Problémy na bazáriku
Milé žienky toto mi už skutočne nejde nereagovať 😠 . Ja neviem ako si mnohé predstavujú že funguje bazár a asi by som potrebovala vysvetlenie. ČO vedie niektoré naše ,,kamošky " k dávaniu negatívnych reakcií, keď samé nie sú seriózne. Ako ja vysvetlím pani, ktorá má záujem o moje veci ale prečíta si neg. hodnotenie a tým záujem u nej končí, že v podstate to hodnotenie nie je objektívne. Pre ukážku: ja osobne uprednostňujem rýchleho záujemcu, vyhneme sa tak naťahovaniu mesiac chcem/ nechcem, poštovné dávam na výber a o odoslaní vždy informujem, jasné stane sa , aj že nie lebo nie každý deň sedím na pc, ale snažím sa to eliminovať. Lenže jedného dňa pozerám hodnotenie a tam aha neg. hodnotenie a osočenie aká som nekorektná hyena, ktorá sa priživuje 2€ na niekom. Pre vysvetlenie peniaze za tovar nabehli 21 okt., 25 okt som balíček odosielala s tým, že som pani info. že sme boli chorí, ona mi 3 nov. napíše reakciu už vyššie spomínanú a to pre zaujímavosť posielam copy našej konverzácie:/ čítať treba od konca nahor 🙂 /
PANI:ja sa mam vam ospravedlniť a za co že vy ste neni schopna poslat balik za 17 dni no nehnevajte sa STE KUS ........
JA:každopádne sa tu nejdem doťahovať, ani kopírovať Vaše predchádzajúce správy, stačilo by prepáčte. no ale ok. aj vám pekný večer
PANI:prikreslujete moje slova to je jedno ........ krasny večer vam prajem
JA:To som rada, že ste dostala obálku od nekorektnej osoby , ktorá sa priživuje na druhých, všetko dobré
PANI:isla som sa spýtat na poštu ci tu nemam nejaký balik že na neho cakam už dva týžne a povedali že nie a prisla som domou a postarka mi ho doniesla. čižmy su fajn dakujem
JA:Tak tomuto skutočne nerozumiem!!!
PANI:čižmy su už u mna dnes prišli dovidenia
JA:lenže ja som tie čižmičky posielala ako vy môžete tvrdiť, že nie som korektná, to ste sa doteraz nevedela ozvať, že Vám do dnešného dňa neprišli?? Vy ste bola tá, ktorá tvrdila, že preberá zodpovednosť a chce to zaslať obyčajne!!! Ja som Vám dala KOREKTNE na výber. A to či mám alebo nemám čas je snáď na mne som pracujúca matka,ktorá nesedí nonstop na počítači. To je ako keby som Vás ja obvinila, že ich máte doma a tu sa sťažujete. To môžem povedať aj ja, že mi nič neprišlo. Skutočne neviem ako si to predstavujete, a ked vám ide o princíp tak sa skúste nad tým seriózne zamyslieť a nie principiálne obviňovať! Čižmy odišli a ja mám svedomie čisté.
PANI:NIESTE KOREKTNA 25 oktobra ste mi posielali spravu že to posielate cez internu postu lebo ste chorý do dnesneho dna mi nič neprišlo a je 2 november. nemyslite si že je to trocha dlha doba od 17 oktobra co mi odišli peniaze z učtu, nejde o tie 2 eura ide o princip a pristup k ludom ked nemate cas tak veci týmto spôsobom nepredavajte
JA:dobrý deň, teraz som si všimla Vaše hodnotenie!!! Len sa chcem spýtať či to ako myslíte vážne!!!!! Ak sa jedná o hnedé čižmičky, boli odoslané dňom kedy som Vás o tom informovala!!!!/! Nerozumiem poznámke že si mám užiť peniaze,!!!!!Čižmy boli odoslané a ja nemám potrebu ani nie som závisla na 2€ách!!!! Takže budťe taká láskavá a buď mi to vysvetlite alebo stiahnite hodnotenie!!!

@jesing tu je tema https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ skus tam napisat 😉