Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@berestu ale veď na tom noži bola len jej a T DNA. Policajti majú DNA tiež, tá z noža, ktorý "skryli" zmizla ? Okay, pripustímee rukavice. Aj tá páchateľova zmizla keď J ním nie je ? Aj on bol tak múdry, že si dal rukavice aby na noži nebola jeho DNA, ale zároveň spokojne vraždil pri otvorených dverách?
Ďalej, na to aby ktokoľvek vraždil nepotrebuje motív a nemusí byť psychopat. Vôbec, ako chcete z rozhovoru s psychológom, psychiatrom preukázať afekt ? Afekt je chvíľkový stav, nie charakterová črta. Ten psychológ/ psychiater nie je jasnovidec. Handtest a kresba postavy vyšli pozitívne, to je krásne, ale spôsob vraždy je určený ako dobodanie nožom v silnom afekte, sama ste to tu poslala, tak prečo by musela mať aj psychickú poruchu, keď to bol afekt ?
Ďalej fyzikálne zákony a trasológia nijak nevylučujú, aby ten nôž skryla ona. Viete že v afekte nemusíte cítiť bolesť?
Nepriame dôkazy že to bola ona tu sú. Na základe nich bola odsúdená. Problém je, že vidíte jednu stranu mince, ktorá horlivo zdieľa spisový materiál samozrejme v prospech, a v prospech prekrúca určité veci, ktoré majú úplne jednoduché vysvetlenie. Ako napríklad známa báchorka o tom, že nože sa nezmestia do rán.. ale ľudské telo nie je nejaká nehybna hmota, stačí sa nadýchnuť a koža pracuje inak. Treba sa zamyslieť nad tým, že musia existovať predsa dôkazy proti nej, nie je možné odsúdiť niekoho za čokoľvek len tak, nie to 16 ročné dieťa za vraždu obzvlášť surovým spôsobom..
@berestu ale ja nepotrebujem mat ziadne relevantne priame, ani nepriame dokazy, nejedna sa o mna a mne staci, ze taketo dokazy ma sud. Naozaj si nerobim ziadne iluzie o nasom sudnictve, ale prepac, urcite niekto bezdovodne len tak neodsudi mladistve dievca, napriek tomu, ze jej rodicia urcite tahali za vselijake nitky!
Judita je pravoplatne odsudena a neexistuje nic co by ma presvedcilo o opaku. Moze jej zvratena rodinka manipulovat ludi kolko chce. Len naivky skocia na tie jejich zvasty. Tatko moze mat penazi kolko chce. Nech ich radsej minie v bordely jak tu lebo mu to nepomoze. Judita sa z basy tak skoro nedostane!
Povedzme teda, že Judita by bola nevinna a spravil by to nejaký odpoctar alebo hocikto iny. Preco sa po nom nevyhlasilo patranie, preco by zabil len Tomaska a J. by tam nechal len tak, ako svedka:? Preco teda, ked je Judita nevinna, neda popis pachatela alebo cokolvek. Ak by to bolo tak, verte tomu, ze jej otec by prevratil aj zemegulu, len aby nasiel skutocneho vraha, lenze jedinym vrahom je jeho dcera. Mne je z jej rodicov a to co predvadzaju na vracanie, chcu len zneistit tou strankou cudzich ludi, priklonit si ich na zaklade ich domnienok a fabulacii, nic viac. Mne to pride uplne chore. Keby policia nemala dostatok informacii, urcite by teraz nebola tam, kde je. Takisto Lipsic sa niekde vyjadril, že po prestudovani spisu navrhol on nejaky plan rodicom a ostatnym advokatom, nesuhlasili, tak preto aj velmi rychlo skoncil zastupovanie, preco asi.
@kristina284 Nůž B2 a vyznačené izolace, které prokázali pouze smíchaný profil DNA Tomáše a Judity, kdy majoritní podíl byl od Judity a v některých izolacích se ani žádný podíl DNA Thomase nenašel.
@levantine ale si vezmi ake to musi byt strasne, hanba je slabe slovo, ze mas v podstate vsetko a takto ti to “dcera do…” ten klud atd…plus vychovas to das jej vsetko a toto spravi, az mi je ich luto…🤫🙈
@barborkakr Predtym som nechcela pisat ze je to ich chyba ze ju vychovavali zle. Teraz co stvaraju a ako manipuluju vidim ze ich vychovne metody typu vsetko Juditka mala a vsetko bolo po jej, neake stopy na nej zanechali. Mozog jej nestravil ze realita nie je podla nej a nastal skrat.
@levantine já tu jen předkládám věci ze spisu a čekám až se k nim vyjádříš ty nebo někdo jiný. Nemanipuluji, to se snažíš ty se svými létajícími metlami a prázdným konstatováním.
Vražedný nožík odnesl utíkající chlapec? Takže připouštíš, že ani jeden z nalezených nožů nebyl vražedný?
Ináč odkedy už sedí, resp. koľko má ešte odsedieť? Zvedava som kolik jej bude let keď ju pustia
@berestu tie ruky sa velmi nezhoduju s lavou fotkou, jej mi prijdu akoby je Tomasko noz tahal, len ako ked ho bodala zozadu…
Ženy ja by som chcela vedieť motív prečo to urobila... Drogy ani alkohol zistený nebol.... Na triezvo dostať taky skrat ja neviem.... Proste dá sa to?
@zuziiiii nemusel to byt skrat..
@barborkakr Na fotografii vlevo není Tomáš, je to ze kript kriminalistiky😑sebeobrana proti noži.
@berestu no to som pochopila, preto pisem, ze nie su velmi zhodne..
@barborkakr a co len tak si povedala aaaaa idem ho dopichat zo 50krat.... Toto ma na tom udivuje.... Ze toľko krát to dala
@zuziiiii zdrava hlava nepochopi choru..
A ze ju tak nezlomili ešte odkedy sedí že sa neprizná.... Ja by som ani spávať nevedela... Stale by som to mala pred očami
@zuziiiii zase by som napisala zdrava/chora hlava, ak je naozaj sociopat nebude mat yvcitky, ani ju to nebude trapit..vytesni to, alebo sa citi ako obet ona, len ked ju pustia po 10 rokoch...ach jaj, nebude to bezpecne..
Alebo jej to mozog tak vytesnil že sa na to nepamätá.....
@barborkakr hej presne som to napísala aj ja... Ze jej mozog to vytesnil....

@jouky to s těmi noži nikde nebylo, ani na stránkách vytvořených rodiči J.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=352...
Našla jsem to na fb