PS alebo SaS ? Neviem sa rozhodnúť koho z nich si vybrať. Rozhodovali ste sa niekto medzi týmito stranami ? Čo vás presvedčilo ?
No zbohom
@sheila121
@taminka1986
Ďakujem za odpoveď k veci. Koho budete voliť vy ?
Ak mas blizsie k ekonomickemu liberalizmu, tak skor SaS, ak su pre teba podstatnejsie univerzalne a environmentalne hodnoty, tak skor PS. Jedno aj druhe je rozumna volba. Ja budem volit PS.
No ja tych maďarov jednoznačne prisambohu. Nech sa pod zem prepadnem keď nie. Do riti dačo sa trasie.
SAS
@ivka225 ďakujem aj ja som viac naklonená PS, ale ešte trochu váham
cisto pragmaticky ak vyberas medzi tymito dvomi, tak skor PS, lebo ak PS nevyhraju volby, tak bude vladu zostavovat smer a SAS v nej urcite nebude.
@sheila121 inak všetko v poriadku hej ? 😐
Jasné 🙂 Neviem koho voliť ale z týchto dvoch nic.
Rozmýšľam nad SaS, ale ešte som sa nerozhodla. Ps volit nebudem
Z tých dvoch by som dala SaS
-lebo PS mi pripadá ako ten typ "nádejných" strán typu Sieť a kvôli povolebnej situácii-voči nim sa veľa strán vymedzuje, a z mojho pohľadu sú tam furt slabí lidri doteraz
Za mna PS. Akoze kludne aj SaS, ale mna uz nejako stvu, velmi sa neda predpokladat co urobia, a jednak tato kampan je hrozna (ale tak na kampan sa vykaslat). Inak, neviem preco pises anonymne, my vsetci komentujuci ti tu budeme prispievat pod vlastnym nickom, nie je to velmi fer
@deedol toto je pravda áno
Vaham, ale neviem, nejako mi ten PS program nejde na chut. Asi skoncim zasa pri SAS, bohuzial nic prijatelnejsie na vyber nie je.
A ešte si myslím,že PS nebude mať toľko percent, koľko prieskumy ukazujú. Podobne ako kedysi Sieť...
Porovnaj si odbornikov v kazdej strane. Ci to, co slubuju ma aj realne zaklady alebo sa iba biju do prs.
ANI JEDNO🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Za mna PS, aj programom aj ludmi. Plus mi dost vadi egocentricky Sulik a jeho niektore nazoey a vystrelky. SASka ako taka je ale ok, maju dobry program si myslim.
Proti SAS u mňa stojí jesitny Risko co držal balónik, proti PS u mňa je ich nejasná predstava o ekonomických záležitostiach štátu. Paradoxne u SAS je u mňa u SAS plus zasadovy Risko, za PS pre mna je ich program o ochrane a zrovnoprávneni práv jednotlivcov bez ohľadu na pohlavie a sexuálnu orientáciu.
Tiež mam rovnakú dilemu vždy som volila SaS teraz prvýkrát zvažujem zmenu a teda PS. Ale asi ostanem verná SaS. Ale asi sa rozhodnem pár dni pred voľbami definitívne.
@ivka225 mas pravdu, nevolam sa fizbo :D, ale tak nemam tu 100 prezyviek ale iba jednu, v par skupinach pomerne casto prispievam, snazim sa celkovo neposobit ako debil, trosku uz kazdy z nas tu ma nejake meno, reputaciu, nie? A navyse toto je tak polarizujuca tema, ze autorka sa moze schovat za anonymitu, ale ostatni nie? Ked poradis ze koho volit medzi SaA a PS, tak ta polovica osadenstva tuto odpise, ale autorku neodpise nikto, lebo nevieme kto to je. Podla mna to nie je fer, ale je mi to vlastne aj dost jedno 🙂
@fizbo áno máš pravdu nieje to fér ale vždy sa môžeš rozhodnúť ignorovať túto diskusiu a neporadit mi
@viestta och ten Riško aj mňa dožiera 😂
Ani jeden tento odpad
Probuh. Radšej maďarov ako toto.