Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@ktochytavzite toto moze byt pravda, vsetci velmi inteligentní ludia v mojom okoli su velmi malo empaticki,city skoro vobec neprejavuju a niektori sa spravaju velmi cudne, nemyslím tym nejake nasilnicke sklony , skor komunikácia s takym clovekom je narocna pre mna velmi vnimaveho a citliveho cloveka . A vela vrahov je velmi inteligetnych aj ked narusenych
@lvula ziadny rodic nechce vidiet svoje dieta vo vazeni, to je jasne. Bohvie, mozno jej veria, ze to nebola ona 🤔 musim sa priznat, ze raz som mame zaklamala v ovela menej zavaznej veci samozrejme ale pre mna to bola dôležitá vec alebo teda dôležité klamstvo, na to aby som nemala pruser a velku hanbu pred rodinou. Proste nieco som spravila a mama ma pri tom takmer nachytala, bola si ista ze som to spravila ,krik bitka, ja som sa ale nemohla priznat, a podarilo sa mi ju presvedcit, aj napriek tomu ze ma na tom mieste videla ale ja som ju proste presvedcila ze som to nebola ja, ze som kamoske požičala moju bundu. Bolo to pre mna proste dôležité aby to mama nevedela a nepriznala by som sa za nic na svete vtedy. Take hlupe klamstvo,hanbim sa zato, ale ak vie aj Judita tak presvedcivo klamat tak rodic je prvý ktorý to zozerie, cudzich a este odbornikov uz tak lahko neoklames
@barborkakr
@kristianka2255 toto co tu kopirujete a zasnete nad tym, ma clovek co pripad sleduje uz davno precitane😀nevyjadrili ste sa na moju otazku, ale asi ani netreba..chcem vam len jedno povedat..ak to bolo mierene na mna, precitajte si vsetky moje prispevky v tejto diskusii a potom porozmyslajte ci som ja ta, na ktoru mate kotkodakat...lebo to, co tu stvarate vy nie je nic ine len slepe koktodakanie..cisto jak sliepky. Ten telefonat, nad ktorym sa pozastavujete..skuste dohladat kto ho sem zdielal..naco tu ste? Nato, aby ste kazdeho, kto sa chce o pripade rozpravat a rozoberat okolnosti vysmiali a obvinili ze je mimo? Takto sa nesprava clovek co chce diskutovat, takto sa sprava clovek co nevie obhajit svoje argumenty..este raz otazka..naco ste tu? Chodte s takymto ciernobielym pristupom do temy o ciarkach na teste..tam sa vyjasite..tam je jednoznacna odpoved😀bud ano alebo nie.to je diskusia pre vas.
@barborkakr máš to vysvetlené vyššie. Bolo mi jasné,že to nepochopíš ale skús ešte raz
@lasskonka a co sa ta konkretne dotklo na mojej otazke?☺️
@lasskonka neviem ci nahodou ty trosku nekotkodakas srdiecko, lebo ja som tu ani jednej zene nic zle nenapisala, Barborka mi napisala a ja som sa opytala"myslis ze je pribuzna?" Mas este nieco na srdci? ☺️nerozumiem co sa ta mohlo na tom dotknut, vsak som ani nesuhlasila, ani dalej to nerozvijala 😁
@lasskonka síce ti lajky pribudaju, ale ja som asi natvrdla, ale nechapem, co sa ta tak strašne dotklo a ani z napísaného nevyznelo, ze hovoria o tebe. Menej vztahovacnosti by to chcelo, menej urazania druhych bez dôvodu a jediná slepacia správa, ktorá zbytočne vzbudzuje vášne a hadky, je práve ta tvoja.
Poprosím odpustiť si taketo zabomysie hadky v tejto diskusii, zbytočne sa táto diskusia zahlcuje zbytocnostami. Ak sa chcete hádať, ventilujte si to inde. Ďakujem
@lvula suhlasim a ani sa to k takejto teme nehodi.
@ktochytavzite to je hroza tato doba, kde po ulici behajú sami nepriznani vrahovia.
Pre boha ako môžeš povedať že je niečo takéto dobou?
Dnešné deti sú menej empaticke a necitlivé?
Opak je pravdou, dnešné deti sú oveľa empatickejsie a tolerantnejsie než akékoľvek predchádzajúce generácie.
“In fact, Gen Z is the “most informed, evolved, and empathetic generation of its kind.”
https://www.google.com/amp/s/www.thejournal.ie/...
Ale vieš čo je pravda? Že sliepky čo budú vravieť veci ako “ta dnešná strašná mládež” tu budú vždy. A vždy sa budú mýliť. Mládež je mládež- staršej generácii chvalabohu divná. Chvalabohu. Inak by sme stali na mieste a asi by sme ešte stále nemali volebne právo a možno by sme ešte upaľovali čarodejnice. Keby nebolo tej hroznej inej mládeže.
Boze aký vtip že dnešné deti sú menej empaticke 😂 otvor oci a uvidis presný opak.
@20erika07 ja si zas myslím že tí rodičia dobre vedeli že klameme. Mama to možno už potom vypustila.
Koľkokrát rozprávame príhody z detstva alebo mladosti (už máme všetci k 40tke) a naši keď začnú rozprávať čo všetko sme vyviedli a ako sme sa vykucali. Proste vedeli čo sme vystrájali aj keď sme klamali. Tatko na to povie či nas mal držať v pivnici alebo rovno pozabíjať. Našťastie sme všetci prežili bez ujmy.
Tu rodičia možno vedia čo sa stalo, rsp. Všetko tomu nasvedčuje ale proste jednoducho chcú zachrániť svoje decko.
@gleep1 no ja si to nemyslim,dnes je doba ze deti maju orebytoj,nic poriadne si nevedia vazit,su premotivovane ,pohanane tuzbami rodicov,nemaju tolko zodpovednosti,nic ich nemusi trapit oktem znamok.Nemusia pomahat tolko co inde nei su take sudrzne,nevedia co je to bieda a skrombost,(niektore ano kde je horsie soc zazemie)
A dakej im ohlupuje mozog aj pc a vela internetu.
@6mia6 tak urcite ze rodicoa tusia,mozno prvy moment neverili,ale sudnym orocesom isto sa im oci otvorili,ale co ine im ostava?Hrat hru dalej.Hl ked sa nechce ina priznat.
@gleep1 úplne s tebou súhlasím. Už moja mamina často spomína, ako sa za jej mladých čias nadávalo na mládež, že nič z nich nevyrastie. Tento zvyk kydať na mladých sa evidentne posúva z generácie na generáciu.
@ktochytavzite nič ich nemusí trápiť okrem známok? A čo tak globálne otepľovanie ktoré priamo ohrozuje ich budúcnosť na ktoré tvoja superempaticka generácia z vysoka kašle? Čo tak zadubene názory tvojej superempatickej generácie o LGBT a migrácii? Prepáč ale charakteristikou neempatickej generácie nie je tolerancia iných národov a iných sexuálnych orientacii.
Majú všetkého dostatok a práve preto!! Preto sa vedia podeliť a pomôcť v núdzi tým čo nemajú- utečencom. Na rozdiel od tvojej osvietenej generácie ktorá vidí v prijatí pár chudobných ľudí národnostnú tragédiu a genocidu.
Ja si mylsim že tvoja generácia si nevie nič vážiť. Tvoja generácia je generácia ktorá nechala zmasakrovať tuto planetu, to najdôležitejšie čo mame a práve tato nová generácia je chvalabohu ta, ktorej to nie je jedno.
A čo je zle na premotivovanosti? Lepšie byt premotivivany s túžbou niečo na svete dokázať než si hovnit a nicnerobit a nečinne sa prizerať.
@petricka1984 Slavný filozof Sokrates kdysi prohlásil: "Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své učitele."
Áno tieto názory tu sú každú jednu generáciu a preto som nazvala sliepkami tie čo miesto uvedomenia si tej hovadiny začnú další cyklus sťazovania sa na mládež a povyšovania samých seba. . Dobre vedia že keď boli ony mládežou tak sa na ne hovorilo to iste. Sebareflexia žiadna. Uvedomelosť žiadna. Len bezrozmyslu gagaju to čo počuli gagat na seba- veď už môžu, už nie sú mládež!!!
Prosím ostatných účastníkov konverzácie aby ma ospravedlnili že som odbočila od témy- Judity.
Na niektoré veci sa mi jednoducho nedá prizerať a nereagovať.
A niečo k judite teda- podľa mna je úplne jednoznačne že to spáchala ona a keby ma nepresvedčilo nič iné tak by ma na 100% presvedčil telefonát s matkou. A ľúto jej to nie je- ale ani sa to nesnažte pochopiť. Podľa mna sa človek nevie vcítiť do takého zmýšľania, keď to v sebe nemá.
@lvula veď to, že jej matka vravela ako sa to stalo, to že sa ani raz judita nespytala na tu akože tretiu osobu- je úplne prirodzene sa na toto spýtať, ci už majú podozrenie, či už našli, či sa videl niekde na kamerách- hovorenie o tom ako si človek želá aby sa našla ta osoba aby padlo obvinenie. Nič take ani raz. Nič o Tomášovi nič o jeho rodine. Len to ako jej je super a ako chudatko nemôže zavolať frajerovi. Pre mna je to usvedčujúci telefonát.
@gleep1 ano? A ako to riesia,tak ze kazdy ,druhy rok dostanu novy mobil?Alebo na 18 tku dostanu nove auto alebo v drtstve cestuju lietadlom po dobolenkach a tak setria ,prioadbe sa naochavaju hamburgermi,kt tiez nechrania zem,tak setria prirodu?
My sme nemuseli ako deti riesit znicemu okanetu,lebo sme dostali horalku v sobotu a boli sme stastni .
Jaaj taketo rozpravky vies komu pis
Mna na tom telefonáte s mamou zaujalo to ako hovori jej mana "juditka vsetci na teba myslime, vsetci sme s tebou, vieme o všetkom čo sa deje, urobime vsetko co treba". . tam to tiež chapem tak ze rodicia urobia všetko mozne aj nemožné aby ju odtial chúďa dostali. Tam bol ozaj suhrn dôkazov a detailov ktore ju usvedcili, od odtlačky tomasovej podrazky v jej rozkroku, jej vyhlasenie že jej je to ľúto a bolo to nedorozumenie, a x dalsich veci. Telefonáty takisto. Mna na tom najviac zaráža že ani u nej, ani u jej mamy ani zmienka o tomasovi,akokeby sa nič nestalo, len nech juditka ma komfort a pohodlie 🙁
@nikyball urazky inych ta neocistia…do konca zivota nie, nezavidim Ti, skor lutujem💕
@ktochytavzite tvoja generácia je ta ktorá im dá nový mobil berie ich na dovolenky a kupuje im hamburgery. Ale dosť už bolo. Nemáme rovnaký názor a nikdy mat nebudeme. Ahoj pekný deň
Mne aj tak stále nejde do hlavy kde sa to v nej vzalo. Neviem si predstaviť, že sa pohádam s manželom a vytiahneme nože na seba. Ja som dlho verila, že to neurobila práve preto, že take dievčatko nemôže byt schopne takej brutality, ale čím viac dôkazov sa ukazuje tým je to pre mna jasnejsie. Ale musím uznať rodičom, že robia “skvelú robotu” tou svojou stránkou.
Súhlasím s dievčatami vyššie, že vražedná zbraň je niekde poriadne skrytá a neverím tomu príbehu o nájdenom druhom nože v komode. Podľa mna bol niekde inde a otec len prezentoval, že ho našiel pár cm od prvého aby hodil zle svetlo na vyšetrovateľov.
@terezia323 moja mama tiez utla milunka osobnosť pre druhych, psychika labilna, dokazala do mna takej asi 12rocnej hodit odzadu nôž, nikto kto ju nepozna lepsie a nezažil v nervoch by o nej zleho slova nepovedal. Ked som mala este menej dokazala ma kopat na zemi a tahat po zemi za vlasy, male bezbranne decko, za to ze som sa pomočovala( pravdepodobne z nej) .
Ale ako sa vyslo z domu, usmev jemny hlasok odrazu trpezlivá mila maminka pred vsetkymi 🤮 no kto by to o nej povedal ... nie nadarmo sa vravi nesud knihu podla obalu, uz sa mi to pri viacerych ludoch stalo, napr minule v praci cudzia zenska, zazerala ako borsuk, uplne neprijemne vyzerala a ked otvorila usta tak uplne normalna, alebo druha do tvaricky zlata milá, a v robote robi rozbroje a peklo este aj nadriadeným... tak možno to bude aj pri Judite tak, ze prave toto nie je na pochopenie, je to proste len tak, ci mila zlata velka mala, pride amok alebo co a ides. Mam kamosku ktora ma po dlhom snazeni dieta, ktore je fakt narocne, odmala sice prisne vychovavane ale v 5tich rokoch si aj tak nevedia s nim dat rady, naposledy uz proste tak vybuchla ze mu hrozne nacapala a musela ho pustit lebo sama v tej chvíli si uvedomila ze ho zabije, taku zlost mala uz. A to ho miluje nadovsetko, od mala starostlivost 200%tna. Ked Judita pisala ze ho nenavidi a ze ako jej lezie na nervy , ze lutuje ze ide s nim do londyna atd, uz to muselo davno v nej vriet, Tomas mohol kludne len nejaku srandovnu malickost spravit co proste v nej spustilo ten afekt . My si to predstavit nevieme lebo sme taky afekt nikdy nedostali, ako ten clovek vtedy kona rozmysla, my uz vidime len tragicke nasledky ☹
@20erika07 preboha to sa až zle číta 😭
@20erika07 ta tvoja mama 😣, je mi to ľúto že si toto musela zažiť, dúfam že sa tvoje rany zahojili.
Ja mám s ľudmi podobnú skúsenosť, najmilšie dievča aké som kedy stretla, naozaj bolo sladké ako med, podvádzalo všetkých svojich priateľov a bola tak sladká že jej to všetci aj odpustili až kým nezistili že je to obrovská falošna stetka. A napríklad ja som s ňou milovala byt, bola strašne pokojná a tak krasne sa vyjadrovala, strašne som jej to závidela a chcela som od nej niečo pochytit.
Takze tiež si mylsim že nemožno súdiť na základe toho že judita bola tiež vraj milá
Veď písala kamoske že “keď vypadne z okna tak som to nebola ja, ok?” a veľa krát písala rôznym ľuďom že ho zabije. Podľa mna si to strašne veľa krát predstavovala a nechápem prečo nebola schopná ukončiť priateľstvo s ním a nechala to zájsť tak ďaleko. Strašne by ma zaujimalo čo Tomáš povedal alebo spravil že hentak vybuchla. Veľa krát som nad tým rozmyslala a mala som 10 teórii ale popravde si myslím že ani jedna nie je správna.

@levantine ale podla mna to je aj dobou,podla mna su dnesne deti menej emoaticke,skor take necitlive,ona tiez mozno nieje taky citlivybtyo,chyba jej empatia,mozno ani neplace nad tym co sa stalo,ze ode tonruka v ruke ,doba,vychova a hlavne ak je clovek menej empaticky a citlivy tak skor dokaze ublizit.A vatsinou ludia s nadpriemernym IQ su menej emoaticki.