Pripomienky k novému fóru od 2018

libawet
19. jan 2018

Hľadala som, kde sa môžem vyjadriť k vášmu novému vzhľadu fóra. Nič som nenašla, vyzerá to tak, že sa asi vyjadriť ani nemôžeme, tak som si dovolila založiť túto tému, pretože pár výhrad mám. Možno pomôže k celk. zlepšeniu, možno nie.
1. Pridaná reakcia k téme sa nedá už spätne po zadaní opraviť. Prečo?
2. Zmizla ikonka internej pošty pri reakciách. Prečo?
3. Zmizlo rozdelenie tém na najnovšie a staré. Malo to svoj význam.
4. Ak sa konečne "prerolujem" k danej téme, kde som na niečo odpovedala, znovu ma vráti na začiatok tém a musím sa zasa prácne "prerolovávať "k danej téme.
( to je asi tak z mojej strany všetko, neviem, či ostatní ste so vzhľadom spokojní alebo nie, ak nie, tak sa vyjadrite, možno to adminom MK pomôže...)

janett_6
19. jan 2018

Súhlasím predtým to bolo prehľadnejšie.

maartinkaa
19. jan 2018

@libawet, nieco hroze,,,,,,ani len vyhladavac si nic nepamata, cele zle!

kaja73
19. jan 2018

som tu uz 8 rok..ale takto dementne to tu este nebolo..ano na kazdu zmenu si bolo treba zvyknut,ale toto je uplne prepadak..tema starsia ako par dni sa uz takmer neda ani vyrolovat-len rolujes a rolujes ako blb ,teda ked si ju nedas hned do oblubenych staraca sa ti postupne uplne a aj tema zaspi..predtym temy kde sa zilo boli vzdy hore...teraz su tak akurat v prdeli

katusikkk
19. jan 2018

Cele zle.
👎

0silvia0
19. jan 2018

@libawet mne sa pôvodné fórum tiež páčilo viac, ale odoslanú odpoveď do 2 minút môžeš ešte opraviť. A pripomienky tvorcom fóra tiež môžeš pridať pri ikonke somára s konfetami hneď hore pri nad zoznamom tém.

0silvia0
19. jan 2018

@kaja73 áno toto to chýba najviac - témy do ktorých sa prispievalo boli ľahko dohľadateľné. Inak mám pocit, že sa tu po zmene oveľa menej diskutuje, dosť ľudí tento nový "dizajn" odradil asi...

kaja73
19. jan 2018

@0silvia0 tak, tak temy miznu,,ziadne lepsie debaty nemaju ako vzniknut..asi je na case toto forum opustit..aj tak som tu uz stara raketa..cielom bolo asi vyhnut sa konfrontaciam v debatach..ved ked tema zmizne, zmizne aj problem ze ano..uplne skapala atmosfera diskusii..a ze ved si temu dajte do oblubenych,ved si nastavte upozornenia z temy..dakujem neprosim...temy zili nepredvidatlene spontanne a to skapalo..

tenerifka
19. jan 2018

Suhlasim, neprehladne, necitatelne, nepohodlne....

kaja73
19. jan 2018

aj tato tema skape za par dni..vytlacia ju nove temy a kto si tuto neoznaci ,ci sem teraz neprispeje tak ma smolu..uz ju neuvidi,nedoroluje sa k nej..proste pohodlne umlcanei nepohodlnej temy..tak to asi ma byt..

kviettky
19. jan 2018

Je to neprehľadné,nečítatelnè.Celé sai to nepáči.

sissy27
19. jan 2018

@libawet ja len že opraviť príspevok sa dá tak ako aj predtým, nejaký obmedzený čas po odoslaní príspevku... stačí kliknúť na tú šípku v pravom hornom rohu tvojho príspevku a vyroluje ti možnosti - je tam aj uprav príspevok 🙂

buba183
19. jan 2018

Je to neprehľadné predtým to bolo lepšie

skyahiah
19. jan 2018

ja som presne toto pisala uz cez kontaktny formular, ze velmi chyba moznost zobrazenia tem, kde sa naposledy prispelo. zobrazuje sa ich len zopar na domovskej stranke.

Odpisali mi toto:
Ahoj, děkujeme za připomínku. Zapisujeme si ji k ostatním názorům na nové fórum. Určitě projdeme a zvážíme všechny nápady a připomínky.
Co se však zrealizuje a co ne, dnes neumíme odhadnout. Pokud tvůj návrh projde, poznáš to časem přímo na koníku.
Měj se krásně! 🙂 Modrý koník team

tenerifka
19. jan 2018

Fakt je zahada, naco toto bolo dobre....je to krok vzad

libawet
autor
19. jan 2018

@sissy27 mne práveže vyroluje len zmaž ako celé alebo nahlás nevhodnú odpoveď, nič iné.

libawet
autor
19. jan 2018

@tenerifka ako vždy, keď je niečo " update ", s tým sa stretávame bežne aj v práci.

0silvia0
19. jan 2018

@libawet to je čudné, ja tam mám okrem zmaž alebo nahlás aj "uprav"

Je to naozaj nepraktické a odrádzajúce sa v tom hrabať...

libawet
autor
19. jan 2018

@0silvia0 no ale to fakt človek musí len prácne hľadať, kde sa čo dá urobiť, to dosť odrádza, také nepraktické.

libawet
autor
19. jan 2018

@sissy27 opravujem....áno, ak to urobím do 2 minút , ako píše aj@0silvia0...tak to ide ešte upraviť, ďakujem baby aspoň za toto.

sissy27
19. jan 2018

@libawet aj predtým sa dal príspevok upraviť len nejaký krátky čas a cez mobil napríklad vôbec

sisaka
19. jan 2018

@libawet zo srdca mi píšeš. Ja som vždy chodila len do sekcie - kde sa diskutuje. Po nej som teraz márne pátrala a otvárať každú sekciu a pozrieť sa, či sa niekde náhodou nediskutuje sa mi fakt nechce. Začala som viac čítať blogy, ale to nie je ono, to mi príde ako FB, fotky všetkého možného a kadejaké výkriky do tmy... pre mna určite palec dole a mám tiež pocit, možno len subjektívny, že sa tu menej diskutuje, fakt tie témy, akonáhle zmiznú z nových viac-menej hneď aj skapu ....

kaja73
19. jan 2018

@sisaka a ked nahodou neskape tema hned vdaka par skalnym co im chodia upozornenia na prispevky,tak tam aj tak uz neprispeje nik novy-ziadny novy zavan ineho nazoru,lebo tema je rychlo mimo dosah..nuda,nuda nuda...

0silvia0
19. jan 2018

@sisaka presne tak, jediné, čo sa dosiahlo vynovením fóra je skapínanie tém a nulovú dynamiku diskutovania... takže teraz sa môžeme chodiť do diskusií vlastne nudiť, až nás tak znudia, že zabudneme onedlho na celý modrý koník.

katrinka8
19. jan 2018

Baby, a mne tu ide na nervy aj to, že nevidieť riadne, kto čo píše - keď niekto osloví niekoho alebo odkáže na komentár niekoho cez @ a chcem si to spätne prečítať, tak to zle vidno. Predtým to bolo také výraznejšie, autori jednotlivých príspevkov. No nepáči sa mi to vôbec celé takto. Totálne neprehľadné.

deti95060810
19. jan 2018

tiež sa ku Vám žienky pridávam, ani mne sa to nepáči a som sklamaná aké je to neprehĺadné....

baumka
19. jan 2018

No veru,MK si pekne pod sebou podpílil konár. Hlavne že by chceli,aby ženy tu mali svoje reálne fotky a bolo im vidieť do tváre,ale teraz tie ikonky tak zmenšili,že aj keď si dám lupu na 300 % tak vidím figu borovú. To už radšej majme všetci rovnaké bábiky,tie sa rozoznať dajú. Aj mne tu chýba najmä " Kde sa diskutuje" a to nekonečné preklikávanie, to sa ani nedá komentovať,chcela by som vidieť toho lúmena,čo to vymyslel,ten sem ale určite pravidelne nechodí,lebo by si už trieskal hlavu doma o umývadlo,čo to vymyslel......

1andrea111
19. jan 2018

výrazné zhoršenie stránky, takmer nepoužiteľné sú diskusie

vroni
19. jan 2018

Ano, je to otrasne, neprehladne a nudne. Ale zial, na koni panuje tazky socializmus: drz hubu a krok, vedenie (majitelia) je nedotnutelne a ak sa ti nieco nepaci, porusujes pravidla fora (nepytaj sa ake, s ovcou ako ty nikto komunikovat nebude). Dokonca ani zakon sa evidentne modreho kona netyka, lebo impresum je neviditelne. Programatori su bohovia, to je jedno, ake priserne je ich ostatne vylepsenie, nadchynaj sa alebo vypadni. Esteze je aspon zostava normalnych adminov (keby chcel niekto protestovat, pripominam (ex?)adminku rannazora, ktora povyhadzovala bezdovodne pol osadenstva, lebo mala pocit, ze si ju malo vazia. Sice uz neadminuje, ale pokial viem, tak ani super babam, ktore sem dlho a bezkonfliktne prispievali tiez nikto nepovedal ani bu. Proste modrykonik rules)

ukulela
19. jan 2018

zle, zle zle vsetko zle ...
ako pisu baby, diskusie skapinaju, lebo nevidiet, ktore temy su aktualne zive. tiez rolovanie nekonecne, ..... fajn napad vynovit forum, no zly smer. ja som pred casom pisala, ci nemozu zvyraznit datum zalozenia fora (lebo baby casto v aktivnej teme odpovedali zakladatelke spred 5 a viac rokov - ale na to nereagovali)