icon

Prosím o modlitbu pre moju maminu

zuzka565
11. aug 2022

Prosím Vás o modlitbu pre moju maminu. Leží v nemocnici . Má leukémiu a nemá dobre dobré výsledky. Prosím pomodlite sa ňu. Ďakujem 🙏

Strana
z2
viky173
12. aug 2022

@kukulienka999
@loliki
baby prosim, je to pre autorku velmi tazka situacia, radsej odignorujte komentare ako sa do seba pustat, pisem to len kvoli autorke, tak prosim nepustajte sa do mna, nemyslim to zle

kukulienka999
12. aug 2022

@viky173 ja tuto pani nepoznám, ona obťažuje mňa nie ja ju. A úplne súhlasím s tým, čo ste napísala. 🙏

andrea78
12. aug 2022

@kukulienka999 nejde o ciarku, ale o preklep. Pani to pomenovala mily preklep. Je tam Pane zamiluj sa. Zamiluj, nie zmiluj. To mala dotycna na mysli, nie ciarku.

kukulienka999
12. aug 2022

@andrea78 tak to som si všimla až teraz. V tom prípade chápem, ale či čiarka alebo písmenko navyše nemení nič na tom, že ten text som napísala v dobrej myšlienke po skončení modlitby. Kazdy predsa pochopil, že to má byt zmiluj sa.

nikayla
12. aug 2022

Veľa zdravia 🙏

maxxim
14. aug 2022

@nikusiak9 ano má, ale modlitba je niekedy jediné čo človek môže urobiť a predsa len je liekom pre dušu človeka...

maxxim
14. aug 2022

@zuzka565 ahoj, budeme na Vasu mamu myslieť pri modlitbe, a napíšem i Nasej sestre Frantiske, ...

Strana
z2