Príťažlivosť pre muža
Baby ako sa snažíte zostať pritazliva pre muza ? Dlhodobé vzťahy alebo manželstva. Čím to ozvláštňujete? Tipy? Dakujem
Môjmu sa páčia obtiahnute legíny a rozpustené vlasy, nemusím sa ani maľovať a už je v pozorne :D
Záleží od toho, čo tvojho partnera priťahuje. Darmo si budeš každý týždeň lakovať nechty iným lakom, keď on si to ani nevšimne. Môj je tiež taký, že nahodené, vytupírované a nsmachlené ženské nemusí. Takže ja môžem behať aj v teplákoch.
@berginkan keď hľadá utesitelku to už je o inom. Ale aj tak, často príde v obale mladšieho a vylešteného modelu 😉
@montemotherone ano presne tak som to myslela.
@pininka
@takaakoty No, mam rovnaky nazor. Je to o vztahu a prioritach...nie sme doma spinavci, ale teda su dni ked pride manzel domov a ja pri dvoch prckoch - jednemu zuby idu, druhy ma vzdor na zblaznenie - strhana, neucesana od rana a uz mu ich strcim , slahnem henu na vlasy a dve hodky ma nevidi inak ako zakvackanu od farby s igelitom na hlave...bud znesie toto alebo ma uvidi najblizsie dni so sedivym pasom uprostred hlavy, lebo inokedy si vlasy nemam ako nafarbit - len ked dozrie na deti... Jasne ze zena ma mat svoje tajomstva, ma sa upravit atd, ale keby som pre mojho bola pritazliva len s podmienkami, tak to by som si ich sakra aj ja musela stanovit voci nemu. Mne to pride trocha ako z americkeho filmu z 50 tych rokov - uprav sa, postaraj sa o deti a domacnost, navar a cakaj s usmevom na tvorcu sveta. Tak na toto som ja moc hrda...A napr u nas....tiez ma videl pri porode, a len lutoval, ze druhy zmeskal cca o pol hodinu....no aj tak nas s babom stihol este na sale... Ked som pre neho po tomto stale pritazliva -a tvrdi mi ze som, aj sa podla toho sprava - tak co je proti tomu ked ma nacapa holit si nohy...
Každý vzťah je iný. Podľa mňa chlap by mal zažiť ženu aj vášnivú, aj upravenú, aj pekne nahodenú, ale taktiež aj rozospatú, strapatú, odlíčenú, v teplákoch, s farbou na hlave. Podľa mňa vzťah potrebuje rovnováhu v tomto 🙂

@cicikmicik myslím že u každého chlapa je to iné. Ale u všetkých zaberie, ak sa žena nechá trochu dobíjať a nežobre o pozornosť. Ak sa o seba stará, vyzerá... ale naoko nie kvôli svojmu mužovi. Nie tým štýlom, že sa nahodím, nalíčim a žiadostivo sa pred neho postavím že "aha, som pekná? všimol si niečo nové?" Proste sa nahodím a len tak "plávam" okolo akoby som šla na rande s niekým iným... Mám to odskúšané 🙂 Vtedy si chlap zrazu všimne aj tričko ktoré už mám mesiac, alebo týždeň ofarbené vlasy 😀 Chlapi chcú dobíjať, sú to lovci. Treba ich držať v napätí 😉