Prvý sex v 17. rokoch
Ahojte žienky
Keďže som na modrom koníku asi najmladšia prosím vás o radu
Mám 17 rokov a chcela by som mať sex. Mám priateľa s ktorý som 14 mesiacov a cítim že on by to somnou aj skúsil ale ja sa toho veľmi bojím. Vkuse ma niekto straší že budem pri tom krvácať alebo že do mňa nevnikne jeho penis...mám z toho obavy
Viete mi niečo poradiť?
Ďakujem
ak si niekedy masturbovala tak potom by si krvácať ani nemusela vôbec...jasné, že sa toho bojí keď ešte nevie čo ju čaká, na sex sa môže tešiť bezný "uživateľ" :D a samozrejme ten chalan, lebo chalani to inak vnímajú..ale určite sa neni čoho báť, ako niekto písal prvýkrát je to vždy trapas, alebo ani nie trapas ale určite to nie je čarovné ako vo filme, aj keby atmosféra bola taká ako vo filme (hudba, sviečky neviem čo) tak tie pocity budú všelijaké a vtedy si to ten človek ešte nevie tak užiť...hlavne nech je to chalan ktorému záleži aj na tom dievčati a nie len že si odbije svoje a pojde, sama musí vedieť či sa majú naozaj radi aby nemala potom voči tomu predsudky. neni sa čoho báť určite, ak nechceš otehotnieť tak na to mysli 🙂
a ak si ešte nemasturbovala tak to vyskúšaj ešte predtým sexom ;)
Ono za mna najlepsie je neplanovat. Ochranu mat prichystanu po ruke ale neplanovat kedy a kde,byt z toho v strese. Ked sa lubite, je vam spoku fajn,urcite je tam nejake maznanie a neznosti. Je prirodzene, ked sa tie hranice pomaly posuvaju. A jedneho dna,ked budete tak uvolneni a v pohode a budete to chciet v tom momente, bez planov priprav a stresu sa to jednoducho stane. Ale nezabudnut pritom na tu ochranu🙂)!
Ahojte, chcela by som sa opýtať. V piatok som s priateľom mala prvý sex po 9 mesiacoch vzťahu. Mesiac beriem HAK, ešte musím dobrať 2 tabletky. Dosť ma to bolelo ale nešla zo mňa nejak krv. Keď som neskôr bola na záchode, mala som taký slabý hnedý výtok a pretrváva to už 3 dni. Je to normálne? Alebo je možné, že dostanem menzes skorej ako bude prestávka v braní antiky? Myslíte, že sa to tým sexom mohlk nejak urýchliť? Prípadne čo mám robiť. Ďakujem dopredu za rady.
@karolina_s ahok nemyslis ze je este cas nechcem ti radit ale o nic neprodes ked to skusite neskor ak ta má rád pocka. Ak uu to nevydrzote hlavne sa chráňte spolahlivo a vždy! Mieje to nic strašne tak sa neboj hlavne budte zodpovedný.
@karolina_s ja mám to isté čo ty tiež sa toho bojím ties má tak strašia že budem krvácať atď 🙄 na prvý krát to nevyšlo bolelo ma to fejst tak sme to nechali tak ešte sme nerobili som panna dúfam že sa to na druhý krát podarí keď budem pripravená a uvoľnena

@meggy107 ale ved ja to neodsudzujem, no sex je dolezita sucast zivota aby som zistila po svadbe, ze nam to absulotne nevyhovuje. Zodpovednost je tiez dolezita, len potom neviem, preco 90% bab a hlavne veriacich sa necha len tak zbuchnut-neplanovane . Potom sem vypisuju, ze "zostala" som tehotna. Mne sa to este nestalo, ze som "zostala" tehotna. 🙂