icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

nikyball
22. mar 2021

@derdia bežne vedia obete identifikovať pachatelov a tiež sú v šoku , neviem čo ťa na tom prekvapuje

derdia
22. mar 2021

@lasskonka ahoj kde sa da zohnat prosim ta cely twn pripad? Chcela by som si to prestudovat.

lanelois
22. mar 2021

@derdia tiez som hladala, ale stale len Cas,pluska a stranka,na ktorej lobuju rodicia a rodina. 🤷‍♀️ Ostava nam uz len cakat,ci vypusti zaloba svoje tromfy, Ale pochybujem. Nemusia sa oni bit o svoju pravdu a chytat sa slamky.

hope87
22. mar 2021

@janage ak v danej chvili ti odbornici "nezabrnkaju" na spravnu strunu (taku, ktora jej sposobila ten "skrat"), nemusia vobec zistit, ze je tam nejaka porucha. Ona naozaj nemusi byt agresor ani sociopat. Mozno je to ina porucha v jej mozgu, ktora sposobila stav amoku na zaklade konkretnej udalosti, ktora tomu predchadzala. A uz len bodala hlava nehlava a zrazu sa nad nim "prebrala" s nozom v ruke a uvedomila si, ze ho vlastne zabila a na samotnu vrazdu si ani nespomina. Zrazu len precitla a prve co, tak volala mame, ze co ma robit (ak s nou teda volala tych 8minut, co tu niektorí spominaju...ale to neviem, ci je naozaj tak??). Ona sa neprizna, lebo bude stale dufat, ze raz-mozno sa zisti nejaka "chyba", ktoru jej rodicia stale "hladaju", a prepustia ju skor. Ale aj tak, ak jej aj potvrdia trest 12rokov, tak co to je pre 16r dievca? Urcite jej radia nepriznat sa, ved by ju pustili, ked bude mat 28r. Este cely zivot pred sebou. A urcite je pre nu lepsie, ked bude stale tvrdit, ze to neurobila a udrzat si aspon nejaky maly naznak neviny, lebo vzdy sa najde kopec ludi, ktori tomu aj veria a uveria. A kym sa neprizna, ludia si mozu len mysliet. Nikdy nikto nemoze povedat, ze si je na 100% isty, ze to bola ona.
Ja si myslim, ze to bola ona. Nedala by som za to ruku do ohna ale myslim si to. Vsetky dokazy tomu nasvedcuju. Falosny elektrikar? 🙄 to vazne? Ktory dospely chlap pojde pocas bieleho dna a este k tomu v case, kedy najviac ludi chodi z prace, zo skoly, atd, vrazdit 16r chlapca 50timi bodnymi ranami a este k tomu do takej "lepšej" bytovky a nic neukradne a tiez nezabije svedka a teda ju?
Niekto tu pisal, ze mozno len niekoho kryje (svojho frajera/ kamarata?). Urcite nie. Neverim tomu, ze by tak dlho vydrzala kryť niekoho ineho z vrazdy a ona na to doplatila.
Nikto pri zmysloch a naplanovane nemohol taketo nieco spravit pocas bieleho dna. Je to cin zo skratu, jej skratu.
Na zaver len dodam, ze ano, aj to najneuveritelnejsie moze byt pravdou, ale bohuzial, nie sme v americkom filme a nemyslim si, ze nam tu behaju taki "spioni/ a.k.a falosni elektrikari", ktori sa dokazu vyparit bez akychkolvek dokazov a svedkov...

derdia
22. mar 2021

Inak pre vsetkych... Teraz som si trochu studovala tu stranku pravdaojudite.
Citali ste si to? Aj to, ze tie noze ktore ona ukryla sa absolutne nestotoznuju s ranami, ktore mal Tomas?
Ja momentalne si vobec nemyslim, ze to to dievca spravilo...mozno vie, ze nema sancu. Tak neprejavuje city... Rezignovala. Nik jej neveri. A je orava, ze ona tie noze nechala polozene pri komode. A niekto tam tie noze musel dat uz uschnute, a s citymi rukami, mozno v rukaviciach pretoze ona mala dorezane ruky a tym padom by vsetky veci v komode boli od krvi... Co nrboli.
Dalsie ma prerezane prsty, nie dlan. Ked chytis noz do ruky a ide nieho podat drzis noz cepelou von?
neverim... Keby bodala ona, mala by porezanu dlan... Treba si to trosku prestuvat a hlavne skusit sa na to pozriet aj bez toho predudku ze to bola ona.
Lebo ona to naozaj nemusela byt.. Precitajte si dokazy ktore tam oni ako rodicia uvadzaju... A presstavte si, ze naozaj to tak mohlo byt. A najma to, ze ten prav noz nemaju. Maju sice dva noze, ale to su noze ktore ona zakrvacala rukami, ktore mala v umyvadle. Pretoze vrazedna zbran musi sediet s dierou v tele a tieto dva noze su vacsie.

szpj
22. mar 2021

@derdia

https://www.youtube.com/watch?v=gmZcBWfgdic

.. tu sa vyjadrujú aj odborníci

leeo
22. mar 2021

@anonymouse velmi pekne zhrnuty komentar a popisany pripad viac do hlbky s logikou a vecnou argumentaciou, ktora nam opat ukazuje, ze vrahom nemoze byt nikto iny, ako Judita.👏 Este sa zabuda, ze Juditin "rozsudok" bude zalezat od vysky konta jej rodicov. A potom tu niekto bude nadavat na ameriku.

derdia
22. mar 2021

@leeo ale tie noze nesedia, to nevadi?

darja27
autor
22. mar 2021

@derdia vari si naozaj myslíte,že polícii,sudkyni,prokurátorom bola proste nesympaticka,tak sa rozhodli,že ju odsúdia a hotovo.V Tom videu bolo dobré povedané,že aj nepriame dôkazy,sú dôkazy,ktoré ju usvedčujú.Vari ste nečakali,že rodina vytvorí stránku s tým,kde sama všetko vyzradil? Navyše tým chcú oblbnut verejnosť,to neslúži vysetrovaniu a ani náhodou tam nedali všetko.

darja27
autor
22. mar 2021

@leeo to si nemyslím,je vidieť že na toto im to nestačí.Navyse tu sa akosi zatýka o sto šesť,tak myslím že si každý sudca hľadí svojej poctivosti🥴 aspoň dufam

h_petra
22. mar 2021

Samá odborníčka na kriminalistiku 😄😄😄😄.
Vážne si myslíte, že na základe článkov z plusky dokážete posúdiť, kto je vrah? 😄😄😄

Mne je toho dievčaťa ľúto. Či to spravila, alebo nie. Doje..... život tak či tak.

Ak sa raz váš potomok dostane do podobného prúseru, rada si znova prečítam vaše odborné kriminalistické pohľady 😄.

h_petra
22. mar 2021

@darja27 🤣🤣🤣 ano, kazdy sudca je čistý ako ľalia 🤣🤣
Och Bože, na toto sa dokážeš ako pozerať?🙏😄🤦‍♀️

darja27
autor
22. mar 2021

@h_petra nerozumiem

h_petra
22. mar 2021

@darja27 nepochybujem o tom, že nerozumieš 😄

darja27
autor
22. mar 2021

@h_petra ten posledný odsek bol trochu divný,hlavne s tými vychechtanymi ksichtmi si to fakt zabila.Zvycajne keď ľudia nevedia čo povedať alebo napísať,zvyčajne radšej neurobia nič,alebo mali by aspon

hope87
22. mar 2021

@derdia ja som si tu stranku este nepozrela, chystam sa na to ale nemyslim si, ze mi to zmeni nazor...az prilis vela veci tam nesedi...
Pisala si, ze ked ide niekto bodat, tak urcite nedrzi noz čepelou hore...no, neviem ale ja som este nikdy nikoho nebodala a ani sa nechystam...ale, ked idem nieco krajat, tak ano, logicky drzim noz spravne...ale chleba nekrajas v nejakom nelogickom skrate...mozno jej prvy uchop bol "klasicky" cepelou dole ale ako bodala a bolo coraz viac krvi, mohlo sa jej smykat a noz sa jej v ruke presmykol-prevratil cepelou hore a vtedy si mohla tie prsty dorezat, ked sa jej ruka zosmykla. To je len moj postreh, ze ako by bolo mozne si tak dorezat prsty...

darja27
autor
22. mar 2021

@h_petra prosím? Si asi trochu mimo zdá sa

nikyball
22. mar 2021

@h_petra sme na MK a diskutujeme o tom . Keby sme boli vyšetrovatelia nepreberame to tu. Ty odborníka 🤦🏼‍♀️

h_petra
22. mar 2021

@hope87 ty by si chcelq v 16tich ostať v base a vyliezť ako 28 ročná???
"Ale aj tak, ak jej aj potvrdia trest 12rokov, tak co to je pre 16r dievca? Urcite jej radia nepriznat sa, ved by ju pustili, ked bude mat 28r. Este cely zivot pred sebou."

To čo je za názor? Si pospomínaj, čo si v tom období, za 12 rokov zažila, ako to ovplyvnilo tvoj život. Bože...fakt niektoré začnite aj rozum pouzívať.
Alebo by si len tak mykla plecom, keby tvoje 16 ročné decko zavreli na 12 rokov?

h_petra
22. mar 2021

@nikyball ale diskutujete o niečom, čo je minimálne nevhodné.

janage
22. mar 2021

@derdia len k miestu nožov. Teda zakrvavené nože ležia pred komodou. Prídu vyšetrovatelia tvária sa že ich nevidia. Nie jeden, ale všetci, potom ich nechajú pekne uschnúť kým opustia byt a uschnuté šupnú do komody. A to si dohodnú všetci navzájom v tej chvíli asi z pomsty voči jej bohatým rodičom alebo len preto, že im je nesympatická? Či myslíš, že to urobili záchranári či ten sused čo pomáhal. Veď všetci sa zhodli že od doby kedy sa prebrala tam už páchateľ v byte nebol. Tak kto a kedy by tie nože premiestnil s tým, že by ešte počkal kým uschnú?
To nemá ani hlavu ani pätu.
Chápem šok jej rodičov. Teraz im radí niekto šikovný lebo oni nemusia dokázať že to neurobila. Stačí ak spochybnia, že to urobila. Oni teda nepopierajú napr. že nože tam zakrvavené boli oni spochybňujú čo môžu, ale už nevysvetľujú iné nezrovnalosti. Presne ako niekto písal keby páchateľ bol pri všetkých tých znalcoch neverím žeby nezohnal súkromné očko čo by vypátralo kto. Veď to slovensko je v podstate malé a tí čo sa hýbu v jeho spodných vodách sa dobre poznajú

hefo
22. mar 2021

K tomuto už len politicky nekorektný vtip:

- Dežo, kde si bol včera?
-- Ja som ho nezabil.
- A čo ten nôž?
-- To nie s tým.

(pardon, možno sa to niekoho môže dotknúť, ale pri tých nožoch mi nedalo)

darja27
autor
22. mar 2021

@hefo práve naopak,samej by mi to lepšie napadlo)

darja27
autor
22. mar 2021

@h_petra nevhodné príde čo si tam strelila ty.Ludia sa o Tom bežné bavia tiež,to nevhodné nie je?Nechápem potom,čo tu robíš ty? Jedno hovoríš ,druhé robíš.Kto chce diskutuje,kto nie tak nech ide ďalej.Ak chces niekoho poúčať,chod inam.

magduska2
22. mar 2021

@h_petra A co tu teda robis? Došla si sem každeho pourážať..je to "miestnosť"kde sa diskutuje,vymiename si svoje názory..nie odborné posduky.
Ak sa ti nepáči môžes ist a nie to čítať

janage
22. mar 2021

@h_petra aj mne je rodičov ľúto aj jedných aj druhých, ale predstav si, že tvoje dieťa takto dobodajú pre nič a ty si presvedčená, že ten koho odsúdili to urobil na základe dôkazov. A potom po 2 rokoch jedna znalecká štúdia za druhou zverejnená a platená rodinou, ktorá spochybňuje. Tvoje dieťa mŕtve a ten o kom si presvedčená že ho zabil vyzerá, že vyviazne bez trestu.
Mnohí práve pochybujú, že si zničila život a myslia, že rodičia ju potichu upracú niekam, kde bude v kľude fungovať. A keďže neprejavila ľútosť ona ako osoba tak to vytvára dojem, že v podstate jej ide len o to, aby ona mohla zas normálne žiť. Mnohí veria, že necíti ľútosť, že je psychopat a teda to čo sa stalo berie ako nepríjemnosť čo sa jej prihodila,
Rodičia spochybňujú proces vyšetrovania a zároveň na druhej strane nijako nevysvetľujú nezrovnalosti v jej konaní resp. pripisujú ich stresu.
Niekde už to bolo spomenuté, že krokomer v jej mobile zaznamenal pohyb aj v čase keď ona uviedla, že odpadla. K tomu sa z jej rodiny nevyjadril nikto.

h_petra
22. mar 2021

@janage a to, ze by tvoje dieta bolo usvedcene z takehoto cinu si si uz skusala predstavit?

janage
22. mar 2021

@h_petra a k diskusii veď sami rodičia medializovaním prípadu takúto diskusiu vyvolali. Zverejňujú na stránke veci z vyšetrovania. Podľa mňa presne o to im ide. Rozvíriť hladinu, vyvolať diskusiu, pochybnosti. Nesúdim ich.
Ale ani ty ani oni nemôžeš odsudzovať diskusiu,ktorá vznikla. Či ich chovanie už nevhodné nie je? Keby si bola rodina či blízky priateľ Tomáša?

darja27
autor
22. mar 2021

@h_petra toto je fakt morbídne.Mienis tu hrať na city takýmto spôsobom tak asi nebudeš normálna.Vytvor si diskusiu-co budeme robiť ak to spravia naše deti a realizuj sa tam.Toto ti nepríde nevhodné?Mne doslova nechutné.