Problémy so snúbencom - nervák, nefunkčný sex, fajčenie
Dobrý deň, môj príbeh nebude ten najkratší a ani najkrajší. Už som neskutočne bezradná, preto sa obraciam na Vás, milé žienky.
Ja mám 25 rokov, študujem učiteľstvo na vysokej škole. Príjem nemám žiaden, okrem peniažkov čo mi rodičia posielajú každý mesiac, lebo im pomáham. Žijem v zdedenom 3 izbovom byte a mám auto (žiadne ferrari, ale postačí 🙂 )
On má 30 rokov, je robotník ale zarába pekne, cca 1000€/mesačne. Má auto, má iba mamu, ktorá žije sama v dome.
Sme spolu už 6 rokov. Cca 2 mesiace som zasnúbená. Žijeme u mňa v byte s tým, že je na mojom mene. Je už taký postarší v pôvodnom stave, ale žije sa mi tu dobre (jemu asi ani nie). Niekoľko vecí sme spoločne kúpili. No konkrétne ON kúpil novú spálňu, televízor. JA som kúpila nábytok do obývačky a ďalší televízor. Okrem toho má v byte aj svoj počítač a stolík. Stravu kupujeme na polovicu, keď má on peniaze kúpi on, keď ja tak naplním chladničku ja. Inkaso a všetko čo sa bytu týka (voda,elektrina,atď.) neplatí.
Náš vzťah sa začal ružovými okuliarmi samozrejme. No po nejakom čase to ochladlo. Milujem ho, ale sexuálne nefungujeme. Mám proste nechuť, nechce sa mi, neteším sa na "to" s ním. Spočiatku som si myslela že to je od antikoncepcie (ktorú už však cca 3 roky neberiem) ale teraz sme si už na to "nesexovanie" natoľko zvykli, že už to ani nevyhľadávame. Ja vôbec (alebo z ľútosti), on niekedy. A presne vtedy nastáva ten problém, keď vidí, že to nefunguje, že nechcem, že to je umelé.
Riešili sme to niekoľko krát, navrhla som riešenia ako okorenenie sexuálnou pomôckou, milovanie za zmenených podmienok, vyskúšanie niečoho nového, iného a atď. No on je proti. Čokoľvek navrhnem, on sa hanbí, on nechce, a hovorí mi že prečo sa mi to nepáči, keď sa mi to doteraz páčilo. Nepáči sa mi to, lebo je to stále o tom istom. Lahnutie na posteľ (max 3 bozky ako predohra), roztiahnutie nôh a... Už ma to proste nebavilo a tým pádom ma to prestalo lákať a vzrušovať. Keď pomyslím na to, ako by sme mohli sexuálne vyvádzať, páči sa mi to. Páči sa mi to s ním! On sa mi pri tom páči. Nesnívam o nikom inom, no keď ku tomu má dojsť a uvidím že ide urobiť to čo stále už po x-krát, tak ma to vytočí. On vidí iba tú svoju verziu.
Začala som túto vec riešiť už aj ako blbá. Išla som za gynekológom s tým, že nedostávam pravidelne menštruáciu a taktiež že sexuálne nefungujem. Už som si začala namýšľať že čo ak to bude vo mne. Tak beriem doplnkové hormóny, čo majú navodiť menštruáciu a len dúfam, že buď mi s tých tabletiek bude šibať a začne sa mi páčiť ten monotónny, nudný sex alebo si môj snúbenec uvedomí ako sme na tom zle. Niekedy má chvílky, keď mu proste prepne, začne revať, vykrikovať mi že preto nesexujeme lebo sa mi už nepáči, že ma nepriťahuje. On ma priťahuje, vôbec s ním nemám problém, no tie jeho sexuálne zvyklosti sú teda už na mňa veľa. Aj keď som mu nie raz opakovala v čom je náš problém, ako ho vidím, čo by sme mohli zlepšiť, nikdy sa na tom nedohodneme a nepracujeme. Proste, všetko ostáva nezmenené z jeho strany ale kedykoľvek mi ponadáva (že ho nechcem už, nepriťahuje ma a blablabla) aj keď čisto jasno vie, čo by sme mohli zmeniť.
Našim ďalším problémom je to, že je neskutočný nervák. Také veci mi vykrikuje pri hádkach, že ostávam akoby vodou obarená. Napr. že bez neho by som nič nemala, vďaka nemu som tam kde som, že už nieje so mnou šťastný, nemiluje ma.. tieto hrubo znejúce frázy používa kedykoľvek pri akejkoľvek hádke, aj pri tých sexuálnych problémoch. Stále ma presviedča aký je on Boh v mojom živote, čo všetko pre mňa robí, kedykoľvek sa pochváli aký je on dobrý chlap a ja sa nič necením, že neviem čo je to život (pričom je taký riadený mamičkou, že až.. ale to je ďalšia kapitola), vykrikuje mi, že mu ničím život, že somnou nebude vedieť žiť lebo ho zničím, naposledy doplnil aj to, že mám vrátiť snubný prsteň a že vraj zo srandy "mam mu dať 20000€ za tych 6 rokov". Za tie 3 roky čo spolu bývame u mňa, sa asi 10x pobral domov, pobalil si veci a odišiel. Milujem ho, tak som sa mu 2x naprosíkala a naplakala do života naspäť (doslova). Potom po hádke všetko spomeniem, že také sa nevykrikuje. Ak ho niečo trápi, dá sa to aj iným spôsobom- normálnou komunikáciuo, no vtedy už tvrdí že on to tak nemyslel, miluje ma, len som ho nahnevala, že keby nebol šťastný, tak by už dávno nebol somnou, tvrdí mi že kde by on našiel ešte jednu takú dobrú ženu.
Nehovorím, viem byť aj ja hnusoba, revem, hádžem ovládače a aj kričím ako besná. Ale po takých vetách čo mi vie povedať ani neviem inak reagovať, neskutočne ma vytočí tá nespravodlivosť, že ako môže také niečo povedať človek-človeku, chlap-žene, milovaný-milovanej. V živote by som také nepovedala človeku ktorého milujem, alebo aspoň rešpektujem.
Možno už to nieje ako kedysi, ale nikdy si ku mne nesadol že porozprávajme sa, zmeňme to, zachráňme to, toto ma trápi, hento zrobme.. Keď ho niečo trápi, stále to rieši jedine týmto nervným a kričiacim spôsobom.
Naposledy (dnes) sme sa pohádali na fajčení.
Som nefajčiar. Neskutočne mi to smrdí. Neskutočne mi smrdí on keď fajčí (mal obdobia keď prestal, resp. klamal mi, no vtedy mi tak dokonale klamal že som si to nevšimla). Dohodli sme sa, že môže, keď sme vonku, dá si ku pivku. No okej, prekusla som to.. no fajčí už každý deň, spýtam sa na to a zatĺka. Neskutočne to cítiť s papule, z rúk, z oblečenia- FUJ! Dvíha sa mi žalúdok keď to zacítim, nerobím to naschvál, ale neskutočne mi to z neho smrdí a ani sa to už nepokúša maskovať, večer si neumyje zuby, ruky iba opláchne. Aj keď som ho tento týždeň 3x napomenula nech si večer umýva zuby (u niektorých klasika, u neho hrôza) príde si ku mne ľahnúť ako princezná a ja sa iba otáčam kade tade, lebo mi smrdí (aj keď o tom vie, neumyje si tie zuby).
A samozrejme aj dnes bez slova odišiel domov ku mame a neviem či príde večer, čo mu pani mamička (čo do toho nevidí) poradí- ale určite to bude lepšie ako keď ja som mu povedala narovno čo cítim, čo si myslím a čo by sme mohli.
Bojím sa budúcnosti, keďže plánuje vybrať hypotéku na opravu bytu alebo na stavanie domu (lebo keď je klídek v ňom tak on plánuje). Bojím sa, že bude mať nadomnou akúsi moc, keď on napr. zrekonštruuje byt so svojej hypotéky. Bojím sa, že tú moc cíti už teraz.
Prosím poraďte, ako na takého nerváka, na takého nechápavca, ignoranta. Prečo to robí? Ako to zvládnuť?
@anicka22222 vies,nechcem byt hnusna,len nechapem,co na tom muzovi lubis a co ta na nom pritahuje,muz ktory luby zenu sa ku nej urcite takto nesprava,ako nemam slov a este ked ta sexualne nepritahuje a sama tvrdis,ze sa bojis buducnosti,preco zijes s muzom s ktorym sa bojis buducnosti,ty si naozaj myslis,ze sa zmeni? nikdy sa nezmeni a ked niekoho milujeme,milujeme ho preto,aky je,ako ho nemilujes aj s jeho chybami,tak ho nemilujes vobec,utekaj od neho kym mozes
no tak si to zrátajme: otrasný sex, ponižovanie a urážky, biedne hygienické návyky, akýkoľvek rozhovor s ním nevedie k ničomu a navyše je mamičkár. On vie, že si k tebe môže dovoliť byť hnusný a robiť ti napriek, pretože ty si tá zamilovaná, ktorá ho s plačom uprosíka, aby sa vrátil späť a ktorá mu všetko toleruje. Ja viem, že toto asi nechceš počuť, ale toto sa dá zvládnuť jedine rozchodom - z tvojej strany. Z toho, čo si napísala, je zrejmé, že si veci, ktoré do bytu priniesol, aj zoberie a ešte od teba aj bude chcieť peniaze, ale ver mi, bude ti bez neho lepšie. Ja by som toto netolerovala ani 6 dní, nieto ešte 6 rokov. :(
@anicka22222 prepač nedočitala som to do konca.....a čo na nom miluješ? Vadí ti sexuálne, vadí ti ze nervačí, ze fajčí...podla mna ak čovek citi nejake pochybnosti a strach ohladom sobaša tak sa nemá sobašiť. Malo by to byt na cely zivot. Vieš si s ním predstavit zvyšok zivota? Mat s nim deti? Je to človek do ,,koča aj do voza,,? Lebo to aky je teraz to sa po svadbe nezmení...ak on nechce, nevie riešiť problémy kazdodenného zivota, vztahu tak to budeš mat s nim tazke a z času na čas budeš upadat do takejto frustracie. Muzom musime veci hovorit na rovinu, chcem toto a toto, to je tak ,,hodena rukavica,, a další krok je na nom či sa chytí alebo nie. Ak nie, tak toho vela nezmozeš.
Preco to robi ?no zrejme je z tebou z vypocitavosti a je mu dobre ved co energie platit nemusi sem tam naplni len chladnicku 😅 u mamicky by to bolo asi drahsie vsak ?a ako na neho ? Tak ako si to robila doteraz ,pri jeho najblizsom uteku k mamicke ,zaves sa mu na krk a odprosuj.
Ale teraz vazne ,myslis ze ta ma rad ked sak tebe takto chova ?
Co ti dava ten vztah ?
...a este take ze si zaziada "financnu odmenu za 6 rokov stravenych z nim,panvicou po hlave akurat,je to deb.l.
Zeny, ďakujem Vám. V kútiku duše som vedela že toto napíšete, lebo viem že toto je správne. Aj som sa párkrát rozhodla že áno, rozchod je najlepší pre nás. No ja som sa zLakla samoty. Ja okrem neho a jeho obrovskej partie kamarátov nikoho nemám. Roky rokúce sa s nimi skamarátim a teoreticky, bojím sa ostať sama. Ako som sa mu aj naprosíkala späť do života- lebo mi chýbal? on alebo spoločnosť? ani neviem už... Rodičia tiež bývajú odomňa dosť ďaleko. Bojím sa samoty. A myslím si že jemu to fakticky vyhovuje, lebo sa bojí že má 30 rokov a už si žiadnu "normálnu" s bytom a autom nenájde (znie to chválenkársky, ale myslím že on to tak vidí) .
Keď mu navrhnem že no, porozprajme sa buď-alebo, ta prekrúca očami, že o čom sa zase chcem rozprávať. No ja rozchod chcem mať ako dospelí ľudia, s dohodou.
A ozaj si predstav ze by si znim mala deticky a bola doma na materskej,ked uz teraz sa ma za pana boha ,ked budes bez penazi kvazi zavisla na nom tak to by si sa mu hadam aj klanat musela ,porozmyslaj ...
Teraz ako čítam, cítim sa hlúpo. Som neskutočne slepá. :(
@anicka22222 neber to v zlom, ale nemáš pocit, že nemáš vlastných kamarátov preto, lebo si na neho až príliš naviazaná a stretávali ste sa len s ľuďmi, ktorých "schválil" on? Veď študuješ na vysokej, mala by si mať kamarátky medzi spolužiačkami, mala by si sa chodiť baviť s nimi... ja by som to pochopila, keby si bola sama doma, ale veď ty si obklopená ľuďmi v tvojom veku! to predsa nie je poriadku, že si sa aspoň s jednou alebo dvoma spolužiačkami alebo neskamarátila? A samoty sa neboj, očividne si inteligentná baba, ty si skoro niekoho nájdeš, to on bude ten, čo zostane na ocot, pri maminej sukni.
@anicka22222 Ani laska, ani ucta, ani sex, ani spolocne deti, ci majetok. Co este potrebujes, aby ta zacal mlatit?
Nechapem, co ta k nemu este taha. Ty to nechapes tiez, preto sem pises. Sama vies, co chces urobit, len to asi potrebujes pocut aj od inych.
@anicka22222 takto by podla mna vztah pred svadbou vypadat nemal..co sa tyka intimnosti, milujuci muz by mal dbat v prvom rade o partnerku, o jej blaho a urobit ju stastnou, nie len roztiahnut jej nohy a mat z toho jednostranny pozitok...ja uz tu vidim dost egoizmus a nie lasku, ktora dava a prijma. V kazdom vztahu sa vyskytnu problemy, krizy ci hadky, ale dolezite je vyrozpravat si ich, poucit sa z toho a posilneni laskou ist dalej, ale u vas to ide skor k tomu horsiemu. Tu chces riesit iba ty, aspon tak to vyplyva z toho co pises. Bud by som to riesila radikalnou zmenou, aby vas vztah naplnal oboch, alebo bude lepsie sa rozist..kym nie je spolocny majetok, dieta a manzelstvo.
Otras cely vas "vztah". Vypakuj ho cim skor a adios. Najdes takeho co Ta bude milovat a porom uvidis ten rozdiel. Az mi to tlak zdvihlo aka si slepa.
Nezostanes sama. Určite si nájdeš nových priateľov. Keď máš svoj byt a svoje auto ani nerozmýšľaj. Pošli ho preč a nájdeš si iného, možno nie hneď ....... ale časom nájdeš chlapa, ktorý si tá bude vážiť a bude ti vyhovovať vo všetkom. Samozrejme aj ty jemu ☺️ A s fajčením ? Tiež mi je na Grc z toho ..... môj priateľ fajčil keď sme spolu začínali...... ale neskutočne má priťahoval ..... a po lopate do huby som mu povedala že ja sa s popolnikom bozkávať nebudem. ☺️ Zľakol sa a hneď prestal ..... fajčil ,, potajomky'´ lebo si myslel že som sprostá. Povedala som mu Ok.fajci si rob si čo chceš si dospelý človek ale nečakaj odolná nejakú pusu lebo zas.....ja sa s popolnikom bozkávať nebudem...... prestal ..... odvtedy nefajčí a je tomu už 5 rok ☺️
Tuto semestrálnu pracu na temu uplne nefunkčný vztah som prečítala asi do polovice. Stačilo.
Co ta pri nom drzi?
@anicka22222 boze, dievca, mlada si, zivot pred tebou a ty tu riesis doslova kok...ny..... zbalit mu saky paky, nech ide k mamicke a ty sa nauc byt aj sama. Ved si s nim od 19tky, nic si nezazila, nic nevies.
Ak vas to k sebe bude tahat po roku, prosim. Medzitym skus najst samu seba, kto vlastne si a co vlastne chces. Od zivota, od vztahu, od neho.
Mozno budes prekvapena, ako sa ti otvoria oci.
Ale - mas na to? Dokazes byt silna a nenechat sa "uprosikat"???
Bojíš sa samoty? Vystahuj hentoho exota a ubytuj 2 študentky. Zarobíš si na byt-naklady a bude ti aj veselšie
No, keď doteraz platíte všetky účty vy, aj nakupujete atď. , tak na ňom nie ste nijak závislá, ani finančne, ani deti nemáte, tak čo ho už dávno nekopete do zadku, tak mladý človek a nedokáže sa žene ani v posteli prispôsobiť, to je jak starý ufrflaný dedo, preboha, a to nehovorím, že keďže vám vykrikuje, že vás nemiluje atď., tak vo mne by tie slová tak zarezonovali, že by balil kufre v momente, city - necity, treba mať aj svoju česť . Treba zvážiť, či sa tento magor niekedy zmení, podľa mňa nie, len k horšiemu a nervák ako bude v budúcnosti vychovávať deti, veď mu bude všetko vadiť, nie je iná cesta, ako cesto od neho, inač budete trpieť, veď ste mladá, hľadajte inteligentnejšieho človeka na cestu životom...
@anicka22222 ja som to teda docitala do konca a nerozumiem preco si s nim...sex na prd,je to humusak co si vecer nevie ani zuby umyt,nerespektuje,ze fajcivo ti smrdi a pachne mu z huby a tak ide cely zafajceny do postele...by som ho hnala svinskym krokom...len nech si on pekne ziadny uver na tvoj byt neberie,vas vztah podla mna buducnost nema,je to este aj nervak a sebec...fungovanie medzi partnermi ma vyzerat inak a nie ako u nas 🤔
Rada ohladom sexu,no neviem bol taky "suchar"v posteli furt? Ze predohra je 3 bozky,potom sup dovnutra a hotovo? Nevravim,ved aj taka rychlovka niekedy nie je zla,ale mat takyto sex stale...dakujem pekne...tiez netvrdim,aby ti 5minut romanticky kukal do oci a vyznaval pri tom lasku,len skoda,ze to nechce ani zmenit...resp rozpravala si sa s nim o tom? Co a ako by si to chcela? Ako reagoval?
Pekne mu zbal jeho spalnu a tv co kupil,stolik a pc co je jeho a dovi dopo...
A vobec by som sa nebala na tvojom mieste samoty..si mlada baba,najdes niekoho lepsieho...bud rada,ze nemate deti a ani spolocne majetky,o to bude rozchod jednoduchsi
Fungovanie medzi partnermi ma vyzerat inak a nie ako u vas (tam ma byt)
Keby bolo ako u nas,toto by si tu pisat nemusela (to som sa nechcela chvalit samozrejme)
Nemilujes ho, asi si s nim len zo zvyku. Laska vyzera uplne inak. Mam manzela, sme spolu 7 rokov, stale sa na seba zamilovane pozrieme, lasku si vyzname, a dokazujeme. Nevadia mi na nom hivadiny (ktore by mi inak vadili). Rozidte sa a nezahadzuje zbytocne cas s niekym, kto nie je ten pravy
@anicka22222 boze dievca zlate v tvojom veku , bez deti..... co by som ja za to dala. V momente sa s nim rozid a zacni uzivat život. Ja riesim teraz ci rozvod s cudzincom ci nie a k tomu dve malinke deti. To si predstav. To su ine problemy.....
Si na nom zrejme emocionalne zavisla a myslim si, ze si ho tak nejak idealizujes, aj ked vies co ma za chyby a bagatelizujes ich. Casom to bude iba horsie. Chod radsej z kratsej cesty. Sama urcite nezostanes, mas kopu moznosti, vo vsetkom si nezavisla tak naco zostavas v nefunkcnom vztahu a naco si suhlasila ze sa vezmete ked uz teraz mas vyhrady v dolezitych veciach? Iba si zarabas na neskorsie problemy, ludia sa totiz nemenia...
odporúčal by som ti vyspať sa s iným chlapom a uvidíš jak to pak budeš vidieť
Tupý, bez fantázie, obyčajný nudný chlap. Nulová empatia. Sebec pozerajúci sa na ľudí cez majetok. Máš šancu rýchlo ukončiť vzťah, lebo nemáš s ním deti a nie si tehotná. Ak mu vážne povieš, že vaše spoločné spolužitie je na konci, urobí ti decko a ty sa z toho už nikdy nevyhrabeš. Pozor! Nedovoľ, aby investoval do tvojho bytu a ani ty nič nepodpisuj, žiadne pôžičky a pod.
Som o jednu generáciu od teba starší, a dobre viem rozpoznať nefunkčný vzťah bez budúcnosti. Ešte dnes mu priprav všetky veci na jednej kope trebárs v strede obývačky . Ak sa dáš prehovoriť, oklamať sladkými sľubmi, tak si nezaslúžiš slobodu. Sloboda nie je zadarmo. Vždy sa musí vybojovať. Držím palce.
Priatelia, čitatelia, radcovia.. dlho som váhala znovu sa prihlásiť a prečítať tieto pravdivé slová. Áno, asi viem čo by sa malo zrobiť s tým celým, len som to potrebovala počuť aj asi od niekoho iného, keďže miestami ma privádzal do takých situácii, keď som si sama o sebe myslela že predsa som ja tá, ktorá to robí zle. Ešte je u mňa. Celé noci premýšľam. Je to hrozné vidieť ho vedľa seba a nemať pocit potreby jeho pohladenia ráno. Nieje to také ako kedysi, keď sa človek tešil na ráno, na deň keď sa stretnú. Je to už iba zvyk. Keby sme nevedeli srandovať ako srandujeme- lebo sme šalené povahy. Tak ani neviem ako by vyzeral náš vzťah. Keď nesrandujeme, také hlúpe poznámky mi hádže na oči, aj keď naozaj som neutrálna, ani niesom nervôzna ani žiadna, napr. "prestaň namňa kričať", "ja sa ti už nepáčim", atď. Mám pocit, že mi veľmi chce hrať na svedomie namiesto toho aby sa predsa pozrel na to gro a hĺbku problému.
Teraz niečo z iného súdka.
Boli sme s partiou na dovolenke. 20 ľudí. Ženy, muži, slobodní, zadaní. Niesme s priateľom nejak naviazaný na seba keď sme s partiou, nesedíme pri sebe, nedržíme sa za ruky. No pri akejkoľvek príležitosti (teraz sa veľmi hanbím čo poviem) keď je pri mne chlap, ktorý sa ku mne sprava milšie ako kamarát, že mi je jasne že sa mu páčim, tak zmäknem. Dovolenka trvala 4 dni, 3 dni bol tam jeden chlapec.. doslova chlapec... 20 ročný z rovnakej dediny ako priateľ! (ja mám 25, priateľ 30) No dávno ma niekto tak nezaujal, svojím správaním, pohľadmi, veľmi dávno som nevidela tak sympatického chlapa. Samozrejme sme popili kus, chodil za mnou jak psík, pomáhal mi, pokukoval očami po mne, vyhľadával ma, prišiel si ku mne ľahnúť keď som oddychovala, keď nebol priateľ na okolí (boli sme na kúpalisku bez neho lebo riešil niečo s ubytovaním) hneď si ma podal, ľahol ku mne a srandičkoval, usmieval sa, viedol nenápadné ťahy rukou ze ""zo srandy" no mne to bolo jasné (na kúpalisku nepil, takže robil to vlastným rozumom).. večer znovu popil jeho nohy pod stolom ma tak hladali že až, no ja som odolávala, však som zasnúbená preboha.. no musím sa priznať, dávno ma niekto tak nepriťahoval, myšlienky mám ako pubertiačka (niekedy je mi zo seba až smiešno, no nevidím vo veku žiaden problém, keďže moja mama je o 12 rokov staršia od otca a bez problémov fungujú) a presne to sú tie situácie, keď rozmýšlam či je dobré to, čo robím.. že žijem s ním, smejem sa s nim, no na druhej strane, nežijem s nim. Toľkokrát ma už urazil, nahneval, ze už to nezvládam aj keď sa potom ospravedlňuje krížom-krážom že to tak nemyslel a blablabla. Práve táto nespokojnosť vytvára tieto hriešne myšlienky No bojím sa ze je to mlaďouch, sukničkár, frajerík a robí to iba pre tú postel (nepoznám ho nejak extrémne dlho) Ale princíp je ten že akýkoľvek chlap ma zaujme, uz mam hlúpe myšlienky. Hnevám sa na seba, no aj na neho, lebo on je tiež strojcom toho, čo je teraz...
Pomaly ale isto to začínam duševne tráviť a riešiť. Nevidím v tom zmysel, keď už po niekoľkých rokoch už takto vážne chýba tá chémia a nahradzuje ju zvyk. Bude to ťažké, no neviem či už nepotrebujem poriadny ventil, už v akejkoľvek (možno pánskej) forme. Len tiež nechcem pripadať okoliu (našim kamarátom, ktorých plus/mínus stratím ako s prepáčením nejaká šlapka, ktorá ho iba "vycucala" a odkopla, lebo pravdepodobne on tú pravdu nepovie).
@anicka22222 na okolie sa ty vyser, moja. Okolie bude furt cosi riesit.
A ver mi, ze ak by tam v tom vztahu nieco este bolo, tak by ta ten mladas tak nepritahoval.
Kazdopadne, treba najprv ukoncit vztah, v ktorom si. A potom mozes s cistym svedomim "skusat" inych.
@obsadenemeno Je mi to jasné, čo by sa malo urobiť, chválabohu nepatrím k podvádzačom, preto som nič ani neriešila. Už len začať treba a to bude najťažšie, lebo sa ho až bojím čo všetko mi povykrikuje.
@anicka22222 ked ho chces opustit tak to sprav a ak ti ma nieco vykrikovat ,ber to tak ze naposledy 🙂
@anicka22222 no to, ze ti bude "vykrikovat" je ten najzavaznejsi dovod, fakt.

Ani som to cele nedocitala...stacilo mi po "aky je on Boh"
Zbal mu veci a polož pred dvere...
A vymeň zámok...