icon

Problémoví nájomníci Rómovia

15. máj 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať kúpili sme byť ,vedeli sme že tam bývajú rómovia bolo nám povedané že slušná rodina.Hned prvý večer sme mali problémy majú syna a dcéru skoro dospelu ktorí denne večer robia hrozný hluk naše deti nevedia spat,syn je unavený aj my.Boli sme ich upozorniť strhla sa medzi nami vážna hádka upozornili sme ich písomne nepomohlo,boli sme sa sťažovať na sluzbyte nepomohlo.Nas sused tak isto sa sťažoval bol na polícii hádal sa s nimi a nič.Volali sme majiteľovi bytu on nám nechce pomôcť jemu to je jedno že doteraz nikto nemal problém iba my.Byvaju tu dobrých pár rokov dokonca mu prerobili byt,spisala sa petícia vo vchode
nám ľudia nepodpísali.Nevieme čo máme rit slovné nás napádajú sedavaju pred vchodom ledva sa vieme dostať domov je nám veľmi ťažko.Každý deň revem čo sme to spravili.

Strana
z3
elizabet173
16. máj 2021

držím palce, aby výber druhého bol šťastnejší

majka35
16. máj 2021

pamätáte sa na Oskara Dobrovodského? ako dlho bojoval s cigánmi vo vedľajšom dome...nikto mu nechcel pomôcť :-/

denisa0504
16. máj 2021

Ak niekto robí hluk po polnoci, v čase nočného kľudu, prečo nevoláš políciu? Aj kamarátka na takýchto volala. Prišli asi 10x, vždy dali pokutu alebo zo začiatku upozornenie a naučili sa susedia, ako sa majú správať a že pravidlá platia aj pre nich

tatianockamala
16. máj 2021

@cimage Zdieľam tvoj názor.Byvam v bytovke kde bývajú Rómovia aj bieli.Velke ALE!!!Susedstvo je zmiešané na každej chodbe bývame cigáni aj ja som a bieli.Je tu dlhá chodba a vestibul.Znasame za super žiadne problémy .Lenže za celý rok tu nikto z bielych nedvihne zadok a neuprace spoločné priestory len Cigáni !Bieli len odvrknu že oni bordel nerobia.Bol rozpis a ten sa nedodržiaval.Takze u nas je to naopak a správca iba povie že si to máme riešiť medzi sebou.Ja každý deň drhnem chodbu a v sobotu vstupnú chodbu .A ešte jedna suseda cigánka.Nebyt. AS skapeme v špine .To isté schody .A ako bonus máme susedu alkoholicku ,nosí si kamarátov bezdomovcov smrad cítiť až von ,fľašky rozhadzuje všade von ,spievajú tam ,piju ale nik to nerieši iba jej posielajú napomenutie .Takže u nás z opačnej strany

wieruska1
17. máj 2021

Ale ja vobec netvrdim, ze si im nieco spravila, len ze si prisla a uz bol nejaky problem, ktoremu oni nerozumeju lebo tak ziju xy rokov a nikdy to evidentne nikomu nevadilo lebo sama pises ze ostatni a tvaria ze vsetko OK. To.je potom.tazko.presadit si hned to svoje...... to bolo to jedine co som chcela napisat tym.prvym.prispevkom.

123andy123
17. máj 2021

Ja by som rovno volala políciu, nešla by som za ožratými a možno nadrogovanymi ľuďmi. Byt by som sa snažila predať takým ako sú aj oni, nech je z toho byt ako na stavbarskej, keď sú ostatní susedia s takýmito susedmi spokojní.

Mi to pripomenulo jeden diel zo susedných prípadov. Tam takychto susedov uplatili aby boli ticho keď príde niekto na obhliadku a oni mohli ten byt predať.

Strana
z3