Progresivizmus
Celkom ma zaujali diskusie týkajúce sa nadchádzajúcich volieb a toho ako sa ľudia chystajú voliť PS s ich gender agendou a spomenula som si na článok, ktorý som čítala - dieťa sa identifikuje ako mačka, čo, samozrejme, rodič akceptuje, lebo tak sa to musí, čiže keď dieťa ochorelo, mama vzala svojho mačiaka k veterinárovi, ktorý ho ale odmietol ošetriť, lebo ľudí logicky neošetruje. Matka teraz veterinára žaluje...
https://www.naturalnews.com/2023-08-15-mother-d...
Len by som bola teraz zvedavá, kam toto až necháme zájsť. Keď sa raz niekto rozhodne, že je lietadlo, v prípade choroby ho bude liečiť mechanik? Alebo ak sa raz niekto rozhodne, že je mimozemšťan, tak u koho si bude nárokovať zdravotnú starostlivosť?
Mám známu, žijúcu v Anglicku, jej 7 ročný syn prišiel domov s tým, že sa práve učia o 7 pohlaviach, keď mu vysvetlila, že pohlavia sú len dve, tak mal ten chlapec - a stále má - z toho v hlave dobrý guláš.
Je toto naozaj to, čo chceme pre naše deti? Je toto ten správny smer, akým sa máme uberať ako národ? Prečo si zo západných krajín nevezmeme to dobré a to zlé im nenecháme? Nie všetko, čo je zo západu je v poriadku.
@rooskoliv absolutny suhlas!!!!
@rooskoliv trochu nadnesene, ale "amen".
Ja neviem, preco sa ludia boja niecoho, comu sa hovori laska, ktora je vlastne prirodzena. Ja sa bojim volyvu socialnych sieti na nase deti, na "dokonale" tvare, biele zuby, a bla bla bla, toto vsetko. Toto su realne hrozby, ktore ani nie su za rohom. A my sa tu bojime toho, ze nebudeme vediet vysvetlit, preco sa na ulici drzia dvaja muzi za ruky🤦. Fakt je tento svet chory. A je to len kvoli ich nemoznosti akceptovat nieco ine, a nikoho to neohrozuje, ved sa nebavime o legalizacii pedofilie.
@triss83 ake zvratenosti?
@zmrzlinka2021 To si vyčítala z môjho príspevku? Že veriaci, keď poukazujú na veci ,na ktoré poukazovať majú z titulu ich viery, automaticky šíria nenávisť? Poukazovať na zlo treba, dokonca sa musí, ale láskavo, s prijatím. Nenávidieť hriech, ale zároveň milovať hriešnika. To je celé. Inak som reagovala len na zosmiešňovanie Boha a veriacich.
@thoughtfulweirdo prosím?
@simona92101 táto kniha ti príde normálna pre deti v škôlkach? Mne teda absolútne nie. Fuj!
@triss83 aka kniha?🤷♀️
@triss83 myslis "Kde sa beru babatka?"
A odkial si vzala,ze je urcena pre deti v skolkach a ze realne to tam aj citaju?zdroj Hlavne spravy -nieje relevantny zdroj..
Btw,nemam s tou knihou ziaden problem
@lenkakravcova Rozmyslam, ci existuje diskusia, kde ty nespomenies, ze si muslimka. Len taky postreh.
Tusim do volieb uz radsej ani internet neotvorim. Tolko nenavisti voci urcitym skupinam ludi ako som si precitala za posledne dni v suvislosti s volbami, to je fakt na 🤮
@simona92101 tak si kukni plusku, Facebook politikov,oni ti to radi vysvetlia.
@triss83 nepotrebujem vysvetlit,nemam s tou knizkou problem
@simona92101 to je zaujímavé, že najskôr ma hejtuješ a keď je už aj v mainstreame článok + vyjadrenie politikov, tak ty nič, ty muzikant. Tak veľa zdaru manželovi v tehotenstve.
@triss83 nechapem co tu splietas?ja som ziadne clanky necitala,a mna vyjadrenia politikov na FB nezaujimaju.kniha sa bezne predava na internete,aj v knihkupectvach,kto chce,kupi.ja som ju v ziadnej skolke nevidela. Tak sa ukludni
@triss83 Ja ťa predsa prosím, aby si mi vysvetlila, aké presne zvrátenosti sa dejú v škôlkach, veď mám dvoch škôlkarov, tak ma to zaujíma 😄
@lenkakravcova Ale homosexualita nie je dusevna porucha.Nik nenuti deti menit pohlavie,ale ak dieta v 4r sa meni na dievca a pritom je chlapec,nieco nie je v poriadku.Normalne si pozri pribehy takychto deti a potom dristaj.A to ze si moslimka nikoho nezaujima.Omnoho horsie v dnesnej dobe ako 3pohlavie(co normalne stvoril Boh,ci tvoj Alah) je to,ze Islam stale balamuti ludom mozgy.
@thoughtfulweirdo je škoda, že nesleduješ politiku a zámery PS
@triss83 Nemam tv, ale tu si mozes nastudovat program a reagovat do diskusie vecnymi pripomienkami priamo na konkretne body v programe, s ktorymi mas osobny problem a mozeme diskutovat https://progresivne.sk/
@triss83 bolo by na čase zrušiť kadejaké nezmyselne príspevky
@triss83 Ja tieto diskusne relacie nepozeram, naco si kazit prijemny vecer, vsetko potrebne mam v programe stran 🙂, aj tak tie highlighty z tych diskusii sa dostanu do sprav, prispevkoch, videi..toho politickeho obsahu je tak vela, ze nemusim este zamerne to vyhladavat. Ked mas program nastudivany, ktory konkretny bod programu je v nesulade s tvojimi nazormi a hodnotami?
@triss83 Práve, že sledujem a márne hľadám tú sodomu gomoru v škôlkach 🙂
@triss83 programs mas nastudovanw? Tak to mas nejake pomylene, lebo mna skor Desi republika, smer, ci tupy Danko a jeho SNS. Ty musis byt uplne cudna osoba
@stanislavicenka programy strán sú ako dobre napísané slohy. Ty si myslíš, že niekto si dá do programu - voľte nás, my sme vás ešte poriadne neod...bali? My sme sa ešte málo nachabrali? My tu chceme o vás rozhodovať? Ja sledujem sem-tam diskusie a vyhlásenia predstaviteľov strán a riadim sa tým. Mne stačí čo by pretlačilo PS, povinné očkovanie covidové, k dôchodkom sa tiež už vyjadrili a toto sú pre mňa podstatné veci.
@thoughtfulweirdo Nejde o lgbt to je len nic.Dolezitejaie je ci naozaj maju tych odbornikov a ci dokazu respektovat alebo vychadzat ,nie ak neurobis to co chceme my-mas padaka.Lebo skusenosti s tym uz su.To je naozaj totalizmus a nie demokracia.
@triss83 Inak keď už chceme ako konzervatívci (ja som konzervativna) chrániť naše deti pred lgbti a zachovať tradičnú rodinu, tak by sme sa najskôr mali pozrieť do vlastných radov nie? Aká je dnes tradičná rodina? Alkoholici, nevera, rozvody, bitky, nespravodlivé rozdelenie prác, atd. Zijem na Orave a mam okolo seba veľa rodín a nepoznám ani jednu spokojnu a v nej spokojne deti. Bud sú rozvedení a nevedia si prísť na meno alebo žijú spolu aby spolu boli aj keď sa v skutočnosti nenávidia. Ďakujem pekne. Nečudujem sa, že naše deti sú potom rozpoltene a nevedia kto sú ci kde patria. My, nasi rodicia a starí rodicia môžeme za spoločnosť. Najskôr mame pozerať na seba a svoje zlo co sme dali našim deťom a neodsudzovat ich zato, že sa rozhodli žiť ako chcú, lebo my sme im ten život zničili.

@lenkakravcova pises, ze ludi treba pred registrovanymi partnerstvami ako aj pred asistovanymi samovrazdami chranit. Akceptujem tvpje vyjadrenie rovnako ako aj vieru, ale skusim ti ukazat, ako nezmyselne tvoje vyjadrenia su....
a/ ako by si sa pozerala, keby nejaky krestan rozhodol, ze teba treba chranit pred tvoju vierou a robil by vsetko preto, aby si moslimkou nemohla byt? Je to rovnaky princip a pristup. Akym pravom niekto chce rozhodovat o tom, co prijatelne je a co prijatelne nie je?
b/ asistovane samovrazdy ludi. Napada mi jedno vyjadrenie, ktore viem, ze nie je pravdive, ale tiez budem z neho vychadzat. Vies co sa v europe hovori o moslimoch? Ze nie kazdy moslim je terorista, ale kazdy terorista je moslim. Viem, ze moslimskych vier je iekolko prudov a neviem ku ktorej patris ty. Ale ked moslimovia mozu verit v to, ze Alah im prikazal sa obviazat vybusninami a zabit seba a este x-inych ludi, preco sa nemozes aj na asistovane samovrazdy pozerat tak, ze tomu cloveku to prikazal ALah?