Prišiel na mňa smútok z bývalého

23. máj 2021

Dobrý večer, píšem sem lebo kamaratkam sa nechcem z tohto spovedať, keďže držím formu a tvarim sa, ze je to už za mnou. Ide o to, že som sa pred asi 2 rokmi zamilovala do mojho bývalého. Od začiatku som si všimla, že nie je to, čo od života chcem. Proste najradšej by som mala chlapca, čo mi nosí kvety, stará sa o mňa, travime spolu cas, pochvali sa kamaratom a pod. On je taky zvláštny sám o sebe. Na začiatku keď sme sa spoznali som si myslela, ze mu ide len o sex a vysvitlo z toho, že nie, že chce so mnou vzťah. Potom som mala pocit, že sa za mňa asi hanbí alebo čo, lebo vacsinu casu sme travili u neho, ked bol sam doma (nespali sme spolu nikdy aj ked on chcel) alebo keď isiel niekam napr na chatu a oslavu, tak ma nezavolal. Po rozchode mi vysvetlil, že to kvoli tomu, že s byvalou to nevyslo po krátkom čase a nechcel má predstavovať kym si nebol istý, že sa s nim nerozidem. Vydrzalo nam to len par mesiacov a ja som to kvoli tomuto ukončila. Vôbec som sa v nom nevyznala. On mi odvtedy píše všade kde sa dá. A proste viac krat sa so mnou chcel akoze "skamaratit". Tak som sa na rovinu opytala, či budeme kamaráti aj po rozchode a on že LEN kamarát byť nechce ale nechce ani vzťah. Odstrihla som ho zo svojho života a zablokovala, lebo z toho mi vychadzal len pruser. No od rozchodu prešiel rok a on si stále najde cestu sa so mnou znova baviť a ja sa znovu a znovu na neho hnevám. Posledne to spravil pred pár dňami. Pisali sme si dlhsie (tyzden aj nieco) a priznam sa kusok som sa na to namotala, lebo pisal rozumnejise jak v minulosti a snazil sa mi vsetko vysvetlit a pod. Popri tom ma stále balil a zavolal ma k sebe. Ja som odmietla, lebo mal narazky, ze akoze niečo bude (sex). No a p

autor
23. máj 2021

No a pisat prestal a mne sa to jakeby znova potvrdilo, že mu nestojim za moc. A dolahol na mňa strašný smútok. Ja som na neho celkom dosť namotana, aj keď to nedavam ostatným ani jemu moc najavo. Proste rozumne odmietnem a myslim, že rozumne aj uvazujem nad tym, ale srdce mi hovori nieco iné. Viem, že som ešte mladá a mam na viac. Ale vždy som na neho strašne naviazaná. Asi preto, že ma strašne pritahuje a s nikym inym si tak v komunikacii nerozumiem, že by som vydrzala prekecat cele dni.

kitycat
23. máj 2021

Cize ste spolu chodili, ale nie nejako dlho. On ta ani po par mesiacoch kamaratom neukazal a ty si sa nahnevala a rozisla sa s nim. On sa aj po roku snazil udrziavat kontakt, ktory si aj nadalej odmietala a pritom ho chces...

Uz ste sa mohli za ten rok znovu rozist ak by to nemyslel vazne... Miesto toho si si nechala masirovat ego jeho zvalstnou pozornostou a ked je ticho tak ti je smutno.. Najviac ma pobavilo, ze aj ked ho zablokujes aj tak ti nejako napise a ty si s nim od knevu par dni pises..

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
23. máj 2021

To načo je dobré takéto laškovanie? ... ak ho nechceš, povedz mu to na rovinu, ak ho chceš, choď do toho ... prečo robíš drahoty, keď Ti očividne nie je ľahostajný? Skús, uvidíš.

autor
23. máj 2021

@kitycat Po rozchode už sa so mnou dokopy dávať nechcel. On sa proste začal baviť priateľsky, potom prešiel do okateho balenia a pozyvania ma k sebe a keď som mu dala otazku, že kam tým mieri, tak napisal, že vztah nechce. A ja sa hnevam len keď ma takto vodí za nos. Ja sa na neho nehnevam hneď. Ale som rada, že som pobavila.

autor
23. máj 2021

@beata_k Hmm no to je možno aj celkom fajn nápad. Možno ho vyuzijem nabuduce. Ďakujem.

autor
23. máj 2021

@dzulli1980 Tak ja nerobím drahoty, že by som ho nechcela vôbec, ale nechcem s ním spať bez vztahu. On ma proste vždy pozýva k sebe domov a nie na verejnosť.

autor
23. máj 2021

@dzulli1980 A vlastne ja tiež neviem na čo je dobré to laskovanie. Ja sa na to takmer vzdy po case namotam a jemu to ocividne vyhovuje takto.

taga
23. máj 2021

Ved je ocovidne, že vztah nechce, kamarat byt nechce a chce s tebou len sex! Ty si s nim pises v nadeji neviem coho, ale chlapi su v tomto ovela jednoduchsi ako zeny. Nehladaj v tom zoadny skryty vyznam, ziadny inotaj, ziadne 'mozno sa namoce' nie.. chce sex. Ty nechces, tak to sekni razne, nech si z teba nerobi dobry den

autor
23. máj 2021

@taga Noo áno vlastne o to mi išlo jak o pointu. Proste on chce len sex a ja som z toho sklamaná a smutná. Že sa cítim, že za viac mu nestojím.

jaskolka
24. máj 2021

Neviem, koľko máš rokov, ale zrejme nie veľa skúseností. To len konštatujem. Lebo je jasne ze on chce iba sex možno takú kamarátku s výhodami. Ty to nechceš, ale zároveň si z toho smutna, lebo on nechce viac. Zbytočne budeš analyzovať, prečo je tak a nie inak. Proste je taky,nemusí to byť nič osobne, alebo momentálne nechce vzťah, alebo ho prepáč ta úprimnosť, nechce práve s tebou. Nič s tým neurobíš, snaž sa úplne ho vylúčiť zo života a zabudnúť na neho, lebo očividne obaja chcete niečo iné. Bud radšej single a počkaj si na niekoho, s kým budeš mat skutočne vzťah, aký chceš a aký aj si zaslúžis

janetinka27
24. máj 2021

veru tak, nestracaj s nim cas, najdi si chlapca, co bude mat rovnake hodnoty ako ty a bude mysliet na teba a nie sam na seba. radsej na neho zabudni, ani nereaguj na jeho spravy, lebo budes z toho len smutna.

autor
25. máj 2021

No skusila som mu ešte napísať a on to aj priznal, že ho prijali na vysokú a že si chce ešte užívať baby. Ale že je zamilovaný do mňa. Nedáva mi to zmysel. Zabolelo to, ale aspoň viem na čom som. Budem ho proste asi len ignorovať, lebo mi príde jak bez chrbtovej kosti. Ďakujem za rady.

papulienka48
25. máj 2021

Aj keď to proste bolí, vykašli sa na neho. To je asi to najlepšie, čo proste môžeš spraviť, aby si si neublížila ešte viacej