Problém s notebookom
Prosim o radu.Kupila som si notebuk december..pred Vianocami.Stalo sa mi ze o mesiac.Cize januar mi odpadol caps lok.Vypadva .Dala som to reklamovat, aj s tym ze obcs mi zamrzne.Reklamacku mi neuznali. Ako reklamacia sa nevztahuje na to ze tlacitko mi odletelo.Ked ho tam dam , a jemne tuknem obcas drzi a obcas vyleti.To mrznutie kaslem na to ..ved mrznu vesetky pocitace.Ako mam postupovat .Moc dakujem za radu.Som opatra drahe veci zaobchadzam oparte. Ked sme ho kupili ono pisanie blblo myslela som ved to prejde ano preso to tak ze akoby sa ulomilo .Nie je cele prasknute. len nedrzi na tom mieste riadne.
@monikasaurus 2 roky mas zaruku tak ti to musi uznat predajca treba sa hadat hoc aj krikom, alebo pohrozit ze to das na urad na ochranu spotrebitela atd, predajca je povinny zavadu odstranit, cize prevziat od teba ntb a dat do servisu trebars
zlomenu klavesu nemusia uznat, mozu dovodit, ze si to privodila sama zlou manipulaciou atd ... mrznutie - neisnstalovala si tam daco vlastne? resp nech ti niekto PC preinstaluje ... a klavesu, ved si kup nezlomenu.

@monikasaurus Razne ziadat a reklamovat. A nie nie je normalne,ze "mrzne".....Kvalitne PC a notebooks nemrznu len tak..