icon

Problém s predávajúcou, ktorá nám predala rifle

lilysk
27. jan 2014

Ahojte
Chcela by som pocut Vas nazor na tuto ,,kauzu ,, 😉
Kupila som tu na bazari rifle z inzeratu :,, Riflicky Next -122 znacka Next ,,
Znenie inzeratu bolo :,, Predám krásne trendové rifličky Next v 100% stave. ,,
Tak som prejavila zaujem -este v ten den som preuctovala peniaze -predavajuca mala rovnaku banku takze hned to mala . Poslala ich asi o 3 dni -este som jej pisala ci uz poslala ,lebo nic neprislo ,takze hej uz pridu ...aj prisli ...rozbalim a rifle H&M .Akoze boli tie co na obrazku ,ale H&M .Moja dcera ked videla ,ze su H&M ani vyskusat nechcela -popravde jej ani H&M nesedia -vyzera v nich ako spageta -ked kupim Next vsetky su v pohode .Tuto cast neriesim ,lebo si myslim ,ze nato je tam moznost vyberu znacky aby si kazdy vybral a ked dcera chce next tak hladam next -neriesim ,ze je rozmznana ak by sa nasli mamicky co by tuto cast chceli s radostou okomentovat 🙂
Proste kupila som Next -prisli H&M tak jej pisem ,ze akoze sorry ale H&M som nechcela ...a ona ,ze vazne su H&M ?????Ma kocka 18 inzeratov neverim ,ze nevie co predava a co kde kupuje ...ja mam 180 inzeratov a vsetky veci si pamatam kde som kupila a aka je znacka a este si aj pamatam za kolko som ich kupila 🙂
No skratim to ...proste ona nevedela o tom ,ze to nie su next a ci chcem financnu kompenzaciu ...a ja ,ze nechcem ziadnu komepnzaciu -chcem ich vratit ....a odvtedy je ticho ...to bolo minuly tyzden ...sa neozvala -inzerat vymazala a na spravy neodpoveda ...som jej napisala este jednu spravu ,ze ci jej mozem tie gate poslat naspat ,ale asi by najprv ona mala poslat prachy nie ?A to som jej ani nenapisala ,ze by laskave mohla aj cenu postovneho poslat ked z sme pri tom -preco by som ja mala platit za nieco co som ani nechcela ....ale to uz neriesim ...proste tie gate chcem vratit .Ale ona je ticho a neodpoveda ☹
Ako by set postupovali?
Dik

Strana
z2
sissmiss
28. jan 2014

@lilysk ze je neseriozna je jedna vec. Zavadzala v inzerate. To je proti pravidlam aj slusnosti aj vsetko. Ok. Ale ak ty po nej pozadujes nech najskor posle peniaze a ty jej posles tovar tiez to nie je seriozne. Baby ti tu napisali co mas robit. Napisat jej negatko s tym ze cakas na jej adresu aby si jej tovar mohla poslat naspat, a cakas ako to doriesi a napisat to adminovi. Mas narok samozrejme aj na obidvoje postovne lebo zavadzala ona. Toto je postup. Vies ako to mas riesit. Tym ze zverejnujes vase maily tomu nepridavas, to je tiez proti slusnosti a pravidlam atd...takze ak to chces riesit tak to ries, mas nejake moznosti

laila22
28. jan 2014

@lilysk nech ti posle aj postovne... ked je taka Heringova..🙂

laila22
28. jan 2014

@lilysk raz tu jedna baba nafotila cizmy ake je prisli.. Na fotkach vypadali ako nove.. Cizmy prisli derave, osuchane, opatky zoslahane.. Ani do zahrady sa v nich nedalo ist, lebo by do nich natieklo...😀 Neviem ako to doapdlo, ale predavajuca sa tiez velmi obhajovala...

lilysk
autor
28. jan 2014

@sissmiss 3 krat som pytala od nej adresu - mi napisala ,ze je na obalke co mi poslala ,ktoru moj muz vyhodil 🙂 Na fleku mala hodit adresu a neriesim .
nech sa da vypchat -nebudem sa uz s nou zaoberat ....som si skoro ista ,ze ked jej poslem tie gate uz v zivote tie peniaze neuvidim 🙂
myslim ,ze nie je nic zle na tom ,ze zverejnujem komunikaciu kedze tu dievcata tiez pricapili konverzaciu aby boli ostatne v obraze -nie su to lubostne listy ani nic tajne
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/

sissmiss
28. jan 2014

@lilysk jaaaaj, to ze to spravili ostatne neznamena ze je to ok. Ak si myslis ze aj tak by ti peniaze nevratila, a rifle nosit nebude mala, tak to mas zajedno, akurat troska energie a jedno postovne navyse... Ja by som to riesila. Fakt, negatko, admin, pytanie adresy cez to hodnotenie a ide sa. Zverejnenie nicku, upozornenie pre ostatne kupujuce... Drzim palce

Strana
z2