icon

Prípad unesenej Soni. Kto je ten muž?

14. sep 2023

Viete baby niekto nieco nove?

Strana
z5
sara07
16. sep 2023

@katkami123 čast chlapov je ako píšeš ale čast sú uplne normálny bez akejkolvek poruchy , časti ako píšeš máš malu šancu sa vyhnut proste máš smolu
ale tej druhej časti máš možnost, nie každy chlap ktorý znasilni je to čo píšeš

sara07
16. sep 2023

@katka700 nie to je úplne inde nie je to v okoli blavy toto je fakt pustina zanedbana

sara07
16. sep 2023

@slovakboy nečítaš celé
keby nešla sama nezautučil by
keby nešli samé nezautočil by
ano jasné že striehol a čakal , ja neviem po ako to už vysvetlit
nik tu neutoči , proste sa mala chránit hlavne ona ,pretože štát to nerobí, keby viac chodili hliadky, lepšie osvetlenie,viac kamier a tak že ich vidno aby vedeli no tu nemôžem nič tu ma vidno , väčšie tresty možno by to bolo iné
viem aká je realita snažím sa predíst neriskujem , čo na tom ako nerozumieš
priklad : ked nechceš aby baba bola tehotná dáš si kondom -neriskuješ, prevencia

katkami123
16. sep 2023

@sara07
Odkiaľ vieš, poznáš ich všetkých osobne? Lebo z môjho pohladu toto normálny človek nikdy neurobí. Z tvojho pohladu VRAJ nie sú všetci takí, akí teda sú? Dáš mi konkrétny príklad, link na nejakú štatistiku? Či tu len svoje tvrdenia cucáš z prsta a podavaš ich tu ako fakt? Trochu sebareflexie by nezaškodilo 😉. Ty si riadne divná stvora. Znásilnené zeny tu obviňuj. Písala som ti, ze na tej výstave oblečenia, ktoré na sebe mali znásilnené zeny neboli ani jedny jediné legíny, všetko asexulne oblečenie. Vôbec si sa k tomu nevyjadrila. To naschvál? Vyjadruješ sa iba k tomu, čo ti vyhovuje?

marsmykkok
16. sep 2023

@katkami123 Len vieš ako je to v zdravotníctve, málo sestričiek, lekárov, záchranárov. Myslím, že to radšej ututlajú ak si niekto berie liečivá ako ho vyhodiť a prísť o jednu silu ked síl je aj tak málo. Skôr dohovoria a tak, ale prepustiť asi neprepustia, to by muselo byť už extrémne, že by kradol toho veľa a každú službu.

marianini17
Odpoveď bola odstránená
marianini17
Odpoveď bola odstránená
mischy00
16. sep 2023

@marianini17 urobila si z môjho príspevku, svoj úplne iný..... nevadí. Píšem o Tom, že absolútne nezáleží či má žena na sebe legíny alebo skafander, či ide ráno alebo v noci domov, nemala by sa báť. Ale my sa báť musíme,!!! Chápeš pointu?? Lebo niekto sa rozhodol zobrať si niečo, na co nemá nárok. Nikde nepíšem aby išla v plavkách v noci domov, tak ak si ešte raz prečítaš môj príspevok, tak reaguj. Áno, prevencia, ale iba pre ženy...lebo nás učia, že toto a hento je nevhodné a môžeš skončiť zle.
Chodím večer cvičiť, mám tréning od 18.30 do 19.30 hod, večer už začína tma. A mám na sebe legíny, lebo v nich cvičím a potom idem domov, ano, normálne idem domov. Nikoho neprovokujem, nikomu tým neubližujem a nikoho nepohorsujem....mám sa preto zahaliť do plachty?? Mám sa preto báť? Lebo som si dovolila ísť domov v legínach????

marianini17
Odpoveď bola odstránená
sara07
16. sep 2023

@katkami123 skus sa ukludniť hlavne
a to čo po mne chceš najskôr ty poskytni že komplet všetko má nejakú poruchu ..
možno sa podla teba správam divne ked nechodim sama v noci alebo opusteným miestom, možno práve preto že mám niekoho v blizkosti kto to zažil a teda netrpí žiadnou poruchou a nikdy by si to o nom nepovedala slušákovi
vytrháš uplne mimo realitu
nik ti neberie že nemá právo ubližíť jedno komu lenže realita je iná , proste sa to deje zmier sa s tým a nemáš páky aj ked sa tu roztrhneš od jedu to zmeniť
zvolaj prostest pred vládu nech zmenia zákony, zlepšia hliadky kamery aby sme mohli bezpečne chodit aj po tme ... tvoja energia bude lepšie využita
jedna vec je teoretické právo ktoré tu objajuješ vkuse a druhá je realita
takisto nikto nemá pravo šikanovat deti a aj tak je šikana nostop v školách

beronsche
16. sep 2023

@sara07 velmi sa mylis, ked si myslis, ze oblecenie zohrava vyznamnu rolu pri znasilneniach. Tam nejde o to, ze muz zbada krasnu zenu v "tvarujucich leginach" a nevydrzi to vzrusenie. Sexualnym predatorom ide povacsine o pocit moci nad obetou, o uplnu nadvladu, o jej ponizenie. Casto ich vzrusuje prave bezmocnost obete...
Kdesi robili vystavu oblecenia obeti znasilnenia. Ziadne vyzivave kusky, ale prave naopak, uplne bezne, casto uplne zahalujuce oblecenie...

simsalabim
17. sep 2023

@beronsche toto je ta vystava. Uz som na nu v tejto diskusii dala link https://www.huffpost.com/entry/powerful-art-exh...

tanyag
17. sep 2023

Včera som pozerala JOJ24 a tam, čakali na toho chlapika pokiaľ výjde zo súdu tuším...Redakor vravel, že Ivan P. a bla bla bla a potom vyšiel a vraví...PÁN PETRÁŠ, PÁN PETRÁŠ, CHCELI STE TO SPRAVIŤ? PÁN PETRÁŠ.....Počul to aj niekto iný? Lebo som si na 100% istá, že povedal Petráš. Ale nikde na internete jeho priezvisko nezverejnili.

alex2018
17. sep 2023

Ja by som skor namiesto obvinovania skazenej Bratislavy alebo legin apelovala na vas mile damy- niekedy ste sa zamysleli nad tym kolko moze byt na MK uchylov, pedofilov a podobnych individuii ktorym zivite fantazie pridavanim milion fotografii vasich deti ( aj nahych), predhanate sa kto ma krajsiu dceru- od najmensich babatiek po dospele deti. Vidime tu vase zivoty, domy, byty- co jete, ake mate problemy. Na zaklade tychto informacii si nemozu vyhliadnut aj vasu dceru? Nielen v BA ale aj na Orave, Kysuciach, v Kosiciach…ved dokonca vieme kde dovolenkujete 🤦‍♀️

beronsche
17. sep 2023

@alex2018 aj mna to vzdy fascinuje, ze su zeny takto ochotne pustit cudzich ludi do svojich zivotov, domov, sukromia, do sukromia svojich deti...
Za prazdne chvalenkarske slova, ci xy palcov..

petronelag
17. sep 2023

@tanyag To je pravda, že novinári a redaktori sú presne takí, ako ich nazval bývalý český prezident Zeman.
Veľká väčšina z nich je veľmi na nízkej úrovni.

tanyag
17. sep 2023

@petronelag Ja som bola prekvapená, on to priezvisko povedal niekoľko krát, kebyže raz, pochopím, že mu to vykĺzlo, ale opakoval to tuším viac ako 3krát...a hneď nato, kamera na mladého redaktora/novinára...a vravel,.. Ivan P. bla bla bla...čiže najprv, čakáme kým výjde Ivan P....vyšiel už vykrikoval pán Petráš a o minútu to bol znova Ivan P. ...nepozerala som to, počúvala ale normálne som zdvihla hlavu a zastala, či počujem správne...ešte som aj mamine vravela, že idem googliť to meno ale nič mi nenašlo

1sally12
17. sep 2023

@tanyag áno aj ja som to priezvisko počula, a celkom ma to prekvapilo 😳 že normálne žiadne tajnosti

anita6666
17. sep 2023

@tanyag a čo ti malo nájsť? Rok v ktorom dostal nobelovu cenu? Googlit na nete bezvýznamné lajno,tak tomu sa hovorí čin roka 😆

sara07
17. sep 2023

@beronsche nik nepíše že je to u 100% obetí také oblečenie, nejaké % zohrava nepíšem že je to 100% a ked to maličké % viem ovplyvnit prečo nie, ja tiež nechodím ako jeptiška v stane

sara07
17. sep 2023

@alex2018 vieš čo je najhoršie že ked takej babe napíšeš tu tak ešte je hádka je a vôbec neberie to čo píšeš v uvahu ,

kittykat22
17. sep 2023

@sara07 mala sa chranit hlavne ona? To si robis srandu. Clovek ktory chce zautocit - zautoci. A je jedno ci je to na pustine, v rusnej casti mesta medzi domami v jednosmerke alebo ked vstupis do vchodu a bude ta cakat za rohom. Problem je len a len utocnik a zena je obet. Nemam rada tieto kecy, ako si zeny za znasilnenie a ublizovanie mozu same. Nie nemozu.
Porovanat ublizenie na zdravi s pouzitim kondomu proti nechcenemu tehotenstvu je absolutne neucitive voci obetiam. Tiez by si sa mala niekedy nad sebou zamysliet.

A rozdiel medzi tebou nie je. Ziadny rozdiel medzi vami nie je. Ale ty si mala stastie, ze stal tam niekde vedla jej baraku a nie vedla toho tvojho.

tanyag
17. sep 2023

@anita6666
Kľud. Myslela som článok, kde sa jeho priezvisko spomína. To je všetko.

katkami123
17. sep 2023

@sara07
Mozes sa mi konečne aj tu ostatným, ktorí sa ťa okrem mňa pýtame to isté ( už asi 4x a žiadna odpoveď do teraz od teba) a do teraz si na to neodpovedala, že čo hovoríš na tu výstavu oblečenia znásilnených žien? Našla si tam tie legíny? Ďakujem.

katkami123
17. sep 2023

@sara07
Uvedomuješ si rozdiel, že chlap, ktorý je nadržany a chyba mu sex ide za prostitútkou?

A že chlap, ktorý chce ublížiť a vzrušuje ho, keď tú zenu poníži, ona sa bráni, teda spôsobiť trestný čin, ten ide znásilniť?

Keby baba mala na sebe obtiahnuté legíny, tak ten chlap nasadne do auta a ide domov nadrzany pomilovat svoju zenu, alebo nadrzany ide na privat alebo do bordelu alebo niekde na výpadovku za prostitútkou. Ale psychicky chorý človek, ide znasilnit, lebo ho vzrušuje násilie. To nie je obyčajný nadrzany chlap z legín. To je násilník a je ním každý jeden, jediný, ktorý toto urobil a neexistuje pri nich žiadne ospravedlnenie a už vôbec nie z nich ešte robiť chudákov.

Keď sa bavíme o prevencii - V Pakistane majú na sebe zeny burky. Na ulicu nemôžu ísť nikdy samé, vždy v sprievode niekoho, zvyčajne svojho muža, brata alebo otca a to 5 krokov za ním. Sú to krajiny, kde je napriek tomu znásilnenie najčastejšie páchané na ženách.
Nebude to tak trochu aj mentalitou? Lebo tam je žena nič? Nie je taka mentalita aj násilníkov, ktorí ubližujú obeti? Lebo normálneho chlapa tiež asi nebude vzrušovať, keď tá žena pri tom plače a kričí.

mischy00
17. sep 2023

@katkami123 presne ako píšeš, jeho vzrušuje pocit nadvlády a bezmocnosti, on nechce ženu, ktorá mu " dá" dobrovoľne a s potešením. A znásilnenia prebiehajú aj v zime, kde nechodíme v minisukni a v croptope. Lebo ak si ťa násilník vyberie, buď cielene alebo úplne náhodne, môžeš mať na sebe aj 4 svetre, on totižto vie, čo sa skrýva pod nimi. U každej jednej....

katkami123
17. sep 2023

@mischy00
Tak, odhliadnuc od toho, ze znasilované nie sú iba všetko samé modelky 90-60-90, v crop topoch s legínami, ale bežné zeny, aj zeny s nadváhou, malé deti, staré zeny, takze tam určite nejde o obtiahnuté legíny, toto fakt môže povedať len niekto úplne mimo. Čo tam je vzrušujúce na starenke alebo na dievčatku? Jednoducho sú to všetko chorí ľudia. Bodka.

mischy00
17. sep 2023

@katkami123 a vo veľa prípadoch ich nevzrušuje samotná žena, ako vyzerá.... vzrušiť sa dokážu až v momente, keď sa začnú brániť, prosiť, plakať.... Čiže dovtedy môže žena vyzerať ako z katalógu, nevedia dosiahnut pri pohľade na ňu to, čo až keď ju začnú " vlastniť". A vtedy je im jedno, ako vyzerá a čo má oblečené...

katkami123
17. sep 2023

@mischy00
Fuj, až mi je zle … 🤢

Strana
z5