Problém s chudnutím z brucha

0944713962
30. máj 2018

ahojte ma niektora s vas skusenost s chudnutim, vedela by mi poradit ako schudnut s brucha zostalo mi dost velke brucho po porode , mala ma uz 3 mesiace a stale mam rovnake velke brucho, este je tu taky problem ze kojim ....budte take dobre napiste mi zopar rad dakujem

takaakoty
30. máj 2018

Na brucho treba cvičiť, aj ked budes mat tuk, musí byt pevné a bude vyzerať lepšie. Najlepšie su skracovacky alebo sklapacky...sama musis cítiť kedy brucho najviac stipe ☺

lucinka33
30. máj 2018

3 mesiace a máš stále rovnaké brucho? kojíš, vykašli na brucho, musí sa ti všetko vo vnútri dať do normálu a to niektorým ženám trvá. Brucho nevycvičíš iba brucháčmi, musíš sa hýbať. Aj pri bicyklovaní zhadzuješ z brucha. Ak sa cítiš v poriadku, začni s ľahkým cvičením a samozrejme pozor na stravu.

lorela
30. máj 2018

@0944713962 Selektívne sa chudnúť nedá, to znamená nedá sa chudnúť len z brucha a už vôbec nie posilňovacími cvikmi ako skracovačky a pod. Pomocou nich si brucho spevníš, to áno, ale stále na ňom bude vrstva tuku.
Odporúčam ti v prvom rade nepanikáriť, ono si ešte pomerne čerstvo po pôrode a brucho sa ešte upraví. V druhom rade mierne uprav stravu a chodievaj na dlhé prechádzky, prípadne pridaj nejaký pohyb - ľahší šport, ktorý ťa bude baviť, ktorý budeš schopná vykonávať pravidelne, aspoň 3x do týždňa.
Chudne sa z celého tela, a najviac tam, kde to najmenej potrebujeme - pretože, logicky, tam je najmenej tuku.

maruski99
30. máj 2018

@0944713962 takýchto tém o chudnutí je tu veľmi veľa..skús si pozrieť aj tie ostatné a možno ti tam padne niečo do oka, čo by bolo účinné na tvoje väčšie bruško po pôrode..

jatva
30. máj 2018

si strasne kratko po porode. Devat meiacov v tebe rastlo babo, nemozes chciet ho mat po troch mesiacoch rovnake ako pred otehotnenim. V prvom rade si treba zistit ci nemas diastazu.
Presne naopak ako radi @takaakoty, sklapovacky a skracovacky nerob. Dobre sa stravuj, davaj si dlhe prechadzky, cvic core - na zaciatku ti stacia dychacie cviky. Odporucam si pozriet na yt videa Mateje Sulce, kde krasne vysvetluje ako cvicit.

deti95060810
30. máj 2018

ešte len teraz začneš chudnúť .... takže kojiť treba ďálej a kg pôjdu dole...

babina_33
30. máj 2018

Brucho je aj o cviceni, ale brucho prevazne zalezi od kuchyne, co jes a potom podla toho to ide dolu alebo naopak hore 🙂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andy241
30. máj 2018

Nechapem vetu: este je tu problem ze kojim 🤔🤔🤔🤔 kojenie predstavuje v procese chudnutia nejaky problem? No ja neviem, ja mam 4 mesacneho chlapceka, schudla som krasne a este nedostal kvapku umeleho mlieka 🙂 a suhlasim s diastazou..ak mas diastazu (ja som mala) v prvom rade treba tu odstranit, inak si este viac narobis zle nespravnymi cvikmi

zenaajmama
30. máj 2018

Kojenie ta nijak neobmedzuje.Najlepšie je na chudnutie beh, treba cvičiť cviky na posilnenie stredu tela ako to tu písali vyššie.Stravovat sa zdravo, ani dietatku ani tebe nebude nič chýbať ak budeš veľa piť,jesť veľa zeleniny a ovocia, ryby..a nejest biele pečivo,cestoviny,sladkosti,bielu múku,biely cukor,nesladit nápoje.

lorela
31. máj 2018

Dojčenie v súvislosti s chudnutím "obmedzuje" akurát v tom, že sa neodporúča popri dojčení chudnúť viac ako 4kg za mesiac. Totiž uvoľnené toxíny viazané v telesnom tuku prechádzajú do materského mlieka.

didamt
31. máj 2018

toto je absolútne individuálne a každý organizmus sa správa inak. Ja som po príchode z pôrodnice vážila toľko ako ked som otehotnela a 2 mesiac po pôrode som mala váhu ešte o 8 kg nižšiu ! Vôbec som necvičila a ani si nedávala pozor na stravu, práveže som stále jedla lebo som kojila a mala som neskutočný hlad. Nikdy som nemala lepšie postavu ako do pol roka po pôrode. Váha šla hore až ked som prestala kojiť tj. v 2 rokoch dcérky. Niekto kojením chudne, iný nie. Teraz sa vôbec nestresuj nejakým chudnutím, nie je to namieste. Venuj sa dieťatku, seba budeš riešiť potom.

0944713962
autor
31. máj 2018

dakuujem vam vsetkym za radi, dufam ze o pol roka uvidim zmenu na tele ..vyskusam zopar rad co sdte mi radili a tak vam dam vediet ci sa to vzplatilo dakujem ..........

vella
18. okt 2018

Pozri na moj blog, po lopate opisujem ako na to https://www.facebook.com/Život-fitmamy-13478964...