Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch
Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil
Mne napríklad ,že ako to dopadlo po výbuchu v Prešove v tej bytovke ... Alebo ma.napadlo čo sa stalo pred rokom ,keď si na nový rok išla vybrať taká žena peniaze v bankomate a zabili ju na ulici .minulý rok sa to stalo . Bolo aj video ako kričí na ulici
@luccija niekde som to tiež v minulosti čítala, že sa stratil a nikdy ho už nenašli...
Nedokážem si ani predstaviť, aké strašne to musí byť pre tu rodinu...
@bobo2433 co sa týka tej zavraždenej zeny, myslím, že tam bol páchateľ odsudeny
@feeewa videla si na youtube dokument o nich? môžem ti poradit dobry kanál, ma to 5.častí a je to dopodrobna rozobrate tam
@h2 Co sa jej stalo?
@bobo2433 tento rok bol v správach..tušim dostal 23 rokov
Maddie McCann
@mameha7 presne tak mám brata operatívca a nebolo pochybnosti že to bola samovražda - sú to len média ktoré to naschval predávajú inak
Mňa zaujíma, čo sa v skutočnosti stalo deťom Sodderovým pri požiari v roku 1945. Teórií, že uhoreli neverím. Zaujímalo by ma kam zmizli.
@marcellka32 presne aj mňa napadla Naďa, ktovie či sa niekedy nájde aspoň jej telo
@lentilka78 aj ja tak viem, že análne znaislnena, vraj mala v sebe rôzne predmety, znetvoreny konečník a potom vyšlo vyjadrenie, že si tie poranenia urobila sama ako padla. Nechce sa mi tomu verit.
Madeleine McCann
@katarinaforever blbosť, ešte privolaným záchranárom niečo šepkala , len jej nerozumeli a zomrela. Aj oni sa vtedy vyjadrili k tomu
@karolinakr ja som videla vsetky 😂 aj v anglictine 🙂
@lucia13022023 ved práve... O tom sa hneď na začiatku keď ju našli, veľa písalo a hovorilo a nikto to nevyvracal... A zrazu bum samovražda... Neverím tomu
Len tu na Slovensku, by boli schopní aj z kauzy kuciak urobiť samovraždu, keby to šlo
@karolinakr o tom pripade z Panamy? Mna by zaujimal ten kanal
@bebebi
Tuto to maš všetko po rade za sebou všetkych 10 častí
@lentilka78 Tam bol vraj podla viacerych vypovedi nejaky chlap ktory ju obtazoval,bala sa ho a s nim sa vraj stretla tesne pred smrtou.Nikde som nikdy nenasla ani slovko o tom kto to bol.Vraj niekto vypovedal ze tam videl v tom case chlapa,ale policia nemala o tuto vypoved zaujem a nezavolali cloveka,ktory ho videl vypovedat.Ona sa stykala s dost znamymi ludmi.Ja by som bola ochotna verit tomu,ze fakt mohlo ist o niekoho znameho,kto je v tom.zapleteny.Preto sa to absolutne nepochopitelne useklo.Ved dievcina sa najde dobita,rozflakane clenky,achilovka,chrbticq zlomena,zadok roztrhany chudiatko a oni to uzavru ze slo o samovrazdu a nebola znasilnena.Ako existuje este nieco absurdnejsie ako toto?
@katarinaforever A brat povedal ze jej kto spravil tie brutalne zranenia???Dostala taku brutalnu bitku,ze na jej nasledky jej zlyhalo srdce v sanitke.
@karolinakr dakujem 👍
@luccija uniesla ho nejaká žena, pracovala v detskom domove a podarilo sa jej zfalsovat rodný list. Rodina ho roky hľadala, až keď boli dlho slávna celá rodina, to zverejnili naplno, po čase sa ozvala Zdenkova rodina, že vekom sa na seba súrodenci viac podobali, upozorňovalo ich na to aj okolie. Tak sa skontaktovali, ale Zdenko už bol po smrti, všetci sa stretli, tuším aj DNA testy potvrdili príbuzenstvo
Aneta Rodová teraz je o tom nový dokument v ČR
Malý Ľuboško, čo sa stratil spred bytovky
Dve mladé Holanďanky, Kris a Lissan. Je o tom niekoľko perfektne spracovaných videii na YT kanáli nevinný
Jo Bennet
Viola
Nadežda Ondejková
A veľa, veľa ďalších príbehov na netflixe (nevyjasnene záhady)
@maminkadeticiek presne... Zabudla som na to, ale pripomenula si mi to... Asi ťažko by si niekto takýto komplikovaný scenár len tak vymyslel a zrazu by nič z toho pravda nebola. A nakoniec z toho urobia samovraždu 😐
Ona bola dosť známa osoba, určite niekto známy, vplyvný alebo s vplyvnými známosťami do toho bol zapletený....

A kto vie ako to bolo so Zdenkom bratom Igora Kmeťa?hovoril, že sa stratil ako dieťa toho nenašli nikdy?