icon

Kde nahlásiť predávajúcu s problémovým tovarom?

katkaond
25. nov 2023

Ahojte. Kde môžem nahlásiť predávajúcu? Kúpila som tu cez bazár kabelu, ktorá je nepoužiteľná. Predávajúca prestala komunikovať.
Ďakujem

Strana
z2
betulinka1
26. nov 2023

@katkaond to je otrasne. Ako moze niekto taketo predavat 🙈🙈🙈. Mne sa raz stalo, mala som nove značkové cizmy v krabici, nenosene ale stály tam asi 3 roky. Zabalila som original krabicu ako mi to ležalo v šatníku a poslala kupujucej. Ona mi pisala, ked rozbalila krabicu, ze mali take otlacenia ako ležali v krabici a boli prehnute. Poslala fotky. Hned som jej poslala peniazky spat, lebo ja som to neskontrolovala a ani si neuvedomila, ze sa take nieco moze stat. Cize to nie je o tom, ze kupuješ v bazári a mas očakávať poškodenia ako ti tu pisu. Kupujes v bazári ale chces to predsa nosit. Takze jedine admin, ked predávajúca nereaguje.

katkaond
autor
26. nov 2023

@betulinka1 presne o tomto to je. Kupujem a predávam cez bazár už roky. A ak má bazár fungovať, nemali by sme si zatvárať očí pred podvodnikmi a ospravedlňovat ich tým, že
,,veď kupuješ cez bazár, tak si to mohla čakať "
Nie nečakala som, že niekto dokáže predávať nepoužitelnu vec a ešte keď som sa pýtala ci ma poškodenia.
Predavajuca @lilidani zmazala inzerát a tým je to pre ňu vyriešené.
Je ale nahlásena u admina,tak verím, že sa to bude riešiť. Nech nepridu o peniaze zbytočne ďalšie mamičky.

luliu
26. nov 2023

@katkaond škoda, že necitas hodnotenia? Má ich tam negatívnych dosť.....

ailiba
26. nov 2023

@katkaond napis jej negativne hodnotenie. Mimochodom hodnotenie pozeram ako prve. Ked su tam negativne, tak urcite nic nekupujem.
Pochybujem, ze uz nieco vybavis, ked prestala komunikovat... Z bazaru nemas zaruku. Je mi luto.

Strana
z2