal Tomasa, nie? Taketo stopy vsak neexistuju. Naozaj mas bujnu fantaziu...ale ako sa hovori, fantazii sa medze nekladu, ze? 😉....bohuzial, toto je naozaj len fantazia. Takto to byt urcite nemohlo. Asi si to nesledovala uplne do detailov. V kazdom pripade, aj tebe odporucam vypocut si jej prvy telefonat s mamou, ked uz bola na psychiatrií. Ak naozaj ostanes nestranna aj po vypocuti toho telefonatu, tak uz naozaj nicomu nerozumiem 😀

levantine
7. júl 2021

@barborkakr Presne tak. Boli tu uz otazky ze keby to bola tvoja dcera ako by si sa ty zachovala. Ja nedokazem pochopit aj ked je to ich dieta ze sa neboja ked raz vyjde alebo bozechran ju odtial zazrakom dostanu, ze to neurobi zas a ze moze zabit aj ich. Co potom aj keby sa nebali (odvaha jak hovado) budu ju drzat na ,,retazi,,? Zamknu ju v pivnici? Alebo budu mat ,,gule,, a nechaju ju zit si ako chce aj ked v inej krajine? Kto urobi raz, moze urobit zas a u nej stale nevieme co bol spustac. Kazdopadne v nej bolo dost potlacaneho vychovou ze vsetko vzdy dostala a bolo po jej. Zober dietatu hracku. No nastve sa. Neviem neviem ako si to predstavuju s nou do buducnosti. Lebo ano tu ich pesnicku ze je urcite ich dcerenka nevinna hraju dokola. Ale ak... ak bude mat Judita slabu chvilku a prizna sa aj po case. Co potom? Sa neboja ze pojdu do basy? Budu sa robit ze prebohaaa my sme jej verili. Koho by tymto uz oklamali?

taga
7. júl 2021

@vbubu17 nie je nic zle na bujnej fantazii
Nastastie, vysetrovanie prebieha na zaklade FAKTOV a DOKAZOV a nie fantazie. A fantazirovat nezmysly o niecom, co uz bolo dokazane, je prinajmensom zbytocne

miminkanase
7. júl 2021

@levantine inak rozmyslala som nad tými nožmi.
Ocko si je tak istý, že nič nemajú.
Podľa mna on vie, kde ten nôž je, kde ho ukryl.
Preto to takto hrajú.
Ak sa na toto časom príde, majú sa po chlebe.

levantine
7. júl 2021

@miminkanase Presne tak, lebo velmi dolezita je vrazedna zbran. Ak by sa tam nasla hned a maju DNA nemozu to nijako vyvratit a takto dlho sa to cele netaha. Dobre premyslas 👏Tatik sa vlastne aj prezradil...

miminkanase
7. júl 2021

@levantine tiež si myslím. Môžu manipulovať, môžu dávať články do bulváru, na ich stránku.
Mňa nepresvedčia, sú za tým všetci traja, chránia vrahynu.

cacianka
8. júl 2021

@vbubu17 mas prilis bujnu fantaziu a tvoj prispevok je v tejto diskusii mierne povedane nevhodny. Literarne pokusy na úkor tragedie su tak trochu mimo

loginexistuje
8. júl 2021

nuz asi nie je jednoduche si priznat pre rodicov ze maju dceru vrahynu a cokolvek budu vraviet na Tomasa to nezmeni Nanestastie on je mrtvy a nemoze sa branit

3vita
8. júl 2021

@vbubu17 bolo dokázané že tretia osoba tam nebola...

lasskonka
8. júl 2021

Aky mate nazor nato, ze su tam dva noze? Preco vlastne ide o dva noze?

levantine
8. júl 2021

@lasskonka Kamuflaz nic viac. Zobrala ine noze z kuchyne, zakrvavila, umyla a dala do sufla. Vrazednu zbran tatko davno niekde schoval. Ta je totiz klucova.

nikyball
8. júl 2021

@lasskonka podla mna si v tom soku neuvedomovala čo robi

lasskonka
8. júl 2021

Ste inak niekto vo fb skupine DO NOT FREE JUDITA? Ja som na nu davnejsie natrafila a poziadala o clenstvo, no doteraz mi ho nedali. Dokonca sa uz nedaju vyhladat na fb. Chcela som len vediet ake veci sa rozoberaju tam. Boli by to info predsa len z druhej strany a tie som si chcela tiez precitat

juniperkaa
8. júl 2021

@lasskonka ak myslis tuto,existuje

lasskonka
8. júl 2021

@juniperkaa ano tuto. sranda, mne ju uz ani nejde vyhladat

anita1978
Odpoveď bola odstránená