icon

Problém s doručením balíka od Packety

12. júl 2025

Ahojte, povedzte mi, čo mám robiť. Objednala som si tovar v hodnote necelých 80 eur ( pre môjho ocina - 80r) vrátane dopravy. Tovar prišiel neskôr ako som počítala, ale ok. Dnes som mala odísť mimo SVK, pracovne, na dlhšie obdobie. Včera som teda išla po tovar, Z box sa neotvoril. V aplikácii mi svieti, že tovar vyzvihnutý. Volala som včera do Packety, že tovar bol vyzdvihnutý... no nie nebol. Vravela som im, nech pošlú technik... že to nedá hneď, že oni to vyberú a dnes to bude na výdajnom mieste. Bola som extrémne nahnevaná, ale ok. Odchod som odložila na zajtra ráno, že dnes vyberiem zásielku na výdajnom mieste. Čakám a nič. Volám do Packety, tam je iba virtuálna asistentka, call centrum cez víkend nefunguje. Zajtra odchádzam, nemá to kto vyzdvihnúť. Idem preč pracovne, doma budem možno o dva mesiace, uvidíme ako to pôjde. Čo teraz? Tu je tovar, v Z boxe pri mojom bloku, ale nemôžem si ho vybrať. A Packeta mi ho nevydá. A ja nemám ani peniaze, ani tovar. Komunikovala som s dodávateľom, že on si urobil svoju časť a teda keď sa tovar vráti späť, tak ja budem platiť poštovné späť... Ešte sa ma pýtali, kedy prídem. Ja dnes neviem. Možno o mesiac, možno o tri.
Otec nie je v takom zdravotnom stave, aby to vyberal a ani tomu nerozumie. Nemám nikoho iného, kto by po to išiel. Tak ja normálne teraz neviem. Keby to boli rovno doručili na výdajné miesto, mám po probléme. To sú tie super Z boxy. Ale zákaznícky servis cez týždeň nefunguje.

Strana
z3
simsalabim
13. júl 2025
@kikusenka1

@simsalabim to je super. No moja mamina nema snahu. Kedysi cca 20 rokov dozadu som ju chcela naučiť robiť s notebookom ale kde... ani počuť..

@kikusenka1 to je skoda, lebo to cloveka udrzuje mentalne fit.

kikusenka1
13. júl 2025
@simsalabim

@simsalabim ano ja viem . Co s nou, ked si neda povedať...

autor
13. júl 2025
@simsalabim

@simsalabim ja stále dúfam, že mentálne fit nás neudržuje notebook a telefón. Ale zdravá strava, kvalitný spánok, pohyb, sociálne kontakty, čítanie kníh, koníčky a funkčné vzťahy v rodine. Moja mama ani stará mama nepoužívali notebook, ani dotykový mobil a trúfam si povedať, že vo vysokom veku boli viac mentálne fit ako my všetci dohromady. A nielen mentálne, aj fyzicky. Babka do 85 rokov pracovala v záhrade, zbierala bylinky po lúkach a chodila do lesa na huby. A nepočula som od nej ani raz, že ju bolí chrbtica, má problém s očami, či má úzkosti. Aj v tak vysokom veku hačkovala takmer bez okuliarov. Čiže pls, nehovorme, že ovládanie dotykového telefónu alebo notebooku udrží starých rodičov fit.

simsalabim
13. júl 2025
@anonym_autor

@simsalabim ja stále dúfam, že mentálne fit nás neudržuje notebook a telefón. Ale zdravá strava, kvalitný spánok, pohyb, sociálne kontakty, čítanie kníh, koníčky a funkčné vzťahy v rodine. Moja mama ani stará mama nepoužívali notebook, ani dotykový mobil a trúfam si povedať, že vo vysokom veku boli viac mentálne fit ako my všetci dohromady. A nielen mentálne, aj fyzicky. Babka do 85 rokov pracovala v záhrade, zbierala bylinky po lúkach a chodila do lesa na huby. A nepočula som od nej ani raz, že ju bolí chrbtica, má problém s očami, či má úzkosti. Aj v tak vysokom veku hačkovala takmer bez okuliarov. Čiže pls, nehovorme, že ovládanie dotykového telefónu alebo notebooku udrží starých rodičov fit.

@anonym_autor mentalne fit nas udrzuje aj to, ked sa ucime nove zrucnosti a tak som to myslela.

Strana
z3