icon

Progresivizmus

21. sep 2023

Celkom ma zaujali diskusie týkajúce sa nadchádzajúcich volieb a toho ako sa ľudia chystajú voliť PS s ich gender agendou a spomenula som si na článok, ktorý som čítala - dieťa sa identifikuje ako mačka, čo, samozrejme, rodič akceptuje, lebo tak sa to musí, čiže keď dieťa ochorelo, mama vzala svojho mačiaka k veterinárovi, ktorý ho ale odmietol ošetriť, lebo ľudí logicky neošetruje. Matka teraz veterinára žaluje...

https://www.naturalnews.com/2023-08-15-mother-d...

Len by som bola teraz zvedavá, kam toto až necháme zájsť. Keď sa raz niekto rozhodne, že je lietadlo, v prípade choroby ho bude liečiť mechanik? Alebo ak sa raz niekto rozhodne, že je mimozemšťan, tak u koho si bude nárokovať zdravotnú starostlivosť?

Mám známu, žijúcu v Anglicku, jej 7 ročný syn prišiel domov s tým, že sa práve učia o 7 pohlaviach, keď mu vysvetlila, že pohlavia sú len dve, tak mal ten chlapec - a stále má - z toho v hlave dobrý guláš.

Je toto naozaj to, čo chceme pre naše deti? Je toto ten správny smer, akým sa máme uberať ako národ? Prečo si zo západných krajín nevezmeme to dobré a to zlé im nenecháme? Nie všetko, čo je zo západu je v poriadku.

Strana
z5
danielle21
21. sep 2023

Už nech je po voľbách, každý den sa tu bude trolliť

autor
21. sep 2023

@danielle21 toto nie je trollenie. Ja som reálne zdesená z toho, čo sa na nás po voľbách valí. A preto ma zaujíma, či toto tým progresívcom príde v poriadku. Lebo ak hej, tak máme sakra veľký problém ako spoločnosť

janai1
21. sep 2023

Ktorý konkrétny bod v programe PS umožňuje identifikovať sa ako mačka alebo pes?

autor
21. sep 2023

@janai1 76 pohlaví je začiatok, od toho je k tomuto šialenstvu už len krôčik. Alebo mi chceš povedať, že toto bolo predtým vo svete bežné?

zdenka11081983
21. sep 2023

Vždy sa zamýšľam kolko času majú ženy ktoré toto riešia. Co tak žiť a nechať žiť? Však si vychovávajú deti svoje v tvojom presvedčení a do iných ta aj tak nič. A najmä nezvelicuj.

danielle21
21. sep 2023

To su také extrémy ze až, nič sa nestane, stále tu budeme žiť v nenávisti, rasizme, sused sa bude neznášať so susedom , nevesta so svokrou, muži a ženy budú podvádzať svojich partnerov, stále budeme pracovať od rana do večera, politici sa budú naťahovať a urážať, školstvo bude v riti, zdravotníctvo v ešte väčšej, stále tu bude draho, diskutovať budem s tebou ak odhalíš identitu, inak si len platený troll ktorý rozpútava dalsi strach a nenávisť

soldi
21. sep 2023

je to trollenie a sprostosti. vypichnes jednu absurditu a na tom ides stavat co?
7 pohlavi je pre mna rovnako absurdne ako uctievanie nejakeho kriza a viera v nadpozemske bytosti.
a ano, budem volit progresivcov, lebo homosexualne manzelstva a pod mi vadia podstatne menej (resp mi nevadia vobec ) nez korupcia a rusofilizmus.

kvetinka75
21. sep 2023

mňa by zaujímalo autorka akých 5 ďalších pohlaví ich učili.

stanulienkat
21. sep 2023

Skoda, ze polovica slovakov je blbych a neidentifikuju sa ako debili. A maju aj volebne pravo-bohuzial. Keby sa dokazali identifikovat, mozno by sa nam tu lahsie zilo.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
janai1
21. sep 2023

Tak ešte raz - ktorý konkrétny bod v programe PS obsahuje 76 pohlaví a identifikovanie sa ako zviera ?

simona92101
21. sep 2023

Mna viac desi to,ze ludi nezaujima,ze ich nebude mat kto liecit a ani kde,ze stat je rozkradnuty a viac veria tej klamarskej chrapaci mafianskej,ktora mala davno sediet v base.ale viac ludi trapi,kolko pohlavi tu bude 🤦‍♀️

stanulienkat
21. sep 2023

@soldi presne👍👍👍 Nikto sa nepozastavuje nad tym, ze nam nasilu ovplyvnuju zivoty ludia, co veria v imaginarne postavicky. Preco nemoze riadit stat strana, co veri na Pikatchu? Alebo Sandokana a Šmolka? To je to iste.

autor
21. sep 2023

@simona92101 toto, žiaľ, napríklad PS nevyrieši. Ja nečakám, že bude po voľbách lepšie, ale aspoň horšie by byť nemuselo 😉

alenamihal
21. sep 2023

Kym sa k tomu bodu dostanu a schvalia to ,tak im skonci ako volebne obdobie haha
skus vytiahnut dolezitejsie veci z ich volebneho harku,lebo mne pride ,ze ludia bud necitaju hlavne veci,ale si len vytiahnu ,co im sedi a tlacia kaleraby do hlav...

levandula7
21. sep 2023

Natural news? seriózne toto vydávaš (a považuješ) za hodnoverný zdroj informácií? veď to je celé jeden karjne previcový, extrémistický, konšpiračný, dezinformačný pseudovedecký bullshit, stačí sa pozrieť na ich hlavnú stránku a hneď je jasné, že celý článok je úplne vymyslený.
Nikto pri zdravom rozume nemôže veriť tým hlúpostiam o 76 pohlaviach, veď to sú bizarné báchorky pre tých najjednoduchších 🙈

chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
21. sep 2023

Ja teraz budem voliť ps, nikdy v živote by som ich inokedy nevolila, lebo sú veci s ktorými nesúhlasím. Ale smer, či republika sú pre mňa zlo same o sebe a to su strany co su pre slovensko skutocna skaza. Takze oveľa viac sa bojím ich vo vláde ako ps.

ema22270
21. sep 2023

Ja PS volit idem, - tak ako aj v minulych volbach. Tieto blbosti co tu pisete su uz trosku cez. - neviem o tom, ze by PS malo byt az natolko progresivne, aby sme tu mali ludi, ktori sa tvaria, ze su macky a podobne 🤦‍♀️

jaga18
21. sep 2023

Mam sestry v Nemecku, Rakúsku a UK a tiež blízku rodinu vo Švédsku. Môžem ti, drahý troll, povedať, že taras 2 nad 3. Je fakt des čo šíriš. Veľmi dúfam, že je na Slovensku dosť ľudí, ktorí majú dosť zdravého úsudku a neuveríš týmto bludom ani ničomu podobnému, čo bývalá vládna mafia zasieva do ( prazdnych) hláv , len nech sú opäť pri válove

dadis
21. sep 2023

Dufam, ze PS vyhra

ruxandra
21. sep 2023

A dôkaz o tom, kde v programe ps tieto veci, co spominas, maju, nam tu nedas? 😅 ak nie, takto toto tvoje vlakno je uplne zbytocne a hlúpe.

Takze este raz, lebo očividne ti robi problem chápať písaný text:
Kde v programe maju ps, ze sa mozes identifikovať ako mačka? Poprosím konkrétny link na reálnu stránku strany PS.

nikpa
21. sep 2023

Už nepi toľko 😂😂😀

akiana
21. sep 2023

Bud klames ty, alebo ta znama z anglicka. Nikde sa nevyucuje nic o 7 pohlaviach. Ak, tak by som rada videla ich ucebnice, mas ich? Alebo iba nekriticky veris vsetkemu, co pasuje do tvojho svetonazoru?

jana_eyre_2
21. sep 2023

Kks, čím je bližšie k voľbám, tým väčšie tuposti pripisujú PSku.. už fakt nech je po voľbách a nech to vyhrajú.. 🤪

bluka2
21. sep 2023

Ani v Nemecku som este o 7 pohlaviach nepoocula a ani moje deti v skolach - ake prekvapenie :D

bonboniera
21. sep 2023

Pozdravujem na Súmračnu ;)

jana_eyre_2
21. sep 2023

@akiana inak mňa vždy rozosmeje keď niekto takéto veci tvrdí - vždy je to "moja známa z blablabla má syna a ten má traumu lebo: ho vyučuje lesba, : lebo deti v prvej triede navliekaju kondóm, :lebo ho učia o 79tich pohlaviach.." no lebo tu žijú ženy len na lazoch bez známych a kontaktom so svetom, tu sa žiadna nenachádza v Anglicku a nechodia jej tam deti do školy, tu žiadna nemáme známe zo zahraničia aby sme vedeli že toto sú také lži až je to vyslovene vytacajuce..

Fakt, tuto týchto konšpirátorov vôbec nesere, že naša republika má ekonomické problémy, nesere ich že Smer vytuneloval štátny rozpočet na 40rokov dopredu, nesere ich že kňazi dostávajú podmienku za znásilňovanie deti, nesere ich že tu rastu agresívni jedinci so zbraňami v ruke čo strieľajú na ulici, nesere ich, že žena čo zomrie pod mostom zranená si to vraj spôsobila sama, nesere ich že predseda parlamentu facka ženy, alebo že sa dvaja bývalí ministri mlátia v autách.. u nás je najväčší problém to, že chcú homosexuálom umožniť mať registrované partnerstvo.. u nás je najväčší problém to ak sa niekto nazve liberálom, progresivcom.. a ani náhodou si neotvorili ich oficiálnu stránku s programom aby si dali tu námahu čítať.. ja sa fakt desím, čo sa to tu deje...

morusha
21. sep 2023

@stanulienkat Keď v Boha neveríš, aspoň Ho neurážaj, prosím.

zdenka11081983
21. sep 2023

@jana_eyre_2 a najmä ich nesere, že kňazi zneužívajú deti.. v mojom rodnom meste dvaja...

Strana
z5